2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bi saattir benim de taş gibi karnım, her tarafı sertleşti bebeklerde böyle çok hafif oynuyo gibiler. Bilemiyorum ki işte sancı mı olcak ne olcak, ilk hamilelik olması ne zormuş havadan nem kapıyorum

Aynen valla canim insan anlamiyor. Benim siyatik agrim olmus mesela gecen gece ben dogum sancisi mi acaba dedim. Doktorum da mutlaka anlarsin surekli siddetlenen bir sanci dedi. Bakalim nasil olacak iyi ki burasi var da fikir aliyoruz

Ay masaallah demek sadece gebelige bağlı bir yükselme olmuş bebekler 5.aydan sonra kendi hormonlarini salgiliyorlar demek ihtiyaç kalmadı bende hasimato tiroidi vardı ve gerçekten saçlarım çok dökülüyor ve çok mat bir görüntüsü var cansız kestirdim geçen baş edemeyip.

Ben akdeniz anemisi tasiyicisiyim o yüzden degerlerim hep böyle düşük çıkıyordu ama gebelikte iyice düştü bana kan takviye ederiz doğum öncesi 3 ünite demişti bakalım cuma ne diyecek 15 günde bir kan tahlili istiyor zaten kanım cinim yok yazarim sana

Bende de o hasimato dan vardi cnm ama onun icin bi ara selenyum kullandim.simdi bi sey kullanmiyorum.sen bunun icin ilac kullanyo muusn

Kızlar bugün yeğenim sağlık ocağına başvurmam gerektiğini söyledi. Hamile olduğumu bildirmem gerekiyormuş ve tetanoz aşısımı birşeyler yapıyorlarmış. Bilginiz varmı

Kızlar bugün yeğenim sağlık ocağına başvurmam gerektiğini söyledi. Hamile olduğumu bildirmem gerekiyormuş ve tetanoz aşısımı birşeyler yapıyorlarmış. Bilginiz varmı

Evet canim kayit aciyorlar,bilgilerini aliyorlar. Kan tahlili, tansiyon kilo takibi oluyor. Ikili test ayrintili ultrasonlari soruyorlar dosyana isliyorlar. Tetanoz da yapiyorlar tarih verip

Aynen valla canim insan anlamiyor. Benim siyatik agrim olmus mesela gecen gece ben dogum sancisi mi acaba dedim. Doktorum da mutlaka anlarsin surekli siddetlenen bir sanci dedi. Bakalim nasil olacak iyi ki burasi var da fikir aliyoruz
Aynen canım, fikir oluyoruz birbirimize. Bu arada yarın başka bi hastaneye gidicem doktor bakarsa, ne diyecek bakalım yazarım burdan. Dua edin bana lütfenn

Günaydın kızlar, 15 hafta bitmek üzere 16 olucaz ama bulantılarım hala geçmedi me kadar sürer daha acaba

Kızlar günaydın, detaylı ultrasonda bebiklerinin net fotoğrafını , yüzünü görebilen oldu mu? Varsa yüklemek isteyenler yükleyebilir mi? (Maşallahlar ve nazar duaları eşliğinde tabi ki )

Kızlar günaydın, detaylı ultrasonda bebiklerinin net fotoğrafını , yüzünü görebilen oldu mu? Varsa yüklemek isteyenler yükleyebilir mi? (Maşallahlar ve nazar duaları eşliğinde tabi ki )
Günaydın canım, valla benimkiler çok nazlı o konuda. Oğluşum koluyla bacağıyla kapatıyo kızımın zaten direk sırtı dönük kaçtır sadece kulağını ve ensesini gösteriyor bize. Senin gideceğin doktor belki gösterir bugün sana bebişlerini ekteki benimkinin şimdiye kadarki en net görüntüsü

Eklentiler

• IMG_5009.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 76
Bi saattir benim de taş gibi karnım, her tarafı sertleşti bebeklerde böyle çok hafif oynuyo gibiler. Bilemiyorum ki işte sancı mı olcak ne olcak, ilk hamilelik olması ne zormuş havadan nem kapıyorum
Cnm karnının sertleşmesi normal bebeklerinde yeri aşırı dar eskisi gibi oynayamaz
Tabi insan vesvese ediyor son haftalara gelmişsin sık kontrole gidersin zaten korkma allahın izini işe bşy olmaz normal şeyler aslında bu yaşadıkların :)
Agrı 5 dk da bir gelirse sancın başlamış demektir

Günaydın kızlar, 15 hafta bitmek üzere 16 olucaz ama bulantılarım hala geçmedi me kadar sürer daha acaba
Günaydın, valla benim 12 den sonra rahatlamıştı baya midem ama herkese göre farklılık gösteriyor. Benim bir arkadaşımın 5 ay boyunca bulandı midesibir diğerinin 5. Ayında başladı doğurana kadar devam etti. İnşallah en kısa zamanda kesilir seninde.

en son 1 ay önce gördüm, haftaya salı kontolüm, çok özledim ve merak ediyorum, benim miniklerin 1 ay önceki resimleri

Eklentiler

• 26+0-kızım.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 26+0 oğlumm.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 53
en son 1 ay önce gördüm, haftaya salı kontolüm, çok özledim ve merak ediyorum, benim miniklerin 1 ay önceki resimleri
Ayyy allahımm yaaa maşşallaahh süphanallah onlara. Allah nazarlardan saklasın inşallah. Ne kadar güzel ve net gözükmüşler yaaa

Ayyy allahımm yaaa maşşallaahh süphanallah onlara. Allah nazarlardan saklasın inşallah. Ne kadar güzel ve net gözükmüşler yaaa
saol canım, çok özledim inşallah salı günü göreceğim , iki defadır çok net fotoğraflar veriyor doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…