- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.041
Ben 3.aydan itibaren oceanplus 1200mg kullanıyorumBAlık yagına nezaman başladınız
Ben imom vitamin kullanıyorum içinde omega var acaba yeterlimi dir
valla canım ben 3. aydan beri kullanıyorum ama ben balık hiç sevmiyorum ve tüketemiyorum o yüzden 2 günde bir maksimum 3 günde bir birtane yut dedi doktor. Sen balık falan tüketiyorsan multivitaminin içinde de varsa yeterli olur bence.BAlık yagına nezaman başladınız
Ben imom vitamin kullanıyorum içinde omega var acaba yeterlimi dir
Ayy söylemeden duramayacağım, muayenemde oturuyorduk, doktorun odasından çıkacakken eşim kalkmama yardım etmek için elini uzattı bana. Bütün muayenede benim çok abarttığımı, fazla naz yaptığımı söyleyen doktorum orda da kalkmış eşime "bıraksana yaa tutmana kaldırmana gerek yok, zorluyor seni de dimi, kendisi kalkabilir" falan diyor. Delirdim sinirden. Ben artık oturduğum koltuktan bile kalkarken bütün kemiklerim kırılacak gibiyim, öyle olmasa bile nasıl böyle bi yorum yapabilir, inanamadım. Hiç bi şey demeden çıktım. Ben şimdi nasıl doktor değiştirmeyi düşünmeyeyim
Tiroid ilacını bende alıyorum Can'ım aynısından 100 mgBen varım aynı menü ilaveten euthyrox (tiroid için ) ve calsiyum, hibor iğne, ve midem de yanma olduğunda gaviscon şurup
Ayy seni bilmem ama ben olsam döverdim heralde bu hormon pik halimle. O ne öyle yaa. Benim doktorum uzandığım yerden kalkarken kendi elini uzatıp yardım ediyor seninki eşine laf söylüyor şaka gibi.
terbiyesiz doktor ben olsam değiştirir bir de şikayet ederdim.
Tobe.. Canim valla arastri ve değiştir insan cok sinirlenir cok haklisin. Benim doktorum esime ozellikle der siz yardimci olun esinize diye. Kibarliktan nasibini almamis sanirim o doktor. Boyle doktorluk olur mu ya..
Canım mrb, bende doğumu ankarada düşünüyorum da sen hangi hastaneye gidiyorsun? Doğumu nerde yapacaksın?
Canım şu doktorunun adını ve hastanesini yazsana insanlar da görmüş olsun burdan okuyup fikir alanlar en azından. Bilmeden gitmesinler böyle bir doktora. Bu arada yeni gideceğin doktor inşallah iyi çıkar, bakar tabikii bakmama gibi bir lüksü yok da inşallah istediğin gibi ilgilenir.Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar, dün resmen ağlattı beni eve gelince bebeklerim de gerildi onun yüzünden. Bir de bu doktoru nette araştırsanız herkes çok aşırı memnun falan yani, çok tatlı çok güleryüzlü, çok samimi vs diye bahsediyorlar. Fazla samimiyet iyi değil demek ki, resmi olsun işini iyi yapsın benim moralimi bozmasın, ne hakla ya.
Yarına randevu ayarlayabilirsem bi başka dokror ve hastane buldum yakınımda tavsiye üzerine inşallah bakar... dua edin bana
Canım benim dr da bazen çok iyi oluyor bazen saçma sapan şeyler söylüyor hamile kafasını anlayacak dr şart valla.eski dr geri döndü çok şükür ona devam etmeye karar verdim ama oda 6.5 aydır yoktu hiçbişeyimi bilmiyor allaha emanet artık hakkımızda hayırlısıDestekleriniz için teşekkür ederim kızlar, dün resmen ağlattı beni eve gelince bebeklerim de gerildi onun yüzünden. Bir de bu doktoru nette araştırsanız herkes çok aşırı memnun falan yani, çok tatlı çok güleryüzlü, çok samimi vs diye bahsediyorlar. Fazla samimiyet iyi değil demek ki, resmi olsun işini iyi yapsın benim moralimi bozmasın, ne hakla ya.
Yarına randevu ayarlayabilirsem bi başka dokror ve hastane buldum yakınımda tavsiye üzerine inşallah bakar... dua edin bana
Bizim kizlar 4 ayin icindeler canim gunduz uykusu yok sabh 11 kalk askam 8 e kdr boluk parca 2 saat zor uyuyolr guzel yanlari var ama tek bakinca cok zor hayrla kurtuluncanlarim allh yardmciniz olsun bazen insan ah keskr karnimda dursaydi diyo bu aradaGünlerimiz dolsun diye bekliyoruz,yata kalka bir hal olduk.sağ sağlıklı dogşunlar diye hergün dua ediyoruz,korku heyecan hepsi bir arada bilirsiniz işte sizin ne kadar oldu bebekleriniz
ay inanmıyorum gerçekten, bu nasıl bir doktor, ona ne ya, çok gıcık oldum,benim doktorum ilk haftalarımdan itibaren ultrasondan baktıktan sonra sedyeden kendisi kaldırıyor hep,Ayy söylemeden duramayacağım, muayenemde oturuyorduk, doktorun odasından çıkacakken eşim kalkmama yardım etmek için elini uzattı bana. Bütün muayenede benim çok abarttığımı, fazla naz yaptığımı söyleyen doktorum orda da kalkmış eşime "bıraksana yaa tutmana kaldırmana gerek yok, zorluyor seni de dimi, kendisi kalkabilir" falan diyor. Delirdim sinirden. Ben artık oturduğum koltuktan bile kalkarken bütün kemiklerim kırılacak gibiyim, öyle olmasa bile nasıl böyle bi yorum yapabilir, inanamadım. Hiç bi şey demeden çıktım. Ben şimdi nasıl doktor değiştirmeyi düşünmeyeyim
eyvah deme korkurtma bizi öyle. tek sen mi bakıyorsun yardımcı olan biri yok mu?Bizim kizlar 4 ayin icindeler canim gunduz uykusu yok sabh 11 kalk askam 8 e kdr boluk parca 2 saat zor uyuyolr guzel yanlari var ama tek bakinca cok zor hayrla kurtuluncanlarim allh yardmciniz olsun bazen insan ah keskr karnimda dursaydi diyo bu arada
Tek bakiyorum canim arada komsular imdadima kosuyolr inan yemek yemege zamn bulamiyorum ben bazen ama geveleri deliksiz uyyuyolr sabh 11 e kdr 1 defa uyaniyolr eee gunduz uyumayinca gece kalmiyolreyvah deme korkurtma bizi öyle. tek sen mi bakıyorsun yardımcı olan biri yok mu?
Bizim bugün 8. hafta bitti daha belli değil. Allah bağışlasın cümlemizin evlatlarını. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Bizde de 10 sene üzerine 2.denemede spontane ikiz gebelik eşimin ağzı açık kaldı muayenede.var bir hikmeti demek ki.1 kız 1oğlan bizim sizde durumlar ne?
Ya yemin derim sende peygamber sabrı varmış vallahi ben bağara çağıra hem para verip hem kendimi azarlatamam sana diye doktorun kafaya dergi önümde ne varsa fırlatırdım ne terbiyesizmiş o ya . Tövbe günü kötümü başlamış dengesizin Allah aşkına kim bu dr.Ayy söylemeden duramayacağım, muayenemde oturuyorduk, doktorun odasından çıkacakken eşim kalkmama yardım etmek için elini uzattı bana. Bütün muayenede benim çok abarttığımı, fazla naz yaptığımı söyleyen doktorum orda da kalkmış eşime "bıraksana yaa tutmana kaldırmana gerek yok, zorluyor seni de dimi, kendisi kalkabilir" falan diyor. Delirdim sinirden. Ben artık oturduğum koltuktan bile kalkarken bütün kemiklerim kırılacak gibiyim, öyle olmasa bile nasıl böyle bi yorum yapabilir, inanamadım. Hiç bi şey demeden çıktım. Ben şimdi nasıl doktor değiştirmeyi düşünmeyeyim
Benimki de piyango arkadaşlar :) ikinciyi isterken ikiz nasip etti rabbim.herşeyde vardır bi hayır.sağlıklı olsunlar da bi şekilde büyüyecekler.Sana da benim gibi piyango vurmuş desene kardeş yapalım derken ikiz şoku yaşadık
Canim bence de arastir doktor bunun sonrasi da var hem dogum hem sonrasi da önemli gorumcem dogumdan sonra gitti ultrasona bile sokmamis suan hala kanamasi var 3ay oldu baska doktora gidio artıkCanım istanbulda hastanem, inanılmaz düştü modum ağladım resmen eve gelince. Belki gerçekten hassasım ama normal değil mi bu, ikiz ve ileri hafta hamileyim, kanım desen yerlerde sürünüyor, midemden dolayı geceleri bir saat uyuyabiliyorum en fazla iki saat. Kaldı ki her şeyim normal olsa bile bu şekilde bi tavrı haketmedik.
Canım çok tereddütteyim ben de az zaman kaldığı için hastane değiştirmeli miyim diye ama bi yandan da az da kalsa beni rahatlatacak bir doktor daha iyi olmaz mı, belki vardır bunda da bi hayır diyorum. Üstüne bi de bir sürü para alıyorlar. Yarın başka bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek.
Klübe hoşgeldin canımBenimki de piyango arkadaşlar :) ikinciyi isterken ikiz nasip etti rabbim.herşeyde vardır bi hayır.sağlıklı olsunlar da bi şekilde büyüyecekler.
Canım şu doktorunun adını ve hastanesini yazsana insanlar da görmüş olsun burdan okuyup fikir alanlar en azından. Bilmeden gitmesinler böyle bir doktora. Bu arada yeni gideceğin doktor inşallah iyi çıkar, bakar tabikii bakmama gibi bir lüksü yok da inşallah istediğin gibi ilgilenir.
Doktor çok önemli ya, bi türlü şansım gülmedi hamileliğin başından beri doktordan yana.Canım benim dr da bazen çok iyi oluyor bazen saçma sapan şeyler söylüyor hamile kafasını anlayacak dr şart valla.eski dr geri döndü çok şükür ona devam etmeye karar verdim ama oda 6.5 aydır yoktu hiçbişeyimi bilmiyor allaha emanet artık hakkımızda hayırlısı
Yaa işte ben de ona kızdım. Kendi çocukları da var, ne ayıp. Bu kadar anlayışsız olmasına inanamıyorum. Ben şu an nerdeyse toplamda 5 kiloluk iki bebek taşıyorum. Normal gebeler 3,5 kilo doğuruyo da son haftalarında kıpırdayamıyo nerdeyse. Biz napalım...ay inanmıyorum gerçekten, bu nasıl bir doktor, ona ne ya, çok gıcık oldum,benim doktorum ilk haftalarımdan itibaren ultrasondan baktıktan sonra sedyeden kendisi kaldırıyor hep,
Canım hiç sorma, ben normalde inanılmaz sinirli bi insanım ama bu aralar kansızlıktan mı hormonlardan mı bilmiyorum, sinirlenince de üzülünce de mutlu olunca da ağlama hissi geliyo anca saçma sapan. Odasından çıkana kadar tuttum kendimi ilerde bekleme salonunun boş bi yerinde oturdum ağladım resmenYa yemin derim sende peygamber sabrı varmış vallahi ben bağara çağıra hem para verip hem kendimi azarlatamam sana diye doktorun kafaya dergi önümde ne varsa fırlatırdım ne terbiyesizmiş o ya . Tövbe günü kötümü başlamış dengesizin Allah aşkına kim bu dr.
Doğumdan sonrası da var dediğin gibi. Allah yardımcımız olsun...Canim bence de arastir doktor bunun sonrasi da var hem dogum hem sonrasi da önemli gorumcem dogumdan sonra gitti ultrasona bile sokmamis suan hala kanamasi var 3ay oldu baska doktora gidio artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?