- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.341
Ben magnezyum içtikten sonra rahatlıyorum günde bir kere yatmadan iç demişti ama bu akşam 6.30 gibi içtim ve rahatladım. Kontrolum pazartesi. Siz de bir kez mi içiyorsunuz magnezyumu. Bir de sıcak basmaları başladı hiderek zorlaşıyor su riskli haftaları atlatsak düşündükçe zaman geçmiyor. Ben 5 haftadır raporluyum haftaya bi 30 gün daha alıcam evde olmak iyi ama vakit geçmiyor. Allah yardımcımız olsun inşallah vaktinde saglıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza. Küvezde olan bebekler de bir an önce annelerine kavuşsun inşallah.Aynen karnimda sertlesme oluyor benim de. Oyle olunca cok korkuyorum. Sik ve 2 saat surerse hbr ver demisti doktorum. Ben dinlenince sukur yumusuyor karnim. Bi de sunu farkettim ki gobegim buyuyecekse de sertlesme oluyor bikac gun. Sonra bi bakmisim gobek daha da buyumus. O yuzden her durum sanci degil. Kendimizi telkin edelim surekli☺
Kızlar merhaba nasılsınız, bu sabah B belovedone arkadaşimiz doğum yaptı
.iyi olunca kendisi yazar detaylari.Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun.
bildiğim sabaha karşı sancıyla pembe akıntısı olmuş sabahta doğum a almışlar canım. Hangimizin önce gideceği belli değil valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Haftalarimiz hep ayni birbirine yakin günlerimiz. Yok su once gidecek yok bu sonra girecek doğuma derken, öğrendiğimden beri çok şaşkınım. Bir sıkıntı mi vardı da hemen doğum oldu? Bir bilgin var mi canim bu konuda? Yoksa durduk yere sanci su filan mi gelmiş acaba? Umarım bebisler kuvezde cok kalmazlar. Hepimizin hakkında hayırlı güzel haberler duyalım hep inşallah...
ben kraft calipso aldım.KızlAr park yatak almayi dusununler hangi marka model alacaksınız
beni debir telaş aldı öğrendiğimden beri. pat diye olmuş öyle mi? inşallah iyidir, ikiz annesi olmak zor iş vesselam.bildiğim sabaha karşı sancıyla pembe akıntısı olmuş sabahta doğum a almışlar canım. Hangimizin önce gideceği belli değil valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
Aynen biz aynı haftadayız ben bir telaş hastane çantasını falan hazırladım ne olur ne olmaz diye :)beni debir telaş aldı öğrendiğimden beri. pat diye olmuş öyle mi? inşallah iyidir, ikiz annesi olmak zor iş vesselam.
Kızlar anca kendime geldim yazmaya fırsatım oldu doğum oldu bebeklerim küvezde ben sanırım bugün taburcu olucam bebeklerim ne zaman taburcu olur bilmiyorumTuanam21 doğum oldu mu merak ettim inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebişlerin.
Canım hayırlısı böyleymiş kurtuldun çok şükür şimdi sıhhatle mutluluk ve huzurla büyüt evlatlarını dilerim.senin doğuma gittiğini duyunca şok olduk neyseki iyisiniz.bende yarın hastane çantası vs..hazırlayayım diyorum ne olacağımız belli değilKızlar hepinize cok teşekkür ederim cok sağolun. Dun sabah 5 gibi açık pembe akinti gordum sonra renksiz olarak devam etti ve sancim basladi. Baya agrili olarak sık bir sekilde basladi diyebilirim. Hastanye geldik hemen 6 cm açıklık oluşmuş küçük oglum dogum yoluna girmis. Doktorumun gelmesini beklerken baya sanci cektim deliriyordum. Sonra ameliyata aldilar ve uyutuldum 5 dk icinde dogmus bebeklerim uyanirken agliyordum bayaa uzun süre aglamisim:) bebekleri sorup durdum herkese. Buyugu 2.145 küçüğü 1650 gram. Cok şükür büyük bir sıkıntıları yok küçük daha rahat nefes aliyor büyüğün burnuna bir sey takılı ismini unuttum. Minicik ellerini tuttum, bir kez gorebildim kendime gelmeye çalışıyorum hala. Sutum gelmedi tabi sagiyoruz 3 saatte bir gelmesi icin.
Dualarim sizlerle kizlar en kolay sekilde bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin dilerim.
Maşallah tebrik ederim sağlıkla büyütün inşallah.rabbim bizlerede zamanında nasip etsinDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz. İnsallahh sağlıklı olarak en kısa zamanda yanınıza gelirler. Benimde sekerim düşmedi ve dün doğuma alındım. Bebeklerim kuvezde. Burundan oksijen alıyorlar insallah dahada iyi olurlar. Oğlum 2400 kizim 2020 gr maşallah. Allha isteyen herkese nasip etsin.
Amin canım sağolasın. Çok şükür çok sevindim haberler harika :)) sütün de gelir yakında merak etme.Kızlar hepinize cok teşekkür ederim cok sağolun. Dun sabah 5 gibi açık pembe akinti gordum sonra renksiz olarak devam etti ve sancim basladi. Baya agrili olarak sık bir sekilde basladi diyebilirim. Hastanye geldik hemen 6 cm açıklık oluşmuş küçük oglum dogum yoluna girmis. Doktorumun gelmesini beklerken baya sanci cektim deliriyordum. Sonra ameliyata aldilar ve uyutuldum 5 dk icinde dogmus bebeklerim uyanirken agliyordum bayaa uzun süre aglamisim:) bebekleri sorup durdum herkese. Buyugu 2.145 küçüğü 1650 gram. Cok şükür büyük bir sıkıntıları yok küçük daha rahat nefes aliyor büyüğün burnuna bir sey takılı ismini unuttum. Minicik ellerini tuttum, bir kez gorebildim kendime gelmeye çalışıyorum hala. Sutum gelmedi tabi sagiyoruz 3 saatte bir gelmesi icin.
Dualarim sizlerle kizlar en kolay sekilde bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin dilerim.
Canım işin zor yalnızsın ve kızın var eşin yok ama inşallah bişey olmayacak korkma. O haftalarda benim de sürekli sertleşmem oluyordu, hem de ağrılı sancılı sertleşme. Her gün doğuracağım sanıyordum. Çok normalmiş ikizlerde. İnşallah güzel gider her şeyin.Kızlar yeni haftama girmemle karnımda sertleşmelerde başladı siz de de oldu mu bu haftalarda benim de eşim yoksürekli seyahat halinde kızımla evde tek başına kuruyorum da kuruyorum hele de karnım sertleşince daha da bi fena oluyorum
Evet ya sürpriz yaptı kızlar :) Şükür hepsinin kendisi de bebekleri de iyi, dualarım onlarla küvözden çıksın bebişler bir an önce toparlanıp. Başka sürpriz istemiyorum yalnız, bekleyin hepiniz haftalarınızı kızlarCanım hayırlısı böyleymiş kurtuldun çok şükür şimdi sıhhatle mutluluk ve huzurla büyüt evlatlarını dilerim.senin doğuma gittiğini duyunca şok olduk neyseki iyisiniz.bende yarın hastane çantası vs..hazırlayayım diyorum ne olacağımız belli değilmitril derken sen sürpriz yaptın.kiloları da iyi sütün bol bol gelsin inşallah.sevgiyle kal.
Canım hayırlı olsun maşallah onlara, bir an önce çıkarlar inşallah küvözden. Ne güzel kavuştunuz :)Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz. İnsallahh sağlıklı olarak en kısa zamanda yanınıza gelirler. Benimde sekerim düşmedi ve dün doğuma alındım. Bebeklerim kuvezde. Burundan oksijen alıyorlar insallah dahada iyi olurlar. Oğlum 2400 kizim 2020 gr maşallah. Allha isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlerin başına :)Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz. İnsallahh sağlıklı olarak en kısa zamanda yanınıza gelirler. Benimde sekerim düşmedi ve dün doğuma alındım. Bebeklerim kuvezde. Burundan oksijen alıyorlar insallah dahada iyi olurlar. Oğlum 2400 kizim 2020 gr maşallah. Allha isteyen herkese nasip etsin.
B belovedone bebeklerin arası son ay mı açıldı böyle?
Tebrik ederim sağlıkla analı babalı büyütün inşallah.Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz. İnsallahh sağlıklı olarak en kısa zamanda yanınıza gelirler. Benimde sekerim düşmedi ve dün doğuma alındım. Bebeklerim kuvezde. Burundan oksijen alıyorlar insallah dahada iyi olurlar. Oğlum 2400 kizim 2020 gr maşallah. Allha isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?