2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hadi yaa, korkuyordum açıkçası dokunabiliyormuş bazı kişilere kan. Serum sonrası yükselmezse öyle olacak zaten napalım. Senin pıhtılaşma için ne çözüm öneriyor doktorun?

Hadi yaa, korkuyordum açıkçası dokunabiliyormuş bazı kişilere kan. Serum sonrası yükselmezse öyle olacak zaten napalım. Senin pıhtılaşma için ne çözüm öneriyor doktorun?
Valla iğne ve coraspine devam şimdilik o zaten kafadan sezeryan dedi.ciğer geliştiricileri de yaptı 34te değil 36 olsun doğum istiyorum dedi.tarihte belli beklerlerse 29 mayıs

Canım bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim o yüzden zaten gebelik öncesinde de anemim vardı şimdi de 8 e düştü demir baglamam iyi olduğu için kan igneside vermiyorlar ferplex içiyorum bana mısın demiyor 15 günde 1 kan sayımı yaptir dedi bana da kan verilecek doğum öncesinde serum kanın yerini tutmaz canım ama sor yine bana da bilgi verirsen sevinirim. Bana 3 kişi bul kendi kan grubundan dedi onlardan alınıp bana verilecek :&

Kizlar benim hafiften karnım agrıyor normalmidir acaba cuma dra gitcektim yarın gideyim diyorum

Valla iğne ve coraspine devam şimdilik o zaten kafadan sezeryan dedi.ciğer geliştiricileri de yaptı 34te değil 36 olsun doğum istiyorum dedi.tarihte belli beklerlerse 29 mayıs
Ya inşallah beklerler, iğne iyi geliyor diye biliyorum. Hamileliğin başında ben de kullanmıştım kan sulandırıcı. 36'yı görürsün umarım canım

Geçmiş olsun cnm benimde pihtilasma var coraspirinj 32. Haftada birakirsin hibor top de dogumdan 1 gün önce biraktiririm dedi benim dr. Bu aralar her yanım açıyor kol bacak mor arada vurmayı unutuyorum bazen korkuyorum sonrada

Hadi yaa, bağlamam yüksek olduğu için iğne verdi bana ama dediğim gibi hiç işe yaramadı, mosmor kalçalarımla kaldım. Yarın kontrolüm, serumla ilgili olabilir demişti ama detaylı sorup yazıcam burdan. Belki kuvvetli iğnelerle desteklerler serumu. İnşallah gerek kalmaz kana ya
Senin değerlerin nasıl şu anda rakamsal olarak?

Valla eski dr bana 10nisanda coraspini bırakmalısın dedi bebeklerde beyin kanaması riski yaratır dedi.bu dr devam diyor kafam allak bullak.eski dr devam etmek istiyorum riskli gebelik uzmanı kızımda sıkıntı olmadı sayesinde.diğer dr beni geriyor hep erken doğuma çok odaklı korkutuyor.ve maddi açıdan çok masraflı hakkımızda hayırlısı benim durum sıkıntılı be canım

Bende 3-4 dr. Değiştirdim ilk doktorum tamamen özel bir hast. Tup bebek uzmanı sonra sgk ile anlaşmalı bir özel hast. Gittim dr çok rahat ağzından laf cımbızla alınıyor sinir oldum ona ve doğumda prf. Farkı ile çok pahalıya geliyordu aynı hastahanede normal kadın dogumcuya gittim o da çok yoğundu 1 ay sonra gel dedi en sonunda evime yakın bir hastahanede methini duyduğum bi dr.Gittim keşke baştan ona gitseydim dedim hem moral veriyor hem çok açıklayıcı yani dr. Çok önemli samimiyeti ve güven veriyor olması gerek senin içine sinen ne diyor sen ona bak onu uygula Allah Kerim...ne uzattım :))

Yarın alicam sonucu sağlık ocağından birde özel bi labratuarda yaptiracam bakalım sonuçlarda bi değişiklik olabilir mi? Alınca sonucu yazarım ama kan ile ilgili tüm degerlerim düşük (

Yarın alicam sonucu sağlık ocağından birde özel bi labratuarda yaptiracam bakalım sonuçlarda bi değişiklik olabilir mi? Alınca sonucu yazarım ama kan ile ilgili tüm degerlerim düşük (
Tamam tatlım paylaşırsın ben de yarın atarım sonucumu hastaneye gidicem çünkü. Bakalım birbirimizle karşılaştırırız, doktorum ne diyecek merak içindeyim

ben varım ya sat 9 Eylül benim doktorum dün izinliymiş ciğer geliştirici vurulamadım. Artık haftaya belki.

ben de her hafta proluton vuruluyorum. benimki de çok tedbirli, seviyorum kendisini. Ama o hastane de yenidoğan ünitesi küvez falan yok henüz söyleyemedim kendisine ama zeynepkamilde düşünüyorum doğumu kısmetse.

çok iyi haberler maşallah. bekletsin tabi sen de dinlenmeye devam

Benim 7 eylül :) sizden önce benim dr. Erken doğum riski görmüyorum suan dedi ciğer geliştirici yapmaya gerek duymuyorum dedi
senin doktorda benim diğer doktorum yani perinatalogun kafasından. o da ne gerek var erken doğum riski yok dedi. bu arada sen ben ve C Cemrem9 tam peşpeşeyiz bakalım kim önden gidecek doğuma

bende de pıhtılaşma var normal doğuma engel değil değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…