2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben 3.aydan itibaren oceanplus 1200mg kullanıyorum
Tmm cnm teşekkür ederim
Yok cnm yemiyorum balık bebek için çok faydalıymış busefer doktora gidince sorayım bende

Bende aynı fikirdeyim. Allah dağına göre kar verirmiş elbek bir kolaylık bulacağız. Gücüm yok o kadar bakıcı falan tutmaya hadi bakıcı tutsam nerede yatırıcam.

Canım benim sen değiştir bu doktoru bir an önce yarın birgün doğum yapıcaksın doğum sonrası bir şey olsa ilgilenmez naz yapıyorsun diye bırak Allah aşkına kafana yatan birini bul git zaten az çok dosyan vardır durum da belli kafan rahat olsun seni rahatlatacak biri olmazı lazım. Sen gerilicem diye hissettiğini de söyleyemezsin. Paramla rezil olmak örneği tam bu iş.

Bende aynı fikirdeyim. Allah dağına göre kar verirmiş elbek bir kolaylık bulacağız. Gücüm yok o kadar bakıcı falan tutmaya hadi bakıcı tutsam nerede yatırıcam.

Biz de bakici tutamayiz, ancak temizlik icin bir ablayi alıyoruz. Dedigin gibi düşünüyorum demek ki yapabilecegiz ki Allah nasip etti canim

Ben benimde aynen öyle tek başıma yaparım gibi geliyor Allah yardımcımız olsun benim kayınvalidem gelse ekstra yuk annem sağolsun şuan bile çoknyardımcı herşeyine yetişiyor ama çalışıyor bende ona kıyamıyorum Allahtan yakın oturuyoruz en büyük destekçim olucaktır ama işe başlayana kadar kendim idare etmeyi planlıyorum

Canım transfer tarihinden 15 gün geriye git o son adet tarihin oluyor ama benim 5. Gün embriyosuydu 3. Gün farklı olabilir bunu hesaplayan gebelik sitesi de var ben rastlamistim internette tahlilim pozitif çıktığında bir arastir kuzum. Birde rahat olmaya çalış Rabbim karşına hayırlı iyi bir doktor çıkarır inşaallah bebekler stresten de anne karnında kilo verebiliyormus amman diyeyim moralini bozma. Bu arada kan tahlilim HGB.8.6- Plt. 139- Hct. 26.3 .
Cuma doktora gidecem bakam ne diyecek

Kızlar kan değerlerimi atıcam, bi bakar mısınız var mı bu kadar düşen?
Canım evet biraz düşmüş değerlerin. Doktorun peki bunu görünce ne dedi? O kadar boş konuşacağına buna bir çözüm bulsaydı keşke. Şekerin, demirin, b12 falan baya düşmüş. Demir bağlaman falan niye o kadar yükselmiş acaba hiç bir açıklama yapmadı mı

Geçmiş olsun cnm bunun için her Ay tahlil yaptırıyor musun sende? Ben haftaiçi 75 hafta sonları 100 alıyorum şu anda bir dahaki ay yine ölçüm var
Bende bu ilaçtan aliyordum hamileligimin ilk basinda tsh 5 filandi.sonra 2 ay kullandim.1 e dustu.sonra bıraktım ilaci.ilginc bir sekilde hep simdi 1 civarı cikiyo.her ay baktiriyorum bende..ve saçlarım cok yaglaniyirdu dökülüyordu.simdi hic dokulmuyo.acaba tsh ile ilgili mi..

Benimde hgb, hct düşük plt hele yerlerde. Düşmeleri normalmiş ama benim plt biraz anormal düşük olduğu için belki birşeyler kullanmak gerebilir dedi.

Hipotiroid mis canim hamileligin ilk baslarinda.o da sac dokulmesi yapar.kabizlik,kilo,uyku,miskinlik..
Ama bence sen dogurduktan sonra da tsh tahlilini arada bir yaptir

kızlar benim göbeğim o kadar sert ki hiç yumuşamıyor. yarın sabah kontrolüm var bakalım. nefes alamıyorum uzanınca artık.

Hipotiroid mis canim hamileligin ilk baslarinda.o da sac dokulmesi yapar.kabizlik,kilo,uyku,miskinlik..
Ama bence sen dogurduktan sonra da tsh tahlilini arada bir yaptir
Aynen cnm gebelik den once de yaptiruyordum hep zaten genelde yuksek cikyodu.gebelik ile beraber düştü.hormonlari bazen iyi yönde de etkiliyormus demek ki hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…