2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Sanki bana oyle geldi son günlerde. Tuzlu da yemiyorum pek ama. Doktora sorarim rahatsiz hissedersem cok.. Evet neyse ki tansiyon normal canim

Geldim kızlar. Ah şapşik kafam keşke bugüne kadar değiştirseydim doktorumu. Resmen uğraşmamak için bi daha kaldım orda.
Yeni gittiğim yer Avrasya hastanesi, Gamze hanım diye bi doktor. Teyzemin doğumunu da o yaptırmıştı. Dünya tatlısı bi kadın. Her şeyimi sordu, ilgilendi, raporlarımı inceledi vs. En en önemlisi benim bebeklerimin kilolarını önceki haftalara göre düşük söyleyen doktorun aksine mantıklı olarak söyledi kilolarımızı. Maşallah Göktuğ'um 2.500 Nilsu'n 2.400. Diğer doktor haftamı da 33 demişti saçma bi şekilde, o da netleşti; 35 haftadayız.
Doktor 37'de doğuma alıyorum ben dedi. Yani iki hafta sonra doğum sanırım Allah izin verirse inanamıyorum :O
Bi aksilik çıkmazsa burda yapıcam sanırım doğumu. Doğum ücreti de diğer hastanede 3.700 tl idi burda 2.150 tl. Muayene ücreti de daha uygun gerçi çok muayene olmicam zaten az kaldı.
Ücret vs bi yana insan gibi davranan çok tatlı bi doktorla karşılaştım en güzeli o. Muayene odasında diğeri eşimi terslerken "bırak kalksın kendisi yaa" diye bu doktor sarıldı resmen kalkabileyim diye.
Her şey yolundaydı. Sadece kan değerlerimi görünce o da şok oldu Nasıl ayakta duruyosun sen dedi kadın. Venofer serum yazdı 7 tane bir hafta serum alacağım gün aşırı. Serumla yükselmezse değerlerim ameliyattan önce kan takacağız mecbur dedi. İnşallah gerek kalmaz kana, korkutuyor kan beni çünkü nedense
Benden bu kadar, dualarımdasınız, dualarınızda olmam dileğiyle ^_^

Sonunda her şeyin yoluna girmiş olmasına çok sevindim. Hayırlısı ile 2 hafta daha sen ve minnoşların sabredin :) Sonu çok güzel, kolay, rahat ve sağlıkla olsun inşallah

Benim de çok şişti. Tansiyonumda hiçbir sorun yok çok şükür ama ödem geçmiyor. Ellerim ve ayaklarım şiş baya. Çoraplar sıkıyor ve ayakkabılarım da çok sıkıyor. Zaten evden çok da çıkamıyorum dışarı, yürüyünce çok fena oluyorum. Baskı iyice arttı karnımın altına doğru Preaklempsinin belirtileri daha şiddetli diye biliyorum ben. Şişlikler bileklerden de yukarıda oluyormuş bir de tansiyon çok çıkıyormuş. İnşallah bu tür sorunlar yaşamadan 3-4 haftayı da tamamlayalım sağlıkla. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Canim benim gercekten cok sevindim senin icin. Diğer doktoruna da ne desem bilemedim gecti gitti neyse ki. Masallah bebislerine de ya kocaman oldularr Allah saglikla kavustursun insallah. Iki hafta demekk ay nasil heyecanli:) dogum sekli hakkinda konustunuz mu genel epidural vs?

Evet canim ayni benim de ayakkabılar falan cok sıkıyor. Benim de gezmem yasak zaten ki azcik ayakta kalsam asagilara baski hissediyorum canim aciyor. Hayirlisiyla 36 yi görelim sanirim benden bu kadar diyecegim esas zorluklar 32 33 gibi basliyor sanki bana oyle geldi. Donemiyorum kalkamiyorum sirtim agriyor karnim aciyor vs. Vs. Ama yine de tek duam saglikli olmalari az kaldi dayaniriz elbet

Herşeyde bir hayır vardır canım çok sevindim senin adına, Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kurtarsın inşaallah... Serum faydalı olursa bende doktorumdan onu isteyeyim kan olayı benide cidden tedirgin ediyor

Canım çok sağol ya ben de rahatladım resmen. Hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah :) Yaa sormayı unuttum epidurali manyak gibi :/ 3 nisana çağırdı o zaman sorarım artık.

Net çıkmış ne güzel benim yok hiç böyle resim.

canım çok sevindim, iyiki değiştirdin, sevindim doktorunu sevmene,

Arkadaşlar kapı susu olarak bunlar nasıl sizce yaptırsam mı bilemedim odalarına duvarada uçan balonlu bulutlu stickerlar aldım.birde doğumda dağıtılacak hediyelikleri ne yaptınız ben hala karar veremedim

Kizlar cook sekerler ya masallah onlara benimkiler hep elleriyle yuzlerini kapatiyor net göremedik maalesef elimde bir bu var uyuyordu sapsal digerini hic goremedik zaten:)
Kız çok tatlı burnu ne güzel maşallah.
Çok sevindim iyi bir doktora rastlamışsın sonunda

Kızlar mrb.. 5 hafta 2 günlük ikizlerime hamileyim.. tüp bebek ikizleri 2 embriyo konulmştu ikiside tuttu.. bugün ultrasonra bir bebişim 10 mm ve güzel bir yere yerleşmiş dier bebişim ise 5 mm ve rahmin daha alt kısımlarına yerleşmiş.. doktorum küçük olan kaybolabilir dedi yeri kötü ve gelişmesi zayıf dedi.. o kadar allak bullağım ki.. hayırlısıyla sağlıklı sıhatli ayıpsız özürsüz kucağıma alayım tek ikiz hiç farketmez.. ama çok evhamlanıyorum ve okuduğm şeyler ikizlerin yaşayabileceği anomali vs gibi düşünmesi beni kahreden şeyler geliyor aklıma.. tüp bebekte olsa böle bişi söz konusu mu? Sonuçta seçilen güzel embriyolar.. İnanın morale çok ihtiyacım var yardım edin

Arkadaşlar kapı susu olarak bunlar nasıl sizce yaptırsam mı bilemedim odalarına duvarada uçan balonlu bulutlu stickerlar aldım.birde doğumda dağıtılacak hediyelikleri ne yaptınız ben hala karar veremedim

Fotoğraf yuklenmemis canim. Ben dr bugun karar verdim. Fotograf paylaşayım fikir olur sizlere. Biz ustunde isimleri yazan bebek cikolatasi siparis vereceğiz haci seriften

Böyle bir sey olacak, erkek versiyonu:) 75 lira fiyati da bana makul geldi cok yerden fiyat aldim 100 un ustundeydi hepsi

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-21-22-47-54-1.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 56
Canım gönlüne göre bir doktor bulmana çok sevindim. Her işte vardır bir hayır diyelim hem daha insancıl hemde makul fiyatlı bir doktor buldun. Kan olayını da çok kafana takma bence serumla düzelir değerlerin inşallah. Allah kalbine göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…