2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım senin emar ne zaman olacak.öyle bişey hatırlıyorum.ya allah sıhhat versin evlatlarına umut herkes için sen içini gönlünü ferah tut ne bebekler sapasağlam doğuyor kapalı kutu nihayetinde allahtan başka kimse bilemez.rabbim korkularından arındırsın dilerim

Pazartesi belki bilirsiniz perinatolog riza madazli hoca var ona gitmistim o da bana agrim olduğu halde herşey yolunda yatmana gerek yok hamileliğin tadini cikar dedi. Bu agriyla ne tadi anlamadim, bence belki ozeller daha temkinli olabilir birşey olmasa bile olur ve benden gelir hesap sorar diye yat dinlen diyorlar, ama devlette bunu düşünmezler, riza hoca bana bir gebelik sona erecekse hic bir müdahale bunu engellemez dedi. Ama tabi yatinca kendimizi daha güvende hissediyoruz.

1 hafta daha var Can'ım gerçi bence gerek yok zaten doğuracam ama gene de Dr git Dedi hayırlısı Rabbimden Can'ım

Gözünüz aydın olsun.maşallah diyelim sevgiyle sıhhatle büyütün?ani mi oldu ne gibi belirtileriniz oldu?ikizlerde spinali biraz anlatır mısınız?

canım gözün aydın, doğum ani mi oldu, müsait olduğunda anlatabilir misiniz?

Gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün.Ani mi oldu?benim de 33 bitiyor bugün hep tedirginim her an olacakmış gibi?

Kızlar iki gün önce kanamam olmuştu ondan ver kalça agrım var aynı bölgedeki sırtımda agrıyor kanamadan dolayı mı yoksa sizdede oluyormu
Merhaba bende 10 haftalık hamileyim. 6. haftadan beri bazen sıklaşıp bazen duraklayan kanamam var dediğin gibi bazen kasık, bazen kalça bazen de belim ağrıyor ama Dr. hamileliğin genel şikayetleri demişti.

Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün insallah

Gözünüz aydın, sağlıkla kuvezden çıkıp eve götürmek te nasip olsun inşallah. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Dogru haklisin canim..ama devlette ki de demeli en azindan ikiz gebelik dikkat et yat genelde vs..pek önemsemiyor lar..zaten ağızlarından cimbizla laf aliniyo genelde..tedbir bizden taktir Allah tan..hAyırlısı bakalim

Benim perinatoloğum da Rıza hoca ben bilgisine güveniyorum benim doktorum da güveniyor kendiside prof olduğu halde gidip rıza hocaya soruyor bazı şeyleri. Bana da doktorum başından beri ağır kaldırma kendini çok yorma falan dedi ama hiç biri yat mutlaka demedi 31. Haftamı bitiyor böyle böyle yatıp dinleniyorum ama sonradan çok ihtiyacım olacak diye :)

Ayy hadi gözün aydın canım analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallahh. En kısa zamanda eve de çıkarlar inşallahh. Kızlar biraz daha dirayetli olurmuş maşşallah kiloları fln da çok güzel inşallah oğlun da bir an önce kendi kendine solunum yapar ve bakarsın iki hafta kalmalarına gerek bile kalmaz.

Canımm maşallah gözün aydın ^_^ Dikiş acısı geçicek inşallah bebeklerin de bir an önce toparlanıcak :)

Riza hoca müthiş biri pek çok Dr yetiştirmiş belki de tr deki en iyi perinatolog bende çok güveniyorum, cok seviyorum kendi doktorum yolladi zaten detayliya, benim bebislerin birinde kalp ve bagirsakta parlaklik girmustu kendi doktorum, cok sukur riza hoca ben gormedim gorsemde cok anlamli deil onlar dedi.ama agrim hep var ve keyfini pek cikaramiyorum, benim adetlerimde çok sancili geçerdi alt taraflarim çok hassas, tek iyi olsunlar da agriya raziyim Rabbim tüm bebeklerini bekleyen annelere güç versin kucaklarina almayi nasip etsin inşallah.

Ohh hadi geçmiş olsun canim..
2hafta goz âcip kapayana kadar gecer inşallah..spinal nasil oluyo canım tamamen mi uyutuluyosun

Aminn inşallah canım sana da sabır ve güç kuvvet versin dayanıcaz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…