- 14 Eylül 2016
- 470
- 416
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.661
http://www.anestezi.gen.tr/spinal-anestezi.htmlOhh hadi geçmiş olsun canim..
2hafta goz âcip kapayana kadar gecer inşallah..spinal nasil oluyo canım tamamen mi uyutuluyosun
belden igne acitmio mu ki yaa
Bence daha erken canim alış veriş için. Benim de ilk hamileligim çok hevesliyim ama sonrasında üzülürüm diye hiç bir şey almadım daha bekliyorum. Hayırlısıyla bi 30 lu haftaları görüyüm de öyle alcamHayırlı cumalar hanımlar, bende yarın kontrole gidicem inşallah cinsiyetlerini öğrenicez. Hakkımızda hayırlısı. Alış veriş için erken mi kaçıncı ayda başladınız? Benim ilk gebeliğim çok acemi ve heyecanlıyıminşallah altından kalkabiliriz maddi manevi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Valla canım spinalde de epiduralde de mecbur belden giriliyor genel anesteziyi de ikizlerde doktorlar çok önermiyormuş ikinci bebek etkileniyor diye ama bilmiom nası yapıcaz ne olacakbelden igne acitmio mu ki yaa
Canım bence 30 lu haftalar da çok geç ben 31 in içindeyim herşeyi tamamlamasam bu haftadan sonra çıkıp dolaşıpbişey alamazmışım anca internetten. Çok ağırlaşıyorsun çok çabuk yoruluyorsun. Çok geçe bırakma derim. 16 çok erken belki ama 25-26 larda halletmek lazımBence daha erken canim alış veriş için. Benim de ilk hamileligim çok hevesliyim ama sonrasında üzülürüm diye hiç bir şey almadım daha bekliyorum. Hayırlısıyla bi 30 lu haftaları görüyüm de öyle alcam
Ay canim gözünaydın. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Dün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Rabbim verecek inşallah bbi kolaylik canimValla canım spinalde de epiduralde de mecbur belden giriliyor genel anesteziyi de ikizlerde doktorlar çok önermiyormuş ikinci bebek etkileniyor diye ama bilmiom nası yapıcaz ne olacak
Bence daha erken canim alış veriş için. Benim de ilk hamileligim çok hevesliyim ama sonrasında üzülürüm diye hiç bir şey almadım daha bekliyorum. Hayırlısıyla bi 30 lu haftaları görüyüm de öyle alcam
Allahın beterinden korusun canım. bi çok şey atlattık bir çoğumuz malesef, ama çoğumuzun neredeyse tamamlamak üzereyiz yada tam,mamladik.Moralini yüksek tutmaya çalış sen yinede tedbirini al takdirde Allah'a bırak saglikli günler diliyorum sanaTeşekkür ederim cnm benim 7. Haftada bide 16. Haftada kanamam oldu hep keyifsiz hep olumsuz geçiyor günlerim ne agrı istersen hepsi var bende elim yüreğimde ... bi diyorum kendimi pamuklara sarsam rabbim istemezse olmaz diyorum bide diyorum hopla zıpla rabbim nasip etmişse olur diyorum... ne zor iş bu ikiz hamilelik
Hayırlı olsun gozunuz aydın canım..Acil şifalar diliyorum sana :)Dün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Maşallah Allah bagıslasın analı babalı büyüsünler kiloları maşallah iyi en yakın zamanda kavusursunuz inşallahDün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
GerçektenmiMerhaba bende 10 haftalık hamileyim. 6. haftadan beri bazen sıklaşıp bazen duraklayan kanamam var dediğin gibi bazen kasık, bazen kalça bazen de belim ağrıyor ama Dr. hamileliğin genel şikayetleri demişti.
Mşlh cnm gözün aydın iki hafta çok kısa bi süre hemen geçer sende iyileşirsin kilolarıda çok iyi mşlhDün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Allah razı olsun cnm BM'm ikiz hamilelik demek böyle bşy rahat geçmiycekAllahın beterinden korusun canım. bi çok şey atlattık bir çoğumuz malesef, ama çoğumuzun neredeyse tamamlamak üzereyiz yada tam,mamladik.Moralini yüksek tutmaya çalış sen yinede tedbirini al takdirde Allah'a bırak saglikli günler diliyorum sana
Allahım korktuklarımızı yaşatmasın inşallah, doktorum bebek eğer düşecekse bunu hiç bir şekilde önleyemeyiz düşüğün tedavisi yok demişti. Faydası net olarak kanıtlanmasa da 20. Haftaya kadar proluton iğne ve progestana devam edicez hareketlerinizi kısıtlayın ama yatın da diyemem çünkü bu da çare değil dedi. Çare Allah'tan rabbim hepimize sağlıkla hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.Gerçektenmiozaman normal demekki nezaman bitecek bu kanamalar elimiz yüreğimizde hep tam keyfim yerine geliyor kanama oluyor yıkılıyorum ozaman kalça agrısı sırt ağrısı normal kanamadan sonra ağrıyınca tedirgin oldum teşekkür ederim
Ben ilk hamileliğimde perdemi asmadım kocama kızıp 6 aylık hamileyken koca halıyı tek başıma balkona attım neler yaptım hiç sorun yaşamadım ama bu iki hamilelik çok değişik geldi sürekli bir şişkinlik sebepsiz kanama Yani bedensel temizlik olarak hayatımın en pis dönemini geçiriyorum diyebilirim. Ama buna da şükür yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi unutulur gider.Allah razı olsun cnm BM'm ikiz hamilelik demek böyle bşy rahat geçmiycekkızıma hamileyken sadece Doğuma iki hafta kala migdem yandı tek derdim oydu hep rahattım aklım ona gidiyor ya bu bana çok sorunlu geçiyor
gözün aydın bebişlerin dünyaya hoşgelmişler :)Dün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Ben ilk hamileliğimde perdemi asmadım kocama kızıp 6 aylık hamileyken koca halıyı tek başıma balkona attım neler yaptım hiç sorun yaşamadım ama bu iki hamilelik çok değişik geldi sürekli bir şişkinlik sebepsiz kanama Yani bedensel temizlik olarak hayatımın en pis dönemini geçiriyorum diyebilirim. Ama buna da şükür yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi unutulur gider.
Ben ilk hamileliğimde perdemi asmadım kocama kızıp 6 aylık hamileyken koca halıyı tek başıma balkona attım neler yaptım hiç sorun yaşamadım ama bu iki hamilelik çok değişik geldi sürekli bir şişkinlik sebepsiz kanama Yani bedensel temizlik olarak hayatımın en pis dönemini geçiriyorum diyebilirim. Ama buna da şükür yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi unutulur gider.
aynen cnm doktorun doğru demiş mantıklı düşündüğümde öyle diyorum ama bu hormonlar beni beter etti kimi zaman iyi olcak diyorum kimi zaman yerle birimAllahım korktuklarımızı yaşatmasın inşallah, doktorum bebek eğer düşecekse bunu hiç bir şekilde önleyemeyiz düşüğün tedavisi yok demişti. Faydası net olarak kanıtlanmasa da 20. Haftaya kadar proluton iğne ve progestana devam edicez hareketlerinizi kısıtlayın ama yatın da diyemem çünkü bu da çare değil dedi. Çare Allah'tan rabbim hepimize sağlıkla hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?