2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kan şurubu içen var mı peki aranızda ben her gün 2 şişe pöfff , decavit , coraspin,magnezyum ya siZler

Kan şurubu içen var mı peki aranızda ben her gün 2 şişe pöfff , decavit , coraspin,magnezyum ya siZler
Ben kan için demir hapı içiyorum, elevit multivitamin, kalsiyum, efa daily balık yağı, kramp olursa da şase magnezyum verdi doktorum. Ben normalde hiç ilaç içen biri değilim hamilelikle ilaçlar başlayınca eşim kimse beni hamileler ilaç içemez tezine inandıramaz ben seni hiç bu kadar ilaç içerken görmedim diyor

Ama ultrasona göre değil transfer tarihime göre takvimden hesapladı haftamı canım, ben de ona kızdım. Önden gidiyorlar veya geriden geliyorlar vs de demedi, haftan bu kilolar bu diyr, her gittiğimde hem hafta hem kilo geri gider mi hiç. Saçma sapan işler...

Canım ne kadara yaptırdınız acaba snırsız poliçeyi? Sadece doğum için yaptırabiliyor musun öyle? Tabi şu an benim için geç de, bileyim etrafımdakilerin işine yarar belki.

Ayy söylemeden duramayacağım, muayenemde oturuyorduk, doktorun odasından çıkacakken eşim kalkmama yardım etmek için elini uzattı bana. Bütün muayenede benim çok abarttığımı, fazla naz yaptığımı söyleyen doktorum orda da kalkmış eşime "bıraksana yaa tutmana kaldırmana gerek yok, zorluyor seni de dimi, kendisi kalkabilir" falan diyor. Delirdim sinirden. Ben artık oturduğum koltuktan bile kalkarken bütün kemiklerim kırılacak gibiyim, öyle olmasa bile nasıl böyle bi yorum yapabilir, inanamadım. Hiç bi şey demeden çıktım. Ben şimdi nasıl doktor değiştirmeyi düşünmeyeyim

Ayy gıcık oldum doktoruna canım ya, akşamda okudum diğer yaptıklarını. Ben olsam değişirdim ama az kalmış senin. Böyle birşey demeye asla hakkı yok ona neki???

Münasebetsiz böyle doktor mu olur şaka olarak bile söylenmez yani :s sinir olmaya mi gidicen ona bırak Allah aşkına. Benim transferim 23 eylülde olmuştu tüp bebek dr. Son adet tarihin sorulacak tranferi baz almayacaksin embriyo dışarıda da büyüdü dedi 5. Gün embriyosuydu 7 Eylül son adet tarihin bunu bil başka hekime gidince böyle soylersin demişti cnm

Kizlar kac gündür alt tarafimda cok baski var ve agriyor sanki heran bebeklerin bir yerleri cikacakmis gibi hissediyorum ne olabilir acaba ayni seyleri yasayan varmi??

Ayy gıcık oldum doktoruna canım ya, akşamda okudum diğer yaptıklarını. Ben olsam değişirdim ama az kalmış senin. Böyle birşey demeye asla hakkı yok ona neki???

Kızlar sormayın, çok az kaldı doğuma da, bu haftada bana yeni doktor araştırtıyor resmen Eşim bile şoke oldu o tepkisine, "hayır zorlanıyor, biz çok zor zamanlar geçirdik birlikte, iki kez ameliyat oldu bu bebeklerden önce. Zorlanmasa da yardımcı olurum" filan dedi ve çıkınca da moralimiz bozulmuş bi şekilde çıktık.
Benim aptal hafızam yüzünden son adet tarihimi hatırlayamıyorum, not da almamışım zamanında bi kenarı, ilk transfer başarısız olunca umutsuzca yapmıştık ikinciyi ve o moralle hiç bi şeyle ilgilenmedim bile O konuda muzdaripim çok. İnşallah son bir kaç hafta da olsa iyi bi doktor bulabilirim...

Valla canım bizim en büyük artımız eşimin allianz da çalışıyor olması, onlar kendi çalışanlarına ve eşlerine yapıyorlar zaten sigorta bizde doğumda sıkıntı olmasın diye üzerine fark ödeyip sınırsıza çevirdik normalde 7000 sınır koyuyorlardı ama çalışan arkadaşları daha muayenede bitiyor 7000 demişti bizde sınırsız yaptırmıştık farkı da maaştan kesiyorlar o yüzden pek bilgim yok malesef

Ayy seni bilmem ama ben olsam döverdim heralde bu hormon pik halimle. O ne öyle yaa. Benim doktorum uzandığım yerden kalkarken kendi elini uzatıp yardım ediyor seninki eşine laf söylüyor şaka gibi.

terbiyesiz doktor ben olsam değiştirir bir de şikayet ederdim.

Ben varım aynı menü ilaveten euthyrox (tiroid için ) ve calsiyum, hibor iğne, ve midem de yanma olduğunda gaviscon şurup
Bende euthyrox kullanıyorum her sabaaah mide yanması için rennie vermişti bana bende sorup gaviscona döndüm rennienin etkisi kısa sürüyor çünkü gaviscon daha iyi gibi

Merhaba kızlar 3 ekimde 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. Şimdi 10 haftalık ikiz hamileyim. Çok korkuyorum erken doğum olmasından. Rahim ağzıma dikiş atılacak. Bu operasyonu geçiren var mı aramızda?

Merhaba kızlar 3 ekimde 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. Şimdi 10 haftalık ikiz hamileyim. Çok korkuyorum erken doğum olmasından. Rahim ağzıma dikiş atılacak. Bu operasyonu geçiren var mı aramızda?
Bi 10 sayfa kadar öncelerde bir arkadaşımız var geçiren çok güzel ve kolay geçti hiç korktuğum gibi değil diyordu. Önceki kayıpların için çok üzüldüm başın sağolsun canım Allah bu bebişlerini sana bağışlasın inşallah

Bende şimdi buldum sayfayı okumaya başladım. Progestan ve folik(i mom) dışında birşey kullanmıyorum. Sizler neler kullandınız pıhtılaşma benim kafamı karıştırıyor öncekinde sorunum olmadı ama bunun testi var mı? Olup olmadığına bakılıyor mu?

Birkaç sayfa önce bu sorularla ilgili konuşmalarda var canım benim tam net bi bilgim yok nereden anlaşılıyor pıhtılaşmanın sorun olup olmadığı. Bazı arkadaşlar gebeliğin sonuna kadar kan sulandırıcı iğneye devam ediyorlar onlar bilgi verebilir sana.

Trombofili paneli deniyor bu teste özelde biraz maliyetli devlette 3 düşük olmadan yaptırılamıyormış.benim ilk doğumunda bişey olmadı zaten bakılmadığı için bilinmiyormuş hemde ileri derece pıtılaşmam var iğne kullanılıyor şimdi coraspin le birlikte.eğer ikiz ise bazen drlar rutin olarak iğne veriyor

Terbşyesiz doktor
Doktor olmuş ama insan olamamış gerizekalı
Sinirlendim vallahi
Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Ben 5 gün önce rahim ağzına pesser (halkA) taktırdım cnm dikiş mi olcak halkamı takacak doktorun ikisi ayni işe yarıyor ama farklı şekiller ben halkada zerre ağrı sızı yaşamadım çok basit bi işlem işlem narkozla 5 dk da yapılıyor yarım saat sonra eve yollladı doktorum işede başla dedi hiç yat demedi
Sadece baskı var vajinamda hisediyorum o halkayı doktor bebekler büyüdükçe oda yukarı çıkacak dedi bakalım inş çıkar 9 ay orada baskı ile sinir olurum heralde :)

Bende euthyrox kullanıyorum her sabaaah mide yanması için rennie vermişti bana bende sorup gaviscona döndüm rennienin etkisi kısa sürüyor çünkü gaviscon daha iyi gibi
BAlık yagına nezaman başladınız
Ben imom vitamin kullanıyorum içinde omega var acaba yeterlimi dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…