- 14 Eylül 2016
- 470
- 416
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.441
Bende seninle aynı durumdayım canım benimde oğlan sağ tarafta ve kıza göre daha büyük gerindiği zaman kaburgam yerinden çıkacakmış gibi acıyor, geriye doğru açılıyorum biraz minik minik masaj yapıyorum oraya gıdıklanıyor sanırım ufaktan çekiyor kendini. Tam rahatlayamasanda biraz hafifletir belkiiyi akşamlar benim de bir sorum olacak sağ kaburgamda çok şiddetli ağrı var 1 aydır.oğlum o tarafta bazen geriniyor kendini oraya yaslıyor canımdan can gidiyor sanki.
bu şekil ağrısı olan var mı?
varsa nasıl başediyorsunuz?
şekilden şekile giriyorum bir türlü rahat pozisyonu bulamıyorum uyumak imkansızlaşmaya başladı
Rica ederim canım ne demek insan merak ediyor uzun süre haber alamayınca birbirindensağol canım haber verdiğin için.
evet bende okşayarak uzaklaştırıyorum ama saniyesinde tekrar pozisyonunu alıyor rahat geldi orası :)Bende seninle aynı durumdayım canım benimde oğlan sağ tarafta ve kıza göre daha büyük gerindiği zaman kaburgam yerinden çıkacakmış gibi acıyor, geriye doğru açılıyorum biraz minik minik masaj yapıyorum oraya gıdıklanıyor sanırım ufaktan çekiyor kendini. Tam rahatlayamasanda biraz hafifletir belki
Canım benimde kız alttaydı erkek üstteydi bu kontrolde 30 haftalıktık biz ve yanyana geçmişlerdi. Hissediyordum zaten kız altta yan yatıyordu erkek üstte baş aşağı duruyordu kızla kafa kafaya olacak şekildeydiler o yüzden karnımın sağ tarafı çok sivri sol daha boştu geçen haftadan beri sağ tarafta doldu ve ordan da tekmeler başladı. Kontrolde doktorum kızın sol yanda erkeğin sağ yanda ikisininde başaşağı pozisyonda olduğunu söyledi. Sıkışıp kaldı fln diye hiç üzme kendini yerini bulup yerleşiyor onlar.Seni bu halde hastanelerde gezdirmiyim dedi ailede şeker var mı dedi. Kızımda da yapılmamıştı seker testi. Saglık ocagına kaydım var ordan sordılar yarın yaptırcam.
Evet damar eksik ama maşallahı var. Senin de altlı üstlümüydü ne zaman yanyana geçtiler. Kızıma üzülüyorum içten içe altta sıkışıp kaldı diye yan yana olsalar biraz daha rahatlıcam sanırım.
Benim 16.hafta içinde belli olmustu bulantı kusma yasamadim şükür hafiften oldu gecti arada ama ocak ayinda deli gibi dondurma yiyen tek bendim diyebilirim o nasil bi istekti öyle anlatamamMasaAllah cnm benimde kipirdamalar basladi ama daha cinsiyetlerini ogrenmedim cnm
Cevabin icin ck tesekkurler.Ikiz olunca baska bir ikiz gebe dsnda bizi anlayan yok bence.Benim de sertleşmelerim oluyor ve doktor olabileceğini söyledi.muayene sırasında oldu mesela normal dedi.benim sağ üstte kız baş aşağı.sol ortalarda erkek baş aşağı duruyorlar.ikisi birden sağlı sollu sanki birbirlerini ittiriyorlar gibi sertleşiyorlar bir iki dakika sonra rahatlıyor.hatta o sırada idrara sıkıştırıyorlar beni.ilk doğumumda böyle şeyler hiç yaşamamıştım sanırım ikizlere özel böyle şeyler :))
Rica ederim canım ne demek. 30 dan sonrası konusunda çok haklısın ben mahvoluyorum artık mideden gaviscon içiyorum sürekli soda fln yatıştırmaya çalışıyorum fokur fokur kaynıyor. 33-34 ü düşünemiyorum bile Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır versin inşallahhÜzüldüm gerçekten, mide çok fena bir sorun ya. Özellikle 30dan sonra artık dayanılmaz oluyor. Hele 33-34ten sonra daha beter. Sindirim sistemi felç oluyor kesinlikle. Onun özel de bir sorunu vardı zaten midesiyle ilgili, inşallah bir daha yaşamazHaber verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Sana da çok geçmiş olsun @mitril
Asansor yok ne yazik ki. Ama hastanedn ckiym evden ckmam artk☺Merdiven çıkma dedi doktor. kalkarken ben de zorlanıyorum.
Oyy maşşallahh onlara. Kiloları falan da gayet iyii. Bende yarın gidip kayıt yaptırıcam sağlık ocağına tetanozu orada yapacaklar sanırım.Benım oğlumda 970 gr kızım 850 gr tam olarak 25 hafta 4 günlük Dedi Dr , tetonazlar bitti benim 2 doz oldum , seker yükleme 1 hafta sonra yaptırıcam, 28 haftamda da Emara giricem hayırlısıAllahtan ... Ama en cok 30 hafta sonrasını merak ediyorum :)
Tetonaz mutlaka ol sağlık ocağına gebelik kaydı yaparsan her ay düzenli kan tahlilleri veriyorsun her şey ölçülüyor git bence arkadasımOyy maşşallahh onlara. Kiloları falan da gayet iyii. Bende yarın gidip kayıt yaptırıcam sağlık ocağına tetanozu orada yapacaklar sanırım.
Amin inşallah canım. İyi olsunlar sağlıkla gelsinler de bir şekilde sabrediyor insan.evet bende okşayarak uzaklaştırıyorum ama saniyesinde tekrar pozisyonunu alıyor rahat geldi orası :)
allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :)
onları kucağımıza alınca unuturuzAmin inşallah canım. İyi olsunlar sağlıkla gelsinler de bir şekilde sabrediyor insan.
Öyleymiş canım çok şey öğreniyoruz birbirimizden geçen gün bi arkadaş yazmıştı öyle haberim oldu sağlık ocağına kaydettirmem gerektiğinden falan. Yarın gideceğim bakalım. Ben zaten her ay tsh ve plt için tahlil yaptırıyorum aile hekiminde yapılmış olur bari.Tetonaz mutlaka ol sağlık ocağına gebelik kaydı yaparsan her ay düzenli kan tahlilleri veriyorsun her şey ölçülüyor git bence arkadasım
30+ lardayız daha yeni.onları kucağımıza alınca unuturuz
senin hafta kaç ?
maşallah ikiz annelerinin tek korkusu erken doğum inşalah hepimize zamanında doğurmak nasip olur30+ lardayız daha yeni.
İnşallah canımmaşallah ikiz annelerinin tek korkusu erken doğum inşalah hepimize zamanında doğurmak nasip olur
Rica ederim.sertleşmeden bence korkmamak lazım yerleri dar olduğu için oluyordur.Cevabin icin ck tesekkurler.Ikiz olunca baska bir ikiz gebe dsnda bizi anlayan yok bence.
Bgn yine kasilma cihazina girdim karnim sertken kasilma ckmadi cok sukur. Bosuna evham yaptiriyolat bazen de.
Ben kapısüsümü yaptırdım canım, takı yastığı anı defteri ve beşik tülünü kendim yaptım. Aynı şekilde gelenlere dağıtmak için olan şekerleride kendim yaptım ikiz ve kız erkek olunca hazır bulmak imkansız. O kadar eminönüne gittim nerelere girdim çıktım hep ya pespembe herşey yada masmavi bende beyaz birşey aldım pembe mavi emzik ve kurdelayla süsledim içine de pembe ve mavi badem şekeri koydum. Kurabiye yaptırıyorum bir de ikisinin adı yazan. E çikolatada olacak yeter heralde.Peki arkadaslar bu dogum süsleri falan yapan arkadaslar var mı yada sipariş veren yada hastane ile anlaşan nedir durumlar ?ben daha hiç bişey yapmamışım.. Bide benim gibi hem kız, hem erkek olanlar ne düşünüyor?
Ben daha hiç bişey yapmadım Nasıl yapsam kafamda hiç bir fikri yokBen kapısüsümü yaptırdım canım, takı yastığı anı defteri ve beşik tülünü kendim yaptım. Aynı şekilde gelenlere dağıtmak için olan şekerleride kendim yaptım ikiz ve kız erkek olunca hazır bulmak imkansız. O kadar eminönüne gittim nerelere girdim çıktım hep ya pespembe herşey yada masmavi bende beyaz birşey aldım pembe mavi emzik ve kurdelayla süsledim içine de pembe ve mavi badem şekeri koydum. Kurabiye yaptırıyorum bir de ikisinin adı yazan. E çikolatada olacak yeter heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?