- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.201
Oh cok sevindim :) en iyisini yaptin canım paranla hem rezil oluyosun hem azar yiyosun hem motivasyon bitiyo paraya doymus oyleleri ondan o havalari cok şükür Rabbim yüzünü guldursunGeldim kızlar. Ah şapşik kafam keşke bugüne kadar değiştirseydim doktorumu. Resmen uğraşmamak için bi daha kaldım orda.
Yeni gittiğim yer Avrasya hastanesi, Gamze hanım diye bi doktor. Teyzemin doğumunu da o yaptırmıştı. Dünya tatlısı bi kadın. Her şeyimi sordu, ilgilendi, raporlarımı inceledi vs. En en önemlisi benim bebeklerimin kilolarını önceki haftalara göre düşük söyleyen doktorun aksine mantıklı olarak söyledi kilolarımızı. Maşallah Göktuğ'um 2.500 Nilsu'n 2.400. Diğer doktor haftamı da 33 demişti saçma bi şekilde, o da netleşti; 35 haftadayız.
Doktor 37'de doğuma alıyorum ben dedi. Yani iki hafta sonra doğum sanırım Allah izin verirse inanamıyorum :O
Bi aksilik çıkmazsa burda yapıcam sanırım doğumu. Doğum ücreti de diğer hastanede 3.700 tl idi burda 2.150 tl. Muayene ücreti de daha uygun gerçi çok muayene olmicam zaten az kaldı.
Ücret vs bi yana insan gibi davranan çok tatlı bi doktorla karşılaştım en güzeli o. Muayene odasında diğeri eşimi terslerken "bırak kalksın kendisi yaa" diye bu doktor sarıldı resmen kalkabileyim diye.
Her şey yolundaydı. Sadece kan değerlerimi görünce o da şok olduNasıl ayakta duruyosun sen dedi kadın. Venofer serum yazdı 7 tane bir hafta serum alacağım gün aşırı. Serumla yükselmezse değerlerim ameliyattan önce kan takacağız mecbur dedi. İnşallah gerek kalmaz kana, korkutuyor kan beni çünkü nedense
Benden bu kadar, dualarımdasınız, dualarınızda olmam dileğiyle ^_^
Evet maalesef ikiz gebelikte bu bitmeyen bişeymiş.ilk aylar düşük riski sonra enfeksiyonlar kültür testleri 20.haftalarda doppler şeker yüklemeleri sonlara doğru hareket edememe tansiyon ödem vs.. en son doğum zaten o büyük handikap.kızımı ben doğurmamışım hiç o hop diye kucağıma düşüvermiş.allah doğumu yaklaşana yeni öğrenip maratona katılana bizim gibi iki arada olanlara da yardımcı olsunmitril ayy cok gecmis olsun benimde senin kadar olmasada mide ulserim ve riskim hep var cok zor gercekten senin bitmis nerdeyse insallah saglikla kucagina alirsin darisi bana..Rahat olmaya calisiyorm ama her gun yeni bisey cikinca insan surekli diken ustinde oluyo neyse hakkimizda hayirlisi olsun..
Amin amin aminnnnEvet maalesef ikiz gebelikte bu bitmeyen bişeymiş.ilk aylar düşük riski sonra enfeksiyonlar kültür testleri 20.haftalarda doppler şeker yüklemeleri sonlara doğru hareket edememe tansiyon ödem vs.. en son doğum zaten o büyük handikap.kızımı ben doğurmamışım hiç o hop diye kucağıma düşüvermiş.allah doğumu yaklaşana yeni öğrenip maratona katılana bizim gibi iki arada olanlara da yardımcı olsun
http://www.lohusasepeti.com/fc-fantasy-632-lohusa-pijama-takimi pijama ekru canım geri göndericem zaten.ama çıkıp bakamıyorum internetten gelende istediğim gibi degil kafama göre birşey bulmam zor gibi görünüyor kimsede yok baksın alsın yerime of ki ne of saten pijamalazım var onarımı koysam acaba önden düğmelı :)
Sizinle günlerimiz aynıKizlar 28 inci haftadayim. Doktorum 30 a girince kendininoyi hissedersen calismaya devam, hissetmezsen calisamaz raporu veriyim dedi. Kararsizim. Siz caliscakmisiniz 30 dan sonra
Benim hafta erken sanırım ondan ben hiç kullanmadım Can'ım bana vermediler öyle bir ilaç ama buün sanki böyle alttan rahim içinden ufak ufak Ağrı'm oldu. Sonra kendiliğinden geçti bilemedim açıkcası ..Kizlar aranizda endol.fitil.kullanan.var mi.doktorum.bana.verdi de kasilma ve sertlesmeler.icin.sadece.kasilma.olunca kullan.hamilelikde cok da tasvip ettiğimiz.bi ilac degil dedio zamn.niye verdi.cok.tereddut.ediyorum.kullanirken..
Bence hekiminize danışın en doğru yönlendirmeyi o yapar.Hanımlar iyi geceler hemen bişey danışmak istiyorum uzun yola çıkmam gerekmiyor muş tam 1600 km acaba sorun olur mu .. Yatarak mı gitsem be yapsam bilemedim ? Sizce hanımlar ...
Him tmm cnm.artik.o kadar farkli agrilarimiz oluyo ki hangisi onemli.hamgisi normal.ben.ayirt edemiyorumBenim hafta erken sanırım ondan ben hiç kullanmadım Can'ım bana vermediler öyle bir ilaç ama buün sanki böyle alttan rahim içinden ufak ufak Ağrı'm oldu. Sonra kendiliğinden geçti bilemedim açıkcası ..
Çok güzel cok hoşuma gitti bunu hastahaneye ziyarete gelenleremi hediye edeceksiniz? Güzel fikir bendemi alsamSipariş vereceğim hediyelik şekeri bu :)
Çok güzel cok hoşuma gitti bunu hastahaneye ziyarete gelenleremi hediye edeceksiniz? Güzel fikir bendemi alsamSipariş vereceğim hediyelik şekeri bu :)
Bence doktoruna danış çok uzun yol uçak alternatifin yok mu ya da sart mı gitmen?Hanımlar iyi geceler hemen bişey danışmak istiyorum uzun yola çıkmam gerekmiyor muş tam 1600 km acaba sorun olur mu .. Yatarak mı gitsem be yapsam bilemedim ? Sizce hanımlar ...
sgl cnm bnm..Inan hop oturup hop kalkiyoruz..bi iyi gidiyoruz bi kotuMrs-cicek canim naptiniz nasil bebislerin
ben bu hafta 30'u bitiriyorum, inşallah 35'e kadar çalışacağım ama daha da erken ayrılabilirim zorlanmaya başladım,Kizlar 28 inci haftadayim. Doktorum 30 a girince kendininoyi hissedersen calismaya devam, hissetmezsen calisamaz raporu veriyim dedi. Kararsizim. Siz caliscakmisiniz 30 dan sonra
canım inşallah daha da iyi olacaklarsgl cnm bnm..Inan hop oturup hop kalkiyoruz..bi iyi gidiyoruz bi kotusutunu alan ertesi gun bırakabiliyor,karin şişiyor,sarilik oluyorlar vs vs..yine Rabbime şükür..cok farkli ve daha zor sıkıntılarla orda olanlar var..Sizlere tavsiyem guzel beslenin.Cocuklarim 27haftaya ragmen yasiyorsa beslenmemden kaynakli en cok..drlar da soyluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?