- 3 Kasım 2016
- 480
- 239
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.701
Evet canim ben de rüyamda görüyorum ya kanamam oluyor ya erken doğuruyorum... O korkuyla uyudugumuz için rüyamıza giriyor.Günaydın kızlar ben ikidir kötü rüyalar görüyorum kanamam olyor falan sanırım bilinçaltı size de oluyor mu?
Amin canım inşallah.Maşallah suphanallah darısı basimiza en az 36lari gorelim inşallah
Bende ikizlerim den önce iki çocuk annesi yım iki hamileligimde de gayet rahat 9 ay gule oynaya geçmiş,kiyaslanamayacak kadar ağır geçirdim bunları evet zor ama geçecek sağlıkları iyi olsun bitecek bu günler diyorum.Senide çok iyi anliyorum Rabbim kolayligini versin hepimize insallahAllah razı olsun cnm BM'm ikiz hamilelik demek böyle bşy rahat geçmiycekkızıma hamileyken sadece Doğuma iki hafta kala migdem yandı tek derdim oydu hep rahattım aklım ona gidiyor ya bu bana çok sorunlu geçiyor
Aynı duygular içerisindeyim arkadaşım 28 haftamda erken doğum olabilir diyen Dr umun yüreğimi ağzıma getirmesinden bu yana yaklaşık 5 hafta geçti bugünümüze ve her günümüze çok sukurGünaydın herkese.her gece bir günü daha bitirmenin şükrüyle uyandık yeni güne.sizler de iyisiniz inşallah..
Çok şükür arkadaşım.sen bitirdin gözüyle bakıyorum kısmetse sağlıkla alacaksın bebeklerini kucağına.34ü geçen herkese maşallah diyorum.diğer arkadaşlarıma da sabır sağlık ve kuvvet diliyorumAynı duygular içerisindeyim arkadaşım 28 haftamda erken doğum olabilir diyen Dr umun yüreğimi ağzıma getirmesinden bu yana yaklaşık 5 hafta geçti bugünümüze ve her günümüze çok sukur
Evet canım sonlardaym artık Rabbim in izni ile bugunleri de gördük.Amin canım darısı saglik ve sihatle bekleyen tüm annelere olsunÇok şükür arkadaşım.sen bitirdin gözüyle bakıyorum kısmetse sağlıkla alacaksın bebeklerini kucağına.34ü geçen herkese maşallah diyorum.diğer arkadaşlarıma da sabır sağlık ve kuvvet diliyorum
Benim doktor da 28 den sonra heran dogun olabilir dedi..31 bitti bgn hamdolsun benim de canim.inslaalh kuvez e girmeden cikmak nasip olur saglikla..kuvez e girse de saglikla evlerine gelirler insallah..Evet canım sonlardaym artık Rabbim in izni ile bugunleri de gördük.Amin canım darısı saglik ve sihatle bekleyen tüm annelere olsun
Valla adalatı kullanan çok duydum canım ama nidilat da muadilidir heralde içerik aynıdır kızların çoğu kullanıyo gruptaki adalatı. İnşallah biran önce geçer kasılmaların herhangi bir yan etki de yaşamazsın. İyi düşün iyi olsun ama ya olursa diye tetikleme sancılarını korktuğun başına gelmesin.Kizlar bi de ben bi sey sorcam nidilat diye ilac basladi doktorum.bgn.cok kasilma ve sancilarim oldugi icin.yan etkisi biraz agir dedi.tansiyon dusuklugu filan olur dedi tuzlu ayran ic dedi.bu ilaci kullanan var mj..kasilmalar icin etkili mi.daha.once endol fitil kullandim onu biraktirdi bebeklerini
Suyunda azalma yapar.diye..bi de doktorum 10 gun sehir disinda olcakmks acil bi durumda baska bilmediğim doktorun no sunu verdi.insalalh acil bi durum olmaz
Sagol cnm evet adalat ile ayni.islevde sanirim..bakalim.hayirlsi olsun hakkımizda..Valla adalatı kullanan çok duydum canım ama nidilat da muadilidir heralde içerik aynıdır kızların çoğu kullanıyo gruptaki adalatı. İnşallah biran önce geçer kasılmaların herhangi bir yan etki de yaşamazsın. İyi düşün iyi olsun ama ya olursa diye tetikleme sancılarını korktuğun başına gelmesin.
Çok şükür arkadaşım.şimdiye kadar ağrı,sızı,yorgunluk harici iyi geldik bugünlere.bi de erken doğum korkusu olmasa iyi olacaktı.Aynı duygular içerisindeyim arkadaşım 28 haftamda erken doğum olabilir diyen Dr umun yüreğimi ağzıma getirmesinden bu yana yaklaşık 5 hafta geçti bugünümüze ve her günümüze çok sukur
Bende adalat kullanıyorum muadili yan etkileri mutlaka oluyor umarım hafif geçer.İnşallah olmaz dedigin gibi gonlunu ferah tut canimKizlar bi de ben bi sey sorcam nidilat diye ilac basladi doktorum.bgn.cok kasilma ve sancilarim oldugi icin.yan etkisi biraz agir dedi.tansiyon dusuklugu filan olur dedi tuzlu ayran ic dedi.bu ilaci kullanan var mj..kasilmalar icin etkili mi.daha.once endol fitil kullandim onu biraktirdi bebeklerini
Suyunda azalma yapar.diye..bi de doktorum 10 gun sehir disinda olcakmks acil bi durumda baska bilmediğim doktorun no sunu verdi.insalalh acil bi durum olmaz
Dr.lar 28 haftada tedbir olsun diye en ufak tehlikede erken doğum deyip bi yürek hoplatiyorlar galiba .İnşallah 36 yine bitirdiğin gunleride görürsün canım.Amin teşekkürler güzel dileklerin için.Benim doktor da 28 den sonra heran dogun olabilir dedi..31 bitti bgn hamdolsun benim de canim.inslaalh kuvez e girmeden cikmak nasip olur saglikla..kuvez e girse de saglikla evlerine gelirler insallah..
Sağlık olsun ne diyelim bununda yaşamamız gerekiyordu demekki :)Çok şükür arkadaşım.şimdiye kadar ağrı,sızı,yorgunluk harici iyi geldik bugünlere.bi de erken doğum korkusu olmasa iyi olacaktı.
Insallah canim.sende cok sagol..Dr.lar 28 haftada tedbir olsun diye en ufak tehlikede erken doğum deyip bi yürek hoplatiyorlar galiba .İnşallah 36 yine bitirdiğin gunleride görürsün canım.Amin teşekkürler güzel dileklerin için.
Ben kullanıyorum canim günde 2 defa. Yan etkilerini de fazlasıyla yaşıyorum. Tansiyonum düşüyor, kalbim hızlı çarpıyor, ter basıyor. Ama kasıklarımı rahatlatıyor.Kizlar bi de ben bi sey sorcam nidilat diye ilac basladi doktorum.bgn.cok kasilma ve sancilarim oldugi icin.yan etkisi biraz agir dedi.tansiyon dusuklugu filan olur dedi tuzlu ayran ic dedi.bu ilaci kullanan var mj..kasilmalar icin etkili mi.daha.once endol fitil kullandim onu biraktirdi bebeklerini
Ben kullanıyorum canim günde 2 defa. Yan etkilerini de fazlasıyla yaşıyorum. Tansiyonum düşüyor, kalbim hızlı çarpıyor, ter basıyor. Ama kasıklarımı rahatlatıyor.Kizlar bi de ben bi sey sorcam nidilat diye ilac basladi doktorum.bgn.cok kasilma ve sancilarim oldugi icin.yan etkisi biraz agir dedi.tansiyon dusuklugu filan olur dedi tuzlu ayran ic dedi.bu ilaci kullanan var mj..kasilmalar icin etkili mi.daha.once endol fitil kullandim onu biraktirdi bebeklerini
Neler planlıyoruz neler oluyor değil mi? Neyseki çok şükür bebişlerin sağsağlim geldiler dünyaya canım. Sen 35. Haftandaydın değil mi? niye küveze aldılar merak ettim.Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Umarim sizler de vakti zamanı gelince en saglikli şekilde bebislerinize kavusursunuz. Ani mi oldu diye soranlar var. Malesef salı günü nişan gelmişti ve bunu takiben 3 gün kesilmedi. Sabahları hep az az geldi. Adalat ise yaramadı. Persembe akşamı yemekten sonra kasılmalarim arttı. Böyle iki bebek ortaya toplanıp geriyordu derimi. Sırtıma ağrı girdi. Ve bebekler o kadar aşağı indi ki... Annem bilmiş zaten, esim annem babam ısrar ettiler bir gidip nst ye girelim sadece diye. Ben gitmek istemiyordum. Neyse hastanede sanci çıktı ama düşük seviyedeydi. 39-40 civarı. Ama doktor bey ultrasonda baktığında oglanin kafasi dogum kanalına girmiş ve dikise baski yapıyor dedi. Kendi doktorum sehir disindaymis. Icapci dr kendi dr umla görüştü telefonla. O da hemen alalım demiş bebekleri. Ben şok geciriyordum o sıra... Hiç kendimi hazır hissetmeden gitmiştim hastaneye bir de dr um yoktu. Ben seni salmam dedi icapci dr. Su an durumun cok kritik gece gene gelirsin bu sefer ekibi toplamak daha cok zaman alir dedi. Saat 10 gibinapar topar hazirladilar. Bir de ben genel anestezi istiyordum olmaz dediler aksam yemegi yedigim için. Üstüne dedim bari esim de girsin elimden tutsun. Ona da izin vermediler saglikci olmadigi icin. Böylece tek başıma girdim ameliyathaneye. Allahtan sondayi uyusturulduktan sonra takin diye israr ettim de kabul ettiler. Bir sure anestezisti bekledik. Gelince belimden iğne yapti ve inanin normal serum için açılan damar yolu kadar bile hissetmedim. Hatta hiç igneyi hisseymedim. Sonra uyustu belimden aşağısı. Iyi ki de böyle olmuş bebislerimi görebildim doğduklarında, aglamalarini seslerini isittim ve cok ama cok güzel bir duyguydu. Herkese oneririm. Bebeklerden sonra ben biraz daha kaldim. Miyom varmış baya büyük onu temizledi, rahim agzi dikişini aldi vs vs. Toplamda neredeyse 3 ameliyat gecirdim. Bebekleri günde 2 defa 30 dk görebiliyoruz. Şimdilik mama başladılar çünkü sütüm yeterli gelmedi. Ara ara kalkip sağıyorum ki süt kanallarim uyarilsin diye... Bebeklerinden uzak olmak çok aci veriyor ama çok sukur ki orada iyi olduklarini ve gelisimlerini tamamladiklarini bilmek de sakinleştiriyor. Bu günler tez geçsin tüm kuvezde bebekleri olan anneler için...
Neler planlıyoruz neler oluyor değil mi? Neyseki çok şükür bebişlerin sağsağlim geldiler dünyaya canım. Sen 35. Haftandaydın değil mi? niye küveze aldılar merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?