- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.721
Gozunuz aydin Rabbim biran evvel kucaginiza almayida nasip etsin darisida basimiza olsun inşallah.Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Umarim sizler de vakti zamanı gelince en saglikli şekilde bebislerinize kavusursunuz. Ani mi oldu diye soranlar var. Malesef salı günü nişan gelmişti ve bunu takiben 3 gün kesilmedi. Sabahları hep az az geldi. Adalat ise yaramadı. Persembe akşamı yemekten sonra kasılmalarim arttı. Böyle iki bebek ortaya toplanıp geriyordu derimi. Sırtıma ağrı girdi. Ve bebekler o kadar aşağı indi ki... Annem bilmiş zaten, esim annem babam ısrar ettiler bir gidip nst ye girelim sadece diye. Ben gitmek istemiyordum. Neyse hastanede sanci çıktı ama düşük seviyedeydi. 39-40 civarı. Ama doktor bey ultrasonda baktığında oglanin kafasi dogum kanalına girmiş ve dikise baski yapıyor dedi. Kendi doktorum sehir disindaymis. Icapci dr kendi dr umla görüştü telefonla. O da hemen alalım demiş bebekleri. Ben şok geciriyordum o sıra... Hiç kendimi hazır hissetmeden gitmiştim hastaneye bir de dr um yoktu. Ben seni salmam dedi icapci dr. Su an durumun cok kritik gece gene gelirsin bu sefer ekibi toplamak daha cok zaman alir dedi. Saat 10 gibinapar topar hazirladilar. Bir de ben genel anestezi istiyordum olmaz dediler aksam yemegi yedigim için. Üstüne dedim bari esim de girsin elimden tutsun. Ona da izin vermediler saglikci olmadigi icin. Böylece tek başıma girdim ameliyathaneye. Allahtan sondayi uyusturulduktan sonra takin diye israr ettim de kabul ettiler. Bir sure anestezisti bekledik. Gelince belimden iğne yapti ve inanin normal serum için açılan damar yolu kadar bile hissetmedim. Hatta hiç igneyi hisseymedim. Sonra uyustu belimden aşağısı. Iyi ki de böyle olmuş bebislerimi görebildim doğduklarında, aglamalarini seslerini isittim ve cok ama cok güzel bir duyguydu. Herkese oneririm. Bebeklerden sonra ben biraz daha kaldim. Miyom varmış baya büyük onu temizledi, rahim agzi dikişini aldi vs vs. Toplamda neredeyse 3 ameliyat gecirdim. Bebekleri günde 2 defa 30 dk görebiliyoruz. Şimdilik mama başladılar çünkü sütüm yeterli gelmedi. Ara ara kalkip sağıyorum ki süt kanallarim uyarilsin diye... Bebeklerinden uzak olmak çok aci veriyor ama çok sukur ki orada iyi olduklarini ve gelisimlerini tamamladiklarini bilmek de sakinleştiriyor. Bu günler tez geçsin tüm kuvezde bebekleri olan anneler için...
Hayırlısı böyleymiş arkadaşım.bebeklerin kısa zamanda toparlanıp,evinize döneceksiniz inşallah.Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Umarim sizler de vakti zamanı gelince en saglikli şekilde bebislerinize kavusursunuz. Ani mi oldu diye soranlar var. Malesef salı günü nişan gelmişti ve bunu takiben 3 gün kesilmedi. Sabahları hep az az geldi. Adalat ise yaramadı. Persembe akşamı yemekten sonra kasılmalarim arttı. Böyle iki bebek ortaya toplanıp geriyordu derimi. Sırtıma ağrı girdi. Ve bebekler o kadar aşağı indi ki... Annem bilmiş zaten, esim annem babam ısrar ettiler bir gidip nst ye girelim sadece diye. Ben gitmek istemiyordum. Neyse hastanede sanci çıktı ama düşük seviyedeydi. 39-40 civarı. Ama doktor bey ultrasonda baktığında oglanin kafasi dogum kanalına girmiş ve dikise baski yapıyor dedi. Kendi doktorum sehir disindaymis. Icapci dr kendi dr umla görüştü telefonla. O da hemen alalım demiş bebekleri. Ben şok geciriyordum o sıra... Hiç kendimi hazır hissetmeden gitmiştim hastaneye bir de dr um yoktu. Ben seni salmam dedi icapci dr. Su an durumun cok kritik gece gene gelirsin bu sefer ekibi toplamak daha cok zaman alir dedi. Saat 10 gibinapar topar hazirladilar. Bir de ben genel anestezi istiyordum olmaz dediler aksam yemegi yedigim için. Üstüne dedim bari esim de girsin elimden tutsun. Ona da izin vermediler saglikci olmadigi icin. Böylece tek başıma girdim ameliyathaneye. Allahtan sondayi uyusturulduktan sonra takin diye israr ettim de kabul ettiler. Bir sure anestezisti bekledik. Gelince belimden iğne yapti ve inanin normal serum için açılan damar yolu kadar bile hissetmedim. Hatta hiç igneyi hisseymedim. Sonra uyustu belimden aşağısı. Iyi ki de böyle olmuş bebislerimi görebildim doğduklarında, aglamalarini seslerini isittim ve cok ama cok güzel bir duyguydu. Herkese oneririm. Bebeklerden sonra ben biraz daha kaldim. Miyom varmış baya büyük onu temizledi, rahim agzi dikişini aldi vs vs. Toplamda neredeyse 3 ameliyat gecirdim. Bebekleri günde 2 defa 30 dk görebiliyoruz. Şimdilik mama başladılar çünkü sütüm yeterli gelmedi. Ara ara kalkip sağıyorum ki süt kanallarim uyarilsin diye... Bebeklerinden uzak olmak çok aci veriyor ama çok sukur ki orada iyi olduklarini ve gelisimlerini tamamladiklarini bilmek de sakinleştiriyor. Bu günler tez geçsin tüm kuvezde bebekleri olan anneler için...
Sagol cnm cevabin icin..bende dun basladim acayip bas agrisi yapti..bakalim faydasi varsa dayaniriz elbet..10 mg lik mi kullanyosun gunde 2 kere.bana da simdikik oyle verdi.sali cagirdi duruma.gore doz ayarlamasi yapmak icin..Ben kullanıyorum canim günde 2 defa. Yan etkilerini de fazlasıyla yaşıyorum. Tansiyonum düşüyor, kalbim hızlı çarpıyor, ter basıyor. Ama kasıklarımı rahatlatıyor.
Maşallah canım Allah analı bablı büyütsün Allah bize de senin haftalarına gelmeyi nasip etsin orda cok iyi bakıkıyor onlara merak etme benim kızım 1640gr dogmustu 31 haftalık cok zor ama geçiyor. Sen 3 saatte bir sag sütünü gelir mıralğni yüksek tut emin ellerdeler en yakın zamanda evine getirmen dileğiyle öpüyorumHerkese teşekkür ederim arkadaşlar. Umarim sizler de vakti zamanı gelince en saglikli şekilde bebislerinize kavusursunuz. Ani mi oldu diye soranlar var. Malesef salı günü nişan gelmişti ve bunu takiben 3 gün kesilmedi. Sabahları hep az az geldi. Adalat ise yaramadı. Persembe akşamı yemekten sonra kasılmalarim arttı. Böyle iki bebek ortaya toplanıp geriyordu derimi. Sırtıma ağrı girdi. Ve bebekler o kadar aşağı indi ki... Annem bilmiş zaten, esim annem babam ısrar ettiler bir gidip nst ye girelim sadece diye. Ben gitmek istemiyordum. Neyse hastanede sanci çıktı ama düşük seviyedeydi. 39-40 civarı. Ama doktor bey ultrasonda baktığında oglanin kafasi dogum kanalına girmiş ve dikise baski yapıyor dedi. Kendi doktorum sehir disindaymis. Icapci dr kendi dr umla görüştü telefonla. O da hemen alalım demiş bebekleri. Ben şok geciriyordum o sıra... Hiç kendimi hazır hissetmeden gitmiştim hastaneye bir de dr um yoktu. Ben seni salmam dedi icapci dr. Su an durumun cok kritik gece gene gelirsin bu sefer ekibi toplamak daha cok zaman alir dedi. Saat 10 gibinapar topar hazirladilar. Bir de ben genel anestezi istiyordum olmaz dediler aksam yemegi yedigim için. Üstüne dedim bari esim de girsin elimden tutsun. Ona da izin vermediler saglikci olmadigi icin. Böylece tek başıma girdim ameliyathaneye. Allahtan sondayi uyusturulduktan sonra takin diye israr ettim de kabul ettiler. Bir sure anestezisti bekledik. Gelince belimden iğne yapti ve inanin normal serum için açılan damar yolu kadar bile hissetmedim. Hatta hiç igneyi hisseymedim. Sonra uyustu belimden aşağısı. Iyi ki de böyle olmuş bebislerimi görebildim doğduklarında, aglamalarini seslerini isittim ve cok ama cok güzel bir duyguydu. Herkese oneririm. Bebeklerden sonra ben biraz daha kaldim. Miyom varmış baya büyük onu temizledi, rahim agzi dikişini aldi vs vs. Toplamda neredeyse 3 ameliyat gecirdim. Bebekleri günde 2 defa 30 dk görebiliyoruz. Şimdilik mama başladılar çünkü sütüm yeterli gelmedi. Ara ara kalkip sağıyorum ki süt kanallarim uyarilsin diye... Bebeklerinden uzak olmak çok aci veriyor ama çok sukur ki orada iyi olduklarini ve gelisimlerini tamamladiklarini bilmek de sakinleştiriyor. Bu günler tez geçsin tüm kuvezde bebekleri olan anneler için...
Canim bencede kullanma artik :)bebegin kocaman olmus masallah.Kizlar kan sulandirici.igne kullanan var mi.benim.doktorum yarindan sonra.artik kullanma.iğneleri dedi..cok tereddutteyim
Merhaba evet fazla yükselmiş değerin, ikiz olma ihtimali de var tabiiki ama sadece hcg değeri kesin sonuç vermez diyorlar ki benim senden çok daha az artış olmuştu şimdi ikizleri bekliyoruz hayırlısıyla. Allah sana da hayırlısını nasip etsinArkadaşlar merhaba. Sat 4 mart. Fakat ben 31 32 günde bir adet oluyodum. Geçtiğimiz perşembe kan verdim 38.78 çıktı. Bugün yani pazar günü 282.1 e yükselmiş. Bana 3 günde fazla yükselmiş gibi geldi. Çevremdekiler ikiz ihtimalini söylüyor sizce de öyle bir durum söz konusumudur. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Canim benim neler yasamissin oyle ama cok şükür sagliklisiniz hepiniz :) darısı basimizaHerkese teşekkür ederim arkadaşlar. Umarim sizler de vakti zamanı gelince en saglikli şekilde bebislerinize kavusursunuz. Ani mi oldu diye soranlar var. Malesef salı günü nişan gelmişti ve bunu takiben 3 gün kesilmedi. Sabahları hep az az geldi. Adalat ise yaramadı. Persembe akşamı yemekten sonra kasılmalarim arttı. Böyle iki bebek ortaya toplanıp geriyordu derimi. Sırtıma ağrı girdi. Ve bebekler o kadar aşağı indi ki... Annem bilmiş zaten, esim annem babam ısrar ettiler bir gidip nst ye girelim sadece diye. Ben gitmek istemiyordum. Neyse hastanede sanci çıktı ama düşük seviyedeydi. 39-40 civarı. Ama doktor bey ultrasonda baktığında oglanin kafasi dogum kanalına girmiş ve dikise baski yapıyor dedi. Kendi doktorum sehir disindaymis. Icapci dr kendi dr umla görüştü telefonla. O da hemen alalım demiş bebekleri. Ben şok geciriyordum o sıra... Hiç kendimi hazır hissetmeden gitmiştim hastaneye bir de dr um yoktu. Ben seni salmam dedi icapci dr. Su an durumun cok kritik gece gene gelirsin bu sefer ekibi toplamak daha cok zaman alir dedi. Saat 10 gibinapar topar hazirladilar. Bir de ben genel anestezi istiyordum olmaz dediler aksam yemegi yedigim için. Üstüne dedim bari esim de girsin elimden tutsun. Ona da izin vermediler saglikci olmadigi icin. Böylece tek başıma girdim ameliyathaneye. Allahtan sondayi uyusturulduktan sonra takin diye israr ettim de kabul ettiler. Bir sure anestezisti bekledik. Gelince belimden iğne yapti ve inanin normal serum için açılan damar yolu kadar bile hissetmedim. Hatta hiç igneyi hisseymedim. Sonra uyustu belimden aşağısı. Iyi ki de böyle olmuş bebislerimi görebildim doğduklarında, aglamalarini seslerini isittim ve cok ama cok güzel bir duyguydu. Herkese oneririm. Bebeklerden sonra ben biraz daha kaldim. Miyom varmış baya büyük onu temizledi, rahim agzi dikişini aldi vs vs. Toplamda neredeyse 3 ameliyat gecirdim. Bebekleri günde 2 defa 30 dk görebiliyoruz. Şimdilik mama başladılar çünkü sütüm yeterli gelmedi. Ara ara kalkip sağıyorum ki süt kanallarim uyarilsin diye... Bebeklerinden uzak olmak çok aci veriyor ama çok sukur ki orada iyi olduklarini ve gelisimlerini tamamladiklarini bilmek de sakinleştiriyor. Bu günler tez geçsin tüm kuvezde bebekleri olan anneler için...
Merhaba evet fazla yükselmiş değerin, ikiz olma ihtimali de var tabiiki ama sadece hcg değeri kesin sonuç vermez diyorlar ki benim senden çok daha az artış olmuştu şimdi ikizleri bekliyoruz hayırlısıyla. Allah sana da hayırlısını nasip etsin
Ben kullanıyorum coraspin ile birlikte biz coraspini nisan 10gibi bırakıyoruz ama iğne doğumdan sonra ki 6 haftaya kadar devam dedi.7 ayda kan sulandırıcı bıraktırılır dedi dr.umKizlar kan sulandirici.igne kullanan var mi.benim.doktorum yarindan sonra.artik kullanma.iğneleri dedi..cok tereddutteyim
ben kullanıyorum canım acaba ne zaman kesecek merak ediyorum. coraspin de kullanıyor musun ben onu da kullanıyorum, kan pıhtılaşması tehlikesinden dolayı. artık iğneyi bacağıma vurup çekince kan geliyorKizlar kan sulandirici.igne kullanan var mi.benim.doktorum yarindan sonra.artik kullanma.iğneleri dedi..cok tereddutteyim
7 ayda kan sulandırıcı bıraktırılır derken anlamadım?Ben kullanıyorum coraspin ile birlikte biz coraspini nisan 10gibi bırakıyoruz ama iğne doğumdan sonra ki 6 haftaya kadar devam dedi.7 ayda kan sulandırıcı bıraktırılır dedi dr.um
İğne değil ama coraspın kullanıyorum ben hapını canımKizlar kan sulandirici.igne kullanan var mi.benim.doktorum yarindan sonra.artik kullanma.iğneleri dedi..cok tereddutteyim
Aynen canim bende bacak a cok zorlaniyorum cok aciyo.kaniyo genelde de..bgn son iğneyi vurcam.insallah sıkıntı olmaz..coraspin kullanmadım canim.bende de pihtilasma var.mthfr ler heterezigot yani tasiyiciyim cmmben kullanıyorum canım acaba ne zaman kesecek merak ediyorum. coraspin de kullanıyor musun ben onu da kullanıyorum, kan pıhtılaşması tehlikesinden dolayı. artık iğneyi bacağıma vurup çekince kan geliyorneden bilmiyorum.
Anladim cani.onceki doktorum coraspin ike iğneyi ayni anda kullandiryodu.simdiki.doktorum coraspine gerek yok igne yeterli demisti.simdiye kadar hamdolsun sıkıntı cikmadi.ins bundann sonra da cikmaz..İğne değil ama coraspın kullanıyorum ben hapını canım
Dr 7aydan sonra coraspini bırakmam gerektiğini coraspin iğneden daha çok sulandırıyormuş galiba kanı söylemişti.erken doğum vs olursa sezeryanda bize sıkıntı yaratır ayrıca bebeklerde beyin kanamasına yol açabilir dedi canım.ben canın sıkılmasın diye çok detaylı yazmamıştım.dr sana bi açıklasın rahatla her dr bir değil çünkü.ben faktör 5 homozigotum en yoğun olan farklı yani.7 ayda kan sulandırıcı bıraktırılır derken anlamadım?
aaaa ama bana niye söylemedi doktor yaDr 7aydan sonra coraspini bırakmam gerektiğini coraspin iğneden daha çok sulandırıyormuş galiba kanı söylemişti.erken doğum vs olursa sezeryanda bize sıkıntı yaratır ayrıca bebeklerde beyin kanamasına yol açabilir dedi canım.ben canın sıkılmasın diye çok detaylı yazmamıştım.dr sana bi açıklasın rahatla her dr bir değil çünkü.ben faktör 5 homozigotum en yoğun olan farklı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?