2017 de İkiz Annesi Olucaklar

BAlık yagına nezaman başladınız
Ben imom vitamin kullanıyorum içinde omega var acaba yeterlimi dir
valla canım ben 3. aydan beri kullanıyorum ama ben balık hiç sevmiyorum ve tüketemiyorum o yüzden 2 günde bir maksimum 3 günde bir birtane yut dedi doktor. Sen balık falan tüketiyorsan multivitaminin içinde de varsa yeterli olur bence.

Tobe.. Canim valla arastri ve değiştir insan cok sinirlenir cok haklisin. Benim doktorum esime ozellikle der siz yardimci olun esinize diye. Kibarliktan nasibini almamis sanirim o doktor. Boyle doktorluk olur mu ya..

Ayy seni bilmem ama ben olsam döverdim heralde bu hormon pik halimle. O ne öyle yaa. Benim doktorum uzandığım yerden kalkarken kendi elini uzatıp yardım ediyor seninki eşine laf söylüyor şaka gibi.

terbiyesiz doktor ben olsam değiştirir bir de şikayet ederdim.

Tobe.. Canim valla arastri ve değiştir insan cok sinirlenir cok haklisin. Benim doktorum esime ozellikle der siz yardimci olun esinize diye. Kibarliktan nasibini almamis sanirim o doktor. Boyle doktorluk olur mu ya..

Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar, dün resmen ağlattı beni eve gelince bebeklerim de gerildi onun yüzünden. Bir de bu doktoru nette araştırsanız herkes çok aşırı memnun falan yani, çok tatlı çok güleryüzlü, çok samimi vs diye bahsediyorlar. Fazla samimiyet iyi değil demek ki, resmi olsun işini iyi yapsın benim moralimi bozmasın, ne hakla ya.
Yarına randevu ayarlayabilirsem bi başka dokror ve hastane buldum yakınımda tavsiye üzerine inşallah bakar... dua edin bana

Canım şu doktorunun adını ve hastanesini yazsana insanlar da görmüş olsun burdan okuyup fikir alanlar en azından. Bilmeden gitmesinler böyle bir doktora. Bu arada yeni gideceğin doktor inşallah iyi çıkar, bakar tabikii bakmama gibi bir lüksü yok da inşallah istediğin gibi ilgilenir.

Canım benim dr da bazen çok iyi oluyor bazen saçma sapan şeyler söylüyor hamile kafasını anlayacak dr şart valla.eski dr geri döndü çok şükür ona devam etmeye karar verdim ama oda 6.5 aydır yoktu hiçbişeyimi bilmiyor allaha emanet artık hakkımızda hayırlısı

Günlerimiz dolsun diye bekliyoruz,yata kalka bir hal olduk.sağ sağlıklı dogşunlar diye hergün dua ediyoruz,korku heyecan hepsi bir arada bilirsiniz işte sizin ne kadar oldu bebekleriniz
Bizim kizlar 4 ayin icindeler canim gunduz uykusu yok sabh 11 kalk askam 8 e kdr boluk parca 2 saat zor uyuyolr guzel yanlari var ama tek bakinca cok zor hayrla kurtuluncanlarim allh yardmciniz olsun bazen insan ah keskr karnimda dursaydi diyo bu arada

ay inanmıyorum gerçekten, bu nasıl bir doktor, ona ne ya, çok gıcık oldum,benim doktorum ilk haftalarımdan itibaren ultrasondan baktıktan sonra sedyeden kendisi kaldırıyor hep,

eyvah deme korkurtma bizi öyle. tek sen mi bakıyorsun yardımcı olan biri yok mu?

Bizde de 10 sene üzerine 2.denemede spontane ikiz gebelik eşimin ağzı açık kaldı muayenede.var bir hikmeti demek ki.1 kız 1oğlan bizim sizde durumlar ne?
Bizim bugün 8. hafta bitti daha belli değil. Allah bağışlasın cümlemizin evlatlarını. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Ya yemin derim sende peygamber sabrı varmış vallahi ben bağara çağıra hem para verip hem kendimi azarlatamam sana diye doktorun kafaya dergi önümde ne varsa fırlatırdım ne terbiyesizmiş o ya . Tövbe günü kötümü başlamış dengesizin Allah aşkına kim bu dr.

Nedense bende bir tek başına bakma icgudusu var kizlar bu cesaret nerden geldi bilemedim. Tabi ilk iki hafta falan Kayinvalidem gelip kalacak sonra annem yakinimda o hep gelip gider kalir yanimda. Ama ben bir sure sonra kendimi toparlayinca duzenimi oturtup kendim bakmayi cok istiyorum.. Insallah becerebilirim bakalim

Canim bence de arastir doktor bunun sonrasi da var hem dogum hem sonrasi da önemli gorumcem dogumdan sonra gitti ultrasona bile sokmamis suan hala kanamasi var 3ay oldu baska doktora gidio artık

Tatlım istanbul erme ni hstanesnde doktorum, bir tane kadın doktor var zaten o, kime desem memnun ben sorunlu gibi hissetmeye başlicam kendimi yakında ama inanın ne bir eksik ne bir fazla anlattıklarım. Aynen anlattığım gibi davrandı. İnşallah canım, en iyi ihtimalle son bi kaç haftamda yaşamak istemiyorum stres.

Doktor çok önemli ya, bi türlü şansım gülmedi hamileliğin başından beri doktordan yana.

ay inanmıyorum gerçekten, bu nasıl bir doktor, ona ne ya, çok gıcık oldum,benim doktorum ilk haftalarımdan itibaren ultrasondan baktıktan sonra sedyeden kendisi kaldırıyor hep,
Yaa işte ben de ona kızdım. Kendi çocukları da var, ne ayıp. Bu kadar anlayışsız olmasına inanamıyorum. Ben şu an nerdeyse toplamda 5 kiloluk iki bebek taşıyorum. Normal gebeler 3,5 kilo doğuruyo da son haftalarında kıpırdayamıyo nerdeyse. Biz napalım...

Canım hiç sorma, ben normalde inanılmaz sinirli bi insanım ama bu aralar kansızlıktan mı hormonlardan mı bilmiyorum, sinirlenince de üzülünce de mutlu olunca da ağlama hissi geliyo anca saçma sapan. Odasından çıkana kadar tuttum kendimi ilerde bekleme salonunun boş bi yerinde oturdum ağladım resmen Hak mı şimdi aldığı para bunu yaşattı bana... e.rme.ni hastanesi var ist'da ordaki tek kadın doktor zaten kendisi.

Canim bence de arastir doktor bunun sonrasi da var hem dogum hem sonrasi da önemli gorumcem dogumdan sonra gitti ultrasona bile sokmamis suan hala kanamasi var 3ay oldu baska doktora gidio artık
Doğumdan sonrası da var dediğin gibi. Allah yardımcımız olsun...

Kızlar kan değerlerimi atıcam, bi bakar mısınız var mı bu kadar düşen?

Eklentiler

• IMG_4756.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…