- 14 Eylül 2016
- 470
- 416
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.121
Valla bizimkilerin arkası dönük oluyo genelde kız şimdiye kadar yüzünü hiç dönmedi. Erkek de ne yaparsak yapalım hep aynı modda kolu bacağı yüzüne kapalı duruyorsaol canım, çok özledim inşallah salı günü göreceğim , iki defadır çok net fotoğraflar veriyor doktorumuz
Maşallahen son 1 ay önce gördüm, haftaya salı kontolüm, çok özledim ve merak ediyorum, benim miniklerin 1 ay önceki resimleri
Günaydın canım, valla benimkiler çok nazlı o konuda. Oğluşum koluyla bacağıyla kapatıyo kızımın zaten direk sırtı dönük kaçtır sadece kulağını ve ensesini gösteriyor bize. Senin gideceğin doktor belki gösterir bugün sana bebişleriniekteki benimkinin şimdiye kadarki en net görüntüsü
Oyyy kurban olurum yaa maşallah bi de utangaç beyefendi :)) Benim detaylı görüntümü atayım dur, sonra yeni doktorum hakkındaki yorumlarımı yazıcam
çok saolunMaşallah
ilk resimleri daha netti, bunu doktor zor yakaladıl, doktorumuz ikisinide babaya benzettiValla bizimkilerin arkası dönük oluyo genelde kız şimdiye kadar yüzünü hiç dönmedi. Erkek de ne yaparsak yapalım hep aynı modda kolu bacağı yüzüne kapalı duruyor
Allahım nazarlardan esirgesin bahtları güzel olsun inşallah.ilk resimleri daha netti, bunu doktor zor yakaladıl, doktorumuz ikisinide babaya benzetti
Yaa maşallahhh çok şeker ya :)) Allah hepimize bağışlasın inşallahh evlatlarımızı :)en son 1 ay önce gördüm, haftaya salı kontolüm, çok özledim ve merak ediyorum, benim miniklerin 1 ay önceki resimleri
Kizlar cook sekerler ya masallah onlarabenimkiler hep elleriyle yuzlerini kapatiyor net göremedik maalesef elimde bir bu var uyuyordu sapsal digerini hic goremedik zaten:)
Oy maşallah fındık burunlular :) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şansları bahtları güzel olsun cümlesinin inşallah..Bunlar da benim tospikler :) Üstte kızım profilden durmuş minnoş, altta da oğlum :)
Maşallah uykucu şirin :) Allahım bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inşallah..Kizlar cook sekerler ya masallah onlarabenimkiler hep elleriyle yuzlerini kapatiyor net göremedik maalesef elimde bir bu var uyuyordu sapsal digerini hic goremedik zaten:)
Maşallah uykucu şirin :) Allahım bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inşallah..
Benimki de sağlı sollu yatıyorlar di kız erkek dedi doktorInsaAllah cnm insaAllah saolasin yinede herseyin hayirlisi olsun
Valla cnm hayirlisini istiyorum ama inan cok isterdim bir kiz bir erkek olsun tabi yine altini ciziyorun insanlar dunyalarini veriyollar hamille kalabilmek icin benimkisi bencilik olmaz insaAllah ama insanogluyuz iste heralde dunya gozuyle iki meyvenin de tadina bakmak istiyor insan :)Benimki de sağlı sollu yatıyorlar di kız erkek dedi doktor
Ben kızımınkini sadece bir kere görebildim oğlum hiç gostermedi en son gittiğimde yine sordum oğlan yine gostermedi kızda eliyle kapatmıştı yuzunu doktorun ikizlerde zor oluyor dedi yer dar olduğundan sanırımKızlar günaydın, detaylı ultrasonda bebiklerinin net fotoğrafını , yüzünü görebilen oldu mu? Varsa yüklemek isteyenler yükleyebilir mi? (Maşallahlar ve nazar duaları eşliğinde tabi ki)
Canım korkma gebelik zehirlenmesinin en belirgin özelliği yüksek tansiyon. Tansiyonun normal demek ki, şişkinlik ödemden kaynaklı olabilir. Benim alyansım ayakkabılarım çoraplarım olmuyor. Birden şişti derken bir anda mı oldu? Tuzu kesmeyi dene, doktoruna danış canım. Telaş yapma ama.Kizlar benimle yakin haftalarda olanlar, ben birden bire sistimayaklarim ellerim ve biraz da yüzüm. Tansiyonumu devamli kontrol ediyoruz 11 e 7 lerde hep. Sorun olusturan bir sey mi bilginiz var mi? Preeklampsi cok duyuyorum ama o sanirim yuksek tansiyonla oluyormus
Oyy maşallah onlara, diğer minnak nazlı demek ki :)Kizlar cook sekerler ya masallah onlarabenimkiler hep elleriyle yuzlerini kapatiyor net göremedik maalesef elimde bir bu var uyuyordu sapsal digerini hic goremedik zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?