2017 de İkiz Annesi Olucaklar

bende de pıhtılaşma var normal doğuma engel değil değil mi?
Sanmıyorum tatlım engel olduğunu.benim kızımda sezeryan olduğum için tekrar öyle olacak herhalde.ben faktör 5 taşıyıcıymışım kızımda güle oynaya çıktım doğumdan kısa sürede ayıldım 2 saat sonra kalktım yürüdüm vs.ama bakalım bunlar nasıl olacak aklım hep doğumda

Sabah sabah sizler belkide gözünü açmadan pıt pıt yazıyorum ben kızmayın ama gece nette gezinirken bence süper kullanışlı hafif ve uygun olduğunu düşündüğüm bir ana kucağı buldum hemde oto koltuğu da oluyor markası cybex bir bakın derim.youtube da ikiz ebeveyni bir karı koca videosunu yapmış minik aslanlar adı ile izleyebilirsiniz benim favorim oldu valla.ayrıca uygun bebek arabalarına aparatla monte edilebiliyor.sabah sabah ne konuştum yahuuu

Cnm bende hibor kullaniyorum.32.haftada bırakırız dedi benim doktor da bakalim..ama igneni hergun elinden geldigince ayni saatte yap cnm.unutma.ben aksam 10 da yapıyorum

Cnm bende hibor kullaniyorum.32.haftada bırakırız dedi benim doktor da bakalim..ama igneni hergun elinden geldigince ayni saatte yap cnm.unutma.ben aksam 10 da yapıyorum
Çok önemli aslında çok haklısın cnm bundan sonra daha dikkatli olucam saat ve atlamama konusunda ama çok cnm tanıyor ya (

Doktordan geldim kızlar dün hafif karnım agrıyor demistim bebekler iyi cok şükür erken dogum riskin yok dedi nts ye girdim ama sadece tokayla bakıldı sancım çikmadı sükürler olsun sadece ishaldim üc gundur ama günde bir defa çıkınca wcye ishal degildir herhalde demistim dr vitamin ve magnesyumu ishalın gecene kadar bırak sonra tekrar basla dedi ama şeker yüklemesi ne zaman olur diye sormayı unuttum şu ishalım gecince mi yapar acaba cumada baska dra gidicem o yaparmı

Benim 24. Haftada yapılmıştı canım şeker yüklemem. Sen bir hatırlat istersen atlayabiliyorlar bazen.

Benim 24. Haftada yapılmıştı canım şeker yüklemem. Sen bir hatırlat istersen atlayabiliyorlar bazen.
Benim de 24 hafta içinde yapıldı çünkü şekerin kanda pik yağtığı zamanlarmış en doğru veriyi elde ediyorlarmış
Ama 28e kadar öteleyen de var.unutmuş olabilir ara istersen doktorunu

Benim de 24 hafta içinde yapıldı çünkü şekerin kanda pik yağtığı zamanlarmış en doğru veriyi elde ediyorlarmış
Ama 28e kadar öteleyen de var.unutmuş olabilir ara istersen doktorunu
Unuttu galiba kadının basını nasıl sisirdiysem artikbenim tek sorun ishal varkende yapilır mı acaba

Canım baktım da şimdi ama fiyatı çok yüksek 2000.-TL tanesi

Kizlar ben dogum ucretini konustum da hastanem ile 4200 sezeryan fiyati.normal dogum 3600.fiyat verdiler.nasil sizce fiyatlar.aslinda daha uygun hastaneler var ama erken dogum.riskim.yeni dogan yogun bakim.kuvez imkanı filan iyi oldugi icin sanirim nasipse burada yapcam dogumu.ankara medicana ve cukurambar koru hastanesi fiyat lari.bunlar..siz aldiniz mi dogum.fiyati.ayrica 1 gunden fazla kalirsam hastanede extra 500 tl oda fiyati refakatci fiyati 250 tl imis..

Kızlar selam, ben çok sinirliyim, muayeneye bebeklerimle buluşmaya diye gidiyorum, gerilip geliyorum...
Bebeklerim çok şükür iyi ama doktor beni uyuz etti. Doğumuma üç dört hafta kala doktorun muayenesi 120 tl olmuş ssk anlaşmalı, çok yüksel geldi bana. Sonra muayenede de hiçç ilgilenmedi. Her hafta gelmek istediğimi, doğuma az kaldığını endişelendiğimi söyledim kabul etmedi. İki haftada bir bakıyormuş ikizlere. Bebeklerin kilosunu iki hafta önceye göre daha az söyledi, dedim geçen geldiğimde daha yüksek söylemiştiniz, öyle bi şey olamaz diyor, kağıda bile yazmıştı hem de.
Onun dışında bi azarlamadığı kaldı, haklı olarak aklıma takılanları sordum, ki öyle saçma sorular da değildi. Genel anestezi bebeklere zararı olmaz mı diyorum, tersliyo öyle saçma şey mi olur bilmem ne diye yükseliyor. Demir ve kan eksikliği ile ilgili serum istedim vermem, alerjik reaksiyon yapar diyor. Dedim kan da yapmaz mı ameliyat sonrası, napıcaz, hap kullanmazsan böyle olur işte diyor. Zaten kullanamadım ki dedim, 15 dk sonra geri çıkarıyorum o hapları aldığımda. Yine susuyor.

"sen çok negatifsin, çok pimpiriklisin, doğum olursa olur, her ağrıda panik oluyorsun. Benim de moralimi bozuyorsun, diğer ikiz gebelerim böyle değil" falan. Anlayacağınız doğru düzgün bilgi alamadığım gibi azar işitip çıktım. Moralim inanılmaz bozuldu, haftam bu kadar ileri olmasa hemen hastane değiştirirdim...
Benim burda başından beri takip eden doktorum istifa etti, son iki aydır bu doktora geliyorum haliyle, yadırgıyor o da, sanki onun hastası değilmişim gibi davranıyor.

Merhaba benim dr um özel de ayrı ücret alacak 2 gece yatış refakatçi ikiz farkıyla birlikte 8000 bulacak. Bence çok normal sizin ki.

Henüz nst de sancı bakılmadı. 2 defa kasılma ya baktı normal dedi Dr. Nisan 13 u bulur dedi ama ben korkuyorum. Ne gibi belirtiler doğum habercisi olabilir

Canim valla dogumda da rezil eder seni o topikte ayni sehirden kizlar varsa öneri al bence hastane icin.. gerizekalı yaaaa o parayi verip o lafi da yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…