- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.381
eşim normal olması taraftarı ben de aslında öyle ama bakalım kısmette ne var. sağlıcakla gelsinler de değil mi?İnşallah canim bende cok istiyorum normal olmasini inşallah normal olur seninki de
Ayyy cok sukur hayırlısıyla olmus hersey kisa surede bebeklerinizi kucaklarsiniz ins. Aramizda bi kac gun vardi cok sasirdim ama neyseki hepiniz iyisiniz saglikla kalin ...Kızlar hepinize cok teşekkür ederim cok sağolun. Dun sabah 5 gibi açık pembe akinti gordum sonra renksiz olarak devam etti ve sancim basladi. Baya agrili olarak sık bir sekilde basladi diyebilirim. Hastanye geldik hemen 6 cm açıklık oluşmuş küçük oglum dogum yoluna girmis. Doktorumun gelmesini beklerken baya sanci cektim deliriyordum. Sonra ameliyata aldilar ve uyutuldum 5 dk icinde dogmus bebeklerim uyanirken agliyordum bayaa uzun süre aglamisim:) bebekleri sorup durdum herkese. Buyugu 2.145 küçüğü 1650 gram. Cok şükür büyük bir sıkıntıları yok küçük daha rahat nefes aliyor büyüğün burnuna bir sey takılı ismini unuttum. Minicik ellerini tuttum, bir kez gorebildim kendime gelmeye çalışıyorum hala. Sutum gelmedi tabi sagiyoruz 3 saatte bir gelmesi icin.
Dualarim sizlerle kizlar en kolay sekilde bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin dilerim.
O batma ben de de var canım kızımda da olmuştu bunlarda daha erken başladı ondan korkma kıpırtılar için bişey diyemiyecegim haftam daha küçük senden ama yerleri daraldıgından kuvvetli vuramıyorlardır benceKizlar benim sag gogsumun alti kaburgam sanirim cok batıyo gibi aciyo.sizde de oluyo mu.bi de bebisler dah onceki gibi cok kuvvetli vurmuyo sanki.kasiklarda hep hissedyom kipirtilari
Benim iki gün önce olmuştu ama magnezyum içince rahatlıyordu. İki gün önceye kadar gündüz mutlaka bir soda içiyordum o sertleşmenin oldugu iki gün içmemiştim. Dün içtim hiç olmadı. Bir de 4 litreye yakın su içiyorum.Kizlar 29. Haftama girdim. Dun karnimda sertlik sik olunca hastaneye geldim. Toko diye bi cihaza bagladilar. Onda sanci kasilma gorulmedi. Ama karnimin sertligi inmedigi icin yatirdilar. Nidilat diye ilac basladilar. Ikiz oldugu icin benim karnim zaten hep sert ama sertlik cok siddetli olunca rahatsiz oluyorum. Bunu anlatamiyorum burdakilere. Siz de karniniz i sert hissetmiyor musunuz. Ben ozellikle 28 e girince karnim cok buyudugu icin daha cok sert hissetmeye basladim. Benim gbi hissedenler cvp yazabilir mi. Burda beni endiselendiriyolar surekli
Cnm benim de 28 den sonra.basladi.sertlikler.hatta bi kere sancim da.olduKizlar 29. Haftama girdim. Dun karnimda sertlik sik olunca hastaneye geldim. Toko diye bi cihaza bagladilar. Onda sanci kasilma gorulmedi. Ama karnimin sertligi inmedigi icin yatirdilar. Nidilat diye ilac basladilar. Ikiz oldugu icin benim karnim zaten hep sert ama sertlik cok siddetli olunca rahatsiz oluyorum. Bunu anlatamiyorum burdakilere. Siz de karniniz i sert hissetmiyor musunuz. Ben ozellikle 28 e girince karnim cok buyudugu icin daha cok sert hissetmeye basladim. Benim gbi hissedenler cvp yazabilir mi. Burda beni endiselendiriyolar surekli
Cok sagol canim cevabin icin. Yanliz degilmisim. Bana da nidilat diye bi hap basladilar cok carpinti yapio. Sanirim bgn de yatcam hastanede. Kendini anlatamamak cok zor. Karin sertligi gaz bebeklerin yer acmasi hep birbirine karisisiyor. biz de iki bebek var karnin tamami bebek dolu ve artik buyuduler bizim sert olmycak da kimin olcak. Bakalim insallah hayirli zmanda gelsinlerCnm benim de 28 den sonra.basladi.sertlikler.hatta bi kere sancim da.oldusonraki hafta sancim yoktu ama sertlik devam ediyo..kasilmalar oluyo.oldukca endol fitil.diye bi ilac verdi doktorum onu kullan dedi.pek tavsiye etmiyorlar imis.mecbur kaldikca.kullan dedi.cok.endiseliyim bu konuda da..ama kullanmasam da kasilmalar artiyo..hayirlisi artik hakkimizda..
Amin cnm insallah.sanci cikmadi.ise korkma cnm ama dedigin.gibi bu haftalardan sonra artik sertlikler basliyo.yalanci kasilmalar..degisik degisik.agrilar.hangisi ne agrisi bilemiyo insan.bebekler.iyi olsun da vaktinde gelsin de agrilara da raziyiz..Cok sagol canim cevabin icin. Yanliz degilmisim. Bana da nidilat diye bi hap basladilar cok carpinti yapio. Sanirim bgn de yatcam hastanede. Kendini anlatamamak cok zor. Karin sertligi gaz bebeklerin yer acmasi hep birbirine karisisiyor. biz de iki bebek var karnin tamami bebek dolu ve artik buyuduler bizim sert olmycak da kimin olcak. Bakalim insallah hayirli zmanda gelsinler
benim karnım çok sert, doktorum ikizlerde sert olabilir böyle dedi.Kizlar 29. Haftama girdim. Dun karnimda sertlik sik olunca hastaneye geldim. Toko diye bi cihaza bagladilar. Onda sanci kasilma gorulmedi. Ama karnimin sertligi inmedigi icin yatirdilar. Nidilat diye ilac basladilar. Ikiz oldugu icin benim karnim zaten hep sert ama sertlik cok siddetli olunca rahatsiz oluyorum. Bunu anlatamiyorum burdakilere. Siz de karniniz i sert hissetmiyor musunuz. Ben ozellikle 28 e girince karnim cok buyudugu icin daha cok sert hissetmeye basladim. Benim gbi hissedenler cvp yazabilir mi. Burda beni endiselendiriyolar surekli
Bende akşam yemeğinden sonra sertleşme oluyor sonra azalıyorCok sagol canim cevabin icin. Yanliz degilmisim. Bana da nidilat diye bi hap basladilar cok carpinti yapio. Sanirim bgn de yatcam hastanede. Kendini anlatamamak cok zor. Karin sertligi gaz bebeklerin yer acmasi hep birbirine karisisiyor. biz de iki bebek var karnin tamami bebek dolu ve artik buyuduler bizim sert olmycak da kimin olcak. Bakalim insallah hayirli zmanda gelsinler
Hiç aşermedim tatlım ben.kıllanma çok azaldı bence oğlumun etkisi bu kızımda uyku hali yorgunluk vs.. yaşıyordum daha ağırdım ama ikizlerde enerjim çok yerindeKizlar meraballar hem kiz hem erkek bebege hamile olanlar nasil belirtileriniz oldu ne aserdiniz tuylenmeniz artimi azaldimi hangi bebegin belirtisi daha baskin oldu yada cvo verirseniz sevinirim..
Soda belki isime yarar aklimda olsun sagpl canimBenim iki gün önce olmuştu ama magnezyum içince rahatlıyordu. İki gün önceye kadar gündüz mutlaka bir soda içiyordum o sertleşmenin oldugu iki gün içmemiştim. Dün içtim hiç olmadı. Bir de 4 litreye yakın su içiyorum.
Benim de hep sert. Ama biraz zorlaniym kalkarken yatarken merdiven ckarken vs kasilio. Bana sertlik normal degil diolar. Insallah gecicidir bu durumlar.benim karnım çok sert, doktorum ikizlerde sert olabilir böyle dedi.
Yemrk sonrasi olmasi normal bence. Genelde sert olmasina takiliyo drlar sanirimBende akşam yemeğinden sonra sertleşme oluyor sonra azalıyor
Sanki ikisi birden göbek hizamda toplanıyorlar karnımın alt kısmı bomboş kalıyor ama geçiyor.benim karnımda aşırı bir büyüme olmadı ya 2.diye mi acaba?28+0 oldum bugün.bazen aniden wc geliyor gibi oluyor sanki bebeklerden biri mesaneme bastırıyor.bende durumlar böyle 31nde dr gideceğim bakalım ne olacak.bi iştah açılması var akıllara zarar ama
İstanbulda mısın canım?hangi dr gidiyorsun hafta erken olduğu için mi böyle dendi acaba sana merak ettim şimdiBenim de hep sert. Ama biraz zorlaniym kalkarken yatarken merdiven ckarken vs kasilio. Bana sertlik normal degil diolar. Insallah gecicidir bu durumlar.
MasaAllah cnm size benimde tuylerim cok azaldi bulanntilarim sabahlari oluyo ama ilaclarin etkisiylede olabilir heralde ama daha cinsiyet ogrenmedim isterimki biri kiz biri erkek olsun.Hiç aşermedim tatlım ben.kıllanma çok azaldı bence oğlumun etkisi bu kızımda uyku hali yorgunluk vs.. yaşıyordum daha ağırdım ama ikizlerde enerjim çok yerinde
Benim doktorum da sertlesmeyi cok.onemsiyo..Yemrk sonrasi olmasi normal bence. Genelde sert olmasina takiliyo drlar sanirim
Gönlüne göre versin allah canım sağlıkla sıhhatle doğmalarını nasip etsin ilkse bencede bi kız bi erkek olsun süper bir şans bu çünküMasaAllah cnm size benimde tuylerim cok azaldi bulanntilarim sabahlari oluyo ama ilaclarin etkisiylede olabilir heralde ama daha cinsiyet ogrenmedim isterimki biri kiz biri erkek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?