- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.681
Canim Allah anali babali buyutmeyi nasio etsin tez zamanda saglikla evinize donun inşDün gece doğum yaptim arkadaslar. Bebisler iyi yalniz 2 hafta kuvezde kalacaklar. Ben de biraz dikis acisi ile ugrasiyorum. Spinal anestezi oldum. Kilolari 2100 ve 2300. Kız kendi kendine solunum yapiyor oglan da bir gün solunum cihazina bagli kalacakmis....yine yazarim...
Aminnnn canımrose32_45 hayırlı olsun , dilerim kısa Zaman'da yavrularınla evine dönersin... Darısı bizlerinbaşına hadi bakalım sıra ile gidiyoruz kızlar zaten hepimiz ard ardayız , Rabnim korusun yavrularımızı ...
Günaydınlar bizden iyilik sağlık çok şükürgünaydın kızlar herkes nasıllar bakalım :)
Günaydın canım...günaydın kızlar herkes nasıllar bakalım :)
Bende hep doğumu görüyorum?ağlıyorum kızımı görmek istiyorum.anesteziden uyanamadığımı görüyorum.Günaydın kızlar ben ikidir kötü rüyalar görüyorum kanamam olyor falan sanırım bilinçaltı size de oluyor mu?
A içinizde ikizin olması nasıl bir duygu acaba rabbım nasip ederse tüp bebek yaptıracagız ve doktor en az iki embriyo koyacagını soyledi rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişleriniziSelam arkadaşlar aşılama ile hamile kaldım bugün iki kese gördük buyurlerse ikiz bebeğim olucak.
İkiz bekleyen Anne adayları varsa burda toplanalım
Ilk gebeligim tekiz nasıl bilmiyorum ama ikiz zor rabbimden hayirlisini ışte canım.A içinizde ikizin olması nasıl bir duygu acaba rabbım nasip ederse tüp bebek yaptıracagız ve doktor en az iki embriyo koyacagını soyledi rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerinizi
İyiyiz biz de 30. Haftamıza girdik çok şükürGünaydın canım...
Cok şükür bizde iyiyiz sen nasılsın??
Nne mutlu sana Rabbim tamamına erdirsin darisi basimiza.İyiyiz biz de 30. Haftamıza girdik çok şükür
Maşallah.zamanında doğumlar nasip etsin allah inşallah.İyiyiz biz de 30. Haftamıza girdik çok şükür
Ilk gebeligim tekiz nasıl bilmiyorum ama ikiz zor rabbimden hayirlisini ışte canım.
Evet canimm hatta etkisinde kalip karnima agri giriyodu ve doktora gidiyodumGünaydın kızlar ben ikidir kötü rüyalar görüyorum kanamam olyor falan sanırım bilinçaltı size de oluyor mu?
Maşallah suphanallah darısı basimiza en az 36lari gorelim inşallahİyiyiz biz de 30. Haftamıza girdik çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?