- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.481
ben 21 den sonra net hissetmeye başladım canım meraklanma.Kızlar merhaba sizlere bisey sormak istiyorum 19+3 teyiz biz ben bebişleri hissetmiyorum sanirim yada anlamiyomuyum haraketleri bilmiyorum siz ne zaman hissetmeye başladıniz ve nasıl bisey hissettiniz acaba :)
Allah yardımcın olsun canım.iyi haberlerini bekliyoruzKizlar ben hastanedeyim sabaha karsi 4te nişanım geldigece boyu 10 dk 1 sancim vardi hafif cok önemsemedim. Kimseyi de telase vermek istemedim ama sumuksu kivamda uzayan akinti ile birlikte kan gelince gidelim dedik hastaneye. Rahim dikisim duruyor cok sukur açılma yok. Ama bu nst ne zorlu bir seymis dumduz yatmak hafif sanci çıktı. Bebeklerin suyu durumlari iyiymis. Ciğer gelistirici yaptılar. Adalat verdiler. Simdi de serum veriyorlar. Belki bu bitince cikarirlar dualarinizi esirgemeyin arkadaslar...
19-20de başlar ufak pıt pıtlar meraklanma.bebekler kas olarak kuvvetlendikçe çok rahat hissedeceksinKızlar merhaba sizlere bisey sormak istiyorum 19+3 teyiz biz ben bebişleri hissetmiyorum sanirim yada anlamiyomuyum haraketleri bilmiyorum siz ne zaman hissetmeye başladıniz ve nasıl bisey hissettiniz acaba :)
Çok geçmiş olsun maşallah haftan cok güzel bizlerde görürüz o haftaları inşallah.Çok teşekkürler amin inşallah hepimizin dileği o :) 35+5 teyiz biz şimdi. 37 de alacağını söylüyor doktorumuz bakalım.
Geçmiş olsun canım inşallah durur sancıların dualarım seninle. Haftan seninde cok güzel Allah yardımcın olsun canım.Kizlar ben hastanedeyim sabaha karsi 4te nişanım geldigece boyu 10 dk 1 sancim vardi hafif cok önemsemedim. Kimseyi de telase vermek istemedim ama sumuksu kivamda uzayan akinti ile birlikte kan gelince gidelim dedik hastaneye. Rahim dikisim duruyor cok sukur açılma yok. Ama bu nst ne zorlu bir seymis dumduz yatmak hafif sanci çıktı. Bebeklerin suyu durumlari iyiymis. Ciğer gelistirici yaptılar. Adalat verdiler. Simdi de serum veriyorlar. Belki bu bitince cikarirlar dualarinizi esirgemeyin arkadaslar...
Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok çok geçmiş olsun.Çok teşekkürler amin inşallah hepimizin dileği o :) 35+5 teyiz biz şimdi. 37 de alacağını söylüyor doktorumuz bakalım.
Dualarımız seninle canım inşallah durucak sancıların stres yapma sakın ha.Kizlar ben hastanedeyim sabaha karsi 4te nişanım geldigece boyu 10 dk 1 sancim vardi hafif cok önemsemedim. Kimseyi de telase vermek istemedim ama sumuksu kivamda uzayan akinti ile birlikte kan gelince gidelim dedik hastaneye. Rahim dikisim duruyor cok sukur açılma yok. Ama bu nst ne zorlu bir seymis dumduz yatmak hafif sanci çıktı. Bebeklerin suyu durumlari iyiymis. Ciğer gelistirici yaptılar. Adalat verdiler. Simdi de serum veriyorlar. Belki bu bitince cikarirlar dualarinizi esirgemeyin arkadaslar...
Maşallah arkadaşım.iyi öğrenmişsin neden olduğunu en azından için rahatlamıştırMrb kizlar bende simdi geldim.hastaneden.doktorun dediklerini sizinle paylasmak istedim.son bir haftadir akintim.yogunlasmisti onun icin devlet hastanesine.gittim.bu defa.riskli.gebelik.doktoruna.muyane etti normal dedi bu akinti.icin.gogsumun alt kisminda cok batma oluyordu.bebekler pozisyon degistirmis.onceden sagli.sollu bas asagi ters duruyorlar idi.simdi soldaki basi asagida.sagdaki ise yukari cikmis soldakinin ustune dogru kaymis.soldakini sikistryomus o yizden soldakinin kafasina baski yapiyormus asagi dogru.ve goguslerimin tam altina uzandigi icin kaburga batmasi agri yapiyormus bu da..nst de cok onemli bi sancim cikmadi..bu sekilde.biri 1470 biri 1580 gr olmuslar
Evet canim sukur..biraz rahatladim.ikizlerin erken dogum riski her zamn vardir dedi..bakalim hayirlsi ile saglijla gelsinler insallahMaşallah arkadaşım.iyi öğrenmişsin neden olduğunu en azından için rahatlamıştır
Masallah kuzucuklaraMrb kizlar bende simdi geldim.hastaneden.doktorun dediklerini sizinle paylasmak istedim.son bir haftadir akintim.yogunlasmisti onun icin devlet hastanesine.gittim.bu defa.riskli.gebelik.doktoruna.muyane etti normal dedi bu akinti.icin.gogsumun alt kisminda cok batma oluyordu.bebekler pozisyon degistirmis.onceden sagli.sollu bas asagi ters duruyorlar idi.simdi soldaki basi asagida.sagdaki ise yukari cikmis soldakinin ustune dogru kaymis.soldakini sikistryomus o yizden soldakinin kafasina baski yapiyormus asagi dogru.ve goguslerimin tam altina uzandigi icin kaburga batmasi agri yapiyormus bu da..nst de cok onemli bi sancim cikmadi..bu sekilde.biri 1470 biri 1580 gr olmuslar
Limon bile almio midem normalde eksi ye bende bayılırım ama yiyemiom acıyı cok seviyorum cok nadir tatli krizim geliyo :)Ayy bende yedim dondurma...gecen gunde canim acayip erik istedi adam zar zor bulmustu vallahi saolsun... bulantilarim halla oluyo benim
Aynen cnm ben.cok.pimpirikliyim daha.once de kayıp larim oldugu.icin malesef..gece.takinti yaptigim.icin.ruyalarda.gordum.hep.kotu.şeyler.biraz rahatladim.sukurMasallah kuzucuklaraiyi olmana sevindim iyi ki gitmişsin dra rahatlamışsındir
Maşallah ne güzel büyümüşler :))Mrb kizlar bende simdi geldim.hastaneden.doktorun dediklerini sizinle paylasmak istedim.son bir haftadir akintim.yogunlasmisti onun icin devlet hastanesine.gittim.bu defa.riskli.gebelik.doktoruna.muyane etti normal dedi bu akinti.icin.gogsumun alt kisminda cok batma oluyordu.bebekler pozisyon degistirmis.onceden sagli.sollu bas asagi ters duruyorlar idi.simdi soldaki basi asagida.sagdaki ise yukari cikmis soldakinin ustune dogru kaymis.soldakini sikistryomus o yizden soldakinin kafasina baski yapiyormus asagi dogru.ve goguslerimin tam altina uzandigi icin kaburga batmasi agri yapiyormus bu da..nst de cok onemli bi sancim cikmadi..bu sekilde.biri 1470 biri 1580 gr olmuslar
Sagol cnmMaşallah ne güzel büyümüşler :))
Ben bugun gitim cnm doktora ikiside kiz olabilirlermis:) ama yinede net bisey soylemiyorum dedi anlayacagin yine ogrenemedmLimon bile almio midem normalde eksi ye bende bayılırım ama yiyemiom acıyı cok seviyorum cok nadir tatli krizim geliyo :)
Canım çok çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir. Çok şükür durdurabilmişler en azından umarım adalat fln iyi gelir de zamanınızı beklersiniz. Dualarımız seninleKizlar ben hastanedeyim sabaha karsi 4te nişanım geldigece boyu 10 dk 1 sancim vardi hafif cok önemsemedim. Kimseyi de telase vermek istemedim ama sumuksu kivamda uzayan akinti ile birlikte kan gelince gidelim dedik hastaneye. Rahim dikisim duruyor cok sukur açılma yok. Ama bu nst ne zorlu bir seymis dumduz yatmak hafif sanci çıktı. Bebeklerin suyu durumlari iyiymis. Ciğer gelistirici yaptılar. Adalat verdiler. Simdi de serum veriyorlar. Belki bu bitince cikarirlar dualarinizi esirgemeyin arkadaslar...
Net olarak 20-21 den sonra hissedersin canım hiç takma söylenenleri. Benim dün gibi hafif yanıma doğru yatarken pıt diye bir vurdu sıçramıştım burdu vurdu diyeSaolun kizlar vala icimi rahatlattiniz etraf baskisi surekli artik hissetmen lazimlar dolasiyo etrafimda bende tedirgin oldum:) rahatlattiniz beni
Net olarak 20-21 den sonra hissedersin canım hiç takma söylenenleri. Benim dün gibi hafif yanıma doğru yatarken pıt diye bir vurdu sıçramıştım burdu vurdu diyeseninde yakındır rahat ol
Hemdee neeee. Biz 30+1 olduk iç savaş var resmenSonradan büyüdükçe hele iki tane yeterince hissedicez zaten muhtemelen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?