2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Tuanam21 Rabbim hayırlısı ile kurtarmistirtir inşaallah evlatlarını sağlık ve hayırla kucaklarsin❤
mitril Bugün kontrol vardı venoferi söyledim ben sıcak bakmıyorum alerjik reaksiyon verebilir bunyen dedi 5 tane kan iğnesi verdi bunlar bitince 15 gün sonra kan sayımı yaptir dedi ve muhakak kan veririz sana insanlarını hazırla dedi ogullariminda iyi olduğunu söyledi :)

Doğum yapan arkadaşların Allah yardımcısı olsun insallah sağ salim sağlıklı yavrularina kavuşur.biz de inşallah hayırlısıyla sağlıkla o günlere gelip doğuma giriyorum diyebiliriz.

Kızlar bişey soracam bugün kontrolüm vardı ağırlıkları 390 ve 350 sizce nasıl ağırlıkları ablam ne kadar küçük diyor kendisinin ki 600 gr geciyormus benim aylarda ken gerçi onunki tek di ama ne bileyim

Canim 20. Haftada misin? Ikizle tek bebek ayni olmuyor ona üzülme hic. Ben her seyi yazdigim bir defter var simdi baktim oraya 18+3 de 351 e 400 gramlarmis benimkiler. Normaldir yani sıkma canını. Muz pekmez sut bol bol tuket herkesin dediği o. Diger gidisinde daha da kocaman olurlar:)

Canım aynısını bana da dedi vermeden önce doktor, alerjik reaksiyon olabiliyor kadın doğumculae bu serumu sevmiyor falan dedi, ama değerlerin aşırı düşmüş, iğne kullanmışsın 20 tane yükselmemiş, doğuma da çok az kaldı, kullanmak zorundayız, bi sorun olursa hemen müdahale ederiz zaten dedi. ben taktırdım dün çok şükür bi şey olmadı. Ama senin iğneler yükseltir inşallah değerlerini de bakalım belki gerek bile kalmaz. Bana da 0 pozitif biri var mı ameliyat için dedi yükselmez belki yine de diye Babamla amcam varmış benim. Senin var mı ailede,?
Bu arada bunlar geçici şeyler bebeklerinin iyi olmasına çokk sevindim maşallah

Arkadaşlar bende ikiz bebeklere hamileyim.bugün ikili tarama yapıldı kan tahlili sonucu daha çıkmadı. Ama ense kalinligi bir bebeğin 3.5 çıktı. Doktor pek olumlu konusmadi. Tecrübeli arkadaşlar Sizinkiler nasıldı

Merhaba. Bizim 13. Haftadaki ense kalinligi olcumunde 1.3 ve 1.5 çıkmıştı. Yuksek cıkıp bir sorun gorulmeyen de cok duyuyoruz icinizi ferah tutmaya çalışın insallah bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…