- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.501
hehe dimi ama :))Hemdee neeee. Biz 30+1 olduk iç savaş var resmen
Hakkınızda hayırlısı olsun her iki durumda da inşallah gönlünüze göre olur. Dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruzKizlar ben hastanedeyim sabaha karsi 4te nişanım geldigece boyu 10 dk 1 sancim vardi hafif cok önemsemedim. Kimseyi de telase vermek istemedim ama sumuksu kivamda uzayan akinti ile birlikte kan gelince gidelim dedik hastaneye. Rahim dikisim duruyor cok sukur açılma yok. Ama bu nst ne zorlu bir seymis dumduz yatmak hafif sanci çıktı. Bebeklerin suyu durumlari iyiymis. Ciğer gelistirici yaptılar. Adalat verdiler. Simdi de serum veriyorlar. Belki bu bitince cikarirlar dualarinizi esirgemeyin arkadaslar...
Çok şükür rahatladın dimi. Mutlu ol bi terslik yok dikkat et kendine canımMrb kizlar bende simdi geldim.hastaneden.doktorun dediklerini sizinle paylasmak istedim.son bir haftadir akintim.yogunlasmisti onun icin devlet hastanesine.gittim.bu defa.riskli.gebelik.doktoruna.muyane etti normal dedi bu akinti.icin.gogsumun alt kisminda cok batma oluyordu.bebekler pozisyon degistirmis.onceden sagli.sollu bas asagi ters duruyorlar idi.simdi soldaki basi asagida.sagdaki ise yukari cikmis soldakinin ustune dogru kaymis.soldakini sikistryomus o yizden soldakinin kafasina baski yapiyormus asagi dogru.ve goguslerimin tam altina uzandigi icin kaburga batmasi agri yapiyormus bu da..nst de cok onemli bi sancim cikmadi..bu sekilde.biri 1470 biri 1580 gr olmuslar
Oyle cnm cok.şükür.Çok şükür rahatladın dimi. Mutlu ol bi terslik yok dikkat et kendine canım
Valla Can'ım sabırla yerdegıstırmesini bekle bir de son aya doğru assagıya inmeleri gerekiyor sabırlı olcan Can'ım...Oyle cnm cok.şükür.
Bebeklerin.biri.tam.göğüslern altinda tekmeliyo.cok.yukarda sanki.orayi.oyuyo.canim.cok aciyo.sanirim.bunun.cozumu de.yok
Amin...hayırlısı inşallah dikkat et. Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallahMerhaba kizlarrr bende 6 haftalik ikizlere hamileyim tüp bebek Ankara da olanlar varsa doktor önerisi bekliyorum. Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Bende aynı durumdayım özellikle sağ taraftan kaburga ağrısı çekiyorum. Sağdaki ufaklık daha büyük itiyor yukarı.Slm kizlar bir kac gündür bebekler kaburgalarimin altina sıkıştırıyorlar kendilerini cok canım yanıyor sizdede öylemi
Ayyyy cok tatli yaaaaaa :) maşallah tek yumurta ikizi mi seninkilerBen bugun gitim cnm doktora ikiside kiz olabilirlermis:) ama yinede net bisey soylemiyorum dedi anlayacagin yine ogrenemedm
Cnm benim de canim.cok aciyo sag.gogsumun alti cok aciyo.sanki bi yerrle cizdirmisim o bolgeyi de oyle bi aci.bebek taaa oraya cikmis bgn kontrole gittim.oyle dedi doktor.biri bas asagi biri de paralel duruyordu.Slm kizlar bir kac gündür bebekler kaburgalarimin altina sıkıştırıyorlar kendilerini cok canım yanıyor sizdede öylemi
Genellikle sikayetler hep sag kaburgada drum safra kesesine baski yapiyor o yuzden daha siddetli hissediyorsun sag tarafta agriyi dedi.Cnm benim de canim.cok aciyo sag.gogsumun alti cok aciyo.sanki bi yerrle cizdirmisim o bolgeyi de oyle bi aci.bebek taaa oraya cikmis bgn kontrole gittim.oyle dedi doktor.biri bas asagi biri de paralel duruyordu.
Genellikle sikayetler hep sag kaburgada drum safra kesesine baski yapiyor o yuzden daha siddetli hissediyorsun sag tarafta agriyi dedi.Cnm benim de canim.cok aciyo sag.gogsumun alti cok aciyo.sanki bi yerrle cizdirmisim o bolgeyi de oyle bi aci.bebek taaa oraya cikmis bgn kontrole gittim.oyle dedi doktor.biri bas asagi biri de paralel duruyordu.
Yok cnm cift yumurta ikiziAyyyy cok tatli yaaaaaa :) maşallah tek yumurta ikizi mi seninkiler
sagol cnm simdilik iyiyiz sıkıntı yok,elhamdülillah.Sadece küçük kizimin odasi degisti diye dert ediyorum 1haftadir
gelişmeleri nasıl canım kiloları falan? doktorlar çıkış tarihi veriyorlar mı?sagol cnm simdilik iyiyiz sıkıntı yok,elhamdülillah.Sadece küçük kizimin odasi degisti diye dert ediyorum 1haftadiriyilesme durumlarina gore odalari degisiyor,biri birinden daha iyi diye o götürüldü kardesinin yanindan aslinda iyi bisey ama beraber olmalari daha iyi geliyordu bana.
O da kardeşinin ardından gider merak etme annesi inşallah en kısa zamanda cıkarlar.sagol cnm simdilik iyiyiz sıkıntı yok,elhamdülillah.Sadece küçük kizimin odasi degisti diye dert ediyorum 1haftadiriyilesme durumlarina gore odalari degisiyor,biri birinden daha iyi diye o götürüldü kardesinin yanindan aslinda iyi bisey ama beraber olmalari daha iyi geliyordu bana.
cnm kilo alimi 15 gunden sonra başlıyor demisti drumuz,odemleri attilar hep.su an daha yeni dogum kilolarina ulastilar bi daha,bugun 18.gunumuz..Allah kimseyi darda birakmasin,bizi de sizleri de..cok zor cok..o camın arkasindan sevmek...gelişmeleri nasıl canım kiloları falan? doktorlar çıkış tarihi veriyorlar mı?
sgl cnm Insallah..duaya o kadar cok ihtiyacimiz var ki...O da kardeşinin ardından gider merak etme annesi inşallah en kısa zamanda cıkarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?