- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.101
Sabah erken randevum artık bekleyeceğim.Yok benim karnimda agrim olmamisti hic sertlesmeyle. Sadece sertlesme olmustu. Valla agri nasil oluyor bilemiyorum canim. Doktorunu arayip sorsan mi?
Bi saattir benim de taş gibi karnım, her tarafı sertleşti bebeklerde böyle çok hafif oynuyo gibiler. Bilemiyorum ki işte sancı mı olcak ne olcak, ilk hamilelik olması ne zormuş havadan nem kapıyorum
Ay masaallah demek sadece gebelige bağlı bir yükselme olmuş bebekler 5.aydan sonra kendi hormonlarini salgiliyorlar demek ihtiyaç kalmadı bende hasimato tiroidi vardı ve gerçekten saçlarım çok dökülüyor ve çok mat bir görüntüsü var cansız kestirdim geçen baş edemeyip.Bende bu ilaçtan aliyordum hamileligimin ilk basinda tsh 5 filandi.sonra 2 ay kullandim.1 e dustu.sonra bıraktım ilaci.ilginc bir sekilde hep simdi 1 civarı cikiyo.her ay baktiriyorum bende..ve saçlarım cok yaglaniyirdu dökülüyordu.simdi hic dokulmuyo.acaba tsh ile ilgili mi..
Ben akdeniz anemisi tasiyicisiyim o yüzden degerlerim hep böyle düşük çıkıyordu ama gebelikte iyice düştü bana kan takviye ederiz doğum öncesi 3 ünite demişti bakalım cuma ne diyecek 15 günde bir kan tahlili istiyorAh canım hiç bi şey yiyemiyorum kiSadece kahvaltı yapabiliyorum, gün içinde zorluyorum kendimi ama midem almıyor. Valla hamilelikten önce gastrit vardı ama bu kadar şiddetli değildi, çok yanmam olunca rennie kesiyordu hemen. Ama hamileliğimin 5 ayı kustum, geri kalan aylarda da yanmam yüzünden kan geldi hep midemden. Değerler de haliyle yerlerde
Benim de 5. gün embriyosuydu tatlım, ben de hesaplıyorum o dediğin sitelerden, ona göre nerdeyse 35 bitecek, benim doktor 33 diyor hesaplayıp inanılır gibi değil -_-
Ya Allah korusun kilo vermesinler çok korkuyorumSenin değerler de düşükmüş. Bana önce kan takarız ameliyatta demişti doktor, şimdi de bi kan serumu varmış onu söyledi. Sen de cuma haberdar et beni bakalım ne dicek doktorun.
Sorma canım. Çok kötü çıkmış değerlerin dedi serum takalım dedi. Ben de nerden alıcam özelden mi alıp taktırcam dedim dönmedi daha.
Demir bağlamanın yüksek çıkması da bi kansızlık belirtisiymiş. Görsen halimi, yüzüm soldu, rengim kalmadı, zaten hamileliğin getirdiği yorgunluk var bi de üstüne kansızlık yüzünden kolumu kaldırcak mecalim yok, bu halde bi de hala evde mecbur bir iki iş yapıyorum ufak tefek
Bende de o hasimato dan vardi cnm ama onun icin bi ara selenyum kullandim.simdi bi sey kullanmiyorum.sen bunun icin ilac kullanyo muusnAy masaallah demek sadece gebelige bağlı bir yükselme olmuş bebekler 5.aydan sonra kendi hormonlarini salgiliyorlar demek ihtiyaç kalmadı bende hasimato tiroidi vardı ve gerçekten saçlarım çok dökülüyor ve çok mat bir görüntüsü var cansız kestirdim geçen baş edemeyip.
Eutrhyrox dan başka birşey kullanmadım senin adına sevindim miniklerin dengelemis senin tsh :)Bende de o hasimato dan vardi cnm ama onun icin bi ara selenyum kullandim.simdi bi sey kullanmiyorum.sen bunun icin ilac kullanyo muusn
Kızlar bugün yeğenim sağlık ocağına başvurmam gerektiğini söyledi. Hamile olduğumu bildirmem gerekiyormuş ve tetanoz aşısımı birşeyler yapıyorlarmış. Bilginiz varmı
Aynen canım, fikir oluyoruz birbirimize. Bu arada yarın başka bi hastaneye gidicem doktor bakarsa, ne diyecek bakalım yazarım burdan. Dua edin bana lütfennAynen valla canim insan anlamiyor. Benim siyatik agrim olmus mesela gecen gece ben dogum sancisi mi acaba dedim. Doktorum da mutlaka anlarsin surekli siddetlenen bir sanci dedi. Bakalim nasil olacak iyi ki burasi var da fikir aliyoruz
Aynen canım, fikir oluyoruz birbirimize. Bu arada yarın başka bi hastaneye gidicem doktor bakarsa, ne diyecek bakalım burdan. Dua edin bana lütfenn
Güzel haberlerle dön canım inşallah ilgilenir güzelce içini rahatlatır.Aynen canım, fikir oluyoruz birbirimize. Bu arada yarın başka bi hastaneye gidicem doktor bakarsa, ne diyecek bakalım yazarım burdan. Dua edin bana lütfenn
Güzel haberlerle don bize canım inşallah bu doktor sana iyi gelecekAynen canım, fikir oluyoruz birbirimize. Bu arada yarın başka bi hastaneye gidicem doktor bakarsa, ne diyecek bakalım yazarım burdan. Dua edin bana lütfenn
Günaydın canım, valla benimkiler çok nazlı o konuda. Oğluşum koluyla bacağıyla kapatıyo kızımın zaten direk sırtı dönük kaçtır sadece kulağını ve ensesini gösteriyor bize. Senin gideceğin doktor belki gösterir bugün sana bebişleriniKızlar günaydın, detaylı ultrasonda bebiklerinin net fotoğrafını , yüzünü görebilen oldu mu? Varsa yüklemek isteyenler yükleyebilir mi? (Maşallahlar ve nazar duaları eşliğinde tabi ki)
Cnm karnının sertleşmesi normal bebeklerinde yeri aşırı dar eskisi gibi oynayamazBi saattir benim de taş gibi karnım, her tarafı sertleşti bebeklerde böyle çok hafif oynuyo gibiler. Bilemiyorum ki işte sancı mı olcak ne olcak, ilk hamilelik olması ne zormuş havadan nem kapıyorum
Günaydın, valla benim 12 den sonra rahatlamıştı baya midem ama herkese göre farklılık gösteriyor. Benim bir arkadaşımın 5 ay boyunca bulandı midesibir diğerinin 5. Ayında başladı doğurana kadar devam etti. İnşallah en kısa zamanda kesilir seninde.Günaydın kızlar, 15 hafta bitmek üzere 16 olucaz ama bulantılarım hala geçmedi me kadar sürer daha acaba
en son 1 ay önce gördüm, haftaya salı kontolüm, çok özledim ve merak ediyorum, benim miniklerin 1 ay önceki resimleriKızlar günaydın, detaylı ultrasonda bebiklerinin net fotoğrafını , yüzünü görebilen oldu mu? Varsa yüklemek isteyenler yükleyebilir mi? (Maşallahlar ve nazar duaları eşliğinde tabi ki)
Ayyy allahımm yaaa maşşallaahh süphanallah onlara. Allah nazarlardan saklasın inşallah. Ne kadar güzel ve net gözükmüşler yaaaen son 1 ay önce gördüm, haftaya salı kontolüm, çok özledim ve merak ediyorum, benim miniklerin 1 ay önceki resimleri
saol canım, çok özledim inşallah salı günü göreceğim , iki defadır çok net fotoğraflar veriyor doktorumuzAyyy allahımm yaaa maşşallaahh süphanallah onlara. Allah nazarlardan saklasın inşallah. Ne kadar güzel ve net gözükmüşler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?