- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.601
Eğer ferro sanol kan ilacı kullanıyorsan o yapıyor canım bende de durum aynıKızlar içtiğim haplar afedersiniz büyük tuvaletim simsiyah normalmi acaba erkek doktoroda Bu nasıl sorulur
Normal tatlım özelliklide kan ilacı alıyorsan koyu renk ve kabızlık normal durum merak etme ...Kızlar içtiğim haplar afedersiniz büyük tuvaletim simsiyah normalmi acaba erkek doktoroda Bu nasıl sorulur
Çok normal.Kızlar içtiğim haplar afedersiniz büyük tuvaletim simsiyah normalmi acaba erkek doktoroda Bu nasıl sorulur
Demir hapları yapıyor canım hepimiz aynı durumdayız merak etme.Kızlar içtiğim haplar afedersiniz büyük tuvaletim simsiyah normalmi acaba erkek doktoroda Bu nasıl sorulur
Arkadaşım devlet hastaneleri 30+0 olunca veriyor.özel hastaneler 29+ dan sonra veriyorlar.bana devlet hastanesi 29+5 te vermedi öğleden sonra özel hastaneden aldım hiçbir sorun da çıkmadı.aslına bakarsan 30. haftanın içindeyiz verseler ne olur sanki.Yok ben çalışabilir değil yasal iznimi alacağım. Zaten uzun zamandır rapor alıyorum evdeyim. Son raporu kaç gün yazdıracağım onu hesaplıyorum. 30+0 da başlıyor o zaman yasal iznimiz.
AminnnHAyırlı geceler hayırlı kandiller Rabbim hepimize bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet canım, 30. haftayı tamamlamadan alman gerekiyor, ben de 30+0 da aldım çalışabilir raporu
sağolun kızlar ben tam 30+0 da alayım o zaman.Arkadaşım devlet hastaneleri 30+0 olunca veriyor.özel hastaneler 29+ dan sonra veriyorlar.bana devlet hastanesi 29+5 te vermedi öğleden sonra özel hastaneden aldım hiçbir sorun da çıkmadı.aslına bakarsan 30. haftanın içindeyiz verseler ne olur sanki.
Kızlar tüm hastanelerde kuvez parası alınıyor mu??ben bi yerden okudum alinamazmis hatta öderseniz makbuzunuzla gidip SGK ya basvurmaniz durumunda hem hastane ceza ödüyor hemde paraniz iade ediliyormus sizce ne kadar doğru? ?
nasılsın canım kuzular nasıl?Biz ödemiyoruz canım sgk karşılıyormuş ama alan bazı özeller olduğunu biliyorum hakları olmadığı halde
Tamam canim sagol sirf bu yüzden doguma devlet hastanesi ne gidecektm cok huzursuzdumBiz ödemiyoruz canım sgk karşılıyormuş ama alan bazı özeller olduğunu biliyorum hakları olmadığı halde
Herşey olur merak etme Can'ım .. Bende dağ hiç bişey almamışım alırız hepsini , doğumda olur sağlıklı sorunsuz meraklanma... Keyifler yerinde tut :) ben su anda muş 'tayım 1 hafta oldu 1 hafta daha kalıp gelicem burda 1 metre kar var :) kafaya takmıyorum valla sende öyle yap Can'ımSgk ile anlaşması olmayan özel hastaneler sağlam kuvöz fiyatları istiyor.
Bende kızımı doğurduğum hastane ile konuştum 1600tl ikiz bebek doğumu dediler(sezeryan)kısmet ise orada yapacağım doğumu.kızımı dünyaya getirememe yardım eden dr'um ikizlerimin dr olur inşallah.koşuyolundaki dr fayda maliyet açısından standardlarımı çok zorlamaya başladı.allianz var ama yatarak bi işe yaramıyor.muyanede 180di 200 oldu amaaaan hakkımızda hayırlısı.daha hiç alışveriş yapmadım beşik ana kucağı araba vss. Kızımda odasından zıbınına herşey hazırdı bu zamanda.cybex ana kucağı düşünüyorum alan var mı?
Ah ne güzel bende çanakkaleye eşimin yanına gemiye gitmiştim değişiklik o kadar iyi geliyor ki.haklısın olumlu düşünmekte fayda var.ama bu aralar hormonlar düzgün düşünmene müsade etmiyor gibi.iyi olacaklar mı sağlıklılar mı diye durmadan düşünüyorum o kadar test dopplerler filan insan yine de soru işaretleri ile boğuşuyorHerşey olur merak etme Can'ım .. Bende dağ hiç bişey almamışım alırız hepsini , doğumda olur sağlıklı sorunsuz meraklanma... Keyifler yerinde tut :) ben su anda muş 'tayım 1 hafta oldu 1 hafta daha kalıp gelicem burda 1 metre kar var :) kafaya takmıyorum valla sende öyle yap Can'ım
maşallah canım, gelişimleri çok iyi, inşallah bebişlerimiz zamanında ve sağlıkla gelirlerben bugün doktora gittim bebişlerin biri 1600 diğeri 1650 gr. 29. hafta bugün bitiyor. boyları uzunmuş ölçüm çok çıkıyor 1500 gr gibilerdir aslında dedi. bir de artık 40 haftalık tekiz gibi rahim büyüklüğü dedi.ciğer geliştirici vermedi. 36. haftaya kadar yolu var inşallah dedi.
Amin canım.maşallah canım, gelişimleri çok iyi, inşallah bebişlerimiz zamanında ve sağlıkla gelirler
Günaydın canım bende şimdiden erken olduğu halde gezip listem hazır olsun en son alırım diye bilgi topluyorum. Bana cybex ağır geldi. Yaklaşık 4 kg beneklerinde 2 kg olduğunu düşünsek ki en az 6 kg oluyor nasıl taşıyacağız bilmiyorum. Gerçi en hafifi 3.5 kg o da bin küsür tlSgk ile anlaşması olmayan özel hastaneler sağlam kuvöz fiyatları istiyor.
Bende kızımı doğurduğum hastane ile konuştum 1600tl ikiz bebek doğumu dediler(sezeryan)kısmet ise orada yapacağım doğumu.kızımı dünyaya getirememe yardım eden dr'um ikizlerimin dr olur inşallah.koşuyolundaki dr fayda maliyet açısından standardlarımı çok zorlamaya başladı.allianz var ama yatarak bi işe yaramıyor.muyanede 180di 200 oldu amaaaan hakkımızda hayırlısı.daha hiç alışveriş yapmadım beşik ana kucağı araba vss. Kızımda odasından zıbınına herşey hazırdı bu zamanda.cybex ana kucağı düşünüyorum alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?