- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.261
allah yardımcın olsun, yavrularına kavuşacaksın, müsait olduğunda bize haber ver, dualarımız seninleDoğuma giriyorum dua edin lütfen bebeklerimi sağ salim kucağıma alıyım inş
Kızlar bişey soracam bugün kontrolüm vardı ağırlıkları 390 ve 350 sizce nasıl ağırlıkları ablam ne kadar küçük diyor kendisinin ki 600 gr geciyormus benim aylarda ken gerçi onunki tek di ama ne bileyim
Canım aynısını bana da dedi vermeden önce doktor, alerjik reaksiyon olabiliyor kadın doğumculae bu serumu sevmiyor falan dedi, ama değerlerin aşırı düşmüş, iğne kullanmışsın 20 tane yükselmemiş, doğuma da çok az kaldı, kullanmak zorundayız, bi sorun olursa hemen müdahale ederiz zaten dedi. ben taktırdım dün çok şükür bi şey olmadı. Ama senin iğneler yükseltir inşallah değerlerini de bakalım belki gerek bile kalmaz. Bana da 0 pozitif biri var mı ameliyat için dedi yükselmez belki yine de diyeTuanam21 Rabbim hayırlısı ile kurtarmistirtir inşaallah evlatlarını sağlık ve hayırla kucaklarsin❤
mitril Bugün kontrol vardı venoferi söyledim ben sıcak bakmıyorum alerjik reaksiyon verebilir bunyen dedi 5 tane kan iğnesi verdi bunlar bitince 15 gün sonra kan sayımı yaptir dedi ve muhakak kan veririz sana insanlarını hazırla dedi ogullariminda iyi olduğunu söyledi :)
Ben de varım grubaBenim de yaşım 28 :)
Whatsapp vs grup kurarsak ben de varım, bebişler doğunca tecrübelerimizden faydalanırız. İnternete girip burdan cevap yazacak vaktimiz olacağını sanmıyorum
Bende 29Benim de yaşım 28 :)
Whatsapp vs grup kurarsak ben de varım, bebişler doğunca tecrübelerimizden faydalanırız. İnternete girip burdan cevap yazacak vaktimiz olacağını sanmıyorum
Bende 78 doğumluyum aynıyız seninle ozamanaranızda en büyük benim galiba kızlar :)) yaş 39.
Ben yazdım numarayı; )O zaman ben severek kurarım ozelden numaralari atarsaniz :) katilmak istemeyenler de olacaktir anlayisla karsilasirim biz yine buraya girip iletisimi devam ettiririz insallah
Arkadaşlar bende ikiz bebeklere hamileyim.bugün ikili tarama yapıldı kan tahlili sonucu daha çıkmadı. Ama ense kalinligi bir bebeğin 3.5 çıktı. Doktor pek olumlu konusmadi. Tecrübeli arkadaşlar Sizinkiler nasıldı
selamm kızlarrrr ben de ikiz annesi olacağımı bugün öğrendim.Yarın 7.haftama gircem
evet canım :)Bende 78 doğumluyum aynıyız seninle ozaman
Teşekkürlerrrr=) çift yumurta ikizleri ablası=)Hosgeldiniz, hayirli ugurlu olsun insallah:)Tek mi cift mi ikizleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?