2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gecmis olsun canım gozunuz aydın.zamanla gelir sütun sıkma canıni şükür hepiniz saglikliklisiniz.tabiki dualarımdasınız Rabbim seni ve yavrularını korusun tekrar hayirli olsun

Canım maşallah gozunuz aydın. Rabbbimin izni ile daha iyi olacaklar tabi hayirli ugurlu olsun insallah gorusmek uzere :)

Hayırlı uğurlu olsun, geçmiş olsun canım. Dualarım seninle bol bol sütlerin gelsin en kısa zamanda inşallah. Bebeişler de 2 güne kalmadan çıkarlar inşallah küvezden. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Maşallah onlara İnşallah en kısa sürede çıkarlar küveden, sana da çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Dualarım sizinle

Hayırlı olsun doğumun, sana da geçmiş olsun. Maşallah bebişlerinize Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Dün iki tane sürpriz doğum olmuş. Aynı haftalarda olunca hep şaşırdık ama sağlıklı olmanıza sevindik. En kısa zamanda küvezden çıkarlar inşallah minnoşlar Dualarım sizinle...

tebrik ederim canım rabbim saglıklı bir sekilde eve gelmenizi nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım bebeklerin de sende iyi olacaksınız benim sütüm de 3 gün sonra gelmişti sen sağmaya devam et bol sıvı al Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla büyürler

Gözün aydın canım seninde ani süpriz oldu hayırlısı olsun. bebeklerine kavuştun cok cabuk çıkarlar inşallah. Herşey güzel olacak Allah en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin insallah

Hanımlar nefes konusunu konuşalım biraz,sırt üstü düz yatsam cok zor nefes alıyorum, oturur pozisyondayım hep , bazen kalp atış sesleri güm güm hızlı hızlı duyuyorum özellikle sırt üstü yattığımda, en güzel yan yatarak öyle cok rahatım sizler nasılsınız hanımlar ?

Ben sağdan sola dönerken zorlanıyorum şimdilik sırt üstü yatarken bir sıkıntım yok.bir tarafta uzun süre yatınca kalçalarım ağrıyor sadece.

tıpatıp aynı durumdayım :)

Canmm merhaba hani ablam ikizleri normal doğum yapti demistim ya haftasini bilmiyordum 38+2de sancisi gelmiş normal yolla olmuslar iste :)
vay be ne güzel. çift yumurta ikizleriydi değil mi? benimkiler tek yumurta ikizleri bu yüzden merak ediyorum. içimden bir ses 34. haftada gelecekler diyor, hayırlısı.

vay be ne güzel. çift yumurta ikizleriydi değil mi? benimkiler tek yumurta ikizleri bu yüzden merak ediyorum. içimden bir ses 34. haftada gelecekler diyor, hayırlısı.
Ablaminki tek yumurta ikizleri canim benimki cift yumurta ikizleri :)

Kizlar benim sag gogsumun alti kaburgam sanirim cok batıyo gibi aciyo.sizde de oluyo mu.bi de bebisler dah onceki gibi cok kuvvetli vurmuyo sanki.kasiklarda hep hissedyom kipirtilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…