- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.281
Muz hergün 1 tane yiyorum süt değil ama yoğurt ayran türü yiyorum fındık ceviz badem fıstık tüketiyorum ama ne bileyim evet tek ile çift bir değil ama korkuyorum zayıf olurlar diyeCanim 20. Haftada misin? Ikizle tek bebek ayni olmuyor ona üzülme hic. Ben her seyi yazdigim bir defter var simdi baktim oraya 18+3 de 351 e 400 gramlarmis benimkiler. Normaldir yani sıkma canını. Muz pekmez sut bol bol tuket herkesin dediği o. Diger gidisinde daha da kocaman olurlar:)
BendereeeBenim de yaşım 28 :)
Whatsapp vs grup kurarsak ben de varım, bebişler doğunca tecrübelerimizden faydalanırız. İnternete girip burdan cevap yazacak vaktimiz olacağını sanmıyorum
Canım senin haftalarında brnimde öyleydi kiloları hatırladıgım kadarıyla benim kız simdi 600 gr civarı dr cok normal kiloları dedi dr iyi dediyse sorun yoktur benceKızlar bişey soracam bugün kontrolüm vardı ağırlıkları 390 ve 350 sizce nasıl ağırlıkları ablam ne kadar küçük diyor kendisinin ki 600 gr geciyormus benim aylarda ken gerçi onunki tek di ama ne bileyim
Aynen beni de ekleyin whatshap olursa :)Benim de yaşım 28 :)
Whatsapp vs grup kurarsak ben de varım, bebişler doğunca tecrübelerimizden faydalanırız. İnternete girip burdan cevap yazacak vaktimiz olacağını sanmıyorum
Aynen beni de ekleyin whatshap olursa :)
Aynen beni de ekleyin whatshap olursa :)
Çok sağol canım benim yakinimda olanlar ile aynı değil kan grubum ben babamın kanını taşıyorum diğer kardeşlerim hep anneminB negatif kan grubundan, benim de 0 rh+ Ben istanbuldayim ailem akrabalarim bursa Da hepCanım aynısını bana da dedi vermeden önce doktor, alerjik reaksiyon olabiliyor kadın doğumculae bu serumu sevmiyor falan dedi, ama değerlerin aşırı düşmüş, iğne kullanmışsın 20 tane yükselmemiş, doğuma da çok az kaldı, kullanmak zorundayız, bi sorun olursa hemen müdahale ederiz zaten dedi. ben taktırdım dün çok şükür bi şey olmadı. Ama senin iğneler yükseltir inşallah değerlerini de bakalım belki gerek bile kalmaz. Bana da 0 pozitif biri var mı ameliyat için dedi yükselmez belki yine de diyeBabamla amcam varmış benim. Senin var mı ailede,?
Bu arada bunlar geçici şeyler bebeklerinin iyi olmasına çokk sevindim maşallah
Hiç korkma canım herşey normal çıkar inşaallah bende 38 yaşındaydım tüp bebek ile oldu ilk gebeligim detaylı da bir sorun çıkmadıKızlar beni 14 nisanda yapılacak ayrıntılı ultrasonun telaşesi sardı. Şu ense kalınlığı olayı ileri yaş riskleri beni çok korkutuyor. Bu arada benim yaş 38
Amin inşallahHiç korkma canım herşey normal çıkar inşaallah bende 38 yaşındaydım tüp bebek ile oldu ilk gebeligim detaylı da bir sorun çıkmadıseninde çıkmaz inşaallah
Doktoruna sor canim.akinti onemliKizlar benim akintim yogunlasti bu ara.normal mi acaba
Sari beyaz.hafif.uzayan.sekilde geliyo;(
Ben de gecen gun yaptirdim.cok zor geldi bana da.hele ki beklerken.bayilacak gibi oluyor insan.sonucun kac cikti canim?Kızlar seker yüklemesi nasılmıs öyle ya içmek birsey degilde beklerken baya başım döndü bayılcaktım nerdeyse ama sonucu güzel çıktı çok şükür birtek idrarda bakteri varmıs tek kullanımlık ilaç verdi inşallah gecer
Gözün aydın canım iyi çıkmasına sevindim. Beklemek sıkıntı evet bir de ilk test yüksek çıkarsa ikinci bir dozla daha çok bekletiyorlardı allahtan öyle birşey yaşamamışsın.Kızlar seker yüklemesi nasılmıs öyle ya içmek birsey degilde beklerken baya başım döndü bayılcaktım nerdeyse ama sonucu güzel çıktı çok şükür birtek idrarda bakteri varmıs tek kullanımlık ilaç verdi inşallah gecer
Merhaba, benimde 12+3 detaylı ultrasonda bir bebeğimin ense kalınlığı 3,18 çıktı, çok korktuk, ikizlerde 2li 3lü 4lü test yapılmadığından, anne kanına bakılan bir test yaptırdık adı nifty , çok şükür temiz çıktı, şuanda her kontrolde muhakkak bakıyor doktorumuz , ense kalınlığı normal değerlerinde gidiyor çok şükür, sana tavsiyem bu testi yaptır, biraz pahalı ama bir kaç farklı isimde de var bu testtenArkadaşlar bende ikiz bebeklere hamileyim.bugün ikili tarama yapıldı kan tahlili sonucu daha çıkmadı. Ama ense kalinligi bir bebeğin 3.5 çıktı. Doktor pek olumlu konusmadi. Tecrübeli arkadaşlar Sizinkiler nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?