- 24 Şubat 2016
- 326
- 329
- 103
- 43
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.021
Ben kan için demir hapı içiyorum, elevit multivitamin, kalsiyum, efa daily balık yağı, kramp olursa da şase magnezyum verdi doktorum. Ben normalde hiç ilaç içen biri değilim hamilelikle ilaçlar başlayınca eşim kimse beni hamileler ilaç içemez tezine inandıramaz ben seni hiç bu kadar ilaç içerken görmedim diyorKan şurubu içen var mı peki aranızda ben her gün 2 şişepöfff , decavit , coraspin,magnezyum ya siZler
Ama ultrasona göre değil transfer tarihime göre takvimden hesapladı haftamı canım, ben de ona kızdım. Önden gidiyorlar veya geriden geliyorlar vs de demedi, haftan bu kilolar bu diyr, her gittiğimde hem hafta hem kilo geri gider mi hiç. Saçma sapan işler...3 ağustosa göre senin hesabın doğru canım ama bebeklerin kilosuna göre ultrasonlar otomatik bir hafta gösteriyor ya onu söylemiştir doktorun. Benim ufaklıklar en son 28. Haftamızda 1150 ye 1310 du 1150 için 28 haftalık gözüküyor tam haftasında gidiyor demişti diğer için bir hafta 2 gün önden gidiyor bilgisayara göre kilosu 29+2 lik gibi gözüküyor demişti. Sen şuan 34+4 te bile olsan kilolarına göre 33 haftalık çıkıyorlardır ölçümde.
Canım ne kadara yaptırdınız acaba snırsız poliçeyi? Sadece doğum için yaptırabiliyor musun öyle? Tabi şu an benim için geç de, bileyim etrafımdakilerin işine yarar belki.Evet canım özel sigorta olmasa bende acıbademe gidemem zaten, perinatologda detaylı ultrason 1000 küsür lira doğumudüşünemiyorum bile. Biz tedaviye başlamadan önce 1 yıl kendimiz denedik o ara bebek istiyoruz diye doğumu kapsayan sınırsız poliçe yaptırdık muayenelerin %80 i doğumun %100 ünü karşılıyor yoksa mümkün değil gitmek.
Ayy gıcık oldum doktoruna canım ya, akşamda okudum diğer yaptıklarını. Ben olsam değişirdim ama az kalmış senin. Böyle birşey demeye asla hakkı yok ona neki???Ayy söylemeden duramayacağım, muayenemde oturuyorduk, doktorun odasından çıkacakken eşim kalkmama yardım etmek için elini uzattı bana. Bütün muayenede benim çok abarttığımı, fazla naz yaptığımı söyleyen doktorum orda da kalkmış eşime "bıraksana yaa tutmana kaldırmana gerek yok, zorluyor seni de dimi, kendisi kalkabilir" falan diyor. Delirdim sinirden. Ben artık oturduğum koltuktan bile kalkarken bütün kemiklerim kırılacak gibiyim, öyle olmasa bile nasıl böyle bi yorum yapabilir, inanamadım. Hiç bi şey demeden çıktım. Ben şimdi nasıl doktor değiştirmeyi düşünmeyeyim
Ben varım aynı menü ilaveten euthyrox (tiroid için ) ve calsiyum, hibor iğne, ve midem de yanma olduğunda gaviscon şurupKan şurubu içen var mı peki aranızda ben her gün 2 şişepöfff , decavit , coraspin,magnezyum ya siZler
Münasebetsiz böyle doktor mu olur şaka olarak bile söylenmez yani :s sinir olmaya mi gidicen ona bırak Allah aşkına. Benim transferim 23 eylülde olmuştu tüp bebek dr. Son adet tarihin sorulacak tranferi baz almayacaksin embriyo dışarıda da büyüdü dedi 5. Gün embriyosuydu 7 Eylül son adet tarihin bunu bil başka hekime gidince böyle soylersin demişti cnmAyy söylemeden duramayacağım, muayenemde oturuyorduk, doktorun odasından çıkacakken eşim kalkmama yardım etmek için elini uzattı bana. Bütün muayenede benim çok abarttığımı, fazla naz yaptığımı söyleyen doktorum orda da kalkmış eşime "bıraksana yaa tutmana kaldırmana gerek yok, zorluyor seni de dimi, kendisi kalkabilir" falan diyor. Delirdim sinirden. Ben artık oturduğum koltuktan bile kalkarken bütün kemiklerim kırılacak gibiyim, öyle olmasa bile nasıl böyle bi yorum yapabilir, inanamadım. Hiç bi şey demeden çıktım. Ben şimdi nasıl doktor değiştirmeyi düşünmeyeyim
Ayy gıcık oldum doktoruna canım ya, akşamda okudum diğer yaptıklarını. Ben olsam değişirdim ama az kalmış senin. Böyle birşey demeye asla hakkı yok ona neki???
Münasebetsiz böyle doktor mu olur şaka olarak bile söylenmez yani :s sinir olmaya mi gidicen ona bırak Allah aşkına. Benim transferim 23 eylülde olmuştu tüp bebek dr. Son adet tarihin sorulacak tranferi baz almayacaksin embriyo dışarıda da büyüdü dedi 5. Gün embriyosuydu 7 Eylül son adet tarihin bunu bil başka hekime gidince böyle soylersin demişti cnm
Valla canım bizim en büyük artımız eşimin allianz da çalışıyor olması, onlar kendi çalışanlarına ve eşlerine yapıyorlar zaten sigorta bizde doğumda sıkıntı olmasın diye üzerine fark ödeyip sınırsıza çevirdik normalde 7000 sınır koyuyorlardı ama çalışan arkadaşları daha muayenede bitiyor 7000 demişti bizde sınırsız yaptırmıştık farkı da maaştan kesiyorlar o yüzden pek bilgim yok malesefAma ultrasona göre değil transfer tarihime göre takvimden hesapladı haftamı canım, ben de ona kızdım. Önden gidiyorlar veya geriden geliyorlar vs de demedi, haftan bu kilolar bu diyr, her gittiğimde hem hafta hem kilo geri gider mi hiç. Saçma sapan işler...
Canım ne kadara yaptırdınız acaba snırsız poliçeyi? Sadece doğum için yaptırabiliyor musun öyle? Tabi şu an benim için geç de, bileyim etrafımdakilerin işine yarar belki.
Ayy seni bilmem ama ben olsam döverdim heralde bu hormon pik halimle. O ne öyle yaa. Benim doktorum uzandığım yerden kalkarken kendi elini uzatıp yardım ediyor seninki eşine laf söylüyor şaka gibi.Ayy söylemeden duramayacağım, muayenemde oturuyorduk, doktorun odasından çıkacakken eşim kalkmama yardım etmek için elini uzattı bana. Bütün muayenede benim çok abarttığımı, fazla naz yaptığımı söyleyen doktorum orda da kalkmış eşime "bıraksana yaa tutmana kaldırmana gerek yok, zorluyor seni de dimi, kendisi kalkabilir" falan diyor. Delirdim sinirden. Ben artık oturduğum koltuktan bile kalkarken bütün kemiklerim kırılacak gibiyim, öyle olmasa bile nasıl böyle bi yorum yapabilir, inanamadım. Hiç bi şey demeden çıktım. Ben şimdi nasıl doktor değiştirmeyi düşünmeyeyim
terbiyesiz doktor ben olsam değiştirir bir de şikayet ederdim.Ayy söylemeden duramayacağım, muayenemde oturuyorduk, doktorun odasından çıkacakken eşim kalkmama yardım etmek için elini uzattı bana. Bütün muayenede benim çok abarttığımı, fazla naz yaptığımı söyleyen doktorum orda da kalkmış eşime "bıraksana yaa tutmana kaldırmana gerek yok, zorluyor seni de dimi, kendisi kalkabilir" falan diyor. Delirdim sinirden. Ben artık oturduğum koltuktan bile kalkarken bütün kemiklerim kırılacak gibiyim, öyle olmasa bile nasıl böyle bi yorum yapabilir, inanamadım. Hiç bi şey demeden çıktım. Ben şimdi nasıl doktor değiştirmeyi düşünmeyeyim
Bende euthyrox kullanıyorum her sabaaahBen varım aynı menü ilaveten euthyrox (tiroid için ) ve calsiyum, hibor iğne, ve midem de yanma olduğunda gaviscon şurup
Bi 10 sayfa kadar öncelerde bir arkadaşımız var geçiren çok güzel ve kolay geçti hiç korktuğum gibi değil diyordu. Önceki kayıpların için çok üzüldüm başın sağolsun canım Allah bu bebişlerini sana bağışlasın inşallahMerhaba kızlar 3 ekimde 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. Şimdi 10 haftalık ikiz hamileyim. Çok korkuyorum erken doğum olmasından. Rahim ağzıma dikiş atılacak. Bu operasyonu geçiren var mı aramızda?
Bende şimdi buldum sayfayı okumaya başladım. Progestan ve folik(i mom) dışında birşey kullanmıyorum. Sizler neler kullandınız pıhtılaşma benim kafamı karıştırıyor öncekinde sorunum olmadı ama bunun testi var mı? Olup olmadığına bakılıyor mu?Bi 10 sayfa kadar öncelerde bir arkadaşımız var geçiren çok güzel ve kolay geçti hiç korktuğum gibi değil diyordu. Önceki kayıpların için çok üzüldüm başın sağolsun canım Allah bu bebişlerini sana bağışlasın inşallah
Birkaç sayfa önce bu sorularla ilgili konuşmalarda var canım benim tam net bi bilgim yok nereden anlaşılıyor pıhtılaşmanın sorun olup olmadığı. Bazı arkadaşlar gebeliğin sonuna kadar kan sulandırıcı iğneye devam ediyorlar onlar bilgi verebilir sana.Bende şimdi buldum sayfayı okumaya başladım. Progestan ve folik(i mom) dışında birşey kullanmıyorum. Sizler neler kullandınız pıhtılaşma benim kafamı karıştırıyor öncekinde sorunum olmadı ama bunun testi var mı? Olup olmadığına bakılıyor mu?
Trombofili paneli deniyor bu teste özelde biraz maliyetli devlette 3 düşük olmadan yaptırılamıyormış.benim ilk doğumunda bişey olmadı zaten bakılmadığı için bilinmiyormuş hemde ileri derece pıtılaşmam var iğne kullanılıyor şimdi coraspin le birlikte.eğer ikiz ise bazen drlar rutin olarak iğne veriyorBende şimdi buldum sayfayı okumaya başladım. Progestan ve folik(i mom) dışında birşey kullanmıyorum. Sizler neler kullandınız pıhtılaşma benim kafamı karıştırıyor öncekinde sorunum olmadı ama bunun testi var mı? Olup olmadığına bakılıyor mu?
Terbşyesiz doktorAyy söylemeden duramayacağım, muayenemde oturuyorduk, doktorun odasından çıkacakken eşim kalkmama yardım etmek için elini uzattı bana. Bütün muayenede benim çok abarttığımı, fazla naz yaptığımı söyleyen doktorum orda da kalkmış eşime "bıraksana yaa tutmana kaldırmana gerek yok, zorluyor seni de dimi, kendisi kalkabilir" falan diyor. Delirdim sinirden. Ben artık oturduğum koltuktan bile kalkarken bütün kemiklerim kırılacak gibiyim, öyle olmasa bile nasıl böyle bi yorum yapabilir, inanamadım. Hiç bi şey demeden çıktım. Ben şimdi nasıl doktor değiştirmeyi düşünmeyeyim
Ben 5 gün önce rahim ağzına pesser (halkA) taktırdım cnm dikiş mi olcak halkamı takacak doktorun ikisi ayni işe yarıyor ama farklı şekiller ben halkada zerre ağrı sızı yaşamadım çok basit bi işlem işlem narkozla 5 dk da yapılıyor yarım saat sonra eve yollladı doktorum işede başla dedi hiç yat demediMerhaba kızlar 3 ekimde 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. Şimdi 10 haftalık ikiz hamileyim. Çok korkuyorum erken doğum olmasından. Rahim ağzıma dikiş atılacak. Bu operasyonu geçiren var mı aramızda?
BAlık yagına nezaman başladınızBende euthyrox kullanıyorum her sabaaahmide yanması için rennie vermişti bana bende sorup gaviscona döndüm rennienin etkisi kısa sürüyor çünkü gaviscon daha iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?