2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim Allah anali babali buyutmeyi nasio etsin tez zamanda saglikla evinize donun inş

rose32_45 hayırlı olsun , dilerim kısa Zaman'da yavrularınla evine dönersin... Darısı bizlerinbaşına hadi bakalım sıra ile gidiyoruz kızlar zaten hepimiz ard ardayız , Rabnim korusun yavrularımızı ...

Selam arkadaşlar aşılama ile hamile kaldım bugün iki kese gördük buyurlerse ikiz bebeğim olucak.
İkiz bekleyen Anne adayları varsa burda toplanalım
A içinizde ikizin olması nasıl bir duygu acaba rabbım nasip ederse tüp bebek yaptıracagız ve doktor en az iki embriyo koyacagını soyledi rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerinizi

Günaydın, her sabah bir asker gibi şafak sayıyorum, doktorum dahil herkes bu günleri arayacaksin diyor, bende tek sağ salim hayırlısıyla d ogsunlar onlar önemsiz diyorum.

A içinizde ikizin olması nasıl bir duygu acaba rabbım nasip ederse tüp bebek yaptıracagız ve doktor en az iki embriyo koyacagını soyledi rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerinizi
Ilk gebeligim tekiz nasıl bilmiyorum ama ikiz zor rabbimden hayirlisini ışte canım.

Günaydın bizde çok şükür iyiyiz, hepinizden de iyi haberler alıyoruz hamd olsun. İnşallah küvezdeki bebişlerde anneleri de iyilerdir. Benim tek şikayetim uyku düzensizlikleri her sabah 5-7 arası gözlerim çakmak çakmak uykum yok. 8 de kalkmam lazım işe gideyim diye o zaman da uyku gözümden akıyor.

Ilk gebeligim tekiz nasıl bilmiyorum ama ikiz zor rabbimden hayirlisini ışte canım.

Rabbim yardım eder canım her zorluğun illahaki bır guzelliği vardır onun içşn merak etme bizim gibi kalbi temiz anneler olduktan sonra herseyın üstesinden geliriz rabbımın izniyle olsun da tek ikiz fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…