- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.001
Senin dozun benimkine göre düşük ben 5000 0.2 ml kullanıyorum bence biraz daha devam et sonra zaten kan tahlillerinde sorun yoksa birakabilirsin doktorun bir beis gormuyorsa. Benim tüp bebek dr. Proluton iğne vermişti haftada 3 kez migrenimi tetikliyordu haftada 1 e düşürdü bırakmak yok dedi.sonraki gittigim 3 de. Ise onu kullanmana gerek yok dediler bende bıraktım şükür hiçbir sorunda yaşamadımCanım hibor 3.500 0.2 ml
Hayırlısi olsun :) asıl piyango benimki galiba 2 çocuğun üzerine bonus ikizler normal yolla ve ailede yok.Dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar baska dilegimiz yok nasipteki geliyor basa yapacak birsey yok hakkımızda hayırlısıAynen işin garibi dr yumurta rezervlerin az fazla kendi haline bırakamam dedi 3 ay kendiliğinden dene dedi ilk ayda hamile kaldım üstelik bir de ikiz tam piyango yani. Allah sağlık versin ne yapalım gelen kendi kısmetiyle gelir.
Senin olay inanılmaz tatlım yaa bağlatmayı düşünüyor musun?allah sağlıkla kucağına aldırsınHayırlısi olsun :) asıl piyango benimki galiba 2 çocuğun üzerine bonus ikizler normal yolla ve ailede yok.Dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar baska dilegimiz yok nasipteki geliyor basa yapacak birsey yok hakkımızda hayırlısı
Kızımda çok uyukluyordum bende bunlarda cin kesildim tonla vitamin verdiği için dr yerimde duramıyorum 11bin adım atmışım bugün mesela ama akşama kasıklarım çok ağrıdı.hamile kemeri siparişi verdim.eşim kaptan benim bütün işler bana kalıyor olay bu
3 ağustosa göre senin hesabın doğru canım ama bebeklerin kilosuna göre ultrasonlar otomatik bir hafta gösteriyor ya onu söylemiştir doktorun. Benim ufaklıklar en son 28. Haftamızda 1150 ye 1310 du 1150 için 28 haftalık gözüküyor tam haftasında gidiyor demişti diğer için bir hafta 2 gün önden gidiyor bilgisayara göre kilosu 29+2 lik gibi gözüküyor demişti. Sen şuan 34+4 te bile olsan kilolarına göre 33 haftalık çıkıyorlardır ölçümde.İki hafta önceki muayeneme göre 33 haftalık ve biri 2.250 biri 2.200 olan bebeklerim, bugün 33 hafta ve biri 1900 diğeri 2.000 çıkıyor. Gel de delirme, doktora söylüyorum tatmin edici açıklama yapmıyor.
Transfer tarihim 3 ağustos, benim hesabıma göre 34+4 olmamız gerekmiyor mu?
:) Amin canım inşallah. Son kontrolde konuştum Dr.umla olur dedi.doğum da bağlatip sıkı bir fiyonk atsin bana jübilemi ikizlerle yapmış olayımSenin olay inanılmaz tatlım yaa bağlatmayı düşünüyor musun?allah sağlıkla kucağına aldırsın
Evet canım özel sigorta olmasa bende acıbademe gidemem zaten, perinatologda detaylı ultrason 1000 küsür lira doğumudüşünemiyorum bile. Biz tedaviye başlamadan önce 1 yıl kendimiz denedik o ara bebek istiyoruz diye doğumu kapsayan sınırsız poliçe yaptırdık muayenelerin %80 i doğumun %100 ünü karşılıyor yoksa mümkün değil gitmek.Canım sorma ben de üzüntüden bütün gün kafama taktım, normalde de değil böyle diyorlar bana ama hep ters davranıyor, bekletiyor, ilgisiz... zaten böyle davranmasa memnun olsam muayene ücreti gözümde olmaz ama davranış da ters olunca neden vereyim o kadar dedim açıkçası.
Amin tatlım bu saatten sonra araştırmaya girdim rezillik, çok az vaktimiz kaldığı için şimdi yakınlara bakabiliyorum sadece
Evet canım ya, çok zoruma gitti valla. Ah özel sağlık sigortam olsa direkt acıbadem vardı aklımda ama sigortasız çok uçuk geliyor fiyatlarHakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim...
Nasıl o kadar yurutebiliyorsun kendini ben hep yatıyorum valla benim koca hiç mutfaktan çıkmıyor :) birde kalbim helede yemeklwrden sonra kuş gibi atıyor :/ sanki yerinden cıkacak gibi oluyor anlamadım gitti :/Kızımda çok uyukluyordum bende bunlarda cin kesildim tonla vitamin verdiği için dr yerimde duramıyorum 11bin adım atmışım bugün mesela ama akşama kasıklarım çok ağrıdı.hamile kemeri siparişi verdim.eşim kaptan benim bütün işler bana kalıyor olay bu
Ben hamilelik boyunca kg verdim beslenme uzmanı sayesinde keza yine kilom var ama işleri kim yapacak tatlım kimse yok yanımda kızın ne okul ihtitaçları bitiyor ne evin ihtiyaçları farkında olmadan deli gibi yürüyüşüm işte.yediklerine dikkat edince dinç oluyorsun.Nasıl o kadar yurutebiliyorsun kendini ben hep yatıyorum valla benim koca hiç mutfaktan çıkmıyor :) birde kalbim helede yemeklwrden sonra kuş gibi atıyor :/ sanki yerinden cıkacak gibi oluyor anlamadım gitti :/
MaşallahSenin dozun benimkine göre düşük ben 5000 0.2 ml kullanıyorum bence biraz daha devam et sonra zaten kan tahlillerinde sorun yoksa birakabilirsin doktorun bir beis gormuyorsa. Benim tüp bebek dr. Proluton iğne vermişti haftada 3 kez migrenimi tetikliyordu haftada 1 e düşürdü bırakmak yok dedi.sonraki gittigim 3 de. Ise onu kullanmana gerek yok dediler bende bıraktım şükür hiçbir sorunda yaşamadım
Canım sen benim tüp bebeğe başlama sebebim gibi birşeyin biliyor musun. Senden ilham almıştım o zaman korkuyodum yapmaya sizi okuyodum sürekli her gün test yapıyodun hatta, ben de yaptım
12 den sonra rahatlıyorsun ama gerçekten ben 9 a kadar progestan iğne olmuştum hergün delik deşik ve beze beze olmuştum ama insan katlanıyor bir şekilde. Burada yazılanlar fikir olsun ama çokda takılma bence herkesin çok farklı geçiyor hamileliği kimisinin sorunlu oluyor kiminin çok rahat. Benim çevremde 37. Haftada 3.100 e 2.900 ikiz doğuran da var 27. Haftada 800-900 doğuranda. Ona öyle olmuş bana da olur mu falan diye düşüncelere girme bence hiç Allahım hepimiz için ne yazdıysa o, hayırlısını dilemekten başka yapacak birşey yok.Maşallahben de 3 günde bir proluton kullanıyorum ama 12. haftada bıraktırıcam dedi. Aslında bende herşey önlem amaçlı ama ben çok tedirginim çünkü güzel bi hamilelik geçirmiyorum cok zorlanıyorum 12. haftada herşey geçecek diyolar bekliyorum bekliyorum sabretmeye çalışıyorum fikir olsun diye her gün burayı okuyorum nelerle karşılaşacağımı görmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin12 den sonra rahatlıyorsun ama gerçekten ben 9 a kadar progestan iğne olmuştum hergün delik deşik ve beze beze olmuştum ama insan katlanıyor bir şekilde. Burada yazılanlar fikir olsun ama çokda takılma bence herkesin çok farklı geçiyor hamileliği kimisinin sorunlu oluyor kiminin çok rahat. Benim çevremde 37. Haftada 3.100 e 2.900 ikiz doğuran da var 27. Haftada 800-900 doğuranda. Ona öyle olmuş bana da olur mu falan diye düşüncelere girme bence hiç Allahım hepimiz için ne yazdıysa o, hayırlısını dilemekten başka yapacak birşey yok.
Aminnn inşallah, önce rahat ve güzel bir hamilelik, sonra da hayırlıı ve kolay bir doğum inşallahh cümlemizeTeşekkür ederim. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin
Canım sen benim tüp bebeğe başlama sebebim gibi birşeyin biliyor musun. Senden ilham almıştım o zaman korkuyodum yapmaya sizi okuyodum sürekli her gün test yapıyodun hatta, ben de yaptımbu arada kızının sonuçları çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam nasıl oldu nedir durum atlattınız mı.[/
Evet en güzel o günlerdi :) valla kızın testlerine gelince albert eistien dişi versiyonunu dünyaya getiriyorum sanırımcanım :) bakalım hayırlısı doğduğunda görücem 2 hafta sonra emar var ama Can'ım :) bende cok merak edıyorum bu arada omega 3 kullanan var mı ben solgar 950 kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?