2017 de İkiz Annesi Olucaklar

@mitril çok güzel olmuş gözün aydın canım.hakkında hayırlısı kul sikismayinca Hızır yetişemezmiş.cok sevindim senin adına sorunsuz sıkıntısiz güzel günler diliyorum

Merhaba hoşgeldin ve hayırlı olsun bebişlerin. Bence Allah alnımıza ne yazdıysa onları yaşayıp göreceğiz o yüzden kendini evhamlayıp stresle bebişleride etkileme. Rabbim sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Herşeyde bir hayır vardır canım çok sevindim senin adına, Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kurtarsın inşaallah... Serum faydalı olursa bende doktorumdan onu isteyeyim kan olayı benide cidden tedirgin ediyor
Çok sağol tatlım, aynen Venofer'miş adı ilk dozu aldım bugün. Gün aşırı alıcam inşallah yükselir. Sen de sor bakalım ne dicek, inşallah kan almamıza gerek kalmaz dediğin gibi

Kızlar bana yardım edin akıl verin lütfen 34+1 günlüğüm bugün ntsde sancım çıktı doktor yarın birdaha gel ntsye gir dedi yatışı yapabiliriz dedim sancım 100 lere kadr çıktı bebeklerin biri 2000 diğeri 2200 kg küveze sizce girerlermi sancılarım artarmı durdururlarmı ????

Sanki bana oyle geldi son günlerde. Tuzlu da yemiyorum pek ama. Doktora sorarim rahatsiz hissedersem cok.. Evet neyse ki tansiyon normal canim
Benim tansiyonum genelde düşüktür gebelikten önce de öyleydi hala da öyle, benimde elim bacaklarım falan çok şişmeye başladıı ama doktorum bilinenin aksine tuzu kesme tansiyonun iyice düşer dedi. Yüksek olmasından iyidir canım boşver düşsün.

Sakin ol bence, çünkü biz strese girip heyecanlandıkça bebekler de girebiliyor. Doktorun ihtimal dahilinde konuşmuş, belki de yalancı sancıdır. Burada bazı arkadaşlar da yüksek sancılar gördü nstde ama sonrasında geçti. İnşallah senin de öyle olur. Bir de saati vakti geldiyse bebeklerin ne yapılırsa boş, inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla gelirler. Benim doktorum küveze girecek bebek ister gününü doldursun 3 buçuk kilo olsun yine girer yine girer dedi. Hiç belli olmaz, gelişimlerine bağlı küveze girip girmemeleri. O nedenle kalbini ferah tut.

Ayy çok sevindim senin adına canım benim. Maşşallah bebişlerin de çok güzel gelişmişler. Memnun kalmana da çok sevindim için rahat gider yaparsın doğumunu, diğeriyle insanın doğurası gelmez. İnşallah serum da işe yarar gerek kalmaz kana ama alsanda korkma ben daha önce 3 ünite kan almıştım sadece titreme yapabiliyor vücut yeni kana alışırken öyle bir tepki gösterebiliyor ama onun dışında hiç nirşey anlamazsın bile. Titreme de herkes de olmuyor zaten.

Haklısın canım saol ama sancı girdikçe panik yapıyorum uzanıyorum ama hiç grçicek gibi gözükmüyo

Herkese merhaba.Konuyu hep takip ediyorm ama ilk kez yaziyorm ikiz tup bebek benimde 23+4 gunluk..Bobrekde buyume var stent takmak istediler ama ben agrim az diye istemedim..Bugunde sabah kalktigimda sol ayak bilegim davul gibiydi doktora gittim bebekler iyi cok sukur tahlil istedi ve tansiyon olculcek hergun..Bacaklarimda agri cok oluyo..Ilk gebeligim ve korkuyorm boyle saglikla dunyaya geliceklermi diye dusunmeden edemiyorm benim gibi sorun yasayanlar varmi?

Ya bişey de ters gitmese istedigim gibi olsa sinir oldum lohus sepetinden pijama takımı aldım geldi emzirme özellikli diyor,cep falan yok düğmeler çok yukarıda gogusu çıkartmak sıkıntı bide çok ince olduğu gibi iç gösteriyor internetten alışverişi hiç sevmiyorum bu yüzden

Amin inşallah hepimizin ama işte engel olamıyorum kendime,internette yazılanlardan uzak durmak lazım.. hayırlısıyla inşallah sağlıklı sıhatli ayıpsız özürsüz alırız kucağımıza..

Loğusa sepetine bende baktım hangi model canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…