2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben magnezyum içtikten sonra rahatlıyorum günde bir kere yatmadan iç demişti ama bu akşam 6.30 gibi içtim ve rahatladım. Kontrolum pazartesi. Siz de bir kez mi içiyorsunuz magnezyumu. Bir de sıcak basmaları başladı hiderek zorlaşıyor su riskli haftaları atlatsak düşündükçe zaman geçmiyor. Ben 5 haftadır raporluyum haftaya bi 30 gün daha alıcam evde olmak iyi ama vakit geçmiyor. Allah yardımcımız olsun inşallah vaktinde saglıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza. Küvezde olan bebekler de bir an önce annelerine kavuşsun inşallah.

Kızlar merhaba nasılsınız, bu sabah B belovedone arkadaşimiz doğum yaptı
.iyi olunca kendisi yazar detaylari.Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun.

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Haftalarimiz hep ayni birbirine yakin günlerimiz. Yok su once gidecek yok bu sonra girecek doğuma derken, öğrendiğimden beri çok şaşkınım. Bir sıkıntı mi vardı da hemen doğum oldu? Bir bilgin var mi canim bu konuda? Yoksa durduk yere sanci su filan mi gelmiş acaba? Umarım bebisler kuvezde cok kalmazlar. Hepimizin hakkında hayırlı güzel haberler duyalım hep inşallah...

bildiğim sabaha karşı sancıyla pembe akıntısı olmuş sabahta doğum a almışlar canım. Hangimizin önce gideceği belli değil valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)

bildiğim sabaha karşı sancıyla pembe akıntısı olmuş sabahta doğum a almışlar canım. Hangimizin önce gideceği belli değil valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
beni debir telaş aldı öğrendiğimden beri. pat diye olmuş öyle mi? inşallah iyidir, ikiz annesi olmak zor iş vesselam.

Tuanam21 doğum oldu mu merak ettim inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebişlerin.
Kızlar anca kendime geldim yazmaya fırsatım oldu doğum oldu bebeklerim küvezde ben sanırım bugün taburcu olucam bebeklerim ne zaman taburcu olur bilmiyorum (( çok büyük bi sıkıntıları yok çok şükür hortumla mamayla besleniyorlar benim sütüm hiç yok bi iki damla elektrikli sağma makinesiyle geliyo doktor 3 güne gelir dedi ne olur dua edin bebeklerime süt verebiliyim herkese dua ediyorum sizde bana edin lütfenn

Kızlar hepinize cok teşekkür ederim cok sağolun. Dun sabah 5 gibi açık pembe akinti gordum sonra renksiz olarak devam etti ve sancim basladi. Baya agrili olarak sık bir sekilde basladi diyebilirim. Hastanye geldik hemen 6 cm açıklık oluşmuş küçük oglum dogum yoluna girmis. Doktorumun gelmesini beklerken baya sanci cektim deliriyordum. Sonra ameliyata aldilar ve uyutuldum 5 dk icinde dogmus bebeklerim uyanirken agliyordum bayaa uzun süre aglamisim:) bebekleri sorup durdum herkese. Buyugu 2.145 küçüğü 1650 gram. Cok şükür büyük bir sıkıntıları yok küçük daha rahat nefes aliyor büyüğün burnuna bir sey takılı ismini unuttum. Minicik ellerini tuttum, bir kez gorebildim kendime gelmeye çalışıyorum hala. Sutum gelmedi tabi sagiyoruz 3 saatte bir gelmesi icin.
Dualarim sizlerle kizlar en kolay sekilde bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin dilerim.

Canım hayırlısı böyleymiş kurtuldun çok şükür şimdi sıhhatle mutluluk ve huzurla büyüt evlatlarını dilerim.senin doğuma gittiğini duyunca şok olduk neyseki iyisiniz.bende yarın hastane çantası vs..hazırlayayım diyorum ne olacağımız belli değil mitril derken sen sürpriz yaptın.kiloları da iyi sütün bol bol gelsin inşallah.sevgiyle kal.

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz. İnsallahh sağlıklı olarak en kısa zamanda yanınıza gelirler. Benimde sekerim düşmedi ve dün doğuma alındım. Bebeklerim kuvezde. Burundan oksijen alıyorlar insallah dahada iyi olurlar. Oğlum 2400 kizim 2020 gr maşallah. Allha isteyen herkese nasip etsin.

Maşallah tebrik ederim sağlıkla büyütün inşallah.rabbim bizlerede zamanında nasip etsin

Amin canım sağolasın. Çok şükür çok sevindim haberler harika :)) sütün de gelir yakında merak etme.

Canım işin zor yalnızsın ve kızın var eşin yok ama inşallah bişey olmayacak korkma. O haftalarda benim de sürekli sertleşmem oluyordu, hem de ağrılı sancılı sertleşme. Her gün doğuracağım sanıyordum. Çok normalmiş ikizlerde. İnşallah güzel gider her şeyin.

Evet ya sürpriz yaptı kızlar :) Şükür hepsinin kendisi de bebekleri de iyi, dualarım onlarla küvözden çıksın bebişler bir an önce toparlanıp. Başka sürpriz istemiyorum yalnız, bekleyin hepiniz haftalarınızı kızlar

Canım hayırlı olsun maşallah onlara, bir an önce çıkarlar inşallah küvözden. Ne güzel kavuştunuz :)

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün.İnşallah bir an önce toparlanıp evlerinize dönersiniz.benim de doğum çantamda eksiklerim vardı tamamlıyayım bari.sağlıcakla kalın

Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlerin başına :)

Tebrik ederim sağlıkla analı babalı büyütün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…