2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aynen gece konuştuk anormal bir durum yoktu, sabah doğum yapmıştı hakkımızda herşeyin hayırlısı ama ne olur hiç belli değil o yüzden mümkün olduğunca yanında olsun birileri canım :)

Aynen gece konuştuk anormal bir durum yoktu, sabah doğum yapmıştı hakkımızda herşeyin hayırlısı ama ne olur hiç belli değil o yüzden mümkün olduğunca yanında olsun birileri canım :)
Ya inan bi kız bi ben evde yakınımda kayınvalidem var ama allahım korkutmasın yaa eşim seferde zaten deniz üstünde gelmesi mümkün değil kafayı yerim öyle bişey olursa diyor.bende çok korkarım herhalde rabbim iyi yazılar yazmış olsun ne diyeyim.hepimizin yardımcısı olsun

Canım inşallah gönlünüze göre olur. Zamanlı planlı hayırlısıyla inşallah.

Kızlar yeni haftama girmemle karnımda sertleşmelerde başladı siz de de oldu mu bu haftalarda benim de eşim yoksürekli seyahat halinde kızımla evde tek başına kuruyorum da kuruyorum hele de karnım sertleşince daha da bi fena oluyorum

B belovedone canım hayırlı olsun insalla saglıklı bir sekilde evinize dönersiniz bebişlerinle

Cok haklisin. Ben de cok agirlastim. Sanirim izne ayrilicam. Ev isleriyle de cok yorma kendini bence. Sik sik dinlen. Ben camasirdi utuydu cok yordum biraz agrim oluyo.

Cift yumurtalar. 1 kiz 1erkek. Muhendisim cok yorulmuyorum ama bu hafta cok agirlastim ise gidip gelmek bile yorar. Sanirm ayrilirim 30 da.

Benımde Yemek yedikten sonra sertleşiyor ama sonra geçiyor , ben sertleşince yatıp krem sürüyorum karnıma ayaklarımın altına yastık alıp biraz dinlenince cok şükür geçiyor, sende dene arkadasım ...

Son düzenleme:
Cift yumurtalar. 1 kiz 1erkek. Muhendisim cok yorulmuyorum ama bu hafta cok agirlastim ise gidip gelmek bile yorar. Sanirm ayrilirim 30 da.
Bizim de 1 kız bir erkek. Sık tuvalete çıkma ve gece yatakta sağa sola dönememe başladı.bencede dinlenmeye bak.zaten doğumdan sonra işine döneceksin yüksek ihtimalle bu zamanları iyi değerlendirmek lazım.bana bu ayı atlatalım dedi dr.korku başladı bende de bi sıkıntım yok ama aniden birşey gelişir diye düşünmek kafamı çok yoruyor

Tatlım aynıyız senınle ama sen bende 2 hafta fazlasın Benımde bır kız bır erkek ..

Tatlım aynıyız senınle ama sen bende 2 hafta fazlasın Benımde bır kız bır erkek ..
H Hopefulldays arkadaşımla sat'ımız aynı senden öndeyim evet zaman su gibi akıyordu ama birden bu Mart ayında bişey oldu durdu sanki zaman.migrosta yenidoğan paketi gördüm uni ürünleri var 3 ıslak mendil küçük boy şampuan bebe yağı dalin pişik kremi 10lu yanılmıyorsam premium care 1no bez. 49tl 2 tane alayım diye düşündüm aklınızda bulunsun

Aynen karnimda sertlesme oluyor benim de. Oyle olunca cok korkuyorum. Sik ve 2 saat surerse hbr ver demisti doktorum. Ben dinlenince sukur yumusuyor karnim. Bi de sunu farkettim ki gobegim buyuyecekse de sertlesme oluyor bikac gun. Sonra bi bakmisim gobek daha da buyumus. O yuzden her durum sanci degil. Kendimizi telkin edelim surekli☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…