- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.521
Allah sabır versin yakında tamamen kavuşacaksınız canım. Zor tabi ama ordalar bak bebişlerin çok şükür.cnm kilo alimi 15 gunden sonra başlıyor demisti drumuz,odemleri attilar hep.su an daha yeni dogum kilolarina ulastilar bi daha,bugun 18.gunumuz..Allah kimseyi darda birakmasin,bizi de sizleri de..cok zor cok..o camın arkasindan sevmek...
İnşallah en kısa zamanda ikisi de çıkarlar.biraz sabır ve dua..Allah yardımcınız olsun.sagol cnm simdilik iyiyiz sıkıntı yok,elhamdülillah.Sadece küçük kizimin odasi degisti diye dert ediyorum 1haftadiriyilesme durumlarina gore odalari degisiyor,biri birinden daha iyi diye o götürüldü kardesinin yanindan aslinda iyi bisey ama beraber olmalari daha iyi geliyordu bana.
Ben bugun gitim cnm doktora ikiside kiz olabilirlermis:) ama yinede net bisey soylemiyorum dedi anlayacagin yine ogrenemed
Mübarek günlerin yüzü suyu hörmetine allah dualarımızı kabul etsin.tez vakitte her bekleyene güzel habereler nasip etsinsgl cnm Insallah..duaya o kadar cok ihtiyacimiz var ki...
Aminn canım hepimize inşallahhMübarek günlerin yüzü suyu hörmetine allah dualarımızı kabul etsin.tez vakitte her bekleyene güzel habereler nasip etsin
Amin insaAllah cnmMübarek günlerin yüzü suyu hörmetine allah dualarımızı kabul etsin.tez vakitte her bekleyene güzel habereler nasip etsin
Öyle düşünme canim ya maşallah iyi demekki olsun dua edelim de öbür bebisin de gitsin bian once yanina :)sagol cnm simdilik iyiyiz sıkıntı yok,elhamdülillah.Sadece küçük kizimin odasi degisti diye dert ediyorum 1haftadiriyilesme durumlarina gore odalari degisiyor,biri birinden daha iyi diye o götürüldü kardesinin yanindan aslinda iyi bisey ama beraber olmalari daha iyi geliyordu bana.
Ayniyiz :)Yok cnm cift yumurta ikizi
Allahım bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin. Yaşayacakları yaşatacakları en zor imtihan bu olsun inşallah. Elbet bu zorluklarında bir ferahlığı vardır.cnm kilo alimi 15 gunden sonra başlıyor demisti drumuz,odemleri attilar hep.su an daha yeni dogum kilolarina ulastilar bi daha,bugun 18.gunumuz..Allah kimseyi darda birakmasin,bizi de sizleri de..cok zor cok..o camın arkasindan sevmek...
Allahim cumlemizinkini bagislasin cnmAyniyiz :)
Herkese tesekkur ederim arkadaşlar. Dün akşam çıktım hastaneden. Bir daha kasılma olmadi çok şükür. Ciğer gelistiricinin diğer dozunu da yaptılar çıkmadan. Adalat atıyorum 8 saate bir yarim ölçü. Sabah 5 buçuk civari yine kanama oldu. Şimdi iyice koyu bir kıvamda ve koyu kırmızı (mucus plug diye aratinca çıkıyor) rahmin agzini tikayan şeymiş nişan işte... Insan basina ilk defa gelince bilmiyor nasıl oldugunu. Bebeklerin hareketleri azaldı gibi hissediyorum hatta baş aşağı duran bebegi baya bir aşağıda hissediyorum baski yapıyor... Aldığım ilaclardan mi bilmiyorum. Girdigimiz şu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine sabah ezaninda doğuran doğurmayan hepimize dua ettim. Allah kimseyi bu yolda zorluklarla eğlemesin insallah. Kuvezde bebeklerini bekleyen anneleri yavrularina, yavrularini da analarina sag salim kavustursun. Hepimizin doğumları vakitlice ve sağlıkla olsun inşallah... Artık pihti gibi akinti devam edecek olursa sanırım öğleden sonra drumu arayıp yine gideriz hastaneye...Umarim bebekler de hareketlenirler...
Allah razi olsun insallah cnm.Allahım bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin. Yaşayacakları yaşatacakları en zor imtihan bu olsun inşallah. Elbet bu zorluklarında bir ferahlığı vardır.
Allahım mübarek günlerde hakkımızda hayırlısını versin. Hiç endişelenme rabbim sağlıkla hayırlı zamanda doğumunu nasip etsin inşallah..Herkese tesekkur ederim arkadaşlar. Dün akşam çıktım hastaneden. Bir daha kasılma olmadi çok şükür. Ciğer gelistiricinin diğer dozunu da yaptılar çıkmadan. Adalat atıyorum 8 saate bir yarim ölçü. Sabah 5 buçuk civari yine kanama oldu. Şimdi iyice koyu bir kıvamda ve koyu kırmızı (mucus plug diye aratinca çıkıyor) rahmin agzini tikayan şeymiş nişan işte... Insan basina ilk defa gelince bilmiyor nasıl oldugunu. Bebeklerin hareketleri azaldı gibi hissediyorum hatta baş aşağı duran bebegi baya bir aşağıda hissediyorum baski yapıyor... Aldığım ilaclardan mi bilmiyorum. Girdigimiz şu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine sabah ezaninda doğuran doğurmayan hepimize dua ettim. Allah kimseyi bu yolda zorluklarla eğlemesin insallah. Kuvezde bebeklerini bekleyen anneleri yavrularina, yavrularini da analarina sag salim kavustursun. Hepimizin doğumları vakitlice ve sağlıkla olsun inşallah... Artık pihti gibi akinti devam edecek olursa sanırım öğleden sonra drumu arayıp yine gideriz hastaneye...Umarim bebekler de hareketlenirler...
Hakkınızda hayırlısı canım,Rabbim dualarını kabul etsin.Dikkat et kendine haber ver gelişmeleri.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Herkese tesekkur ederim arkadaşlar. Dün akşam çıktım hastaneden. Bir daha kasılma olmadi çok şükür. Ciğer gelistiricinin diğer dozunu da yaptılar çıkmadan. Adalat atıyorum 8 saate bir yarim ölçü. Sabah 5 buçuk civari yine kanama oldu. Şimdi iyice koyu bir kıvamda ve koyu kırmızı (mucus plug diye aratinca çıkıyor) rahmin agzini tikayan şeymiş nişan işte... Insan basina ilk defa gelince bilmiyor nasıl oldugunu. Bebeklerin hareketleri azaldı gibi hissediyorum hatta baş aşağı duran bebegi baya bir aşağıda hissediyorum baski yapıyor... Aldığım ilaclardan mi bilmiyorum. Girdigimiz şu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine sabah ezaninda doğuran doğurmayan hepimize dua ettim. Allah kimseyi bu yolda zorluklarla eğlemesin insallah. Kuvezde bebeklerini bekleyen anneleri yavrularina, yavrularini da analarina sag salim kavustursun. Hepimizin doğumları vakitlice ve sağlıkla olsun inşallah... Artık pihti gibi akinti devam edecek olursa sanırım öğleden sonra drumu arayıp yine gideriz hastaneye...Umarim bebekler de hareketlenirler...
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaMerhaba kizlarrr bende 6 haftalik ikizlere hamileyim tüp bebek Ankara da olanlar varsa doktor önerisi bekliyorum. Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Daha iyi olacaklar Allahın izniyle annesi dua et moralini yüksek tut elinden geldikcesagol cnm simdilik iyiyiz sıkıntı yok,elhamdülillah.Sadece küçük kizimin odasi degisti diye dert ediyorum 1haftadiriyilesme durumlarina gore odalari degisiyor,biri birinden daha iyi diye o götürüldü kardesinin yanindan aslinda iyi bisey ama beraber olmalari daha iyi geliyordu bana.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.bol bol dinlenin.Herkese tesekkur ederim arkadaşlar. Dün akşam çıktım hastaneden. Bir daha kasılma olmadi çok şükür. Ciğer gelistiricinin diğer dozunu da yaptılar çıkmadan. Adalat atıyorum 8 saate bir yarim ölçü. Sabah 5 buçuk civari yine kanama oldu. Şimdi iyice koyu bir kıvamda ve koyu kırmızı (mucus plug diye aratinca çıkıyor) rahmin agzini tikayan şeymiş nişan işte... Insan basina ilk defa gelince bilmiyor nasıl oldugunu. Bebeklerin hareketleri azaldı gibi hissediyorum hatta baş aşağı duran bebegi baya bir aşağıda hissediyorum baski yapıyor... Aldığım ilaclardan mi bilmiyorum. Girdigimiz şu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine sabah ezaninda doğuran doğurmayan hepimize dua ettim. Allah kimseyi bu yolda zorluklarla eğlemesin insallah. Kuvezde bebeklerini bekleyen anneleri yavrularina, yavrularini da analarina sag salim kavustursun. Hepimizin doğumları vakitlice ve sağlıkla olsun inşallah... Artık pihti gibi akinti devam edecek olursa sanırım öğleden sonra drumu arayıp yine gideriz hastaneye...Umarim bebekler de hareketlenirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?