- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.361
Anladım canım. Gelişmelerden haberdar et biziBazen azalip bazen cogaldigi oluyordu kan akisina bakilmisti sıkıntı yoktu. Yapısal dediler. Büyük oglum 50 cm dogdu cunku digeri 43:)
Gecmis olsun canım gozunuz aydın.zamanla gelir sütun sıkma canıni şükür hepiniz saglikliklisiniz.tabiki dualarımdasınız Rabbim seni ve yavrularını korusun tekrar hayirli olsunKızlar anca kendime geldim yazmaya fırsatım oldu doğum oldu bebeklerim küvezde ben sanırım bugün taburcu olucam bebeklerim ne zaman taburcu olur bilmiyorum(( çok büyük bi sıkıntıları yok çok şükür hortumla mamayla besleniyorlar benim sütüm hiç yok bi iki damla elektrikli sağma makinesiyle geliyo doktor 3 güne gelir dedi ne olur dua edin bebeklerime süt verebiliyim herkese dua ediyorum sizde bana edin lütfenn
Canım maşallah gozunuz aydın. Rabbbimin izni ile daha iyi olacaklar tabi hayirli ugurlu olsun insallah gorusmek uzere :)Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz. İnsallahh sağlıklı olarak en kısa zamanda yanınıza gelirler. Benimde sekerim düşmedi ve dün doğuma alındım. Bebeklerim kuvezde. Burundan oksijen alıyorlar insallah dahada iyi olurlar. Oğlum 2400 kizim 2020 gr maşallah. Allha isteyen herkese nasip etsin.
Kızlar anca kendime geldim yazmaya fırsatım oldu doğum oldu bebeklerim küvezde ben sanırım bugün taburcu olucam bebeklerim ne zaman taburcu olur bilmiyorum(( çok büyük bi sıkıntıları yok çok şükür hortumla mamayla besleniyorlar benim sütüm hiç yok bi iki damla elektrikli sağma makinesiyle geliyo doktor 3 güne gelir dedi ne olur dua edin bebeklerime süt verebiliyim herkese dua ediyorum sizde bana edin lütfenn
Kızlar hepinize cok teşekkür ederim cok sağolun. Dun sabah 5 gibi açık pembe akinti gordum sonra renksiz olarak devam etti ve sancim basladi. Baya agrili olarak sık bir sekilde basladi diyebilirim. Hastanye geldik hemen 6 cm açıklık oluşmuş küçük oglum dogum yoluna girmis. Doktorumun gelmesini beklerken baya sanci cektim deliriyordum. Sonra ameliyata aldilar ve uyutuldum 5 dk icinde dogmus bebeklerim uyanirken agliyordum bayaa uzun süre aglamisim:) bebekleri sorup durdum herkese. Buyugu 2.145 küçüğü 1650 gram. Cok şükür büyük bir sıkıntıları yok küçük daha rahat nefes aliyor büyüğün burnuna bir sey takılı ismini unuttum. Minicik ellerini tuttum, bir kez gorebildim kendime gelmeye çalışıyorum hala. Sutum gelmedi tabi sagiyoruz 3 saatte bir gelmesi icin.
Dualarim sizlerle kizlar en kolay sekilde bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin dilerim.
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz. İnsallahh sağlıklı olarak en kısa zamanda yanınıza gelirler. Benimde sekerim düşmedi ve dün doğuma alındım. Bebeklerim kuvezde. Burundan oksijen alıyorlar insallah dahada iyi olurlar. Oğlum 2400 kizim 2020 gr maşallah. Allha isteyen herkese nasip etsin.
tebrik ederim canım rabbim saglıklı bir sekilde eve gelmenizi nasip etsin inşallahDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz. İnsallahh sağlıklı olarak en kısa zamanda yanınıza gelirler. Benimde sekerim düşmedi ve dün doğuma alındım. Bebeklerim kuvezde. Burundan oksijen alıyorlar insallah dahada iyi olurlar. Oğlum 2400 kizim 2020 gr maşallah. Allha isteyen herkese nasip etsin.
Gözün aydın canım bebeklerin de sende iyi olacaksınız benim sütüm de 3 gün sonra gelmişti sen sağmaya devam et bol sıvı al Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla büyürlerKızlar anca kendime geldim yazmaya fırsatım oldu doğum oldu bebeklerim küvezde ben sanırım bugün taburcu olucam bebeklerim ne zaman taburcu olur bilmiyorum(( çok büyük bi sıkıntıları yok çok şükür hortumla mamayla besleniyorlar benim sütüm hiç yok bi iki damla elektrikli sağma makinesiyle geliyo doktor 3 güne gelir dedi ne olur dua edin bebeklerime süt verebiliyim herkese dua ediyorum sizde bana edin lütfenn
Gözün aydın canım seninde ani süpriz oldu hayırlısı olsun. bebeklerine kavuştun cok cabuk çıkarlar inşallah. Herşey güzel olacak Allah en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin insallahKızlar hepinize cok teşekkür ederim cok sağolun. Dun sabah 5 gibi açık pembe akinti gordum sonra renksiz olarak devam etti ve sancim basladi. Baya agrili olarak sık bir sekilde basladi diyebilirim. Hastanye geldik hemen 6 cm açıklık oluşmuş küçük oglum dogum yoluna girmis. Doktorumun gelmesini beklerken baya sanci cektim deliriyordum. Sonra ameliyata aldilar ve uyutuldum 5 dk icinde dogmus bebeklerim uyanirken agliyordum bayaa uzun süre aglamisim:) bebekleri sorup durdum herkese. Buyugu 2.145 küçüğü 1650 gram. Cok şükür büyük bir sıkıntıları yok küçük daha rahat nefes aliyor büyüğün burnuna bir sey takılı ismini unuttum. Minicik ellerini tuttum, bir kez gorebildim kendime gelmeye çalışıyorum hala. Sutum gelmedi tabi sagiyoruz 3 saatte bir gelmesi icin.
Dualarim sizlerle kizlar en kolay sekilde bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin dilerim.
Ben sağdan sola dönerken zorlanıyorum şimdilik sırt üstü yatarken bir sıkıntım yok.bir tarafta uzun süre yatınca kalçalarım ağrıyor sadece.Hanımlar nefes konusunu konuşalım biraz,sırt üstü düz yatsam cok zor nefes alıyorum, oturur pozisyondayım hep , bazen kalp atış sesleri güm güm hızlı hızlı duyuyorum özellikle sırt üstü yattığımda, en güzel yan yatarak öyle cok rahatım sizler nasılsınız hanımlar ?
Canmm merhaba hani ablam ikizleri normal doğum yapti demistim ya haftasini bilmiyordum 38+2de sancisi gelmiş normal yolla olmuslar iste :)Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlerin başına :)
tıpatıp aynı durumdayım :)Hanımlar nefes konusunu konuşalım biraz,sırt üstü düz yatsam cok zor nefes alıyorum, oturur pozisyondayım hep , bazen kalp atış sesleri güm güm hızlı hızlı duyuyorum özellikle sırt üstü yattığımda, en güzel yan yatarak öyle cok rahatım sizler nasılsınız hanımlar ?
ben artık sırtüstü yatamıyorum nefesim sıkışıyorBen sağdan sola dönerken zorlanıyorum şimdilik sırt üstü yatarken bir sıkıntım yok.bir tarafta uzun süre yatınca kalçalarım ağrıyor sadece.
vay be ne güzel. çift yumurta ikizleriydi değil mi? benimkiler tek yumurta ikizleri bu yüzden merak ediyorum. içimden bir ses 34. haftada gelecekler diyor, hayırlısı.Canmm merhaba hani ablam ikizleri normal doğum yapti demistim ya haftasini bilmiyordum 38+2de sancisi gelmiş normal yolla olmuslar iste :)
Ablaminki tek yumurta ikizleri canim benimki cift yumurta ikizleri :)vay be ne güzel. çift yumurta ikizleriydi değil mi? benimkiler tek yumurta ikizleri bu yüzden merak ediyorum. içimden bir ses 34. haftada gelecekler diyor, hayırlısı.
Yine bir vay be! Darısı başımıza :))Ablaminki tek yumurta ikizleri canim benimki cift yumurta ikizleri :)
İnşallah canim bende cok istiyorum normal olmasini inşallah normal olur seninki deYine bir vay be! Darısı başımıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?