2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Maşallah 36da doğsalar topaç gibi olurlar hiç takma kafanı ama yumurta badem ceviz ye ben diyetimde hep yedim minnoşlar güzel kg alıyor

Tamam onlari yiyeyim insallah Sagol canim. Sizin kiziniz vardi sanki bir de di mi? Bazilariniz buyuksunuz abla diyesim geliyor ne guzel tecrübeli annelerin olmasi ben sudan cikmis balik gibi hissediyorum kendimi:) isteyenlerle bu grupla iletisimi surdurelim bence herkes tecrübelerini anlatir birbirine yardimci olur whatsaptan falan cok isterim ben

Valla ben 38 yaşında 2 çocuk annesi olmama rağmen ikizler beni de sudan çıkmış balık gibi yaptı. Herseyi bastan yasadim hic gormedigim seyleri gordum.Hepimiz birbirbirimizden birşeyler ogrenip destek olduk bu süreçte.inşallah görüşelim tabi devam ettirelim güzel olur yaparsanız bir grup bende katılırım mutlaka.

Kızlar sağ kaburgamin altı sertlesiyor ve sırt ağrısı yapıyor gece uyuyamiyorum arada da adet gibi tek taraflı ağrım var. 36. Haftadayiz .çok korkuyorum doğum yakın mi siz ce? ?
Bende gün aşırı 2 gün sırt ağrısı çektim,ben sürekli yatmaya bağladım.bebeklerde hizli büyüyor tabi son haftalar.Korkma haftan ilerlemiş hayırlısıyla zamanında alırsın inşallah yavrularını.

teşekkür ederim inşallah canım bnmki yumurtakisti normal adette atılamayanlar hayırlısı inşallah

canım ben bahçeci fulya aylin hanımda oluyorum benm kistim Yumurta kisti ( adettle atılamayanlardan ) çikolata kisti değil o olursa gebe kalamıyorsun ztn sizinki ondan sanırım
sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu :)) darısı başıma inşallah

Bende 27yim ama ilk hamilelik Allah in izniyle bende senin gibi yeni öğreniyorum :)

36 yaşındayım ben istediğin gibi hitap edebilirsin.ben kızımı 27 de doğurdum o kadar üzerine düştüm
Doğuma giriyorum dua edin lütfen bebeklerimi sağ salim kucağıma alıyım inş
Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…