- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.941
Sanmıyorum tatlım engel olduğunu.benim kızımda sezeryan olduğum için tekrar öyle olacak herhalde.ben faktör 5 taşıyıcıymışım kızımda güle oynaya çıktım doğumdan kısa sürede ayıldım 2 saat sonra kalktım yürüdüm vs.ama bakalım bunlar nasıl olacak aklım hep doğumdabende de pıhtılaşma var normal doğuma engel değil değil mi?
Cnm bende hibor kullaniyorum.32.haftada bırakırız dedi benim doktor da bakalim..ama igneni hergun elinden geldigince ayni saatte yap cnm.unutma.ben aksam 10 da yapıyorumGeçmiş olsun cnm benimde pihtilasma var coraspirinj 32. Haftada birakirsin hibor top de dogumdan 1 gün önce biraktiririm dedi benim dr. Bu aralar her yanım açıyor kol bacak mor arada vurmayı unutuyorum bazen korkuyorum sonrada
Benim de 0 negatif malesef0 pozitif canımsenin?
Çok önemli aslında çok haklısın cnm bundan sonra daha dikkatli olucam saat ve atlamama konusunda ama çok cnm tanıyor yaCnm bende hibor kullaniyorum.32.haftada bırakırız dedi benim doktor da bakalim..ama igneni hergun elinden geldigince ayni saatte yap cnm.unutma.ben aksam 10 da yapıyorum
Benim 24. Haftada yapılmıştı canım şeker yüklemem. Sen bir hatırlat istersen atlayabiliyorlar bazen.Doktordan geldim kızlar dün hafif karnım agrıyor demistim bebekler iyi cok şükür erken dogum riskin yok dedi nts ye girdim ama sadece tokayla bakıldı sancım çikmadı sükürler olsun sadece ishaldim üc gundur ama günde bir defa çıkınca wcye ishal degildir herhalde demistim dr vitamin ve magnesyumu ishalın gecene kadar bırak sonra tekrar basla dediama şeker yüklemesi ne zaman olur diye sormayı unuttum şu ishalım gecince mi yapar acaba cumada baska dra gidicem o yaparmı
Benim de 24 hafta içinde yapıldı çünkü şekerin kanda pik yağtığı zamanlarmış en doğru veriyi elde ediyorlarmışBenim 24. Haftada yapılmıştı canım şeker yüklemem. Sen bir hatırlat istersen atlayabiliyorlar bazen.
Yanlışlıkla sana yazmışım canım yaBenim de 24 hafta içinde yapıldı çünkü şekerin kanda pik yağtığı zamanlarmış en doğru veriyi elde ediyorlarmış
Ama 28e kadar öteleyen de var.unutmuş olabilir ara istersen doktorunu
tamam canım cumaya yaptırayım o zamanBenim 24. Haftada yapılmıştı canım şeker yüklemem. Sen bir hatırlat istersen atlayabiliyorlar bazen.
Unuttu galiba kadının basını nasıl sisirdiysem artikBenim de 24 hafta içinde yapıldı çünkü şekerin kanda pik yağtığı zamanlarmış en doğru veriyi elde ediyorlarmış
Ama 28e kadar öteleyen de var.unutmuş olabilir ara istersen doktorunu
Off en zor kan grubuBenim de 0 negatif malesef
Canım baktım da şimdi ama fiyatı çok yüksek 2000.-TL tanesiSabah sabah sizler belkide gözünü açmadan pıt pıt yazıyorum ben kızmayın ama gece nette gezinirken bence süper kullanışlı hafif ve uygun olduğunu düşündüğüm bir ana kucağı buldum hemde oto koltuğu da oluyor markası cybex bir bakın derim.youtube da ikiz ebeveyni bir karı koca videosunu yapmış minik aslanlar adı ile izleyebilirsiniz benim favorim oldu valla.ayrıca uygun bebek arabalarına aparatla monte edilebiliyor.sabah sabah ne konuştum yahuuu
Aynen canım o yüzden inşallah kan lazım olmaz ikimize deOff en zor kan grubu
Kizlar ben dogum ucretini konustum da hastanem ile 4200 sezeryan fiyati.normal dogum 3600.fiyat verdiler.nasil sizce fiyatlar.aslinda daha uygun hastaneler var ama erken dogum.riskim.yeni dogan yogun bakim.kuvez imkanı filan iyi oldugi icin sanirim nasipse burada yapcam dogumu.ankara medicana ve cukurambar koru hastanesi fiyat lari.bunlar..siz aldiniz mi dogum.fiyati.ayrica 1 gunden fazla kalirsam hastanede extra 500 tl oda fiyati refakatci fiyati 250 tl imis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?