2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kayinvaliden de olmak daha iyi hissettirir canım zaten lahusasin yalnız kalmaman gerek iyi dusunmussunuz ama kendini yıpratma uzme böyle gücünü toplamaya bak herşey çok iyi olacak az sabır inşaallah sağlıkla gelecekler yuvaniza ....

Yaa masallah ne kadar guzel. Allah anali babali buyutsun Planlimiydi aniden mi oldu kac kilo dogdular
Biraz geç oldu ama ikizlerle İnternete bile giremiyorum. Benim acil olDu kontrole gitmiştim tansiyonum 18 e çıkmış ve bebisimin birinde hipoksi varmis 1 saatte doğuma girdim sezeryanla dogüm yaptım. Birisi 1910 birisi 1750 doğdu ama
şimdi massallah 4 500 kg deyiz çok şükür ama şimdide hiç durmuyorlar ozellikle akşam 9 da başlıyorlar 12 ye kadar ağlıyorlar ve hiç bir şekilde sakinlestiremiyorum hiç halim kalmadı çok beter durumdayım

Şimdi en güzel halin dogduklarinda çok daha zor günler seni bekliyor benim ikizler 3 aylık oldular ve farkettim ki uzun zamandır intenete bile girmemisim

Âmin ınşallah canım

Kızlar benim sabahtan beri sol kasıgımda agrı var yarın sabah perinatolji randevum var siz de olan var mı?

Kızlar benim sabahtan beri sol kasıgımda agrı var yarın sabah perinatolji randevum var siz de olan var mı?

Canım bebeklerden biri orada olabilir.bende sağda ağrı hissediyorum resmen ağırlık oluyor o zaman anlıyorum ki biri oralarda dolanıyor.gazda olabilir.

Canim benim ya üzülme lütfen yavaş yavaş iyilesiyolar cok şükür onu düşün sadece inşallah mübarek 3aylar hurmetine Rabbim evlatlarina kavustursun seni...bizleri de kuvez yolu bekletmesin Mevlamm

Kizlaar merhabalar. Ben araniza yeni katılıyorum. Ben de ikiz 23+5 hamileyim. Bir ay önce erken doğum tehlikesi atlattım yanı 19.haftamda 1cm açılma ve rahim boyum 12 cm olduğu için dikiş atıldı(serklaj oldum). 4 haftadır sürekli yatıyorum sadece lavaboya kalkıyorum. Bebislerimin biri kasığa yakın aşağıda. Kasiklarimda batmalar oluyor. Bu haftalarda sizlerin ne gibi şikayetleri oldu. Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum.

Allah yardımcın olsun Can'ım dikkat et Rabbim sana bebeklerini bağışlar, hoş geldin aramıza ...

canım en iyisini yapmışsın bence kayınvalidene giderek, üzülme demek zor ama gücünü topla, yavruların en kısa sürede küvezden çıkacaklar, hep aklımdasın, dualarımdasın

Merhaba kızlar benim dün yine kanamam oldu
Doktora gittim içeride kanama alanı yok dedi nerden geliyor bu kan anlamıyorum bugünde sol kalçam acayip agrıyor normalim böyle kalça agrısı

Rabbim yardımcımız olsun her dönemi ayrı zor
İnsanda psikoloji diye bşy kalmıyor yerle bir
İnş rabbim sonunu güzel yapacak evinize geçeceksiniz cnm bnm

Kızlar herkese selam, çok sık giremedim geçirdiğim son rahatsızlık yüzünden. @hazal21umutmirza canım dualarımda ve aklımdasın hep, daha da iyi olacaksın inşallah.
Yeni katılanlar da hoş gelmiş, o endişelerin hepsini yaşadık, bol bol dinlenin kızlar inşallah bi şey olmayacak ve doktorunuz ne derse yapın ^_^

Benim de Salı gününe kısmetse doğum tarihi verdi doktor, hala şoktadayım Bi panikler filan başladı, 37 haftamız oluyormuş Salıya, seni de yormayayım artık, biraz da dışarda bak bebeklere dedi :))
Ama son hastalığım yüzünden bulantılarım karın ağrım devam ediyor geçer inşallah Dualarınızı eksik etmeyin...

Oh maşallah Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Darısı başımıza bu haftaları görürüz inşallah.
Ben de doktora gittim kasık agrısı kızım poposunu dayamış oraya o yüzden olmuş. Kasık agrısı olanlara not düşeyim.

Merhaba kızlar benim dün yine kanamam oldu
Doktora gittim içeride kanama alanı yok dedi nerden geliyor bu kan anlamıyorum bugünde sol kalçam acayip agrıyor normalim böyle kalça agrısı
Canim benim de bebegin birinin esi sıkışmış kabiz oldukca su gibi iniyordu hastaneye yatirdi doktor önce bulamadi sonra idrara sıkışık gidince gördü öyle olabilir senin de

İşte bak benim kızda aşağılarda kendini bi bırakıyor benim yumurtalıkların üstüne yürüyemiyorum bile bazen
Kabızlık sorunun var mı bilmem ama bebeklerin kg arttıkça bağırsağa binen yükte artıyor birde o başlıyor yani ılerleyen zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…