- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.541
Masallahh canimkızlar merhaba, nasılsınız,
bende dün kontrole gittim, kızım 1400, oğlum da 1450 gr dı, herşey yolunda şimdilik, rahim ağzıda ölçüldü 33,5 dedi doktorum, gayet iyi dedi, 29 nisan'a kadar çalışabilir raporu verdi, haftaya yıllık izne çıkacağım, sonra 3 hafta daha çalışmam gerekiyor, bakalım o günleri görecekmiyim,
ben birkaç gün önce üzücü bir haber aldım, ister istemez çok üzüldüm ve ağladım, iki üç kere hem sancı hemde kasılma oldu, bildiğin karnım kaya gibi olmuştu, doktorumu aradım, eğer kasılma aynı aralıklarda olursa hemen gel dedi, magnezyum günde bir defa alıyordum, ikiye çıkardı, birde ciğer geliştirici iğneyi sordum, şimdilik vurmayacağım dedi, 33.haftada tekrar bakacağım ona göre karar vereceğim dedi,Masallahh canimbende dun gittim.doktora benimkilerin kilosu da o civarda idi.benim.rahim boyu.kisa.ama.ins.cok.erken gelmezler benimkiler de..karnimda sertli k oluyo mu seninde.onunla ilgili bir sey.dedi mi doktorn cnm
Uyusmanin nedeni neymis cnm.bende olmuyo normalde.ama.gece uzerine yatinca oluyo o da normal.sanirimben birkaç gün önce üzücü bir haber aldım, ister istemez çok üzüldüm ve ağladım, iki üç kere hem sancı hemde kasılma oldu, bildiğin karnım kaya gibi olmuştu, doktorumu aradım, eğer kasılma aynı aralıklarda olursa hemen gel dedi, magnezyum günde bir defa alıyordum, ikiye çıkardı, birde ciğer geliştirici iğneyi sordum, şimdilik vurmayacağım dedi, 33.haftada tekrar bakacağım ona göre karar vereceğim dedi,
doğumla ilgili önceden 37.hafta diyordu, şimdi gittiğimizde belli olmaz dedi,
birde ellerinde uyuşma varmı, yaklaşık 1 haftadır sabah kalktığımda ellerimde uyuşma oluyor
Bem mg gunde 2 alinca ishal.yapti beniben birkaç gün önce üzücü bir haber aldım, ister istemez çok üzüldüm ve ağladım, iki üç kere hem sancı hemde kasılma oldu, bildiğin karnım kaya gibi olmuştu, doktorumu aradım, eğer kasılma aynı aralıklarda olursa hemen gel dedi, magnezyum günde bir defa alıyordum, ikiye çıkardı, birde ciğer geliştirici iğneyi sordum, şimdilik vurmayacağım dedi, 33.haftada tekrar bakacağım ona göre karar vereceğim dedi,
doğumla ilgili önceden 37.hafta diyordu, şimdi gittiğimizde belli olmaz dedi,
birde ellerinde uyuşma varmı, yaklaşık 1 haftadır sabah kalktığımda ellerimde uyuşma oluyor
onu sordum, her gebede olmaz ama bu haftalarda normal dedi, hatta dahada artabilir dedi, ilaç tedavisi yok,soğuk havlu koy bileklerine yada bileklik kullanmalısın dedi, doğumdan 3 ay sonra geçer dediUyusmanin nedeni neymis cnm.bende olmuyo normalde.ama.gece uzerine yatinca oluyo o da normal.sanirim
masallah size canım kilolarıda gayet güzelmiş zamaninda dogarlar insallah nasıl çalışiyorsun canım zor olmuyormu artık ben simdiden yürümeye zorlanıyorum allah kolaylık versinkızlar merhaba, nasılsınız,
bende dün kontrole gittim, kızım 1400, oğlum da 1450 gr dı, herşey yolunda şimdilik, rahim ağzıda ölçüldü 33,5 dedi doktorum, gayet iyi dedi, 29 nisan'a kadar çalışabilir raporu verdi, haftaya yıllık izne çıkacağım, sonra 3 hafta daha çalışmam gerekiyor, bakalım o günleri görecekmiyim,
bu hafta 2 gün izin kullandım, haftayada 5 gün kullanacam, zorlanmaya başladım, ama işyerimdekiler çok yardımcı oluyorlar, inşallah böyle gidermasallah size canım kilolarıda gayet güzelmiş zamaninda dogarlar insallah nasıl çalışiyorsun canım zor olmuyormu artık ben simdiden yürümeye zorlanıyorum allah kolaylık versin
bende de aynı durum oldu, benim bağırsaklarımda sorun olduğundan , iyi oldu benim içinBem mg gunde 2 alinca ishal.yapti beni
insallah cnm..Daha iyi olacaklar Allahın izniyle annesi dua et moralini yüksek tut elinden geldikce
Amin canım e iste calısıyorsun eve gelince yemek bulasık temizlik zor oluyordur senin icinbu hafta 2 gün izin kullandım, haftayada 5 gün kullanacam, zorlanmaya başladım, ama işyerimdekiler çok yardımcı oluyorlar, inşallah böyle gider
Amin canım rabbim saglıklı şekilde evinize gelmeyi nasip etsin şu mübarek aylardainsallah cnm..
Evlat ne guzel şeymiş ya Rabbim..Allah hicbirimizi onlarin sagligiyla sinamasin.
eşim saolsun o yapıyor, yemek, bulaşık ona ait, bazende ablam yapıp getiriyor, temizlikdede eşime yardım ediyorum sadece evi siliyorum yada ablam geliyor, çamaşır yıkama, kurutma bana aitAmin canım e iste calısıyorsun eve gelince yemek bulasık temizlik zor oluyordur senin icin
amin canım, inşallah en kısa sürede evlerine gelir kuzucuklarinsallah cnm..
Evlat ne guzel şeymiş ya Rabbim..Allah hicbirimizi onlarin sagligiyla sinamasin.
evet canım yardimlar cok oluyor bende de sadece bulaşık camasır işleri bana ait artık doguma kadar sabredelimeşim saolsun o yapıyor, yemek, bulaşık ona ait, bazende ablam yapıp getiriyor, temizlikdede eşime yardım ediyorum sadece evi siliyorum yada ablam geliyor, çamaşır yıkama, kurutma bana ait
bu konuda şanslıyım
insallah cnm..Inan evde duramadim,sanki yillardir berabermisiz de cekip almislar benden..kaynanama geldim,Onlara aldigim hersey oylece duruyor,kapiyi kapattik gormuyordum ama o kapinin onunden bile gecip giderken bi ton gözyaşı döküyordum..Onlar cikana kadar burda kalmak istedik..insallah hicbirinizin yolu dusmez o kuvez yollarina..amin canım, inşallah en kısa sürede evlerine gelir kuzucuklar
amin cnm...Amin canım rabbim saglıklı şekilde evinize gelmeyi nasip etsin şu mübarek aylarda
Allah razı olsun canım duana içtenlikle amin diyorum Allah hepinizin yardımcısı olsunHerkese tesekkur ederim arkadaşlar. Dün akşam çıktım hastaneden. Bir daha kasılma olmadi çok şükür. Ciğer gelistiricinin diğer dozunu da yaptılar çıkmadan. Adalat atıyorum 8 saate bir yarim ölçü. Sabah 5 buçuk civari yine kanama oldu. Şimdi iyice koyu bir kıvamda ve koyu kırmızı (mucus plug diye aratinca çıkıyor) rahmin agzini tikayan şeymiş nişan işte... Insan basina ilk defa gelince bilmiyor nasıl oldugunu. Bebeklerin hareketleri azaldı gibi hissediyorum hatta baş aşağı duran bebegi baya bir aşağıda hissediyorum baski yapıyor... Aldığım ilaclardan mi bilmiyorum. Girdigimiz şu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine sabah ezaninda doğuran doğurmayan hepimize dua ettim. Allah kimseyi bu yolda zorluklarla eğlemesin insallah. Kuvezde bebeklerini bekleyen anneleri yavrularina, yavrularini da analarina sag salim kavustursun. Hepimizin doğumları vakitlice ve sağlıkla olsun inşallah... Artık pihti gibi akinti devam edecek olursa sanırım öğleden sonra drumu arayıp yine gideriz hastaneye...Umarim bebekler de hareketlenirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?