2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Oh cok sevindim :) en iyisini yaptin canım paranla hem rezil oluyosun hem azar yiyosun hem motivasyon bitiyo paraya doymus oyleleri ondan o havalari cok şükür Rabbim yüzünü guldursun

mitril ayy cok gecmis olsun benimde senin kadar olmasada mide ulserim ve riskim hep var cok zor gercekten senin bitmis nerdeyse insallah saglikla kucagina alirsin darisi bana..Rahat olmaya calisiyorm ama her gun yeni bisey cikinca insan surekli diken ustinde oluyo neyse hakkimizda hayirlisi olsun..

Evet maalesef ikiz gebelikte bu bitmeyen bişeymiş.ilk aylar düşük riski sonra enfeksiyonlar kültür testleri 20.haftalarda doppler şeker yüklemeleri sonlara doğru hareket edememe tansiyon ödem vs.. en son doğum zaten o büyük handikap.kızımı ben doğurmamışım hiç o hop diye kucağıma düşüvermiş.allah doğumu yaklaşana yeni öğrenip maratona katılana bizim gibi iki arada olanlara da yardımcı olsun

Kizlar 28 inci haftadayim. Doktorum 30 a girince kendininoyi hissedersen calismaya devam, hissetmezsen calisamaz raporu veriyim dedi. Kararsizim. Siz caliscakmisiniz 30 dan sonra

Amin amin aminnnn

Valla bence olur, benim saten pijamam tam olurdu aslinda ama s beden ve asla giremiyorum su an 73 kilo oldugum icin:) bondy nin takimlari emzirmek icim cok iyi aklınızda olsun

Kizlar aranizda endol.fitil.kullanan.var mi.doktorum.bana.verdi de kasilma ve sertlesmeler.icin.sadece.kasilma.olunca kullan.hamilelikde cok da tasvip ettiğimiz.bi ilac degil dedio zamn.niye verdi.cok.tereddut.ediyorum.kullanirken..

Hanımlar iyi geceler hemen bişey danışmak istiyorum uzun yola çıkmam gerekmiyor muş tam 1600 km acaba sorun olur mu .. Yatarak mı gitsem be yapsam bilemedim ? Sizce hanımlar ...

Kizlar aranizda endol.fitil.kullanan.var mi.doktorum.bana.verdi de kasilma ve sertlesmeler.icin.sadece.kasilma.olunca kullan.hamilelikde cok da tasvip ettiğimiz.bi ilac degil dedio zamn.niye verdi.cok.tereddut.ediyorum.kullanirken..
Benim hafta erken sanırım ondan ben hiç kullanmadım Can'ım bana vermediler öyle bir ilaç ama buün sanki böyle alttan rahim içinden ufak ufak Ağrı'm oldu. Sonra kendiliğinden geçti bilemedim açıkcası ..

Him tmm cnm.artik.o kadar farkli agrilarimiz oluyo ki hangisi onemli.hamgisi normal.ben.ayirt edemiyorum bu aralar cok stresliyim cok.duygusalim..zorlaniyorum.endiseliyim cok..rabbim.yardim.etsin.hepimize

Hanımlar iyi geceler hemen bişey danışmak istiyorum uzun yola çıkmam gerekmiyor muş tam 1600 km acaba sorun olur mu .. Yatarak mı gitsem be yapsam bilemedim ? Sizce hanımlar ...
Bence doktoruna danış çok uzun yol uçak alternatifin yok mu ya da sart mı gitmen?

Mrs-cicek canim naptiniz nasil bebislerin
sgl cnm bnm..Inan hop oturup hop kalkiyoruz..bi iyi gidiyoruz bi kotu sutunu alan ertesi gun bırakabiliyor,karin şişiyor,sarilik oluyorlar vs vs..yine Rabbime şükür..cok farkli ve daha zor sıkıntılarla orda olanlar var..Sizlere tavsiyem guzel beslenin.Cocuklarim 27haftaya ragmen yasiyorsa beslenmemden kaynakli en cok..drlar da soyluyor.

Kizlar 28 inci haftadayim. Doktorum 30 a girince kendininoyi hissedersen calismaya devam, hissetmezsen calisamaz raporu veriyim dedi. Kararsizim. Siz caliscakmisiniz 30 dan sonra
ben bu hafta 30'u bitiriyorum, inşallah 35'e kadar çalışacağım ama daha da erken ayrılabilirim zorlanmaya başladım,

canım inşallah daha da iyi olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…