2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kızlar merhaba, nasılsınız,
bende dün kontrole gittim, kızım 1400, oğlum da 1450 gr dı, herşey yolunda şimdilik, rahim ağzıda ölçüldü 33,5 dedi doktorum, gayet iyi dedi, 29 nisan'a kadar çalışabilir raporu verdi, haftaya yıllık izne çıkacağım, sonra 3 hafta daha çalışmam gerekiyor, bakalım o günleri görecekmiyim,

Masallahh canimbende dun gittim.doktora benimkilerin kilosu da o civarda idi.benim.rahim boyu.kisa.ama.ins.cok.erken gelmezler benimkiler de..karnimda sertli k oluyo mu seninde.onunla ilgili bir sey.dedi mi doktorn cnm

Masallahh canimbende dun gittim.doktora benimkilerin kilosu da o civarda idi.benim.rahim boyu.kisa.ama.ins.cok.erken gelmezler benimkiler de..karnimda sertli k oluyo mu seninde.onunla ilgili bir sey.dedi mi doktorn cnm
ben birkaç gün önce üzücü bir haber aldım, ister istemez çok üzüldüm ve ağladım, iki üç kere hem sancı hemde kasılma oldu, bildiğin karnım kaya gibi olmuştu, doktorumu aradım, eğer kasılma aynı aralıklarda olursa hemen gel dedi, magnezyum günde bir defa alıyordum, ikiye çıkardı, birde ciğer geliştirici iğneyi sordum, şimdilik vurmayacağım dedi, 33.haftada tekrar bakacağım ona göre karar vereceğim dedi,
doğumla ilgili önceden 37.hafta diyordu, şimdi gittiğimizde belli olmaz dedi,
birde ellerinde uyuşma varmı, yaklaşık 1 haftadır sabah kalktığımda ellerimde uyuşma oluyor

Uyusmanin nedeni neymis cnm.bende olmuyo normalde.ama.gece uzerine yatinca oluyo o da normal.sanirim

Bem mg gunde 2 alinca ishal.yapti beni

Uyusmanin nedeni neymis cnm.bende olmuyo normalde.ama.gece uzerine yatinca oluyo o da normal.sanirim
onu sordum, her gebede olmaz ama bu haftalarda normal dedi, hatta dahada artabilir dedi, ilaç tedavisi yok,soğuk havlu koy bileklerine yada bileklik kullanmalısın dedi, doğumdan 3 ay sonra geçer dedi

masallah size canım kilolarıda gayet güzelmiş zamaninda dogarlar insallah nasıl çalışiyorsun canım zor olmuyormu artık ben simdiden yürümeye zorlanıyorum allah kolaylık versin

masallah size canım kilolarıda gayet güzelmiş zamaninda dogarlar insallah nasıl çalışiyorsun canım zor olmuyormu artık ben simdiden yürümeye zorlanıyorum allah kolaylık versin
bu hafta 2 gün izin kullandım, haftayada 5 gün kullanacam, zorlanmaya başladım, ama işyerimdekiler çok yardımcı oluyorlar, inşallah böyle gider

bu hafta 2 gün izin kullandım, haftayada 5 gün kullanacam, zorlanmaya başladım, ama işyerimdekiler çok yardımcı oluyorlar, inşallah böyle gider
Amin canım e iste calısıyorsun eve gelince yemek bulasık temizlik zor oluyordur senin icin

Amin canım e iste calısıyorsun eve gelince yemek bulasık temizlik zor oluyordur senin icin
eşim saolsun o yapıyor, yemek, bulaşık ona ait, bazende ablam yapıp getiriyor, temizlikdede eşime yardım ediyorum sadece evi siliyorum yada ablam geliyor, çamaşır yıkama, kurutma bana ait
bu konuda şanslıyım

eşim saolsun o yapıyor, yemek, bulaşık ona ait, bazende ablam yapıp getiriyor, temizlikdede eşime yardım ediyorum sadece evi siliyorum yada ablam geliyor, çamaşır yıkama, kurutma bana ait
bu konuda şanslıyım
evet canım yardimlar cok oluyor bende de sadece bulaşık camasır işleri bana ait artık doguma kadar sabredelim

amin canım, inşallah en kısa sürede evlerine gelir kuzucuklar
insallah cnm..Inan evde duramadim,sanki yillardir berabermisiz de cekip almislar benden..kaynanama geldim,Onlara aldigim hersey oylece duruyor,kapiyi kapattik gormuyordum ama o kapinin onunden bile gecip giderken bi ton gözyaşı döküyordum..Onlar cikana kadar burda kalmak istedik..insallah hicbirinizin yolu dusmez o kuvez yollarina..

Allah razı olsun canım duana içtenlikle amin diyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…