2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım tesekkur ederim cevabın için. Benim doktorum ikili test istedi sonuca göre yapılacakları anlattı o kadar umutsuz konuştu ki çok moralim bozuldu. Doktorlar ikizler de 2 li tarama istemiyor benimki neden istedi anlamadım ve sonuca göre karar veririz dedi. Banada bahsetti bu kan testinden 1800 dedi fiyatına çok korkuyorum.
 
Canım gönlünü ferah tut ve ikili testin sonucuna da çok güvenme. İkili testte kanda bakılan bir test olduğu için oranlar genelde doğru çıkmıyormuş, problem olmasa da problem var gibi bir oran çıkabilirmiş aklında olsun o yüzden yapmıyor diğer doktorlarda yanıltıcı sonuç veriyor diye. İnşallah birşey çıkmaz bozma sende moralini. Nifty test daha mantıklı evet biraz pahalı ama herşeyinden emin olmuş oluyorsun. Harmony test diye de geçiyor. Birçok yer yapıyor şuan. Ben allianzlıyım ve anlaşmalı diye birkaç tahlili synova labaratuarlarında yaptırdım orada da yapıyorlar 1750 lira ve karta taksit yapıyorlardı benim detaylı falan kötü çıksaydı orda yaptıracaktım. Hastaneden 2600 peşin istediler karta komisyon uyguluyorlar birde.
 
En mantiklisi bu test galiba. Inşallah temiz sonuçlar alırım. O kadar korkuttu ki beni doktor elimde değil korkmamak. Iyiki sizler varsınız.
 
En mantiklisi bu test galiba. Inşallah temiz sonuçlar alırım. O kadar korkuttu ki beni doktor elimde değil korkmamak. Iyiki sizler varsınız.
Canim benim doktorum da cok iyi bi doktor ve ikili üçlü testleri onermedi.ikizler de yanlis çıkıyormuş.endise etme stres yapma sakin..hayiirli saglikli evlatlarimiz olsun insallahh
 
Ben de gecen gun yaptirdim.cok zor geldi bana da.hele ki beklerken.bayilacak gibi oluyor insan.sonucun kac cikti canim?

Gözün aydın canım iyi çıkmasına sevindim. Beklemek sıkıntı evet bir de ilk test yüksek çıkarsa ikinci bir dozla daha çok bekletiyorlardı allahtan öyle birşey yaşamamışsın.
sagolun kızlar sizde nasıl oldu bilmiyorum ama açken kan aldılar sonra 75gr glukoz ictim 60dk sonra kan aldilar sonra bir 60 dk daha bekleyip kan verdim yani ben iki saat bekledim ac susuz açken sonuç 69 ilk 60 dk 135 ikinci 60dk 115 çıktı dr iyi şeker yok dedi
 
Hmmm senin benimkine göre farklı olmuş canım. Benim açken aldılar sonra 50 gr glikoz verdiler limonlu. Sonra bi saat sonra aldılar 120 çıktı sıkıntı yok dediler. Eğer 140 üzeri çıksaymış o zaman ikinci bir doz yüklenip 2 saat beklemem gerekecekti 120 çıkınca bir saat beklemiş oldum sadece.
 
Farklıymıs evet neyse ki sorunsuz atlatmış olduk bunuda
 
Bende Reyap hastanesi var Beylikdüzü'nde orda yapıcam inşallah bi problem. Olmazsa Dr nereide hanım ve Prof petek hoca
 
Kızlar merhaba nasılsınız, bu sabah B belovedone arkadaşimiz doğum yaptı
.iyi olunca kendisi yazar detaylari.Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun.
İnanmıyorum çok ani olmuş canım nasıl acaba kendisi ve bebişleri meraklı içindeyim @belovedone herşey yolundadır inşallah hayırlı olsun.
 
B belovedone canım gözünüz aydın sağlıklı haberlerini duyalım inşallah. Allah bebeklerini sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sorun çıkmadan sağlıkla evine dön inşallah.
 
B belovedone canım gözün aydın güle güle büyüt bebeklerini seninle aramızda bir kaç gün vardı Benin tek yumurta Doğum yaptığını duyunca şaşırdım kendine gelince detayları yazarsan sevinirim geçmiş olsun
 
İnanmıyorum çok ani olmuş canım nasıl acaba kendisi ve bebişleri meraklı içindeyim @belovedone herşey yolundadır inşallah hayırlı olsun.
Hepsi saglikla kurtuldular sukur Genel sezeryan olmuş.bebekler saglikli ilk etapta küvezde bildiklerim şimdilik bu kadar benimde.
 
Doğum yapan arkadaşların gözleri aydın,sağlık ve sıhhatle evlerine dönmelerini Rabbim nasıb kısmet eder inşallah...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…