2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim 16.hafta içinde belli olmustu bulantı kusma yasamadim şükür hafiften oldu gecti arada ama ocak ayinda deli gibi dondurma yiyen tek bendim diyebilirim o nasil bi istekti öyle anlatamam
Ayy bende yedim dondurma...gecen gunde canim acayip erik istedi adam zar zor bulmustu vallahi saolsun... bulantilarim halla oluyo benim

Kizlar benim bir kac gündür hafif sari.uzayan.akintim artti.doktoruma.sordum.su ic istirahat et devam.ederse gel dedi.bu akinti normal degil mi ki.cok.korktum simdidoktoruma.ne sorsam.ayni seyi.yaziyo zaten..su ic.istirahat et..

Kizlar benim bir kac gündür hafif sari.uzayan.akintim artti.doktoruma.sordum.su ic istirahat et devam.ederse gel dedi.bu akinti normal degil mi ki.cok.korktum simdidoktoruma.ne sorsam.ayni seyi.yaziyo zaten..su ic.istirahat et..
Can'ım Demekki cok da bu durumlarda yapılacak bişey yok biraz daha vücudunu rahatlatmak için bu basit önerilerde bulunuyor bencede sakin ol Can'ım

Son düzenleme:
Korkma canım gönlünü ferah tut ama devam ederse de ihmal etme git, cumartesi günü kontrole gittiğimde doktorum bana sordu çünkü uzayan sümüksü akıntın var mı diye. Seninki öyleyse git bi baktır hem içinde rahatlamış olur.

Ben daha hiç bişey yapmadım Nasıl yapsam kafamda hiç bir fikri yok maşalah sana Can'ım ..
Çok teşekkür ederim canım ama çok geçe bırakmamaya çalış, daha zaman varmış gibi geliyor ama 30 dan sonra çıkıp dolaşamıyorsun pek. Bir gün git eminönüne, havuzlu han diye bir yer sadece bebeklerle ilgili şeyler satıyor. Hem eksiklerini tamamlarsın hemde en hoşuna giden süsleri alırsın görünce daha iyi oluyor çünkü envai çeşit şeyler var. Benim aklımda farklı bişey vardı gidip görünce çok farklı bişeye karar verdim.

Maşallah kuzucuklara MR'dan da güzel sonuç çıkar inşallah canım benim, dualarım seninle.
Tesekkur ederim canım yer değişirken hissettinmi peki? Bakalım saglıklı olsunlarda istedikleri gibi yatsınlar içerde.

E Ekarhan ve @belovedone hanımlar durumlar nasıl? Bebişleriniz ve sizler nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Aklımda ve duamdasınız
Canım bizde hersey yolunda. Ben evdeyim bebeklerim kuvezde. Ama sadece oksijen alıyorlar şükür. Bir haftaya kadar çıkabilirlermiş böyle giderse insallan

Benimde sertleşiyor sürekli ama sırr ustu yatıp ayaklarımın altına yastık koyunca yumşuyor gibi biraz

mitril senden de ses soluk çıkmıyor. Merak ettim iyisin değil mi? Doğuma filan gitmedin inşallah?

Evet sanırım bugün hiç yazmadı o.ama doğurmuş olsa bile haftası tamamdı sanki onun inşallah sağlıklı haberlerini alırız

mitril geçmiş olsun canım. inşallah daha iyisindir şimdi.

Ah çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin dilerim.bir salgın söz konusu ishal ve kusma ile ilgili kızımın okulundan da uyardılar.bol yağmur yağacak musluk sularına dikkat edin arkadaşlar.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Daha iyiyim bu sabah şükür. Neyden oldu mikroplar bilmiyorum ama siz de öyle her şeye her şeye dikkat edin Çok üzüldüm doğuma az bi zaman kala böyle bi şey yaşayınca, bebeklere de zararı olur diye endişelendim inşallah onlara bi etkisi olmamıştır. Sağlıkla bir doğuralım hepimiz inşallah ^_^

Günaydın canım.korkma allahın izniyle onlar çok iyidir bol su tüket sen gerisini vücudun halleder merak etme az kaldı zamanın senden çok güzel haberler bekliyoruz

Cok gecmis olsun ins herşey guzel olur bebekler saglikla doğar. Kacinci haftadasiniz?

Canım cok geçmiş olsun bende geçen hafta ishalım diye gittim ilacları kestirmişti ishal kesildi derken yine başladı bugün biraz daha iyiyim bakalım tam nasıl gecer bilmiyorum senin bebislerinde etkilenmemistir canım rabbim saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin

Kizlar ben hastanedeyim sabaha karsi 4te nişanım geldi gece boyu 10 dk 1 sancim vardi hafif cok önemsemedim. Kimseyi de telase vermek istemedim ama sumuksu kivamda uzayan akinti ile birlikte kan gelince gidelim dedik hastaneye. Rahim dikisim duruyor cok sukur açılma yok. Ama bu nst ne zorlu bir seymis dumduz yatmak hafif sanci çıktı. Bebeklerin suyu durumlari iyiymis. Ciğer gelistirici yaptılar. Adalat verdiler. Simdi de serum veriyorlar. Belki bu bitince cikarirlar dualarinizi esirgemeyin arkadaslar...

Kızlar merhaba sizlere bisey sormak istiyorum 19+3 teyiz biz ben bebişleri hissetmiyorum sanirim yada anlamiyomuyum haraketleri bilmiyorum siz ne zaman hissetmeye başladıniz ve nasıl bisey hissettiniz acaba :)

Allah yardımcın olsun canım.en yakın zamanda çıkarsın insallah sen ve bebislerin saglikli bi sekilde gönlünü ferah tut.

Çok teşekkürler amin inşallah hepimizin dileği o :) 35+5 teyiz biz şimdi. 37 de alacağını söylüyor doktorumuz bakalım.[/QUOTE
Masallah riskli donemler gecmis iciniz rahat olsun bol su için al
Kızlar merhaba sizlere bisey sormak istiyorum 19+3 teyiz biz ben bebişleri hissetmiyorum sanirim yada anlamiyomuyum haraketleri bilmiyorum siz ne zaman hissetmeye başladıniz ve nasıl bisey hissettiniz acaba :)
Iciniz rahat olsun 20 den sonra demislerdi ben 22 23 te hissettim daha iyi herkesin ayni olmuyor endiselenmeyin

Canım gecmis olsun en yakın zamanda çıkarsın insallah stres yapma sakın duam seninle

hadi hayırlısı haftan erken değil canını sıkma canım. en iyisi olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…