- 27 Mayıs 2016
- 307
- 484
- 103
- 40
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.921
Bizde cok korktuk hatta sutum cekildi aglamaktan. Ama sonu guzel geldi cok sukur. Icini ferah tut ki hersey guzel gitsinbizimkilerden biri de nazalda digeri kuvez içi oksijene gecti.boyle deyince korktum simdiinsallah bisey olmaz.
Hadi yaa, korkuyordum açıkçası dokunabiliyormuş bazı kişilere kan. Serum sonrası yükselmezse öyle olacak zaten napalım. Senin pıhtılaşma için ne çözüm öneriyor doktorun?Benim arkadaşım 3üz doğum yaptı hemde 10yıl önce 3 ünite kan aldı doğumda bişey olmaz canım içini ferah tut şimdi teknoloji uçmuş.bende ileri derece pıhtılaşma var benim ameliyat ne olacak bakalım kansızlıği takma sen
Valla iğne ve coraspine devam şimdilik o zaten kafadan sezeryan dedi.ciğer geliştiricileri de yaptı 34te değil 36 olsun doğum istiyorum dedi.tarihte belli beklerlerse 29 mayısHadi yaa, korkuyordum açıkçası dokunabiliyormuş bazı kişilere kan. Serum sonrası yükselmezse öyle olacak zaten napalım. Senin pıhtılaşma için ne çözüm öneriyor doktorun?
Canım bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim o yüzden zaten gebelik öncesinde de anemim vardı şimdi de 8 e düştü demir baglamam iyi olduğu için kan igneside vermiyorlar ferplex içiyorum bana mısın demiyor 15 günde 1 kan sayımı yaptir dedi bana da kan verilecek doğum öncesindeKızlar daha önce yazmıştım ya benim 20 tane kan iğnesine rağmen değerlerim düşmeye devam ediyor diye. Doktorum kan takarız ameliyattan sonra dedi. Kan almak da korkutuyor beniSerum iyi gelir mi acaba, serum isticem yarın verirse ve hızlıca toparlanmamda serum işe yarayacaksa. Bu değerlerle girersem ameliyata çok sıkıntılı, sen nasıl ayakta duruyorsun böyle diyor doktor.
Aman cok şükür iyi olacaklar inşallah merak etmecok sukur cnm daha iyilerdi :) boyle devam ederse elbet..
Ya inşallah beklerler, iğne iyi geliyor diye biliyorum. Hamileliğin başında ben de kullanmıştım kan sulandırıcı. 36'yı görürsün umarım canımValla iğne ve coraspine devam şimdilik o zaten kafadan sezeryan dedi.ciğer geliştiricileri de yaptı 34te değil 36 olsun doğum istiyorum dedi.tarihte belli beklerlerse 29 mayıs
Geçmiş olsun cnm benimde pihtilasma var coraspirinj 32. Haftada birakirsin hibor top de dogumdan 1 gün önce biraktiririm dedi benim dr. Bu aralar her yanım açıyor kol bacak mor arada vurmayı unutuyorum bazen korkuyorum sonradaValla iğne ve coraspine devam şimdilik o zaten kafadan sezeryan dedi.ciğer geliştiricileri de yaptı 34te değil 36 olsun doğum istiyorum dedi.tarihte belli beklerlerse 29 mayıs
Hadi yaa, bağlamam yüksek olduğu için iğne verdi bana ama dediğim gibi hiç işe yaramadı, mosmor kalçalarımla kaldım. Yarın kontrolüm, serumla ilgili olabilir demişti ama detaylı sorup yazıcam burdan. Belki kuvvetli iğnelerle desteklerler serumu. İnşallah gerek kalmaz kana yaCanım bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim o yüzden zaten gebelik öncesinde de anemim vardı şimdi de 8 e düştü demir baglamam iyi olduğu için kan igneside vermiyorlar ferplex içiyorum bana mısın demiyor 15 günde 1 kan sayımı yaptir dedi bana da kan verilecek doğum öncesindeserum kanın yerini tutmaz canım ama sor yine bana da bilgi verirsen sevinirim. Bana 3 kişi bul kendi kan grubundan dedi onlardan alınıp bana verilecek :&
Yarın git canım, normaldir büyük ihtimalle ama şansa bırakmayalım hiç bi şeyi.Kizlar benim hafiften karnım agrıyor normalmidir acaba cuma dra gitcektim yarın gideyim diyorum
Insallah normaldir canım ya korkar oldum artık kötü birseyler duya duya insan başina gelcek diyeYarın git canım, normaldir büyük ihtimalle ama şansa bırakmayalım hiç bi şeyi.
Bende 3-4 dr. Değiştirdim ilk doktorum tamamen özel bir hast. Tup bebek uzmanı sonra sgk ile anlaşmalı bir özel hast. Gittim dr çok rahat ağzından laf cımbızla alınıyor sinir oldum ona ve doğumda prf. Farkı ile çok pahalıya geliyordu aynı hastahanede normal kadın dogumcuya gittim o da çok yoğundu 1 ay sonra gel dedi en sonunda evime yakın bir hastahanede methini duyduğum bi dr.Gittim keşke baştan ona gitseydim dedim hem moral veriyor hem çok açıklayıcı yani dr. Çok önemli samimiyeti ve güven veriyor olması gerek senin içine sinen ne diyor sen ona bak onu uygula Allah Kerim...ne uzattım :))Valla eski dr bana 10nisanda coraspini bırakmalısın dedi bebeklerde beyin kanaması riski yaratır dedi.bu dr devam diyor kafam allak bullak.eski dr devam etmek istiyorum riskli gebelik uzmanı kızımda sıkıntı olmadı sayesinde.diğer dr beni geriyor hep erken doğuma çok odaklı korkutuyor.ve maddi açıdan çok masraflı hakkımızda hayırlısı benim durum sıkıntılı be canım
Yarın alicam sonucu sağlık ocağından birde özel bi labratuarda yaptiracam bakalım sonuçlarda bi değişiklik olabilir mi? Alınca sonucu yazarım ama kan ile ilgili tüm degerlerim düşükHadi yaa, bağlamam yüksek olduğu için iğne verdi bana ama dediğim gibi hiç işe yaramadı, mosmor kalçalarımla kaldım. Yarın kontrolüm, serumla ilgili olabilir demişti ama detaylı sorup yazıcam burdan. Belki kuvvetli iğnelerle desteklerler serumu. İnşallah gerek kalmaz kana ya
Senin değerlerin nasıl şu anda rakamsal olarak?
Tamam tatlım paylaşırsın ben de yarın atarım sonucumu hastaneye gidicem çünkü. Bakalım birbirimizle karşılaştırırız, doktorum ne diyecek merak içindeyimYarın alicam sonucu sağlık ocağından birde özel bi labratuarda yaptiracam bakalım sonuçlarda bi değişiklik olabilir mi? Alınca sonucu yazarım ama kan ile ilgili tüm degerlerim düşük(
ben varım ya sat 9 EylülBenim sat 12 eylül bana yakın kimler var.bizde doğumu yakın arkadaşların ardından sıraya gireceklerizzz.ayy heyecan yaptım.dr kontrolüne gidiyorum ciğer geliştirici iğne yapacağım demişti bakalım.bize şans dileyin teyzeleri.
ben de her hafta proluton vuruluyorum. benimki de çok tedbirli, seviyorum kendisini. Ama o hastane de yenidoğan ünitesi küvez falan yok henüz söyleyemedim kendisine ama zeynepkamilde düşünüyorum doğumu kısmetse.Vallahi canım bende bugün sordum dedim hocam neden bu iğneyi oluyorum erken değil mi rahim kapalı kasılma yok vs.normalde 25.haftada yapıyorum sen 27desin dedi.tedbiri çok seviyor ne yapalım.proloton da yaptı birde.yarın diğer 2 dozu olacağım.bebişler iyi çok şükür herşey yolunda.darısı haber bekleyenlerin başına
çok iyi haberler maşallah. bekletsin tabi sen de dinlenmeye devamKızlar ben doktordan döndüm. Cook şükür her sey yolundaymis. Basi asagi dönük olan oglum 1600 kusur olmus. Diğeri 2 kilo 70 gram. Sulari iyi, kordon dolanmis mi diye bakti yok cok şükür. Basi asagida olan da cok inmemis ve rahim agzi kapali dedi. Nst de hafif sanci cikti cok problem degil yatmaya devam dedi.
Dogum icin normalde buyugun basi asagida olsa normali denerdim ama kucuk once cikacagi icin digerini bacagindan cekip cikarsam bile onn basi takilir dedi riskli bir seymis. O yuzden spinal sezeryan yapariz dedi. 35. Haftayi bir gor istedigin her yere gidebilirsin dedi. Bekletebildigi kadar bekletecek bakalim:)
senin doktorda benim diğer doktorum yani perinatalogun kafasından. o da ne gerek var erken doğum riski yok dedi. bu arada sen ben ve C Cemrem9 tam peşpeşeyiz bakalım kim önden gidecek doğumaBenim 7 eylül :) sizden önce benim dr. Erken doğum riski görmüyorum suan dedi ciğer geliştirici yapmaya gerek duymuyorum dedi
bende de pıhtılaşma var normal doğuma engel değil değil mi?Benim arkadaşım 3üz doğum yaptı hemde 10yıl önce 3 ünite kan aldı doğumda bişey olmaz canım içini ferah tut şimdi teknoloji uçmuş.bende ileri derece pıhtılaşma var benim ameliyat ne olacak bakalım kansızlıği takma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?