2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hangi modelden aldin cnmm.bende siparis verdim henuz gelmedi.bende internetten aliyom.mecburen ve esim artik cildirdi.olmuyo geri.gonderiyom ama hepsinin kalip lari farkli napalim

Bunlarda benim keçeden yaptigim susler gokkusagini kapı süsü olarak ayarladım :) hediyelik olarakda gitti gidiyordan lavanta kokulu leylekli magnet var ondan sipariş vermeyi düşünüyorum 50 tane kadar, hastahaneye de lahusa bardaklarindan ve suslerinden aldım vişne suyu ikram ederiz diye düşündüm birde hastahane ikramı için küçük lokumlar alicam üzerinde bebek figürü olan kurdan takmayı düşünüyorum çok tatlı heyecanlar bunlar

Eklentiler

• 20170206_200121-1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 20170226_185923-1-1-1-1.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu magnet lere bayıldım nereden sipariş verebiliriz acaba çok güzel bir hediyelik olur

Eline sağlık canım ne güzel yapmışsın

Evet şık ama kumaşı çok ince keşke resimde göründüğü gibi olsaydı bedenle ilgili bi sıkıntıda yok bende s beden oldu. belide lastik ayarlı güzel ama iç çamaşırları kabak gibi ortada malesef

Fotograftakileri mi cnm onları ben yaptım cnm baya büyük onlar :) leylekli ikiz bebek magnet i gitti gidiyordan buldum ben oradan sipariş vereceğim
Hee ay ellerine sağlık süper olmuş.ben onları küçük magnetler zannettim.ya benim 2.ci ya ikizler ilki kadar özenmiyor insan ya sağlıkla doğsunlar eşim gider halleder çiçek çikolata

Sipariş vereceğim hediyelik şekeri bu :)
Güzelmiş:)valla ben hediyelik işini bebek mevlüdünde yaparım diye düşünüyorum nasip olursa. Hastaneye bi çikolata gelene ikram etmeye yeter çok teferruattıa girmiycem başta,bi sağ sağlim doğursam m başka bir şey istemiyorum

Aslında mantıklı senin düşüncende oylede yapilabilir en önemlisi sağlıkla hayırla bebeklerimizi kucaklamak....

Canım çok teşekkürler. Evet ben de rahatladım resmen ya. Kan sen almıştın dimi hatırladım. Bünyem biraz saçma kimseye olmayan yan etkiler oluyo böyle durumlarda ondan korkuyorum Ama mecbur kalınırsa tabi yapacak bi şey yok tabi Allaha emanetiz.

Merhaba, bebeklerin hayırlı olsun öncelikle. Benimkiler de tüp bebek ve gebeliği ve erkek bebeğümde böbrek büyümesi var 20li haftalardan beri. Harmony test filan yaptık bi şey çıkmadı çok şükür. Şişme olayı için aslında daha erken haftalardasın ama bu tamamen bünye ile alakalı. Tansiyonun normal olduğu sürece endişelenme bence. Rahat olmaya çalış. Benim de çok sorunlu geçti hamileliğim mide rahatsızlıkları rahat bırakmadı. 8 buçuk aydır oturuyorum, gün içinde dinlenmek için bile uzanamadım hiç bi zaman gece gündüz böyle geçti, mide kanamaları riski geçirdim vs. Çok şükür şimdi azıcık kaldı. Sağlıkla alırsın sen de bebeklerini inşallah.

Canım benim iki pijamam var biri hem önden düğmeli hem cep var, biri sadece düğmeli cep yok. Düğmelerin yukarda olması kötü olmuş biraz... ne renk ki iç gösteriyor çok? İade etmek istediğini söylesen bir de alırlar belki.

Sen gerçekten çok yeteneklisin canım ben de kendim yapmak istiyorum ama ne yapsam karar veremedim buarada şişelerin içinde ne var
Teşekkür ederim tatlım, şişelerin içine kar küresi yaptım pullar simler su ve gliserin kullandım. :)

Seninkilere bayıldımm, ellerine sağlık :) Ben 30 tane kar küresi yaptım hediyelik, sadece yakınlara dağıtacağım zaten. Kapı süsümü yaptım. Evlenirken aldığım bardak takımı var şık sürahili onu kullanırım diyorum lohusa şerbeti (vişne suyu koyarım ) için, hastane ikramı için de eşim çikolata alır yeter heralde dedim. Lokum fikri süpermiş bebek kürdanlı :)
Tabi kısmet olursa yapacağım bunları, yapamazsam da çok önemli değil, yeter ki sağlıklı olalım ben ve bebeklerim. Senin de tabi inşallah.
Bu arada aynı süsleri evde de kullanıcam ben gelince eve gelen misafirler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…