2017 de İkiz Annesi Olucaklar

cnm kilo alimi 15 gunden sonra başlıyor demisti drumuz,odemleri attilar hep.su an daha yeni dogum kilolarina ulastilar bi daha,bugun 18.gunumuz..Allah kimseyi darda birakmasin,bizi de sizleri de..cok zor cok..o camın arkasindan sevmek...
Allah sabır versin yakında tamamen kavuşacaksınız canım. Zor tabi ama ordalar bak bebişlerin çok şükür.

İnşallah en kısa zamanda ikisi de çıkarlar.biraz sabır ve dua..Allah yardımcınız olsun.

Öyle düşünme canim ya maşallah iyi demekki olsun dua edelim de öbür bebisin de gitsin bian once yanina :)

cnm kilo alimi 15 gunden sonra başlıyor demisti drumuz,odemleri attilar hep.su an daha yeni dogum kilolarina ulastilar bi daha,bugun 18.gunumuz..Allah kimseyi darda birakmasin,bizi de sizleri de..cok zor cok..o camın arkasindan sevmek...
Allahım bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin. Yaşayacakları yaşatacakları en zor imtihan bu olsun inşallah. Elbet bu zorluklarında bir ferahlığı vardır.

Kızlar iki gündür kasıklarımda bir ağrı var gibi ağrı da değil sanki kalkarken falan bi boşluk var gibi sanki içimde su dolu balon var kalkınca düşecek gibi oluyor cmrtsi kontrolüm var inşallah sağlık haberlerini alırım ve hala hareket falan hissetmiyorum normal mi bide bebekler bu hafta da tam olarak neredeler acaba elimi koyduğum da da hissetmiyorum

Son düzenleme:
Herkese tesekkur ederim arkadaşlar. Dün akşam çıktım hastaneden. Bir daha kasılma olmadi çok şükür. Ciğer gelistiricinin diğer dozunu da yaptılar çıkmadan. Adalat atıyorum 8 saate bir yarim ölçü. Sabah 5 buçuk civari yine kanama oldu. Şimdi iyice koyu bir kıvamda ve koyu kırmızı (mucus plug diye aratinca çıkıyor) rahmin agzini tikayan şeymiş nişan işte... Insan basina ilk defa gelince bilmiyor nasıl oldugunu. Bebeklerin hareketleri azaldı gibi hissediyorum hatta baş aşağı duran bebegi baya bir aşağıda hissediyorum baski yapıyor... Aldığım ilaclardan mi bilmiyorum. Girdigimiz şu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine sabah ezaninda doğuran doğurmayan hepimize dua ettim. Allah kimseyi bu yolda zorluklarla eğlemesin insallah. Kuvezde bebeklerini bekleyen anneleri yavrularina, yavrularini da analarina sag salim kavustursun. Hepimizin doğumları vakitlice ve sağlıkla olsun inşallah... Artık pihti gibi akinti devam edecek olursa sanırım öğleden sonra drumu arayıp yine gideriz hastaneye...Umarim bebekler de hareketlenirler...

Gecmis olsun canim. Insallah beklerler bebisler ama olursa da nasip en saglikli sekilde ve hayirli vakitte kavuştursun Allah

Allahım mübarek günlerde hakkımızda hayırlısını versin. Hiç endişelenme rabbim sağlıkla hayırlı zamanda doğumunu nasip etsin inşallah..

Şu ishalden ne çektim kızlar ya yine gittim doktora bu sefer kaka testi istedi amip çıktı allahtan gitmisim ilac verdi gecer bebeklere birsey olmaz dedi ama korkuyorum inşallah birsey olmaz kasıklarım karnım agrıyordu dr ishaldendir ama yinede toco ya baglayalım dedi sancı falanda yok bebeklerede bakmıstı zaten iyilerdi karnım niye agrıyor ya rabbim herkese şifa versin

Hakkınızda hayırlısı canım,Rabbim dualarını kabul etsin.Dikkat et kendine haber ver gelişmeleri.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Daha iyi olacaklar Allahın izniyle annesi dua et moralini yüksek tut elinden geldikce

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.bol bol dinlenin.

Kizlar ankara da sincan.lokman.hekim.hastanesine giden var mi.ben doktorumu degiscem.oraya devam etmek.istiyorum artik..arkadasim orda dogum yapti gayet de mennundu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…