2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim kontrolum vardı bugun sertleşme için bişi demedi rahim agzın kapalı uzunlugu da iyi dedi. Oglum 850 gr kızım 780 gr olmuş kızım altta biraz az besleniyor sanırım. Gebelik sekeri yaptırma dedi, tetanoz yapıyoruz. Bizden haberler bu kadar.

Maşşallah kilolarının oranı çok iyi büyük fark yok bence benimkilerin farkı daha çoktu canım ki hala da öyle. Neden şeker testi yaptırma dedi acaba? Tetanozu bizim sağlık ocağı yapıyormuş kayıt yaptırmak gerekiyormuş sanırım

Evet sanırım bugün hiç yazmadı o.ama doğurmuş olsa bile haftası tamamdı sanki onun inşallah sağlıklı haberlerini alırız
Yok kızlar doğum yapmadı mitril. Yediği birşey dokunmuş sanırım midesi hassastı ya zaten istifra ve ishal durumu varmış geceden beri. Serum fln takmışlar ama şimdi daha iyiymiş. Dua edin sizde bol bol bir an önce düzelsin bişeyler yiyememek çok zor ve kötü çünkü rose32_45

sağol canım haber verdiğin için.

iyi akşamlar benim de bir sorum olacak sağ kaburgamda çok şiddetli ağrı var 1 aydır.oğlum o tarafta bazen geriniyor kendini oraya yaslıyor canımdan can gidiyor sanki.
bu şekil ağrısı olan var mı?
varsa nasıl başediyorsunuz?
şekilden şekile giriyorum bir türlü rahat pozisyonu bulamıyorum uyumak imkansızlaşmaya başladı

Maşallah ne güzel işte senin oğlanda benim gibi eksik kordonluydu değil mi?beni takip eden ilk doktorum hep kız önde diyordu ama kızımın doğumunu yaptıran doktor bu sefer önde olanın oğlum olduğunu söyledi.yerleri değişiyor artık alt üst değil yanyanalar

@Ekarhan ve B belovedone hanımlar durumlar nasıl? Bebişleriniz ve sizler nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Aklımda ve duamdasınız

Canim cok tesekkur ederim cok şükür bugün taburcu oldum ben ama bebekler kuvozdeler. Sarilik olmuslardi ama iyiye gidiyormus simdi babalari sut götürmeye gidince gordu. Kucuk oglum kendi solunum yapıyor. Büyük de iyiye gidiyormus. Ben de sezeryan sonrasi iyilesme surecindeyim ama iyiyiz daha iyi olacagiz insallah herkes bebeklerine saglikla kavussun dualarim hepinizle

Amin canim geçmiş olsun tekrar

Seni bu halde hastanelerde gezdirmiyim dedi ailede şeker var mı dedi. Kızımda da yapılmamıştı seker testi. Saglık ocagına kaydım var ordan sordılar yarın yaptırcam.

Evet damar eksik ama maşallahı var. Senin de altlı üstlümüydü ne zaman yanyana geçtiler. Kızıma üzülüyorum içten içe altta sıkışıp kaldı diye yan yana olsalar biraz daha rahatlıcam sanırım.

Hepinizin iyi olmanıza sevindim canım. Sarılık illaki oluyor bebeklerde, iyiye gitmelerine de çok sevindim. En kısa zamanda evinizde hep birlikte olursunuz inşallah, Allah nazarlardan saklasın korusun. Darısı başımıza, benim de gerilmeler kasılmalar oluyor ya bakalım hayırlısı artık :) B belovedone

Maşallah en kısa zamanda kavusursunuz inşallah vaktinde dogan bebekte bile sarılık oluyor, Allah başka sıkıntı vermesin. Sen bu arada iyileşir bebeklerini saglıkla kucagına alırsın. Allah analı babalı büyütsün canım.

Üzüldüm gerçekten, mide çok fena bir sorun ya. Özellikle 30dan sonra artık dayanılmaz oluyor. Hele 33-34ten sonra daha beter. Sindirim sistemi felç oluyor kesinlikle. Onun özel de bir sorunu vardı zaten midesiyle ilgili, inşallah bir daha yaşamaz Haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Sana da çok geçmiş olsun mitril

Ah çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin dilerim.bir salgın söz konusu ishal ve kusma ile ilgili kızımın okulundan da uyardılar.bol yağmur yağacak musluk sularına dikkat edin arkadaşlar.

Benim kızım da alttaydı sıkışıyor orada diye bende üzülüyordum.ama 27de yanyana olduğunu gördük belkide doğum pozisyonu alırlar yavaş yavaş

Benım oğlumda 970 gr kızım 850 gr tam olarak 25 hafta 4 günlük Dedi Dr , tetonazlar bitti benim 2 doz oldum , seker yükleme 1 hafta sonra yaptırıcam, 28 haftamda da Emara giricem hayırlısıAllahtan ... Ama en cok 30 hafta sonrasını merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…