2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bence daha erken canim alış veriş için. Benim de ilk hamileligim çok hevesliyim ama sonrasında üzülürüm diye hiç bir şey almadım daha bekliyorum. Hayırlısıyla bi 30 lu haftaları görüyüm de öyle alcam

Canım bence 30 lu haftalar da çok geç ben 31 in içindeyim herşeyi tamamlamasam bu haftadan sonra çıkıp dolaşıpbişey alamazmışım anca internetten. Çok ağırlaşıyorsun çok çabuk yoruluyorsun. Çok geçe bırakma derim. 16 çok erken belki ama 25-26 larda halletmek lazım

Ay canim gözünaydın. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Valla canım spinalde de epiduralde de mecbur belden giriliyor genel anesteziyi de ikizlerde doktorlar çok önermiyormuş ikinci bebek etkileniyor diye ama bilmiom nası yapıcaz ne olacak
Rabbim verecek inşallah bbi kolaylik canim

Öyle düsünerekte gecirmek çok zor gebeliği her an tehlikede Allah yardımcımız olsun eger Allah onlara nefes alıcak gün verdilerse gelicekler sağlıkla inşallah.Ben artık başladım alınacaklara sonradan sıkıştırıp kendimi strese sokmak istemiyorum çünkü Allah hepimize sağlıkla zamanında gelen doğumlar nasip etsin

Allahın beterinden korusun canım. bi çok şey atlattık bir çoğumuz malesef, ama çoğumuzun neredeyse tamamlamak üzereyiz yada tam,mamladik.Moralini yüksek tutmaya çalış sen yinede tedbirini al takdirde Allah'a bırak saglikli günler diliyorum sana

Hayırlı olsun gozunuz aydın canım..Acil şifalar diliyorum sana :)

Maşallah Allah bagıslasın analı babalı büyüsünler kiloları maşallah iyi en yakın zamanda kavusursunuz inşallah

Merhaba bende 10 haftalık hamileyim. 6. haftadan beri bazen sıklaşıp bazen duraklayan kanamam var dediğin gibi bazen kasık, bazen kalça bazen de belim ağrıyor ama Dr. hamileliğin genel şikayetleri demişti.
Gerçektenmi ozaman normal demekki nezaman bitecek bu kanamalar elimiz yüreğimizde hep tam keyfim yerine geliyor kanama oluyor yıkılıyorum ozaman kalça agrısı sırt ağrısı normal kanamadan sonra ağrıyınca tedirgin oldum teşekkür ederim

Mşlh cnm gözün aydın iki hafta çok kısa bi süre hemen geçer sende iyileşirsin kilolarıda çok iyi mşlh

Allah razı olsun cnm BM'm ikiz hamilelik demek böyle bşy rahat geçmiycek kızıma hamileyken sadece Doğuma iki hafta kala migdem yandı tek derdim oydu hep rahattım aklım ona gidiyor ya bu bana çok sorunlu geçiyor

Allahım korktuklarımızı yaşatmasın inşallah, doktorum bebek eğer düşecekse bunu hiç bir şekilde önleyemeyiz düşüğün tedavisi yok demişti. Faydası net olarak kanıtlanmasa da 20. Haftaya kadar proluton iğne ve progestana devam edicez hareketlerinizi kısıtlayın ama yatın da diyemem çünkü bu da çare değil dedi. Çare Allah'tan rabbim hepimize sağlıkla hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.

Allah razı olsun cnm BM'm ikiz hamilelik demek böyle bşy rahat geçmiycek kızıma hamileyken sadece Doğuma iki hafta kala migdem yandı tek derdim oydu hep rahattım aklım ona gidiyor ya bu bana çok sorunlu geçiyor
Ben ilk hamileliğimde perdemi asmadım kocama kızıp 6 aylık hamileyken koca halıyı tek başıma balkona attım neler yaptım hiç sorun yaşamadım ama bu iki hamilelik çok değişik geldi sürekli bir şişkinlik sebepsiz kanama Yani bedensel temizlik olarak hayatımın en pis dönemini geçiriyorum diyebilirim. Ama buna da şükür yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi unutulur gider.

gözün aydın bebişlerin dünyaya hoşgelmişler :)

Canım bu anlattıklarını sadece tekil hamilelik yaşayıp "ay benim de çok zor geçmişti" filan diyenlere anlatasım var. İkisini de yaşayıp karşılaştıranlar daha iyi anlıyor bizi. Geçecek ama bu günler de inşallah miniklerimizi koklayınca :)

aynen cnm doktorun doğru demiş mantıklı düşündüğümde öyle diyorum ama bu hormonlar beni beter etti kimi zaman iyi olcak diyorum kimi zaman yerle birim
Zaman geçmiyor valla sağlıkla dogurursam kurban kesecem İnan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…