2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba benim dr um özel de ayrı ücret alacak 2 gece yatış refakatçi ikiz farkıyla birlikte 8000 bulacak. Bence çok normal sizin ki.
Him sen hangi ildesin cnm.bizim de fazladan kalma durumu olursa 500 tl arti 250 tl refakatçi olcak.nasip bakalim ya hayirlsi.saglik olsun dA napalim..

Sen hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyordun canım? Gerçekten çok sinir bozucuymuş tavrı. Benim bildiğim 33,34 ten sonra kendileri haftada bir çağırıyorlar zaten. Doğurdun doğuracaksın nerdeyse saçma sapan soru bile sorsan seni rahatlatmak ve cevap vermek zorunda.

Cnm bende hibor kullaniyorum.32.haftada bırakırız dedi benim doktor da bakalim..ama igneni hergun elinden geldigince ayni saatte yap cnm.unutma.ben aksam 10 da yapıyorum
ben clexan kullanıyorum sabah aynı saatte. bacaklarım mosmor bana ne zaman bırakmam gerektiği ile ilgili bişey söylenmedi henüz.

Ay şimdi baktım 799 diyor jokerde dün baktım yaaa sinir oldum
Akşam yürüyüş için jokere bi gideceğim bakalım yine piyasaya göre en ucuz ana kucağı fonksiyonlarına göre.

Ters bir doktora benziyor ama dere geçerken at değişmek olmaz der eskiler ama içine de sinmiyorsa arastir daha insancıl bir yaklaşımı olmalı doktor dediğinin, hekimlik beceriside önemli ama buda mühim...ben 3 hekim 3 hastahane değiştirdim sonunda iyi bir hekim iyi bir insan buldum keşke bunca zamandır pahalı hastahane hekimi iyi olur mantığı ile bakmasaydim diye hayıflandım. Inşaallah herşey gönlünce olur canım, sıkma canını ona hasta çoksa sana da seni özel hissettirecek doktor çok. ..

Merhaba bayanlar bende Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım. Doktor konusunda çok endişelerim var gittiğim doktor kilo ve tansiyon takibimi yapmiyor sormazsam çok fazla konuşmuyor sadece güleryüzlü olması, istediğim zaman randevu bulabilmek ve sezaryani çok iyi dedikleri için gidiyorum. Adana veya Osmaniye de ikiz gebelik konusunda deneyimli bilgili güleryüzlü bir doktor bilen var mı

Canım istanbulda hastanem, inanılmaz düştü modum ağladım resmen eve gelince. Belki gerçekten hassasım ama normal değil mi bu, ikiz ve ileri hafta hamileyim, kanım desen yerlerde sürünüyor, midemden dolayı geceleri bir saat uyuyabiliyorum en fazla iki saat. Kaldı ki her şeyim normal olsa bile bu şekilde bi tavrı haketmedik.

Canım çok tereddütteyim ben de az zaman kaldığı için hastane değiştirmeli miyim diye ama bi yandan da az da kalsa beni rahatlatacak bir doktor daha iyi olmaz mı, belki vardır bunda da bi hayır diyorum. Üstüne bi de bir sürü para alıyorlar. Yarın başka bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek.

Canim gercekten üzüldüm, bir hamileye hele ikiz gebeye davranilmamasi gereken bir sekilde davranmia doktorun. Muayene benim de 120ydi sonra 125 oldu ssk hastanede geciyor ama doktorumda gecmiyor :/ ama memnunum kendisinden o yüzden cok düşünmedim muayene ucretini. Tabi bu saatten sonra cok zor doktor degismek ama en azindan sorularına anlamli cevaplar vermeli genel olarak mi boyle birisi? Allah yardimcin olsun ya ne desem bilemedim

Kızlar merhaba, ben daha çok yeniyim 14+4 biraz baktım mesajları baştan okuyamadım tabi. İnşallah Rabbim izin verirse bende ikiz annesi olucam. Hastanemden ve doktorumdan çok memnunum çok şükür. Bu aydan sonra değiştireceğim aynı hastanede başka doktora devam edicem zaten bu doktorum tavsiye etti. Fiyat 125 idi şimdi gideceğim daha fazla ama olsun o kadar rahatım ki ve o kadar ilgi alaka varki doktor, hemşire, çalışanlar olsun. Bu dönemi rahat geçirmek önemli olan. İnşallah Rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip eder.

Ay şimdi baktım 799 diyor jokerde dün baktım yaaa sinir oldum
Akşam yürüyüş için jokere bi gideceğim bakalım yine piyasaya göre en ucuz ana kucağı fonksiyonlarına göre.
Aynen ya 799 tl yahu Allah kuvvet versin neye elimizi uzatsak x2

Ah arkadaşım bu Dr lar neden böyle anlamıyorum,ist olsam iki çocuğumun Dr kağan kocatepe yi tek geçerim bu konuda mükemmel bir doktor.Digerleri bizim ruh halimizle değil kendi ruh halleriyle hareket ediyorlar bence.Allah yardımcın olsun gerilemeye zaten müsaitsin üzme kendini de bebislerin umarım bir alternatif yol bulursun kısa zamanda.

Aynen ya 799 tl yahu Allah kuvvet versin neye elimizi uzatsak x2
Haklısın tatlım benim birde büyük kızım var allah yetişme kuvveti versin valla hepsiburada da uygun oradan alırım herhalde geriye beşikler ve araba kalıyor.sağlık için harcatmasın allah böyle harcamalarımız olsun inşallah ne diyeyim

ben clexan kullanıyorum sabah aynı saatte. bacaklarım mosmor bana ne zaman bırakmam gerektiği ile ilgili bişey söylenmedi henüz.
Bende clexan da morarma cok oluyordu ama hibor da olmuyo hic cnm anlamadim.doktoruna sor diger gidisinde ne zaman a kadar devam edecegini istersen

Kızlar hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah. Ben de ikiz bebik bekliyorum daha erken ama aklımı kurcalayan birşey var bana siz deneyimli hamişler yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Kan pıhtılaşma sorunum yok Allah'a şükür ama transfer gününden beri hibor kullanıyorum tüp bebek doktorum Doğumdan 1 hafta önceye kadar devam dedi bazı şartlardan dolayı değiştirdim doktorumu ama bu doktorda kullanmana gerek yok dedi. Şaştım kaldım ne yapsam eski doktoruma mı dönsem bunu mu dinlesem. Siz kullandınız mı hep?

Yani pihtilasman yoksa neden kullancaksin ki canim.bilemedim.benim uc deger de tasiyici olarak cikti hibor kullaniyorum.ama çoğu doktor.bu igne.konusunda.o kadar farkli gorusteki.insan şaşırıyor ne yapacagini.bana da.gerek.yok kullanma.igne diyen doktor cok oldu.ama daha once 1 dusun.1 kurtajim oldugu.icin riske atmak istemedim..

Benim ilk denemem ilk hamileliğim hiç bilgim yok o yüzden daha da şaşıyorum riske atmak asla asla istemem. Birde hiç bir değere kan testine bakmadan Doğuma kadar kullanacaksın ikiz olduğu için dedi şaştım kaldım ne yapıcaz bilmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…