- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.561
Kayinvaliden de olmak daha iyi hissettirir canım zaten lahusasin yalnız kalmaman gerek iyi dusunmussunuz ama kendini yıpratma uzme böyle gücünü toplamaya bak herşey çok iyi olacak az sabır inşaallah sağlıkla gelecekler yuvaniza ....insallah cnm..Inan evde duramadim,sanki yillardir berabermisiz de cekip almislar benden..kaynanama geldim,Onlara aldigim hersey oylece duruyor,kapiyi kapattik gormuyordum ama o kapinin onunden bile gecip giderken bi ton gözyaşı döküyordum..Onlar cikana kadar burda kalmak istedik..insallah hicbirinizin yolu dusmez o kuvez yollarina..
min insallah canim Allah hepimizin evladini saglikla kucagimiza almayi nasip etsininsallah cnm..
Evlat ne guzel şeymiş ya Rabbim..Allah hicbirimizi onlarin sagligiyla sinamasin.
Biraz geç oldu ama ikizlerle İnternete bile giremiyorum. Benim acil olDu kontrole gitmiştim tansiyonum 18 e çıkmış ve bebisimin birinde hipoksi varmis 1 saatte doğuma girdim sezeryanla dogüm yaptım. Birisi 1910 birisi 1750 doğdu amaYaa masallah ne kadar guzel. Allah anali babali buyutsun Planlimiydi aniden mi oldu kac kilo dogdular
Şimdi en güzel halin dogduklarinda çok daha zor günler seni bekliyor benim ikizler 3 aylık oldular ve farkettim ki uzun zamandır intenete bile girmemisimMrblar 35+2 olduk. Çok ağırlaştm. Gece 2saatte bir kalkıyodm wcye. Şimdi nerdeyse saat başı kalkıyorum. Geceleri yatakta karın ağrım var. Alt karnım ağrıyor. Özellikle sağa sola dönerken . Evde sürekli yatıyorm dinleniyorum. Bugün gezesim vardı dışarıda ama şunu anladm. Çıkarsam doğumu tetiklemş olurum. Yatmaya devam edecez.. ahhh geceleride uyuyablseydm keşke..
Âmin ınşallah canıminsallah cnm..Inan evde duramadim,sanki yillardir berabermisiz de cekip almislar benden..kaynanama geldim,Onlara aldigim hersey oylece duruyor,kapiyi kapattik gormuyordum ama o kapinin onunden bile gecip giderken bi ton gözyaşı döküyordum..Onlar cikana kadar burda kalmak istedik..insallah hicbirinizin yolu dusmez o kuvez yollarina..
Canım bebeklerden biri orada olabilir.bende sağda ağrı hissediyorum resmen ağırlık oluyor o zaman anlıyorum ki biri oralarda dolanıyor.gazda olabilir.Kızlar benim sabahtan beri sol kasıgımda agrı var yarın sabah perinatolji randevum var siz de olan var mı?
Canim benim yainsallah cnm..Inan evde duramadim,sanki yillardir berabermisiz de cekip almislar benden..kaynanama geldim,Onlara aldigim hersey oylece duruyor,kapiyi kapattik gormuyordum ama o kapinin onunden bile gecip giderken bi ton gözyaşı döküyordum..Onlar cikana kadar burda kalmak istedik..insallah hicbirinizin yolu dusmez o kuvez yollarina..
Allah yardımcın olsun Can'ım dikkat et Rabbim sana bebeklerini bağışlar, hoş geldin aramıza ...Kizlaar merhabalar. Ben araniza yeni katılıyorum. Ben de ikiz 23+5 hamileyim. Bir ay önce erken doğum tehlikesi atlattım yanı 19.haftamda 1cm açılma ve rahim boyum 12 cm olduğu için dikiş atıldı(serklaj oldum). 4 haftadır sürekli yatıyorum sadece lavaboya kalkıyorum. Bebislerimin biri kasığa yakın aşağıda. Kasiklarimda batmalar oluyor. Bu haftalarda sizlerin ne gibi şikayetleri oldu. Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum.
canım en iyisini yapmışsın bence kayınvalidene giderek, üzülme demek zor ama gücünü topla, yavruların en kısa sürede küvezden çıkacaklar, hep aklımdasın, dualarımdasıninsallah cnm..Inan evde duramadim,sanki yillardir berabermisiz de cekip almislar benden..kaynanama geldim,Onlara aldigim hersey oylece duruyor,kapiyi kapattik gormuyordum ama o kapinin onunden bile gecip giderken bi ton gözyaşı döküyordum..Onlar cikana kadar burda kalmak istedik..insallah hicbirinizin yolu dusmez o kuvez yollarina..
ben de resmen seviniyorum :)bende de aynı durum oldu, benim bağırsaklarımda sorun olduğundan , iyi oldu benim için
Rabbim yardımcımız olsun her dönemi ayrı zorinsallah cnm..Inan evde duramadim,sanki yillardir berabermisiz de cekip almislar benden..kaynanama geldim,Onlara aldigim hersey oylece duruyor,kapiyi kapattik gormuyordum ama o kapinin onunden bile gecip giderken bi ton gözyaşı döküyordum..Onlar cikana kadar burda kalmak istedik..insallah hicbirinizin yolu dusmez o kuvez yollarina..
Oh maşallah Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Darısı başımıza bu haftaları görürüz inşallah.Kızlar herkese selam, çok sık giremedim geçirdiğim son rahatsızlık yüzünden. @hazal21umutmirza canım dualarımda ve aklımdasın hep, daha da iyi olacaksın inşallah.
Yeni katılanlar da hoş gelmiş, o endişelerin hepsini yaşadık, bol bol dinlenin kızlar inşallah bi şey olmayacak ve doktorunuz ne derse yapın ^_^
Benim de Salı gününe kısmetse doğum tarihi verdi doktor, hala şoktadayımBi panikler filan başladı, 37 haftamız oluyormuş Salıya, seni de yormayayım artık, biraz da dışarda bak bebeklere dedi :))
Ama son hastalığım yüzünden bulantılarım karın ağrım devam ediyor geçer inşallahDualarınızı eksik etmeyin...
Canim benim de bebegin birinin esi sıkışmış kabiz oldukca su gibi iniyordu hastaneye yatirdi doktor önce bulamadi sonra idrara sıkışık gidince gördü öyle olabilir senin deMerhaba kızlar benim dün yine kanamam oldu
Doktora gittim içeride kanama alanı yok dedi nerden geliyor bu kan anlamıyorum bugünde sol kalçam acayip agrıyor normalim böyle kalça agrısı
İşte bak benim kızda aşağılarda kendini bi bırakıyor benim yumurtalıkların üstüne yürüyemiyorum bile bazenOh maşallah Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Darısı başımıza bu haftaları görürüz inşallah.
Ben de doktora gittim kasık agrısı kızım poposunu dayamış oraya o yüzden olmuş. Kasık agrısı olanlara not düşeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?