2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim hastanemin sgk anlasmasi var canim benim de besik puset ve örümcek hediye geldi ogluma kizim icin aynisini alcaz inşallah

Merhabaa hoşgeldinn aramıza. Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin bebeklerini. Çok normal hissettiğin ağrılar iki bebek taşıyoruz sonuçta benim bir kere iki gün boyunca kasıklarım çatlayacak gibi ağrımıştı tedirgin olup doktora sormuştum tek bebekte bu haftalarda bu kadar şiddetli olmaz ama iki bebek ikiside büyümeye çalışıyor normal bu ağrılar demişti sen birde biraz yorulup ayakta kalınca demişsin çok çok normal yani merak etme. Detaylıda herşey yolundaysa gönlünü ferah tut kendini de çok yormamaya çalış

Maşallah canim gelişimleri çok iyi.

Hayırlı cumalar hanımlar, bende yarın kontrole gidicem inşallah cinsiyetlerini öğrenicez. Hakkımızda hayırlısı. Alış veriş için erken mi kaçıncı ayda başladınız? Benim ilk gebeliğim çok acemi ve heyecanlıyım inşallah altından kalkabiliriz maddi manevi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlı cumalar canım. Biraz daha bekle istersen hem cinsiyetlerini öğrenmiş olursun hem biraz daha zaman geçmiş olur. Çok da geçe bırakmamak lazım tabi ağırlaşmadan tamamlayabilmek için.

Cevabin için tesekkur ederim canim sanki karnim asagi düşecek gibi oluyor, keklik gibi sekerek yürüyen gebelere ozeniyorum, sürekli bir rahatsizlik hali var. Merak etmiştim ikiz gebelerde ben gibi olan var mi diye. Cevremde ikiz gebe olan hiç yok soracagim.

Hayirli cumalar, alışveriş kişiye gore sanirim değişiyor, ben erken diyorum annem birkaç birşey almis, birde oruyor ama cokkkk isterim bebek alışverişi yapmayi ama işte erken diyorum, bence içinden ne zaman almak istiyorsa o zaman alinmali.

Bizde kontrolden geldik yolunda dedi herşey dr.yine bu aya dikkat edelim dedi.
Valla alışveriş olayına ben daha girmedim 1 no bez aldım 156lı.
Hediye gelen zıbın tulum filan oldu bayaa.onun haricinde ne oda ne beşik ne ana kucağı hiç bişey yok.pompa işini de kiralayan bir yer buldum en iyi markaymış hastane tipi dedi kadın onu da öyle hallederim ilk olmadığı için bu kadar aceleci olmuyorum sanırım ya

Maşallah size inşallah 36 haftayı görün saglikla

Canım bende Allianz sigortalıyım ayakta paketi ama istek ve tanı kağıdı olmadan kullandığımda ciddi indirimler yapılıyor. Mesela Bchg tahlili 104.-TL idi sigortam var indirim istiyorum dediğimde 34.-TL ödedim. Yine sadece yatarak paketi olan arkadaşlarım 500.-TL'lik muayene ücretine sigorta indirimi yaptırarak 230.-TL ödüyorlar. Hiç indirim istedinmi yarı yarıya fiyat fark ediyor.

İlk bebeklerde daha hevesli oluyor anne değilmi :) yinede yavaştan başla artik derim gün geçtikçe daha çok ağırlaşıyor insan çünkü

Kizlar devlet hastanelerinde ki doktorlar daha mi rahat oluyo yoksa.ilgisizlikten anlamadim..ozeldeki doktorum.yat kesinlikle kalkma diyo..ki hakli bence de..devlet de riskli.gebelik doktoruna gittim oyle yat filan demedi
Muayene etti 10 gun sonra kontrole gelirisb dedi.

Biliyorsun benim durumumu inan ben daha kötü durumdayım... Ama umudum yüksek .. Sende bi sorun yok cok şükür dua et.. Allah'ın iznıyle Bebeklerini kucağına alınca Kocaman bir ohhhh cekeceksin şükür diyerek tatlım

Kızlar iki gün önce kanamam olmuştu ondan ver kalça agrım var aynı bölgedeki sırtımda agrıyor kanamadan dolayı mı yoksa sizdede oluyormu

Kızlar iki gün önce kanamam olmuştu ondan ver kalça agrım var aynı bölgedeki sırtımda agrıyor kanamadan dolayı mı yoksa sizdede oluyormu
Bende sIrt Ağrı'sı hiç olmadı kanamada olmadı ama şu Çarli tatlım herkesın belirtileri farklı oluyor, onun için sakin ol kendine cok dikkat et, Rabbim korur...

Bende sIrt Ağrı'sı hiç olmadı kanamada olmadı ama şu Çarli tatlım herkesın belirtileri farklı oluyor, onun için sakin ol kendine cok dikkat et, Rabbim korur...
Teşekkür ederim cnm benim 7. Haftada bide 16. Haftada kanamam oldu hep keyifsiz hep olumsuz geçiyor günlerim ne agrı istersen hepsi var bende elim yüreğimde ... bi diyorum kendimi pamuklara sarsam rabbim istemezse olmaz diyorum bide diyorum hopla zıpla rabbim nasip etmişse olur diyorum... ne zor iş bu ikiz hamilelik

Canım benim dr ücretide 400tl 201 ödüyorum allianzla.ama memorial şifa ve diğer hasteneler ile çalışıyor bu hastaneler sgk anlaşmalı olmadığı için küvöz inanılmaz pahalı.yoksa dr çok memnunum.ama doğumu eski dr ile yapmak hem daha az maliyetli hemde kızımda doğum yağtığım hastane olduğu için daha mantıklı geliyor.bende bir çok tahlilde indirim alıyorum ama yinde de çok.

Canım benim dr ücretide 400tl 201 ödüyorum allianzla.ama memorial şifa ve diğer hasteneler ile çalışıyor bu hastaneler sgk anlaşmalı olmadığı için küvöz inanılmaz pahalı.yoksa dr çok memnunum.ama doğumu eski dr ile yapmak hem daha az maliyetli hemde kızımda doğum yağtığım hastane olduğu için daha mantıklı geliyor.bende bir çok tahlilde indirim alıyorum ama yinde de çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…