- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.981
Benim de doktorum.cok.yogun yaa 75 tl muayene ucretim ama 3 dk ancak goruyorum.doktoru.sorcagim sorulari bile soramiyirum.Ah arkadaşım bu Dr lar neden böyle anlamıyorum,ist olsam iki çocuğumun Dr kağan kocatepe yi tek geçerim bu konuda mükemmel bir doktor.Digerleri bizim ruh halimizle değil kendi ruh halleriyle hareket ediyorlar bence.Allah yardımcın olsun gerilemeye zaten müsaitsin üzme kendini de bebislerin umarım bir alternatif yol bulursun kısa zamanda.
Canim bu konuda bilgili baska bi kac doktora daha.git bence.ona.gore karar ver..Benim ilk denemem ilk hamileliğim hiç bilgim yok o yüzden daha da şaşıyorum riske atmak asla asla istemem. Birde hiç bir değere kan testine bakmadan Doğuma kadar kullanacaksın ikiz olduğu için dedi şaştım kaldım ne yapıcaz bilmiyorum valla
Valla canım benimde tüp bebek doktorum 14-15. Haftaya kadar kullandırttı sonra doktor değiştirince doktorum bırakabilirsin kanla alakalı bir problemin yok düşüğün yok düşük tehliken yok devam etmen bence gereksiz dedi bende bıraktım. Bir sıkıntı da yaşamadım çok şükür 30 haftalık oldukKızlar hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah. Ben de ikiz bebik bekliyorum daha erken ama aklımı kurcalayan birşey var bana siz deneyimli hamişler yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Kan pıhtılaşma sorunum yok Allah'a şükür ama transfer gününden beri hibor kullanıyorum tüp bebek doktorum Doğumdan 1 hafta önceye kadar devam dedi bazı şartlardan dolayı değiştirdim doktorumu ama bu doktorda kullanmana gerek yok dedi. Şaştım kaldım ne yapsam eski doktoruma mı dönsem bunu mu dinlesem. Siz kullandınız mı hep?
Maşallah canım. Sanırım doktora güvenmek önemli inşallah birşey olmaz.Valla canım benimde tüp bebek doktorum 14-15. Haftaya kadar kullandırttı sonra doktor değiştirince doktorum bırakabilirsin kanla alakalı bir problemin yok düşüğün yok düşük tehliken yok devam etmen bence gereksiz dedi bende bıraktım. Bir sıkıntı da yaşamadım çok şükür 30 haftalık olduk
Valla canım ben doktorumdan çok memnunum, fulya acıbademe gidiyorum. İlk zamanlar konuştuğumuzda maslak acıbademe gelebilir misiniz doğuma diye sormuştum evime çok yakın olduğu için gelirim demişti şimdi doğum yaklaştı diye tekrar sordum yan çizmesin diye gelemem dese ne kadar memnun olsam da değiştirirdim önemli olan benim psikolojim benim rahatım. Sen doktordan memnun diilsin zaten hiç düşünme bence böyle bir tavrı hiç birimiz haketmiyoruz.Canım istanbulda hastanem, inanılmaz düştü modum ağladım resmen eve gelince. Belki gerçekten hassasım ama normal değil mi bu, ikiz ve ileri hafta hamileyim, kanım desen yerlerde sürünüyor, midemden dolayı geceleri bir saat uyuyabiliyorum en fazla iki saat. Kaldı ki her şeyim normal olsa bile bu şekilde bi tavrı haketmedik.
Canım çok tereddütteyim ben de az zaman kaldığı için hastane değiştirmeli miyim diye ama bi yandan da az da kalsa beni rahatlatacak bir doktor daha iyi olmaz mı, belki vardır bunda da bi hayır diyorum. Üstüne bi de bir sürü para alıyorlar. Yarın başka bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek.
Canım mrb, bende doğumu ankarada düşünüyorum da sen hangi hastaneye gidiyorsun? Doğumu nerde yapacaksın?Ankara dayım
Merhaba kime gidiyorsunuz. Ben de Fulya Acıbadem'e geçicem o tarafa taşınıyorum Doğum fiyatlarını konuştunuz mu benim özel sigortam var ama cok az veriyor Doğum için yaValla canım ben doktorumdan çok memnunum, fulya acıbademe gidiyorum. İlk zamanlar konuştuğumuzda maslak acıbademe gelebilir misiniz doğuma diye sormuştum evime çok yakın olduğu için gelirim demişti şimdi doğum yaklaştı diye tekrar sordum yan çizmesin diye gelemem dese ne kadar memnun olsam da değiştirirdim önemli olan benim psikolojim benim rahatım. Sen doktordan memnun diilsin zaten hiç düşünme bence böyle bir tavrı hiç birimiz haketmiyoruz.
Aynen benimde 13 yaşında kızım var amin Allahım sağlık için harcatmasın.Haklısın tatlım benim birde büyük kızım var allah yetişme kuvveti versin valla hepsiburada da uygun oradan alırım herhalde geriye beşikler ve araba kalıyor.sağlık için harcatmasın allah böyle harcamalarımız olsun inşallah ne diyeyim
Sana da benim gibi piyango vurmuş desene kardeş yapalım derken ikiz şoku yaşadıkAynen benimde 13 yaşında kızım var amin Allahım sağlık için harcatmasın.
Canim bende ankaradayım koru memorial yada tobb arasindayim. Tobbla henüz görüşmedim ama bu hafta gorusucem son karari vermek lazim az vakit kaldi artikKizlar ben dogum ucretini konustum da hastanem ile 4200 sezeryan fiyati.normal dogum 3600.fiyat verdiler.nasil sizce fiyatlar.aslinda daha uygun hastaneler var ama erken dogum.riskim.yeni dogan yogun bakim.kuvez imkanı filan iyi oldugi icin sanirim nasipse burada yapcam dogumu.ankara medicana ve cukurambar koru hastanesi fiyat lari.bunlar..siz aldiniz mi dogum.fiyati.ayrica 1 gunden fazla kalirsam hastanede extra 500 tl oda fiyati refakatci fiyati 250 tl imis..
Canım tüp bebek uzmanları çok tedbirli davranıyor kan ile ilgili sorunun yoksa bile en az 4 ayın dolana kadar kullan sonra birakabilirsin.iki bebek kan hacmi içinde önemli kaclik kullanıyorsun kan sulandiriciniMaşallah canım. Sanırım doktora güvenmek önemli inşallah birşey olmaz.
Canım hibor 3.500 0.2 mlCanım tüp bebek uzmanları çok tedbirli davranıyor kan ile ilgili sorunun yoksa bile en az 4 ayın dolana kadar kullan sonra birakabilirsin.iki bebek kan hacmi içinde önemli kaclik kullanıyorsun kan sulandiricini
Ben Hüsnü hocaya gidiyorum prof dr Hüsnü Görgen ama fiyatları hiç konuşmadım doğuma Maslağa gelecek, maslağın fiyatlar daha farklı diye sormadım hiç. Birde özel sağlık sigortam var sınırsız o yüzden de sormadım açıkçası.Merhaba kime gidiyorsunuz. Ben de Fulya Acıbadem'e geçicem o tarafa taşınıyorum Doğum fiyatlarını konuştunuz mu benim özel sigortam var ama cok az veriyor Doğum için ya
benim doktorum taraftarı değil ona kalsa kullanmama gerek yok beninki hafif sayılandamış bişey olmazmış. iki kaybım var ama onları nasıl saymıyorsa.Bende clexan da morarma cok oluyordu ama hibor da olmuyo hic cnm anlamadim.doktoruna sor diger gidisinde ne zaman a kadar devam edecegini istersen
Canım sorma ben de üzüntüden bütün gün kafama taktım, normalde de değil böyle diyorlar bana ama hep ters davranıyor, bekletiyor, ilgisiz... zaten böyle davranmasa memnun olsam muayene ücreti gözümde olmaz ama davranış da ters olunca neden vereyim o kadar dedim açıkçası.Canim gercekten üzüldüm, bir hamileye hele ikiz gebeye davranilmamasi gereken bir sekilde davranmia doktorun. Muayene benim de 120ydi sonra 125 oldu ssk hastanede geciyor ama doktorumda gecmiyor :/ ama memnunum kendisinden o yüzden cok düşünmedim muayene ucretini. Tabi bu saatten sonra cok zor doktor degismek ama en azindan sorularına anlamli cevaplar vermeli genel olarak mi boyle birisi? Allah yardimcin olsun ya ne desem bilemedim
Amin tatlım bu saatten sonra araştırmaya girdim rezillik, çok az vaktimiz kaldığı için şimdi yakınlara bakabiliyorum sadeceAh arkadaşım bu Dr lar neden böyle anlamıyorum,ist olsam iki çocuğumun Dr kağan kocatepe yi tek geçerim bu konuda mükemmel bir doktor.Digerleri bizim ruh halimizle değil kendi ruh halleriyle hareket ediyorlar bence.Allah yardımcın olsun gerilemeye zaten müsaitsin üzme kendini de bebislerin umarım bir alternatif yol bulursun kısa zamanda.
Evet canım ya, çok zoruma gitti valla. Ah özel sağlık sigortam olsa direkt acıbadem vardı aklımda ama sigortasız çok uçuk geliyor fiyatlarValla canım ben doktorumdan çok memnunum, fulya acıbademe gidiyorum. İlk zamanlar konuştuğumuzda maslak acıbademe gelebilir misiniz doğuma diye sormuştum evime çok yakın olduğu için gelirim demişti şimdi doğum yaklaştı diye tekrar sordum yan çizmesin diye gelemem dese ne kadar memnun olsam da değiştirirdim önemli olan benim psikolojim benim rahatım. Sen doktordan memnun diilsin zaten hiç düşünme bence böyle bir tavrı hiç birimiz haketmiyoruz.
Aynen işin garibi dr yumurta rezervlerin az fazla kendi haline bırakamam dedi 3 ay kendiliğinden dene dedi ilk ayda hamile kaldım üstelik bir de ikiz tam piyango yani. Allah sağlık versin ne yapalım gelen kendi kısmetiyle gelir.Sana da benim gibi piyango vurmuş desene kardeş yapalım derken ikiz şoku yaşadık
Bizde de 10 sene üzerine 2.denemede spontane ikiz gebelik eşimin ağzı açık kaldı muayenede.var bir hikmeti demek ki.1 kız 1oğlan bizim sizde durumlar ne?Aynen işin garibi dr yumurta rezervlerin az fazla kendi haline bırakamam dedi 3 ay kendiliğinden dene dedi ilk ayda hamile kaldım üstelik bir de ikiz tam piyango yani. Allah sağlık versin ne yapalım gelen kendi kısmetiyle gelir.
Senin erkenmiş haftan şimdi gördüm gönlünüze göre versin allah dilerim başta sağlık tabii.Aynen işin garibi dr yumurta rezervlerin az fazla kendi haline bırakamam dedi 3 ay kendiliğinden dene dedi ilk ayda hamile kaldım üstelik bir de ikiz tam piyango yani. Allah sağlık versin ne yapalım gelen kendi kısmetiyle gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?