2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Sağlıkla sıhatle gelsinler, doğmak için zamanını beklesinlerde kızı erkeği çok önemli değil bence.
sen konuyu tamamen yanlis anladin galiba boyle bisey tabiki soz konusu degil Allah herseyin hayirlisini versin kimsenin zaten bisey dedigi yok ki Sadece Dunyadaki iki meyveninde Tadina bakmak istedim Rabimde nasip ederse tabi ...

Ankdayim canim. Ank tip cem hocaya gdyorum
Anladım canım istanbuldayım ben sertleşmeler ile ilgili dr hiç konuşmadık biz ama ağrı sızı karnının alt bölgesinde hissedersen hemen ara demişti.vücudumuzda daha önce yaşamadığımız bu hamilelik tecrübesi için ekstra bir uyarı verir diye düşünüyorum.takipte olmak şart.hareketlerde bende de bi yavaşlama var daha softlaştı sert değil eskisi gibi takip ediyorum bu durumu bende

sen konuyu tamamen yanlis anladin galiba boyle bisey tabiki soz konusu degil Allah herseyin hayirlisini versin kimsenin zaten bisey dedigi yok ki Sadece Dunyadaki iki meyveninde Tadina bakmak istedim Rabimde nasip ederse tabi ...
Yoo bende kötü bişey demedim yanlış anlama son zamanlara gelince o kadar zor geçiyor ki günler ne kızı ne erkeği kalmıyor bile aklında zamanında ve sağlıkla doğsunlar da diyorsun kızmış erkekmiş önemsemiyorsun bile. Allah gönlüne göre versin tabiki ama ilk dileğin güzel bi hamilelik olsun diye söylüyorum.

Ama bak yine igneleyici konusuyosun sen nerden bilebilirsinki benim ilk diledigimin ne oldugu 5 sene beklemisim hamile kalabilmek icin.. tabiki ilk dilegim oyle ben burda belirtiler uzerine bilgi aldim saolsun cvp verenlerde anlasilir ve guzel bi dille cvp verdiller senin hamileligin zor geciyo diye bizim 2 guzeligi biarada isteme gibi bi hakimiz yokmus gibi konustun lutfen sadece sizi ilgilendirdigi kadar mudehalle edin benim ve baskalarinin ne istedigine mudahale etmeyin lutfen....

Ne istediğin veya isteyeceğin seni ilgilendirir canım çok da fazla var bir kız bir erkek olan ikizlerde ama daha önce de denk geldim ben bir kız bir erkek istiyorum mesajlarına. Kimsenin canını sıkmak değil derdim çektiği zorluğu da herkes kendisi bilir tabikii bende dahil çok şükür çok zor bir hamilelikte geçirmiyorum çok uzun süredir bu konuyu takip ediyorum ve neler okuduk sadece burada da değil bir çok yerde. Son üç ayını hastanede geçirmiş arkadaşlarım bile var onlarda bir kız bir erkek bekliyordu ama yaralar çıktı sırtında hastanede sürekli yatmaktan bundan bahsediyorum. Yine de söylüyorum Allah gönlüne göre versin ve inşallah vaktiyle sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına.

Saolun Ayni seyleri bende sizin icin temeni ediyorumm. Ama madem bukadar cok msjlarima dikat etmisin hepsindede hayirlisini istedigimi yazmistim ister tekrar acip bak yada ben sana izah edim durumu bu durumuda fazla uzatmanin bi anlami yok insaniz biz. dualarimiz var dileklerimiz var herkesin ayri bi istegi var bana hastanede yatanlardan bahsetmissin ben neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum Rabim hakimizda ne hayirliysa onu nasip etsin hayirli saglikli dogumlar diliyorum

Aminn cümlemiz için

Benim de sertleşmelerim oluyor ve doktor olabileceğini söyledi.muayene sırasında oldu mesela normal dedi.benim sağ üstte kız baş aşağı.sol ortalarda erkek baş aşağı duruyorlar.ikisi birden sağlı sollu sanki birbirlerini ittiriyorlar gibi sertleşiyorlar bir iki dakika sonra rahatlıyor.hatta o sırada idrara sıkıştırıyorlar beni.ilk doğumumda böyle şeyler hiç yaşamamıştım sanırım ikizlere özel böyle şeyler :))

Benimkilerde sağlı sollu başaşağı duruyor ve aynen birbirlerini iter gibi sertleşiyor gerçi benim sağ üstte erkek var en çok sağ taraf kasılıp şişiyor ama bir zaman sonra geçiyor Allahtan. Benim doktorda normal hafta ilerledikçe yerleri dar geliyor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…