2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hakkınızda hayırlısı olsun her iki durumda da inşallah gönlünüze göre olur. Dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz

Çok şükür rahatladın dimi. Mutlu ol bi terslik yok dikkat et kendine canım

Oyle cnm cok.şükür.
Bebeklerin.biri.tam.göğüslern altinda tekmeliyo.cok.yukarda sanki.orayi.oyuyo.canim.cok aciyo.sanirim.bunun.cozumu de.yok
Valla Can'ım sabırla yerdegıstırmesini bekle bir de son aya doğru assagıya inmeleri gerekiyor sabırlı olcan Can'ım...

Merhaba kizlarrr bende 6 haftalik ikizlere hamileyim tüp bebek Ankara da olanlar varsa doktor önerisi bekliyorum. Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Amin...hayırlısı inşallah dikkat et. Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah

Slm kizlar bir kac gündür bebekler kaburgalarimin altina sıkıştırıyorlar kendilerini cok canım yanıyor sizdede öylemi

Slm kizlar bir kac gündür bebekler kaburgalarimin altina sıkıştırıyorlar kendilerini cok canım yanıyor sizdede öylemi
Cnm benim de canim.cok aciyo sag.gogsumun alti cok aciyo.sanki bi yerrle cizdirmisim o bolgeyi de oyle bi aci.bebek taaa oraya cikmis bgn kontrole gittim.oyle dedi doktor.biri bas asagi biri de paralel duruyordu.

Cnm benim de canim.cok aciyo sag.gogsumun alti cok aciyo.sanki bi yerrle cizdirmisim o bolgeyi de oyle bi aci.bebek taaa oraya cikmis bgn kontrole gittim.oyle dedi doktor.biri bas asagi biri de paralel duruyordu.
Genellikle sikayetler hep sag kaburgada drum safra kesesine baski yapiyor o yuzden daha siddetli hissediyorsun sag tarafta agriyi dedi.
Benim de oglum sagda israrla oraya yerlesiyor .agrilar tarifsiz ama onlara kavusacak olmak her aciya deger ♡

Genellikle sikayetler hep sag kaburgada drum safra kesesine baski yapiyor o yuzden daha siddetli hissediyorsun sag tarafta agriyi dedi.
Benim de oglum sagda israrla oraya yerlesiyor .agrilar tarifsiz ama onlara kavusacak olmak her aciya deger ♡

sagol cnm simdilik iyiyiz sıkıntı yok,elhamdülillah.Sadece küçük kizimin odasi degisti diye dert ediyorum 1haftadir iyilesme durumlarina gore odalari degisiyor,biri birinden daha iyi diye o götürüldü kardesinin yanindan aslinda iyi bisey ama beraber olmalari daha iyi geliyordu bana.

gelişmeleri nasıl canım kiloları falan? doktorlar çıkış tarihi veriyorlar mı?

O da kardeşinin ardından gider merak etme annesi inşallah en kısa zamanda cıkarlar.

gelişmeleri nasıl canım kiloları falan? doktorlar çıkış tarihi veriyorlar mı?
cnm kilo alimi 15 gunden sonra başlıyor demisti drumuz,odemleri attilar hep.su an daha yeni dogum kilolarina ulastilar bi daha,bugun 18.gunumuz..Allah kimseyi darda birakmasin,bizi de sizleri de..cok zor cok..o camın arkasindan sevmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…