- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.901
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle donersin canim benim bebisler korkuttu beni biraz doktora gittim bugun agrim vardi nst ye bile bagladilar cok korktumYarın da benim kontrolüm var saat 3'te kızlar, meraktan ölüyorum, iki hafta oldu daha ama insan heyecanlanıyor. İyi dileklerinizi esirgemeyin ^_^
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına :) Maşallah miniklerine ya büyüyorlar ne güzel ^_^
Benimki spinal ya da epidural hiç istemiyo anlamadımDirekt genel olacaksın dedi, ben aslında çok istiyordum o an bebeklerimi görmek. Ne şekilde çıkacağı belli değil bebeklerin, o şekilde görmeni istemem demişti ne demekse bu
35'i de göreceksin inşallah canım. Ben 34+ 4'teyim. Benim de ilk hedefim 36 inşallah, sonra 38'de alırım diyor zaten.
Gerginlikten acıyordur canım.o bölgeye yağ vs sür bence belki rahatlatır seni.benim oğlan sürekli oralarda dolandığı için benimde en gergin noktam göbek deliği çevresiKizlar dunden beri gobek deligim sag ve sol yan taraflari cok aciyor.hareket edince artiyor.sanki curumus gibi bir agrisi var..sebep ne ola ki? Fikri olan arkadasim var mi?
Bilirim benimde çok kötüydü o haftalarim zofran bile fayda etmemişti.Hiç bitmeyecek gibi geliyor insana gunler geçecek ama 12.haftadan sonra hafifleyecek inş. Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumCok teşekkür ederim ben zofer kullanıyorum ama yine de kötüyüm
Ay canim saol cevabin icin.icimde korku vardi.acaba dogum sancisi falan mi diye.oyle olsa karnimin tamami agrirdi herhalde.ama inan cok rahatsiz edici bir agrisi var.Gerginlikten acıyordur canım.o bölgeye yağ vs sür bence belki rahatlatır seni.benim oğlan sürekli oralarda dolandığı için benimde en gergin noktam göbek deliği çevresi
Hadi inşallah güzel haberlerle dön şuan ilk doğuma girecek olanımız sensin heralde, güzel haberlerle dön ki bize de umut ol. Bu kadar sıkmışsınız dişinizi ay sonunu rahat görürsünüz bence, dualarımız seninleYarın da benim kontrolüm var saat 3'te kızlar, meraktan ölüyorum, iki hafta oldu daha ama insan heyecanlanıyor. İyi dileklerinizi esirgemeyin ^_^
Günlerimiz dolsun diye bekliyoruz,yata kalka bir hal olduk.sağ sağlıklı dogşunlar diye hergün dua ediyoruz,korku heyecan hepsi bir arada bilirsiniz işte sizin ne kadar oldu bebeklerinizUzun bir aradan snra merhaba kizlar nasilsinz bizler cok fenayiz ikizler cok huysuzzz yorgun anne ve uykusuz sizler neler yapiyorsunuz
Bende e_bebeğin magazasinda denemiştim sıkıntılı birşey geldi almadım benim drumda önerdi ama lastikli birşey skırmıştı beniKızlar söylemeyi unuttum dr.hamile kemeri al dedi bana.rahim üzerindeki baskıyı azaltır dedi.aranızda kullanan var mı?
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzYarın da benim kontrolüm var saat 3'te kızlar, meraktan ölüyorum, iki hafta oldu daha ama insan heyecanlanıyor. İyi dileklerinizi esirgemeyin ^_^
Gecmis olsun önemli bir şey yok tur inşallah. Şimdi nasılsin peki?Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle donersin canim benim bebisler korkuttu beni biraz doktora gittim bugun agrim vardi nst ye bile bagladilar cok korktum
bizimkilerden biri de nazalda digeri kuvez içi oksijene gecti.boyle deyince korktum simdiBizimkiler ikiside nasal hortum ile basladi. Sonra kuvez ici serbest oksikene gecildi ve alinan bu oksikenler maalesef bize rop olarak geri dondu. Buyugun ropu evre1deydi ve kemdiligimden y9k oldu. Minigim lazer operasyonu gecirdi. Simdi o da iyi sukur.
Cok şükür iyiyim canım benim haylazlar pozisyon degistirmis ondanmis :) bide biraz enfeksiyon varmis antibiyotik verdiGecmis olsun önemli bir şey yok tur inşallah. Şimdi nasılsin peki?
Bebisler nasildi bugün annesi :)bizimkilerden biri de nazalda digeri kuvez içi oksijene gecti.boyle deyince korktum simdiinsallah bisey olmaz.
Ya niye istemiyor acaba epidural :/ kotu bir halde cikmazlar aslinda Allahin izniyle o ani yasamak lazim ya imkan varsa. Bir daha sansini dene istersen canim. Evet ya göreceğim gibi insallah umutluyum simdi. Hepimiz en hayirli haftalarda alalim kucagimiza sonra da kuvozsuz evimize gidelim :)
Canım aminn, inşallah her şey yolunda gider ve sizler de su gibi gelirsiniz arkamdan. :)Hadi inşallah güzel haberlerle dön şuan ilk doğuma girecek olanımız sensin heralde, güzel haberlerle dön ki bize de umut ol. Bu kadar sıkmışsınız dişinizi ay sonunu rahat görürsünüz bence, dualarımız seninle
Kan grubun ne canim benimki cok sıkıntılıKızlar daha önce yazmıştım ya benim 20 tane kan iğnesine rağmen değerlerim düşmeye devam ediyor diye. Doktorum kan takarız ameliyattan sonra dedi. Kan almak da korkutuyor beniSerum iyi gelir mi acaba, serum isticem yarın verirse ve hızlıca toparlanmamda serum işe yarayacaksa. Bu değerlerle girersem ameliyata çok sıkıntılı, sen nasıl ayakta duruyorsun böyle diyor doktor.
cok sukur cnm daha iyilerdi :) boyle devam ederse elbet..Bebisler nasildi bugün annesi :)
0 pozitif canımKan grubun ne canim benimki cok sıkıntılı
Benim arkadaşım 3üz doğum yaptı hemde 10yıl önce 3 ünite kan aldı doğumda bişey olmaz canım içini ferah tut şimdi teknoloji uçmuş.bende ileri derece pıhtılaşma var benim ameliyat ne olacak bakalım kansızlıği takma senKızlar daha önce yazmıştım ya benim 20 tane kan iğnesine rağmen değerlerim düşmeye devam ediyor diye. Doktorum kan takarız ameliyattan sonra dedi. Kan almak da korkutuyor beniSerum iyi gelir mi acaba, serum isticem yarın verirse ve hızlıca toparlanmamda serum işe yarayacaksa. Bu değerlerle girersem ameliyata çok sıkıntılı, sen nasıl ayakta duruyorsun böyle diyor doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?