2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kızlar benim göbeğim o kadar sert ki hiç yumuşamıyor. yarın sabah kontrolüm var bakalım. nefes alamıyorum uzanınca artık.
Benim de hep sert canim.Yemek yedikten sonra daha fena oluyor.magnorm aldiktan sonra rahatlama oluyor mu?

kızlar benim göbeğim o kadar sert ki hiç yumuşamıyor. yarın sabah kontrolüm var bakalım. nefes alamıyorum uzanınca artık.
Benim de sertleşiyor genelde cnm.cok moralim bozuluyor o zaman.dün de sertlesti nst de sanci cikmadi anlamadim.sen kontrole gidince doktoruna kesinlikle soyle sert oluyo karnim.diye.yemektan sonra oluyor ise gaz veya siskinlik de olabilir

Nst ye baglar canim herhalde belki kucuk kasilmalar vardir ama korkma bir sey olmaz insallah. Bende de oluyordu cok sık olarak bir ara. O sertlesmeler agrili olursa hemen ara dedi doktorum. Ve tabi duzenli olursa

Benim de sertleşiyor genelde cnm.cok moralim bozuluyor o zaman.dün de sertlesti nst de sanci cikmadi anlamadim.sen kontrole gidince doktoruna kesinlikle soyle sert oluyo karnim.diye.yemektan sonra oluyor ise gaz veya siskinlik de olabilir
Benimde özellikle akşamları sertleşiyor hareketleri keskinleşiyor bişey değildir canım takma kafanı normal bence 7.aya girdik sayılır yanii doktor bu ayı atlatalım sıkıntısız gerisi tamamdır dedi

Bana da bir kız bir erkek gibi geldi canım. Ne zaman öğreneceksiniz cinsiyeti? Bize perinatolog detaylıda söylemişti 12. Haftada
Cnm bugun gitim i 12+4 gunluk haftaya gel net soylim dedi birin bacak arasina kordon girmisti ama ikiside kiz olabilir dedi ama bana biri erkek gibi geliyo nubu yukari dogru sanki doktorumda dedi simdikik emin degilim dedi ama

Benimde özellikle akşamları sertleşiyor hareketleri keskinleşiyor bişey değildir canım takma kafanı normal bence 7.aya girdik sayılır yanii doktor bu ayı atlatalım sıkıntısız gerisi tamamdır dedi
şu bir ayı güzelcene atlatalım dediğin gibi. sanki prolutonu almasam doğuracakmışım gibi hissediyorum resmen.

Nst ye baglar canim herhalde belki kucuk kasilmalar vardir ama korkma bir sey olmaz insallah. Bende de oluyordu cok sık olarak bir ara. O sertlesmeler agrili olursa hemen ara dedi doktorum. Ve tabi duzenli olursa
ağrılı derken karnın tümden mi ağrıyordu? bende acı var

ağrılı derken karnın tümden mi ağrıyordu? bende acı var
Benim doktorum da dun sey dedi ilk amacimiz 1500 gr olmamalari.bebelerin.sonra 32.hafta en onemlisi.sonra da 36 tabi..

Yok benim karnimda agrim olmamisti hic sertlesmeyle. Sadece sertlesme olmustu. Valla agri nasil oluyor bilemiyorum canim. Doktorunu arayip sorsan mi?
Cnm bende agri.olmustu karnimda kasik ve bel de.gittim sanci cikti.dun de gittim agri yoktu ama ara ara sertlesmeler oldu nst de iken.o zaman sanci cikmadi.

Cnm bende agri.olmustu karnimda kasik ve bel de.gittim sanci cikti.dun de gittim agri yoktu ama ara ara sertlesmeler oldu nst de iken.o zaman sanci cikmadi.

Benim 27. Haftaydi sertlesme oluyordu ve biz bebek hareketi saniyorduk. Ama hic agrim yoktu. Hafif bi kanama gelince doktorum nst ye soktu oyle anlasildi yoksa agrim hic olmadi :/ degisiyordur kisiden kişiye

Canim sen ne yiyip iciyorsun? Mide sorunun mu var ki?
Ah canım hiç bi şey yiyemiyorum ki Sadece kahvaltı yapabiliyorum, gün içinde zorluyorum kendimi ama midem almıyor. Valla hamilelikten önce gastrit vardı ama bu kadar şiddetli değildi, çok yanmam olunca rennie kesiyordu hemen. Ama hamileliğimin 5 ayı kustum, geri kalan aylarda da yanmam yüzünden kan geldi hep midemden. Değerler de haliyle yerlerde

Benim de 5. gün embriyosuydu tatlım, ben de hesaplıyorum o dediğin sitelerden, ona göre nerdeyse 35 bitecek, benim doktor 33 diyor hesaplayıp inanılır gibi değil -_-
Ya Allah korusun kilo vermesinler çok korkuyorum Senin değerler de düşükmüş. Bana önce kan takarız ameliyatta demişti doktor, şimdi de bi kan serumu varmış onu söyledi. Sen de cuma haberdar et beni bakalım ne dicek doktorun.

Sorma canım. Çok kötü çıkmış değerlerin dedi serum takalım dedi. Ben de nerden alıcam özelden mi alıp taktırcam dedim dönmedi daha.
Demir bağlamanın yüksek çıkması da bi kansızlık belirtisiymiş. Görsen halimi, yüzüm soldu, rengim kalmadı, zaten hamileliğin getirdiği yorgunluk var bi de üstüne kansızlık yüzünden kolumu kaldırcak mecalim yok, bu halde bi de hala evde mecbur bir iki iş yapıyorum ufak tefek

Benim 27. Haftaydi sertlesme oluyordu ve biz bebek hareketi saniyorduk. Ama hic agrim yoktu. Hafif bi kanama gelince doktorum nst ye soktu oyle anlasildi yoksa agrim hic olmadi :/ degisiyordur kisiden kişiye
Bi saattir benim de taş gibi karnım, her tarafı sertleşti bebeklerde böyle çok hafif oynuyo gibiler. Bilemiyorum ki işte sancı mı olcak ne olcak, ilk hamilelik olması ne zormuş havadan nem kapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…