2017 de İkiz Annesi Olucaklar

saol canım, çok özledim inşallah salı günü göreceğim , iki defadır çok net fotoğraflar veriyor doktorumuz
Valla bizimkilerin arkası dönük oluyo genelde kız şimdiye kadar yüzünü hiç dönmedi. Erkek de ne yaparsak yapalım hep aynı modda kolu bacağı yüzüne kapalı duruyor

Oyyy kurban olurum yaa maşallah bi de utangaç beyefendi :)) Benim detaylı görüntümü atayım dur, sonra yeni doktorum hakkındaki yorumlarımı yazıcam

Valla bizimkilerin arkası dönük oluyo genelde kız şimdiye kadar yüzünü hiç dönmedi. Erkek de ne yaparsak yapalım hep aynı modda kolu bacağı yüzüne kapalı duruyor
ilk resimleri daha netti, bunu doktor zor yakaladıl, doktorumuz ikisinide babaya benzetti

Benimki de sağlı sollu yatıyorlar di kız erkek dedi doktor
Valla cnm hayirlisini istiyorum ama inan cok isterdim bir kiz bir erkek olsun tabi yine altini ciziyorun insanlar dunyalarini veriyollar hamille kalabilmek icin benimkisi bencilik olmaz insaAllah ama insanogluyuz iste heralde dunya gozuyle iki meyvenin de tadina bakmak istiyor insan :)

Kizlar benimle yakin haftalarda olanlar, ben birden bire sistim ayaklarim ellerim ve biraz da yüzüm. Tansiyonumu devamli kontrol ediyoruz 11 e 7 lerde hep. Sorun olusturan bir sey mi bilginiz var mi? Preeklampsi cok duyuyorum ama o sanirim yuksek tansiyonla oluyormus

Kızlar günaydın, detaylı ultrasonda bebiklerinin net fotoğrafını , yüzünü görebilen oldu mu? Varsa yüklemek isteyenler yükleyebilir mi? (Maşallahlar ve nazar duaları eşliğinde tabi ki )
Ben kızımınkini sadece bir kere görebildim oğlum hiç gostermedi en son gittiğimde yine sordum oğlan yine gostermedi kızda eliyle kapatmıştı yuzunu doktorun ikizlerde zor oluyor dedi yer dar olduğundan sanırım

Canım korkma gebelik zehirlenmesinin en belirgin özelliği yüksek tansiyon. Tansiyonun normal demek ki, şişkinlik ödemden kaynaklı olabilir. Benim alyansım ayakkabılarım çoraplarım olmuyor. Birden şişti derken bir anda mı oldu? Tuzu kesmeyi dene, doktoruna danış canım. Telaş yapma ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…