2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar hepimizin sıkıntılarını gidersin rabbim su mübarek gün hayrına inşallah.. benim kızlarım 52 günlük oldu bugün kabızlık dışında çok skntmz yok çok sukur birde yeşil köpüklü kötü kokulu kaka.. normal değil ama alistm artk daha sakin ilerliyorum.. Mrs-cicek Allah sağlık versin yavrularına benmki birgün kaldı birisi kuvezdele o bile zor geldi anliyirum seni. kavuşunca unutursun bu günleri. Ben imza karşılığı aldım yavrumu hastane vermk istemedi hatta baya bi zorluk çıkarmistı Dr. Sennkiler daha küçük geçmişi okumadm kilolari kaç oldu ? Toparlandılarmi biraz şimdi?

Can'ım Benımde kız assagıda oğlan yukarda :)bende oturup kalkarken cok zorluyor :)

Canım masallah size yaa dogumun yakınlaşmış bende yazmayınca dogurdun sanmıstım darısida bana olsun insallah bu hafraları görürüm bende dogumda da bizlere dua ediver canım kabul olurmuş rabbim kucagına almayı nasip etsin canım

O da başladı zaten hemeroidm vardı iyice coştu sahlıklı olsunlarda cekicez yapacak bişey yok. Böyle yaşayanlardan duymak insanı rahatlatıyor. Perinatolog kordondaki tek damar hiç önemli değil takılma dedi bana da.

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun, dualarımdasınız hepiniz. Allahım bebişini bekleyenlere sağlıkla ve vaktinde doğurmayı, doğurmuş olanlarımıza hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla bebişlerini kucağına alıp eve götürmeyi, doğurmuş, eve götürmüş ve evde bebeklerini büyütmeye çalışanlarımıza da booll boll sütlüü sağlıklı ve huzurlu zamanlar geçirip zorlukları kolay atlatmalarını nasip etsin inşallahh.

Çok sevindim benim dr.larda aynı şeui söyledi olabiliyor durumlar sıkıntı yok dediler.

AMİN

amin canım, hayırlı kandiller

Sgl cnm kötü bşy olmasında nasıl bitecek bu zaman ağrımayan yerim Yok şimdiden
Benim de oyle canim kengi denen bi agrim var 10dk dan fazla yuruyemiyorum sen sirt ustu yat dizlerini topla hatta ayaginin altina yastik koy fazla kalkma ben 2hafta oyle yaptim cok şükür kese kurtuldu

Rabbim yardımcımız olsun her dönemi ayrı zor
İnsanda psikoloji diye bşy kalmıyor yerle bir
İnş rabbim sonunu güzel yapacak evinize geçeceksiniz cnm bnm
İnsallah cnm.temennimiz en az zararla kucagimiza almak..hergun hop oturup hop kalkiyoruz..Rabbim hepimizi beterinden korusun.

sgl cnm bnm..masallah sana...Allahim saglikla kucaklayip eve goturmeyi de nasip etsin.

Kızlar önemli bir sorum var sizlere. Resmi izin için rapor 30+0 da mı veriliyor tam olarak?

evet canım, 30. haftayı tamamlamadan alman gerekiyor, ben de 30+0 da aldım çalışabilir raporu
Yok ben çalışabilir değil yasal iznimi alacağım. Zaten uzun zamandır rapor alıyorum evdeyim. Son raporu kaç gün yazdıracağım onu hesaplıyorum. 30+0 da başlıyor o zaman yasal iznimiz.

Kızlar içtiğim haplar afedersiniz büyük tuvaletim simsiyah normalmi acaba erkek doktoroda Bu nasıl sorulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…