- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.641
Haklısın en azından hastane çantasını hazırlamaya başlamak lazımİlk bebeklerde daha hevesli oluyor anne değilmi :) yinede yavaştan başla artik derim gün geçtikçe daha çok ağırlaşıyor insan çünkü
Canım senin emar ne zaman olacak.öyle bişey hatırlıyorum.ya allah sıhhat versin evlatlarına umut herkes için sen içini gönlünü ferah tut ne bebekler sapasağlam doğuyor kapalı kutu nihayetinde allahtan başka kimse bilemez.rabbim korkularından arındırsın dilerimBiliyorsun benim durumumu inan ben daha kötü durumdayım... Ama umudum yüksek .. Sende bi sorun yok cok şükür dua et.. Allah'ın iznıyle Bebeklerini kucağına alınca Kocaman bir ohhhh cekeceksin şükür diyerek tatlım
Pazartesi belki bilirsiniz perinatolog riza madazli hoca var ona gitmistim o da bana agrim olduğu halde herşey yolunda yatmana gerek yok hamileliğin tadini cikar dedi. Bu agriyla ne tadi anlamadim, bence belki ozeller daha temkinli olabilir birşey olmasa bile olur ve benden gelir hesap sorar diye yat dinlen diyorlar, ama devlette bunu düşünmezler, riza hoca bana bir gebelik sona erecekse hic bir müdahale bunu engellemez dedi. Ama tabi yatinca kendimizi daha güvende hissediyoruz.Kizlar devlet hastanelerinde ki doktorlar daha mi rahat oluyo yoksa.ilgisizlikten anlamadim..ozeldeki doktorum.yat kesinlikle kalkma diyo..ki hakli bence de..devlet de riskli.gebelik doktoruna gittim oyle yat filan demedi
Muayene etti 10 gun sonra kontrole gelirisb dedi.
1 hafta daha var Can'ım gerçi bence gerek yok zaten doğuracam ama gene de Dr git Dedi hayırlısı Rabbimden Can'ımCanım senin emar ne zaman olacak.öyle bişey hatırlıyorum.ya allah sıhhat versin evlatlarına umut herkes için sen içini gönlünü ferah tut ne bebekler sapasağlam doğuyor kapalı kutu nihayetinde allahtan başka kimse bilemez.rabbim korkularından arındırsın dilerim
Dua edeceğim arkadaşım sana allahım iç ferahlığı versin inşallah1 hafta daha var Can'ım gerçi bence gerek yok zaten doğuracam ama gene de Dr git Dedi hayırlısı Rabbimden Can'ım
Gözünüz aydın olsun.maşallah diyelim sevgiyle sıhhatle büyütün?ani mi oldu ne gibi belirtileriniz oldu?ikizlerde spinali biraz anlatır mısınız?Dün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
canım gözün aydın, doğum ani mi oldu, müsait olduğunda anlatabilir misiniz?Dün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün.Ani mi oldu?benim de 33 bitiyor bugün hep tedirginim her an olacakmış gibi?Dün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Merhaba bende 10 haftalık hamileyim. 6. haftadan beri bazen sıklaşıp bazen duraklayan kanamam var dediğin gibi bazen kasık, bazen kalça bazen de belim ağrıyor ama Dr. hamileliğin genel şikayetleri demişti.Kızlar iki gün önce kanamam olmuştu ondan ver kalça agrım var aynı bölgedeki sırtımda agrıyor kanamadan dolayı mı yoksa sizdede oluyormu
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün insallahDün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Gözünüz aydın, sağlıkla kuvezden çıkıp eve götürmek te nasip olsun inşallah. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Dün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Dogru haklisin canim..ama devlette ki de demeli en azindan ikiz gebelik dikkat et yat genelde vs..pek önemsemiyor lar..zaten ağızlarından cimbizla laf aliniyo genelde..tedbir bizden taktir Allah tan..hAyırlısı bakalimPazartesi belki bilirsiniz perinatolog riza madazli hoca var ona gitmistim o da bana agrim olduğu halde herşey yolunda yatmana gerek yok hamileliğin tadini cikar dedi. Bu agriyla ne tadi anlamadim, bence belki ozeller daha temkinli olabilir birşey olmasa bile olur ve benden gelir hesap sorar diye yat dinlen diyorlar, ama devlette bunu düşünmezler, riza hoca bana bir gebelik sona erecekse hic bir müdahale bunu engellemez dedi. Ama tabi yatinca kendimizi daha güvende hissediyoruz.
Benim perinatoloğum da Rıza hoca ben bilgisine güveniyorum benim doktorum da güveniyor kendiside prof olduğu halde gidip rıza hocaya soruyor bazı şeyleri. Bana da doktorum başından beri ağır kaldırma kendini çok yorma falan dedi ama hiç biri yat mutlaka demedi 31. Haftamı bitiyor böyle böyle yatıp dinleniyorum ama sonradan çok ihtiyacım olacak diye :)Pazartesi belki bilirsiniz perinatolog riza madazli hoca var ona gitmistim o da bana agrim olduğu halde herşey yolunda yatmana gerek yok hamileliğin tadini cikar dedi. Bu agriyla ne tadi anlamadim, bence belki ozeller daha temkinli olabilir birşey olmasa bile olur ve benden gelir hesap sorar diye yat dinlen diyorlar, ama devlette bunu düşünmezler, riza hoca bana bir gebelik sona erecekse hic bir müdahale bunu engellemez dedi. Ama tabi yatinca kendimizi daha güvende hissediyoruz.
Ayy hadi gözün aydın canım analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallahh. En kısa zamanda eve de çıkarlar inşallahh. Kızlar biraz daha dirayetli olurmuş maşşallah kiloları fln da çok güzel inşallah oğlun da bir an önce kendi kendine solunum yapar ve bakarsın iki hafta kalmalarına gerek bile kalmaz.Dün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Dün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Canım salı günü nişanı gelmişti ve sancısı başlamıştı, rahim ağzı dikişliydi serum adalat fln verdiler ama iki gün bekletebilmişler demekki.canım gözün aydın, doğum ani mi oldu, müsait olduğunda anlatabilir misiniz?
Riza hoca müthiş biri pek çok Dr yetiştirmiş belki de tr deki en iyi perinatolog bende çok güveniyorum, cok seviyorum kendi doktorum yolladi zaten detayliya, benim bebislerin birinde kalp ve bagirsakta parlaklik girmustu kendi doktorum, cok sukur riza hoca ben gormedim gorsemde cok anlamli deil onlar dedi.ama agrim hep var ve keyfini pek cikaramiyorum, benim adetlerimde çok sancili geçerdi alt taraflarim çok hassas, tek iyi olsunlar da agriya raziyim Rabbim tüm bebeklerini bekleyen annelere güç versin kucaklarina almayi nasip etsin inşallah.Benim perinatoloğum da Rıza hoca ben bilgisine güveniyorum benim doktorum da güveniyor kendiside prof olduğu halde gidip rıza hocaya soruyor bazı şeyleri. Bana da doktorum başından beri ağır kaldırma kendini çok yorma falan dedi ama hiç biri yat mutlaka demedi 31. Haftamı bitiyor böyle böyle yatıp dinleniyorum ama sonradan çok ihtiyacım olacak diye :)
Ohh hadi geçmiş olsun canim..Dün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Aminn inşallah canım sana da sabır ve güç kuvvet versin dayanıcaz mecburRiza hoca müthiş biri pek çok Dr yetiştirmiş belki de tr deki en iyi perinatolog bende çok güveniyorum, cok seviyorum kendi doktorum yolladi zaten detayliya, benim bebislerin birinde kalp ve bagirsakta parlaklik girmustu kendi doktorum, cok sukur riza hoca ben gormedim gorsemde cok anlamli deil onlar dedi.ama agrim hep var ve keyfini pek cikaramiyorum, benim adetlerimde çok sancili geçerdi alt taraflarim çok hassas, tek iyi olsunlar da agriya raziyim Rabbim tüm bebeklerini bekleyen annelere güç versin kucaklarina almayi nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?