- 23 Eylül 2016
- 313
- 351
- 23
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.221
ne için kullanıyorsunuz kızlar bu yağı ?Tmm cnm mustela ile liearac arasında kararsız kaldım ikisinde iyi diyorlar sanırım
Bunu ev için alacağım cnm hastahane için lokum ve lahusa şerbeti ( vişne suyu) vermeyi düşünüyorum tabii doğum planlı olursaÇok güzel cok hoşuma gitti bunu hastahaneye ziyarete gelenleremi hediye edeceksiniz? Güzel fikir bendemi alsam
Çatlak önleyici canımne için kullanıyorsunuz kızlar bu yağı ?
Çatlak önleyici canım
Selam canım, daha önce yumurtalıkta çikolata kisti yani endometriosis'ten iki kez ameliyat olmuştum transferden önce. Üçüncüye kistim tekrarlayınca erkek arkadaşımla hemen evlenip bir ay sonra tüp bebeğe başladık. Kendiliğimizden denemeye vaktimiz olmadığını kistin hemen büyüdüğünü söyledi doktorlar. Kistim varken yapıldı transferim ve tutundu miniklerim. Ama doktorun önemine çok inanıyorum. Tedaviyi yapan doktorun tecrübesi, uyguladığı yöntem çok önemli. Nerde tedavi oluyorsun?teşekkür ederim canım, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben tüp tedavisi görüyorum şimdi trasnfer için ilaç kullanmaya başladım. kistim varmış ama önemli değil E2 hormonun güzel başlayabiliriz dedi. aklımda soru işareti kaldı tabi
ARAMIZDA YUMURTA KİSTİ OLUP TRANSFER OLANLAR VARMI ? LÜTFEN YAZIN ENGEL OLUR MU SONUÇLAR NE OLDU
Ne guzel☺ siz calismayi dusunuyo musunuz☺insallah hepimiz zamanli saglikli minnaklar dogururuz☺Sizinle günlerimiz aynı
Benim ikizler 2. Arkadaşım eşim uzak yol kaptanı 9 yaşında bir kızım var kızımın okulu dansı voleybolu derken akşam oturup bi çay demleyenim olmuyor her işe ben bakıyorum o yüzden çalışmak imkansız ötesiNe guzel☺ siz calismayi dusunuyo musunuz☺insallah hepimiz zamanli saglikli minnaklar dogururuz☺
Doktorum 30 a girince calisir izni verirlir dedi siz de oyle mi yaptiniz.ben bu hafta 30'u bitiriyorum, inşallah 35'e kadar çalışacağım ama daha da erken ayrılabilirim zorlanmaya başladım,
Sizin doğum için tarih vs belli mi?ikizler çift yumurta mı tek mi?günler aynı olunca insan bir sürü şeyi merak ediyor ne iş yapıyorsunuz? Eğer ağır ve sıkıntılı olmayan bir gebelik yaşıyorsanız elbette çalışın.dr bana bu ayı atlattıktan sonrası tamamdır dediNe guzel☺ siz calismayi dusunuyo musunuz☺insallah hepimiz zamanli saglikli minnaklar dogururuz☺
Canım 3 kez ameliyat oldum bende endometrium kistinden, fakat sürekli tekrarliyordu 1 yıla yakın iğne ilaç tedavisi gördüm kist baskilandi sonraki tüp bebek denemem tuttu şükür ve hali hazırda hâlâ bi kist var sol yumurtaliga yakın ama su ana kadar bir sorun çıkarmadı bana inşaallah seninde tedavin olumlu sonuçlanır yaz bize mutlaka olumlu düşün cnmteşekkür ederim canım, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben tüp tedavisi görüyorum şimdi trasnfer için ilaç kullanmaya başladım. kistim varmış ama önemli değil E2 hormonun güzel başlayabiliriz dedi. aklımda soru işareti kaldı tabi
ARAMIZDA YUMURTA KİSTİ OLUP TRANSFER OLANLAR VARMI ? LÜTFEN YAZIN ENGEL OLUR MU SONUÇLAR NE OLDU
Öyle öyle atlatacak inşallah canim..masallah guclu minikler :) ...valla ne yesem bilmiyorum ki süt icemiyorym balık canim istemiyo meyve aklima gelirse yiyorum değişik bir sey canim da kolay kolay bisey cekmio hergün et ayran yogurt disinda bir aliskanligim yoksgl cnm bnm..Inan hop oturup hop kalkiyoruz..bi iyi gidiyoruz bi kotusutunu alan ertesi gun bırakabiliyor,karin şişiyor,sarilik oluyorlar vs vs..yine Rabbime şükür..cok farkli ve daha zor sıkıntılarla orda olanlar var..Sizlere tavsiyem guzel beslenin.Cocuklarim 27haftaya ragmen yasiyorsa beslenmemden kaynakli en cok..drlar da soyluyor.
Göbek çatlağı olmasın yada en az şekilde olsun diye cnmne için kullanıyorsunuz kızlar bu yağı ?
Az önce bir yerde okudum günde 1 bardak süt,1 muz kilo aldiriyormus bebeklere.ceviz omega 3 için faydali,kaşar,haşlanmış yumurta,badem,findik.benim aklıma gelenler bunlar yiyebildiklerim.benimde iştahım yok.bi ara kilo bile verdim şu son haftaları iyi geçirelimKizlar cok istahsizlastim benprogestan yapiyor olabilir belki degil mi? Hiçbir zamam asiri istahli olmadim hamilelikte de ama simdi zorla yiyorum bebekler beslensin diye. Canim zaten bir sey cekmiyor. Ne yapabilirim tavsiyeniz var mi?
Balık yerine ceviz tüket günde 3-4 tane sütun faydası var ama içemiyorsan kaşar ye muz tüket birde hergünÖyle öyle atlatacak inşallah canim..masallah guclu minikler :) ...valla ne yesem bilmiyorum ki süt icemiyorym balık canim istemiyo meyve aklima gelirse yiyorum değişik bir sey canim da kolay kolay bisey cekmio hergün et ayran yogurt disinda bir aliskanligim yok
Az önce bir yerde okudum günde 1 bardak süt,1 muz kilo aldiriyormus bebeklere.ceviz omega 3 için faydali,kaşar,haşlanmış yumurta,badem,findik.benim aklıma gelenler bunlar yiyebildiklerim.benimde iştahım yok.bi ara kilo bile verdim şu son haftaları iyi geçirelim
Birçok yerde okudum arkadaşlar 3.trimester sonlarına doğru anneler istahsızlaşır ve kg bile kaybedebilirmiş.bence bu doğal bir süreç artık sizlerin doğumu yakın bebekler kocaman olmuştur allahın izniyle sıkmayın canınızı bol bol su için yeter
Maşallah 36da doğsalar topaç gibi olurlar hiç takma kafanı ama yumurta badem ceviz ye ben diyetimde hep yedim minnoşlar güzel kg alıyorYa ben de hep 30larda cok istah acilir diye okuyordum o yuzden kotu hissediyordum kendimi. Sevindim buna. 33 olmak uzereyiz 2 kiloya 1600 kusurlardi hafta başında. Sagliklari iyi olsun da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?