- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.241
Maşallah 36da doğsalar topaç gibi olurlar hiç takma kafanı ama yumurta badem ceviz ye ben diyetimde hep yedim minnoşlar güzel kg alıyor
Valla ben 38 yaşında 2 çocuk annesi olmama rağmen ikizler beni de sudan çıkmış balık gibi yaptı. Herseyi bastan yasadim hic gormedigim seyleri gordum.Hepimiz birbirbirimizden birşeyler ogrenip destek olduk bu süreçte.inşallah görüşelim tabi devam ettirelim güzel olur yaparsanız bir grup bende katılırım mutlaka.Tamam onlari yiyeyim insallah Sagol canim. Sizin kiziniz vardi sanki bir de di mi? Bazilariniz buyuksunuz abla diyesim geliyor ne guzel tecrübeli annelerin olmasi ben sudan cikmis balik gibi hissediyorum kendimi:) isteyenlerle bu grupla iletisimi surdurelim bence herkes tecrübelerini anlatir birbirine yardimci olur whatsaptan falan cok isterim ben
Bende gün aşırı 2 gün sırt ağrısı çektim,ben sürekli yatmaya bağladım.bebeklerde hizli büyüyor tabi son haftalar.Korkma haftan ilerlemiş hayırlısıyla zamanında alırsın inşallah yavrularını.Kızlar sağ kaburgamin altı sertlesiyor ve sırt ağrısı yapıyor gece uyuyamiyorum arada da adet gibi tek taraflı ağrım var. 36. Haftadayiz .çok korkuyorum doğum yakın mi siz ce? ?
doktorum bu hafta izinliydi, raporu salı günü alacağım, çalıştığım kuruma da bildirdim, şimdilik çalışıyorum, ama daha ne kadar devam ederim bilmiyorumDoktorum 30 a girince calisir izni verirlir dedi siz de oyle mi yaptiniz.
Ayy insallah canim rabbim.yardimcin olsun.sende bize dua et olur mu..bu mubarek gunde saglikla bebislerin kucagina al insalhhhhDoğuma giriyorum dua edin lütfen bebeklerimi sağ salim kucağıma alıyım inş
Doğuma giriyorum dua edin lütfen bebeklerimi sağ salim kucağıma alıyım inş
Rabbim seni ve bebeklerinin yanında olsun korusun ... hayırlısıyla her şey yolunda gitsin gözün aydın arkadasımDoğuma giriyorum dua edin lütfen bebeklerimi sağ salim kucağıma alıyım inş
Ayyy allahım yardımcınız olsun inşallahDoğuma giriyorum dua edin lütfen bebeklerimi sağ salim kucağıma alıyım inş
teşekkür ederim inşallah canım bnmki yumurtakisti normal adette atılamayanlar hayırlısı inşallahCanım 3 kez ameliyat oldum bende endometrium kistinden, fakat sürekli tekrarliyordu 1 yıla yakın iğne ilaç tedavisi gördüm kist baskilandi sonraki tüp bebek denemem tuttu şükür ve hali hazırda hâlâ bi kist var sol yumurtaliga yakın ama su ana kadar bir sorun çıkarmadı bana inşaallah seninde tedavin olumlu sonuçlanır yaz bize mutlaka olumlu düşün cnm
Tamam canım çok teşekkür ederim :)Balık yerine ceviz tüket günde 3-4 tane sütun faydası var ama içemiyorsan kaşar ye muz tüket birde hergün
Bende 27yim ama ilk hamilelik Allah in izniyle bende senin gibi yeni öğreniyorum :)Tamam onlari yiyeyim insallah Sagol canim. Sizin kiziniz vardi sanki bir de di mi? Bazilariniz buyuksunuz abla diyesim geliyor ne guzel tecrübeli annelerin olmasi ben sudan cikmis balik gibi hissediyorum kendimi:) isteyenlerle bu grupla iletisimi surdurelim bence herkes tecrübelerini anlatir birbirine yardimci olur whatsaptan falan cok isterim ben
Canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla girip çıkmayı nasip etsin rabbim.Allah'a emanet olunDoğuma giriyorum dua edin lütfen bebeklerimi sağ salim kucağıma alıyım inş
Kendine gelince haber ver canim inşallah rahat geçmiştir dogumun bebislerde inşallah sağlıklıdırDoğuma giriyorum dua edin lütfen bebeklerimi sağ salim kucağıma alıyım inş
Bende 27yim ama ilk hamilelik Allah in izniyle bende senin gibi yeni öğreniyorum :)
Maşallah az kalmis seninde..rahat ve su gibi bi dogum olur bebeklerin de sağlıklı olur inşallahBen de 25 olacağım insallah Nisan ayinda bebekler bana dogumgunu hediyesi gibi olacak insallah
Maşallah az kalmis seninde..rahat ve su gibi bi dogum olur bebeklerin de sağlıklı olur inşallah
Büyük ihtimalle doğurdun bile geç gördüm çok heyecanlıı :)) inşallah her şey yolundadır haberdar et bizi :)Doğuma giriyorum dua edin lütfen bebeklerimi sağ salim kucağıma alıyım inş
36 yaşındayım ben istediğin gibi hitap edebilirsin.ben kızımı 27 de doğurdum o kadar üzerine düştümTamam onlari yiyeyim insallah Sagol canim. Sizin kiziniz vardi sanki bir de di mi? Bazilariniz buyuksunuz abla diyesim geliyor ne guzel tecrübeli annelerin olmasi ben sudan cikmis balik gibi hissediyorum kendimi:) isteyenlerle bu grupla iletisimi surdurelim bence herkes tecrübelerini anlatir birbirine yardimci olur whatsaptan falan cok isterim ben
Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahDoğuma giriyorum dua edin lütfen bebeklerimi sağ salim kucağıma alıyım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?