2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim de doktorum.cok.yogun yaa 75 tl muayene ucretim ama 3 dk ancak goruyorum.doktoru.sorcagim sorulari bile soramiyirum. bgn beni de tersledi biraz.daha once gittigimde cok beklemistim nerdeyse 2 saat.randevulu oldugm halde.sonra.cok daralmistim beklerken mahfoldum.sonra.nst ye bagladi.kocaman sancilarim cikti.bgn tekrar nst ye baglandim.sukur cok hafif sanci cikti.doktr dedi bu defa iyi guzel.dedim gecen sefer cok bekledim.hocam.ondan sanirim oldu..bir seyler soyledi bana.senin zaten rahim boyun da.kisa falan filan..rahim boyu kisa diye sanci mi cikmasi lazim.anlamadimelestrilmeye hic gelmiyorlar..

Canim bu konuda bilgili baska bi kac doktora daha.git bence.ona.gore karar ver..

Valla canım benimde tüp bebek doktorum 14-15. Haftaya kadar kullandırttı sonra doktor değiştirince doktorum bırakabilirsin kanla alakalı bir problemin yok düşüğün yok düşük tehliken yok devam etmen bence gereksiz dedi bende bıraktım. Bir sıkıntı da yaşamadım çok şükür 30 haftalık olduk

Maşallah canım. Sanırım doktora güvenmek önemli inşallah birşey olmaz.

Valla canım ben doktorumdan çok memnunum, fulya acıbademe gidiyorum. İlk zamanlar konuştuğumuzda maslak acıbademe gelebilir misiniz doğuma diye sormuştum evime çok yakın olduğu için gelirim demişti şimdi doğum yaklaştı diye tekrar sordum yan çizmesin diye gelemem dese ne kadar memnun olsam da değiştirirdim önemli olan benim psikolojim benim rahatım. Sen doktordan memnun diilsin zaten hiç düşünme bence böyle bir tavrı hiç birimiz haketmiyoruz.

Merhaba kime gidiyorsunuz. Ben de Fulya Acıbadem'e geçicem o tarafa taşınıyorum Doğum fiyatlarını konuştunuz mu benim özel sigortam var ama cok az veriyor Doğum için ya

Aynen benimde 13 yaşında kızım var amin Allahım sağlık için harcatmasın.

Kızlar bişey soracağım yaa 1 haftadır şekerimi ölçüyorum tokluk süper 119 geçmedi hiç.ama şu ciğer geliştiricileri olduktan sonra şimdi ölçtüm 176 çıktı şok oldum bildiğiniz böyle bir etkisi var mı bu iğnelerin yarın endokrine gideceğim şansa bak ya insülin filan derse şimdi delirmemek işten değil tükenme sendromu bu olmalı

Canim bende ankaradayım koru memorial yada tobb arasindayim. Tobbla henüz görüşmedim ama bu hafta gorusucem son karari vermek lazim az vakit kaldi artik

Maşallah canım. Sanırım doktora güvenmek önemli inşallah birşey olmaz.
Canım tüp bebek uzmanları çok tedbirli davranıyor kan ile ilgili sorunun yoksa bile en az 4 ayın dolana kadar kullan sonra birakabilirsin.iki bebek kan hacmi içinde önemli kaclik kullanıyorsun kan sulandiricini

Canım tüp bebek uzmanları çok tedbirli davranıyor kan ile ilgili sorunun yoksa bile en az 4 ayın dolana kadar kullan sonra birakabilirsin.iki bebek kan hacmi içinde önemli kaclik kullanıyorsun kan sulandiricini
Canım hibor 3.500 0.2 ml

Merhaba kime gidiyorsunuz. Ben de Fulya Acıbadem'e geçicem o tarafa taşınıyorum Doğum fiyatlarını konuştunuz mu benim özel sigortam var ama cok az veriyor Doğum için ya
Ben Hüsnü hocaya gidiyorum prof dr Hüsnü Görgen ama fiyatları hiç konuşmadım doğuma Maslağa gelecek, maslağın fiyatlar daha farklı diye sormadım hiç. Birde özel sağlık sigortam var sınırsız o yüzden de sormadım açıkçası.

Bende clexan da morarma cok oluyordu ama hibor da olmuyo hic cnm anlamadim.doktoruna sor diger gidisinde ne zaman a kadar devam edecegini istersen
benim doktorum taraftarı değil ona kalsa kullanmama gerek yok beninki hafif sayılandamış bişey olmazmış. iki kaybım var ama onları nasıl saymıyorsa.

Canım sorma ben de üzüntüden bütün gün kafama taktım, normalde de değil böyle diyorlar bana ama hep ters davranıyor, bekletiyor, ilgisiz... zaten böyle davranmasa memnun olsam muayene ücreti gözümde olmaz ama davranış da ters olunca neden vereyim o kadar dedim açıkçası.

Amin tatlım bu saatten sonra araştırmaya girdim rezillik, çok az vaktimiz kaldığı için şimdi yakınlara bakabiliyorum sadece

Evet canım ya, çok zoruma gitti valla. Ah özel sağlık sigortam olsa direkt acıbadem vardı aklımda ama sigortasız çok uçuk geliyor fiyatlar Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim...

İki hafta önceki muayeneme göre 33 haftalık ve biri 2.250 biri 2.200 olan bebeklerim, bugün 33 hafta ve biri 1900 diğeri 2.000 çıkıyor. Gel de delirme, doktora söylüyorum tatmin edici açıklama yapmıyor.
Transfer tarihim 3 ağustos, benim hesabıma göre 34+4 olmamız gerekmiyor mu?

Sana da benim gibi piyango vurmuş desene kardeş yapalım derken ikiz şoku yaşadık
Aynen işin garibi dr yumurta rezervlerin az fazla kendi haline bırakamam dedi 3 ay kendiliğinden dene dedi ilk ayda hamile kaldım üstelik bir de ikiz tam piyango yani. Allah sağlık versin ne yapalım gelen kendi kısmetiyle gelir.

Bizde de 10 sene üzerine 2.denemede spontane ikiz gebelik eşimin ağzı açık kaldı muayenede.var bir hikmeti demek ki.1 kız 1oğlan bizim sizde durumlar ne?

Senin erkenmiş haftan şimdi gördüm gönlünüze göre versin allah dilerim başta sağlık tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…