2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Yarın da benim kontrolüm var saat 3'te kızlar, meraktan ölüyorum, iki hafta oldu daha ama insan heyecanlanıyor. İyi dileklerinizi esirgemeyin ^_^
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle donersin canim benim bebisler korkuttu beni biraz doktora gittim bugun agrim vardi nst ye bile bagladilar cok korktum

Ya niye istemiyor acaba epidural :/ kotu bir halde cikmazlar aslinda Allahin izniyle o ani yasamak lazim ya imkan varsa. Bir daha sansini dene istersen canim. Evet ya göreceğim gibi insallah umutluyum simdi. Hepimiz en hayirli haftalarda alalim kucagimiza sonra da kuvozsuz evimize gidelim :)

Kizlar dunden beri gobek deligim sag ve sol yan taraflari cok aciyor.hareket edince artiyor.sanki curumus gibi bir agrisi var..sebep ne ola ki? Fikri olan arkadasim var mi?

Kizlar dunden beri gobek deligim sag ve sol yan taraflari cok aciyor.hareket edince artiyor.sanki curumus gibi bir agrisi var..sebep ne ola ki? Fikri olan arkadasim var mi?
Gerginlikten acıyordur canım.o bölgeye yağ vs sür bence belki rahatlatır seni.benim oğlan sürekli oralarda dolandığı için benimde en gergin noktam göbek deliği çevresi

Cok teşekkür ederim ben zofer kullanıyorum ama yine de kötüyüm
Bilirim benimde çok kötüydü o haftalarim zofran bile fayda etmemişti.Hiç bitmeyecek gibi geliyor insana gunler geçecek ama 12.haftadan sonra hafifleyecek inş. Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Gerginlikten acıyordur canım.o bölgeye yağ vs sür bence belki rahatlatır seni.benim oğlan sürekli oralarda dolandığı için benimde en gergin noktam göbek deliği çevresi
Ay canim saol cevabin icin.icimde korku vardi.acaba dogum sancisi falan mi diye.oyle olsa karnimin tamami agrirdi herhalde.ama inan cok rahatsiz edici bir agrisi var.

Yarın da benim kontrolüm var saat 3'te kızlar, meraktan ölüyorum, iki hafta oldu daha ama insan heyecanlanıyor. İyi dileklerinizi esirgemeyin ^_^
Hadi inşallah güzel haberlerle dön şuan ilk doğuma girecek olanımız sensin heralde, güzel haberlerle dön ki bize de umut ol. Bu kadar sıkmışsınız dişinizi ay sonunu rahat görürsünüz bence, dualarımız seninle

Uzun bir aradan snra merhaba kizlar nasilsinz bizler cok fenayiz ikizler cok huysuzzz yorgun anne ve uykusuz sizler neler yapiyorsunuz
Günlerimiz dolsun diye bekliyoruz,yata kalka bir hal olduk.sağ sağlıklı dogşunlar diye hergün dua ediyoruz,korku heyecan hepsi bir arada bilirsiniz işte sizin ne kadar oldu bebekleriniz

Kızlar söylemeyi unuttum dr.hamile kemeri al dedi bana.rahim üzerindeki baskıyı azaltır dedi.aranızda kullanan var mı?
Bende e_bebeğin magazasinda denemiştim sıkıntılı birşey geldi almadım benim drumda önerdi ama lastikli birşey skırmıştı beni

bizimkilerden biri de nazalda digeri kuvez içi oksijene gecti.boyle deyince korktum simdi insallah bisey olmaz.

Tatlım amin, neden istemediğini bilmiyorum yaa, bi de bebeklerden ikincisi genel anesteziden etkileniyor diyorlar ama doktorum hiç bahsetmedi böyle bi şeyden Yarın bi daha sorsam mı diyorum, sorarım belki.

Canım aminn, inşallah her şey yolunda gider ve sizler de su gibi gelirsiniz arkamdan. :)

Kızlar daha önce yazmıştım ya benim 20 tane kan iğnesine rağmen değerlerim düşmeye devam ediyor diye. Doktorum kan takarız ameliyattan sonra dedi. Kan almak da korkutuyor beni Serum iyi gelir mi acaba, serum isticem yarın verirse ve hızlıca toparlanmamda serum işe yarayacaksa. Bu değerlerle girersem ameliyata çok sıkıntılı, sen nasıl ayakta duruyorsun böyle diyor doktor.

Kan grubun ne canim benimki cok sıkıntılı

Benim arkadaşım 3üz doğum yaptı hemde 10yıl önce 3 ünite kan aldı doğumda bişey olmaz canım içini ferah tut şimdi teknoloji uçmuş.bende ileri derece pıhtılaşma var benim ameliyat ne olacak bakalım kansızlıği takma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…