2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Muz hergün 1 tane yiyorum süt değil ama yoğurt ayran türü yiyorum fındık ceviz badem fıstık tüketiyorum ama ne bileyim evet tek ile çift bir değil ama korkuyorum zayıf olurlar diye

Kızlar seker yüklemesi nasılmıs öyle ya içmek birsey degilde beklerken baya başım döndü bayılcaktım nerdeyse ama sonucu güzel çıktı çok şükür birtek idrarda bakteri varmıs tek kullanımlık ilaç verdi inşallah gecer

Canım senin haftalarında brnimde öyleydi kiloları hatırladıgım kadarıyla benim kız simdi 600 gr civarı dr cok normal kiloları dedi dr iyi dediyse sorun yoktur bence

Arkadaslar bende ikizlerimi bekliyorum 4 ayi bitirdik sükür. Cinsiyet gormeye gittigimizde birinin arkasi donuktu pozisyona gore yorum yapti hoca olabilir gibilerine sizde dogru olur mu pozisyona gore yorum

Benim de yaşım 28 :)
Whatsapp vs grup kurarsak ben de varım, bebişler doğunca tecrübelerimizden faydalanırız. İnternete girip burdan cevap yazacak vaktimiz olacağını sanmıyorum
Aynen beni de ekleyin whatshap olursa :)

Çok sağol canım benim yakinimda olanlar ile aynı değil kan grubum ben babamın kanını taşıyorum diğer kardeşlerim hep anneminB negatif kan grubundan, benim de 0 rh+ Ben istanbuldayim ailem akrabalarim bursa Da hep burada bir kaç kişi arkadaşlardan bulduk hayırlısı mevladan dediğin gibi hepsi hal olur bir şekilde yavrular iyi olsunda :)

Kızlar beni 14 nisanda yapılacak ayrıntılı ultrasonun telaşesi sardı. Şu ense kalınlığı olayı ileri yaş riskleri beni çok korkutuyor. Bu arada benim yaş 38

Kızlar beni 14 nisanda yapılacak ayrıntılı ultrasonun telaşesi sardı. Şu ense kalınlığı olayı ileri yaş riskleri beni çok korkutuyor. Bu arada benim yaş 38
Hiç korkma canım herşey normal çıkar inşaallah bende 38 yaşındaydım tüp bebek ile oldu ilk gebeligim detaylı da bir sorun çıkmadı seninde çıkmaz inşaallah

Hanımlar iyi geceler bende 34 yasındayım, dogum yapan arkadastan haberi olan var mı ?

Ben de gecen gun yaptirdim.cok zor geldi bana da.hele ki beklerken.bayilacak gibi oluyor insan.sonucun kac cikti canim?

Kizlar her yerde okuyorum.muz,ceviz,sut,balik,et vs yersek bebeklerin kilosu iyi olurmus..yani kendimi zorluyorum ama uzerimde psikolojik baski oluyor.Bu sefer gun icinde yiyemeyince sucluluk duyuyorum.Her seyi de yiyemiyorum.Istahim cok acik degil resmen zorla yemek yiyorum.ama tatlidir dondurmadir bunlari da cok yememek icin kendimi bastiriyorum
Bebeklerin kilosu genetik degil mi ki? Anne baba iri bebek degilse bebisleri de oyle olmaz mi? Sikildim saglikli beslenmeye calismaktan
mitril sen pek yiyemedigini soylemistin.bebislerin kilosu haftalariyla nasil ?

Gözün aydın canım iyi çıkmasına sevindim. Beklemek sıkıntı evet bir de ilk test yüksek çıkarsa ikinci bir dozla daha çok bekletiyorlardı allahtan öyle birşey yaşamamışsın.

Merhaba, benimde 12+3 detaylı ultrasonda bir bebeğimin ense kalınlığı 3,18 çıktı, çok korktuk, ikizlerde 2li 3lü 4lü test yapılmadığından, anne kanına bakılan bir test yaptırdık adı nifty , çok şükür temiz çıktı, şuanda her kontrolde muhakkak bakıyor doktorumuz , ense kalınlığı normal değerlerinde gidiyor çok şükür, sana tavsiyem bu testi yaptır, biraz pahalı ama bir kaç farklı isimde de var bu testten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…