- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.161
@mitril çok güzel olmuş gözün aydın canım.hakkında hayırlısı kul sikismayinca Hızır yetişemezmiş.cok sevindim senin adına sorunsuz sıkıntısiz güzel günler diliyorumGeldim kızlar. Ah şapşik kafam keşke bugüne kadar değiştirseydim doktorumu. Resmen uğraşmamak için bi daha kaldım orda.
Yeni gittiğim yer Avrasya hastanesi, Gamze hanım diye bi doktor. Teyzemin doğumunu da o yaptırmıştı. Dünya tatlısı bi kadın. Her şeyimi sordu, ilgilendi, raporlarımı inceledi vs. En en önemlisi benim bebeklerimin kilolarını önceki haftalara göre düşük söyleyen doktorun aksine mantıklı olarak söyledi kilolarımızı. Maşallah Göktuğ'um 2.500 Nilsu'n 2.400. Diğer doktor haftamı da 33 demişti saçma bi şekilde, o da netleşti; 35 haftadayız.
Doktor 37'de doğuma alıyorum ben dedi. Yani iki hafta sonra doğum sanırım Allah izin verirse inanamıyorum :O
Bi aksilik çıkmazsa burda yapıcam sanırım doğumu. Doğum ücreti de diğer hastanede 3.700 tl idi burda 2.150 tl. Muayene ücreti de daha uygun gerçi çok muayene olmicam zaten az kaldı.
Ücret vs bi yana insan gibi davranan çok tatlı bi doktorla karşılaştım en güzeli o. Muayene odasında diğeri eşimi terslerken "bırak kalksın kendisi yaa" diye bu doktor sarıldı resmen kalkabileyim diye.
Her şey yolundaydı. Sadece kan değerlerimi görünce o da şok olduNasıl ayakta duruyosun sen dedi kadın. Venofer serum yazdı 7 tane bir hafta serum alacağım gün aşırı. Serumla yükselmezse değerlerim ameliyattan önce kan takacağız mecbur dedi. İnşallah gerek kalmaz kana, korkutuyor kan beni çünkü nedense
Benden bu kadar, dualarımdasınız, dualarınızda olmam dileğiyle ^_^
Merhaba hoşgeldin ve hayırlı olsun bebişlerin. Bence Allah alnımıza ne yazdıysa onları yaşayıp göreceğiz o yüzden kendini evhamlayıp stresle bebişleride etkileme. Rabbim sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah..Kızlar mrb.. 5 hafta 2 günlük ikizlerime hamileyim.. tüp bebek ikizleri 2 embriyo konulmştu ikiside tuttu.. bugün ultrasonra bir bebişim 10 mm ve güzel bir yere yerleşmiş dier bebişim ise 5 mm ve rahmin daha alt kısımlarına yerleşmiş.. doktorum küçük olan kaybolabilir dedi yeri kötü ve gelişmesi zayıf dedi.. o kadar allak bullağım ki.. hayırlısıyla sağlıklı sıhatli ayıpsız özürsüz kucağıma alayım tek ikiz hiç farketmez.. ama çok evhamlanıyorum ve okuduğm şeyler ikizlerin yaşayabileceği anomali vs gibi düşünmesi beni kahreden şeyler geliyor aklıma.. tüp bebekte olsa böle bişi söz konusu mu? Sonuçta seçilen güzel embriyolar.. İnanın morale çok ihtiyacım varyardım edin
Ben kendi bebislerimi bile secemiyorum bazenMrb ikiz anneleri bugun 12+4 olduk cinsiyetlerini haftaya soylerim dedi sizin fikrinizi varmiEki Görüntüle 1971743 Eki Görüntüle 1971744 cift yumurta ikizleriyiz tahminleriniz varsa sevinirim
Saol cnm tesekuredrim:)Ben kendi bebislerimi bile secemiyorum bazenama maşallah cok sevimli gorunuyorlar
Çok sağol tatlım, aynen Venofer'miş adı ilk dozu aldım bugün. Gün aşırı alıcam inşallah yükselir. Sen de sor bakalım ne dicek, inşallah kan almamıza gerek kalmaz dediğin gibiHerşeyde bir hayır vardır canım çok sevindim senin adına, Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kurtarsın inşaallah... Serum faydalı olursa bende doktorumdan onu isteyeyim kan olayı benide cidden tedirgin ediyor
Ayy bulutlular çok tatlıymış :)Böyle bir sey olacak, erkek versiyonu:) 75 lira fiyati da bana makul geldi cok yerden fiyat aldim 100 un ustundeydi hepsi
Benim tansiyonum genelde düşüktür gebelikten önce de öyleydi hala da öyle, benimde elim bacaklarım falan çok şişmeye başladıı ama doktorum bilinenin aksine tuzu kesme tansiyonun iyice düşer dedi. Yüksek olmasından iyidir canım boşver düşsün.Sanki bana oyle geldi son günlerde. Tuzlu da yemiyorum pek ama. Doktora sorarim rahatsiz hissedersem cok.. Evet neyse ki tansiyon normal canim
Kızlar bana yardım edin akıl verin lütfen 34+1 günlüğüm bugün ntsde sancım çıktı doktor yarın birdaha gel ntsye gir dedi yatışı yapabiliriz dedim sancım 100 lere kadr çıktı bebeklerin biri 2000 diğeri 2200 kg küveze sizce girerlermi sancılarım artarmı durdururlarmı ????
Ayy çok sevindim senin adına canım benim. Maşşallah bebişlerin de çok güzel gelişmişler. Memnun kalmana da çok sevindim için rahat gider yaparsın doğumunu, diğeriyle insanın doğurası gelmez. İnşallah serum da işe yarar gerek kalmaz kana ama alsanda korkma ben daha önce 3 ünite kan almıştım sadece titreme yapabiliyor vücut yeni kana alışırken öyle bir tepki gösterebiliyor ama onun dışında hiç nirşey anlamazsın bile. Titreme de herkes de olmuyor zaten.Geldim kızlar. Ah şapşik kafam keşke bugüne kadar değiştirseydim doktorumu. Resmen uğraşmamak için bi daha kaldım orda.
Yeni gittiğim yer Avrasya hastanesi, Gamze hanım diye bi doktor. Teyzemin doğumunu da o yaptırmıştı. Dünya tatlısı bi kadın. Her şeyimi sordu, ilgilendi, raporlarımı inceledi vs. En en önemlisi benim bebeklerimin kilolarını önceki haftalara göre düşük söyleyen doktorun aksine mantıklı olarak söyledi kilolarımızı. Maşallah Göktuğ'um 2.500 Nilsu'n 2.400. Diğer doktor haftamı da 33 demişti saçma bi şekilde, o da netleşti; 35 haftadayız.
Doktor 37'de doğuma alıyorum ben dedi. Yani iki hafta sonra doğum sanırım Allah izin verirse inanamıyorum :O
Bi aksilik çıkmazsa burda yapıcam sanırım doğumu. Doğum ücreti de diğer hastanede 3.700 tl idi burda 2.150 tl. Muayene ücreti de daha uygun gerçi çok muayene olmicam zaten az kaldı.
Ücret vs bi yana insan gibi davranan çok tatlı bi doktorla karşılaştım en güzeli o. Muayene odasında diğeri eşimi terslerken "bırak kalksın kendisi yaa" diye bu doktor sarıldı resmen kalkabileyim diye.
Her şey yolundaydı. Sadece kan değerlerimi görünce o da şok olduNasıl ayakta duruyosun sen dedi kadın. Venofer serum yazdı 7 tane bir hafta serum alacağım gün aşırı. Serumla yükselmezse değerlerim ameliyattan önce kan takacağız mecbur dedi. İnşallah gerek kalmaz kana, korkutuyor kan beni çünkü nedense
Benden bu kadar, dualarımdasınız, dualarınızda olmam dileğiyle ^_^
Haklısın canım saol ama sancı girdikçe panik yapıyorumSakin ol bence, çünkü biz strese girip heyecanlandıkça bebekler de girebiliyor. Doktorun ihtimal dahilinde konuşmuş, belki de yalancı sancıdır. Burada bazı arkadaşlar da yüksek sancılar gördü nstde ama sonrasında geçti. İnşallah senin de öyle olur. Bir de saati vakti geldiyse bebeklerin ne yapılırsa boş, inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla gelirler. Benim doktorum küveze girecek bebek ister gününü doldursun 3 buçuk kilo olsun yine girer yine girer dedi. Hiç belli olmaz, gelişimlerine bağlı küveze girip girmemeleri. O nedenle kalbini ferah tut.
Amin inşallah hepimizin ama işte engel olamıyorum kendime,internette yazılanlardan uzak durmak lazım.. hayırlısıyla inşallah sağlıklı sıhatli ayıpsız özürsüz alırız kucağımıza..Merhaba hoşgeldin ve hayırlı olsun bebişlerin. Bence Allah alnımıza ne yazdıysa onları yaşayıp göreceğiz o yüzden kendini evhamlayıp stresle bebişleride etkileme. Rabbim sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Sen gerçekten çok yeteneklisin canım ben de kendim yapmak istiyorum ama ne yapsam karar veremedim buarada şişelerin içinde ne varBunlar da benim kendi hazırlamaya çalıştığım süslerim. :)
Loğusa sepetine bende baktım hangi model canımYa bişey de ters gitmese istedigim gibi olsa sinir oldumlohus sepetinden pijama takımı aldım geldi emzirme özellikli diyor,cep falan yok düğmeler çok yukarıda gogusu çıkartmak sıkıntı bide çok ince olduğu gibi iç gösteriyor internetten alışverişi hiç sevmiyorum bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?