- 27 Temmuz 2016
- 177
- 165
- 33
- 40
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.581
Sgl cnm kötü bşy olmasındaCanim benim de bebegin birinin esi sıkışmış kabiz oldukca su gibi iniyordu hastaneye yatirdi doktor önce bulamadi sonra idrara sıkışık gidince gördü öyle olabilir senin de
Can'ım Benımde kız assagıda oğlan yukarda :)bende oturup kalkarken cok zorluyor :)İşte bak benim kızda aşağılarda kendini bi bırakıyor benim yumurtalıkların üstüne yürüyemiyorum bile bazen
Kabızlık sorunun var mı bilmem ama bebeklerin kg arttıkça bağırsağa binen yükte artıyor birde o başlıyor yani ılerleyen zamanlarda
Canım masallah size yaa dogumun yakınlaşmış bende yazmayınca dogurdun sanmıstım darısida bana olsun insallah bu hafraları görürüm bende dogumda da bizlere dua ediver canım kabul olurmuş rabbim kucagına almayı nasip etsin canımKızlar herkese selam, çok sık giremedim geçirdiğim son rahatsızlık yüzünden.Mrs-cicek canım dualarımda ve aklımdasın hep, daha da iyi olacaksın inşallah.
Yeni katılanlar da hoş gelmiş, o endişelerin hepsini yaşadık, bol bol dinlenin kızlar inşallah bi şey olmayacak ve doktorunuz ne derse yapın ^_^
Benim de Salı gününe kısmetse doğum tarihi verdi doktor, hala şoktadayımBi panikler filan başladı, 37 haftamız oluyormuş Salıya, seni de yormayayım artık, biraz da dışarda bak bebeklere dedi :))
Ama son hastalığım yüzünden bulantılarım karın ağrım devam ediyor geçer inşallahDualarınızı eksik etmeyin...
O da başladı zaten hemeroidm vardı iyice coştu sahlıklı olsunlarda cekicez yapacak bişey yok. Böyle yaşayanlardan duymak insanı rahatlatıyor. Perinatolog kordondaki tek damar hiç önemli değil takılma dedi bana da.İşte bak benim kızda aşağılarda kendini bi bırakıyor benim yumurtalıkların üstüne yürüyemiyorum bile bazen
Kabızlık sorunun var mı bilmem ama bebeklerin kg arttıkça bağırsağa binen yükte artıyor birde o başlıyor yani ılerleyen zamanlarda
Çok sevindim benim dr.larda aynı şeui söyledi olabiliyor durumlar sıkıntı yok dediler.O da başladı zaten hemeroidm vardı iyice coştu sahlıklı olsunlarda cekicez yapacak bişey yok. Böyle yaşayanlardan duymak insanı rahatlatıyor. Perinatolog kordondaki tek damar hiç önemli değil takılma dedi bana da.
AMİNKızlar hepinizin kandili mübarek olsun, dualarımdasınız hepiniz. Allahım bebişini bekleyenlere sağlıkla ve vaktinde doğurmayı, doğurmuş olanlarımıza hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla bebişlerini kucağına alıp eve götürmeyi, doğurmuş, eve götürmüş ve evde bebeklerini büyütmeye çalışanlarımıza da booll boll sütlüü sağlıklı ve huzurlu zamanlar geçirip zorlukları kolay atlatmalarını nasip etsin inşallahh.
amin canım, hayırlı kandillerKızlar hepinizin kandili mübarek olsun, dualarımdasınız hepiniz. Allahım bebişini bekleyenlere sağlıkla ve vaktinde doğurmayı, doğurmuş olanlarımıza hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla bebişlerini kucağına alıp eve götürmeyi, doğurmuş, eve götürmüş ve evde bebeklerini büyütmeye çalışanlarımıza da booll boll sütlüü sağlıklı ve huzurlu zamanlar geçirip zorlukları kolay atlatmalarını nasip etsin inşallahh.
Benim de oyle canim kengi denen bi agrim var 10dk dan fazla yuruyemiyorum sen sirt ustu yat dizlerini topla hatta ayaginin altina yastik koy fazla kalkma ben 2hafta oyle yaptim cok şükür kese kurtulduSgl cnm kötü bşy olmasındanasıl bitecek bu zaman ağrımayan yerim Yok şimdiden
Oglumuza Emir Âlim düşündük kizimiza daha bulamadik :)Hepimizin kandili mübarek, dualarımız kabul olur inşallah. Kızlar bebislerinize isim düşündünüz mü?
Allah razi olsun hepinizdencanım en iyisini yapmışsın bence kayınvalidene giderek, üzülme demek zor ama gücünü topla, yavruların en kısa sürede küvezden çıkacaklar, hep aklımdasın, dualarımdasın
İnsallah cnm.temennimiz en az zararla kucagimiza almak..hergun hop oturup hop kalkiyoruz..Rabbim hepimizi beterinden korusun.Rabbim yardımcımız olsun her dönemi ayrı zor
İnsanda psikoloji diye bşy kalmıyor yerle bir
İnş rabbim sonunu güzel yapacak evinize geçeceksiniz cnm bnm
sgl cnm bnm..masallah sana...Allahim saglikla kucaklayip eve goturmeyi de nasip etsin.Kızlar herkese selam, çok sık giremedim geçirdiğim son rahatsızlık yüzünden.Mrs-cicek canım dualarımda ve aklımdasın hep, daha da iyi olacaksın inşallah.
Yeni katılanlar da hoş gelmiş, o endişelerin hepsini yaşadık, bol bol dinlenin kızlar inşallah bi şey olmayacak ve doktorunuz ne derse yapın ^_^
Benim de Salı gününe kısmetse doğum tarihi verdi doktor, hala şoktadayımBi panikler filan başladı, 37 haftamız oluyormuş Salıya, seni de yormayayım artık, biraz da dışarda bak bebeklere dedi :))
Ama son hastalığım yüzünden bulantılarım karın ağrım devam ediyor geçer inşallahDualarınızı eksik etmeyin...
evet canım, 30. haftayı tamamlamadan alman gerekiyor, ben de 30+0 da aldım çalışabilir raporuKızlar önemli bir sorum var sizlere. Resmi izin için rapor 30+0 da mı veriliyor tam olarak?
Yok ben çalışabilir değil yasal iznimi alacağım. Zaten uzun zamandır rapor alıyorum evdeyim. Son raporu kaç gün yazdıracağım onu hesaplıyorum. 30+0 da başlıyor o zaman yasal iznimiz.evet canım, 30. haftayı tamamlamadan alman gerekiyor, ben de 30+0 da aldım çalışabilir raporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?