2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar merhaba sizlere bisey sormak istiyorum 19+3 teyiz biz ben bebişleri hissetmiyorum sanirim yada anlamiyomuyum haraketleri bilmiyorum siz ne zaman hissetmeye başladıniz ve nasıl bisey hissettiniz acaba :)
ben 21 den sonra net hissetmeye başladım canım meraklanma.

Allah yardımcın olsun canım.iyi haberlerini bekliyoruz

Kızlar merhaba sizlere bisey sormak istiyorum 19+3 teyiz biz ben bebişleri hissetmiyorum sanirim yada anlamiyomuyum haraketleri bilmiyorum siz ne zaman hissetmeye başladıniz ve nasıl bisey hissettiniz acaba :)
19-20de başlar ufak pıt pıtlar meraklanma.bebekler kas olarak kuvvetlendikçe çok rahat hissedeceksin

Çok teşekkürler amin inşallah hepimizin dileği o :) 35+5 teyiz biz şimdi. 37 de alacağını söylüyor doktorumuz bakalım.
Çok geçmiş olsun maşallah haftan cok güzel bizlerde görürüz o haftaları inşallah.
Geçmiş olsun canım inşallah durur sancıların dualarım seninle. Haftan seninde cok güzel Allah yardımcın olsun canım.

Dualarımız seninle canım inşallah durucak sancıların stres yapma sakın ha.

Mrb kizlar bende simdi geldim.hastaneden.doktorun dediklerini sizinle paylasmak istedim.son bir haftadir akintim.yogunlasmisti onun icin devlet hastanesine.gittim.bu defa.riskli.gebelik.doktoruna.muyane etti normal dedi bu akinti.icin.gogsumun alt kisminda cok batma oluyordu.bebekler pozisyon degistirmis.onceden sagli.sollu bas asagi ters duruyorlar idi.simdi soldaki basi asagida.sagdaki ise yukari cikmis soldakinin ustune dogru kaymis.soldakini sikistryomus o yizden soldakinin kafasina baski yapiyormus asagi dogru.ve goguslerimin tam altina uzandigi icin kaburga batmasi agri yapiyormus bu da..nst de cok onemli bi sancim cikmadi..bu sekilde.biri 1470 biri 1580 gr olmuslar

Maşallah arkadaşım.iyi öğrenmişsin neden olduğunu en azından için rahatlamıştır

Masallah kuzucuklara iyi olmana sevindim iyi ki gitmişsin dra rahatlamışsındir

Maşallah ne güzel büyümüşler :))

Saolun kizlar vala icimi rahatlattiniz etraf baskisi surekli artik hissetmen lazimlar dolasiyo etrafimda bende tedirgin oldum:) rahatlattiniz beni

Canım çok çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir. Çok şükür durdurabilmişler en azından umarım adalat fln iyi gelir de zamanınızı beklersiniz. Dualarımız seninle

Saolun kizlar vala icimi rahatlattiniz etraf baskisi surekli artik hissetmen lazimlar dolasiyo etrafimda bende tedirgin oldum:) rahatlattiniz beni
Net olarak 20-21 den sonra hissedersin canım hiç takma söylenenleri. Benim dün gibi hafif yanıma doğru yatarken pıt diye bir vurdu sıçramıştım burdu vurdu diye seninde yakındır rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…