2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gozunuz aydin Rabbim biran evvel kucaginiza almayida nasip etsin darisida basimiza olsun inşallah.

Hayırlısı böyleymiş arkadaşım.bebeklerin kısa zamanda toparlanıp,evinize döneceksiniz inşallah.

Ben kullanıyorum canim günde 2 defa. Yan etkilerini de fazlasıyla yaşıyorum. Tansiyonum düşüyor, kalbim hızlı çarpıyor, ter basıyor. Ama kasıklarımı rahatlatıyor.
Sagol cnm cevabin icin..bende dun basladim acayip bas agrisi yapti..bakalim faydasi varsa dayaniriz elbet..10 mg lik mi kullanyosun gunde 2 kere.bana da simdikik oyle verdi.sali cagirdi duruma.gore doz ayarlamasi yapmak icin..

Maşallah sizin bebisler kocaman olmuş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim daha yeni geçen perşembe ilk ultrasonla bakıldı. Iki kese gördü doktorum ama biri silik gibi tam net değil dedi ve çarşamba yine çağırdı kesin belli olur dedi. Çok merak ediyorum günler gecmiyo

Merhaba hanımlar iyi pazarlar.... Ya canlarım benim böyle kalbim pır pır edip duruyor arada sanki elimde carpıyor kalbim ... Zor zor nefes alıyorum sonra gecıyor .. Şimdiden başladı ne yapacam canlarım :)

Maşallah canım Allah analı bablı büyütsün Allah bize de senin haftalarına gelmeyi nasip etsin orda cok iyi bakıkıyor onlara merak etme benim kızım 1640gr dogmustu 31 haftalık cok zor ama geçiyor. Sen 3 saatte bir sag sütünü gelir mıralğni yüksek tut emin ellerdeler en yakın zamanda evine getirmen dileğiyle öpüyorum

Kizlar kan sulandirici.igne kullanan var mi.benim.doktorum yarindan sonra.artik kullanma.iğneleri dedi..cok tereddutteyim

Arkadaşlar merhaba. Sat 4 mart. Fakat ben 31 32 günde bir adet oluyodum. Geçtiğimiz perşembe kan verdim 38.78 çıktı. Bugün yani pazar günü 282.1 e yükselmiş. Bana 3 günde fazla yükselmiş gibi geldi. Çevremdekiler ikiz ihtimalini söylüyor sizce de öyle bir durum söz konusumudur. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba evet fazla yükselmiş değerin, ikiz olma ihtimali de var tabiiki ama sadece hcg değeri kesin sonuç vermez diyorlar ki benim senden çok daha az artış olmuştu şimdi ikizleri bekliyoruz hayırlısıyla. Allah sana da hayırlısını nasip etsin

Canim benim neler yasamissin oyle ama cok şükür sagliklisiniz hepiniz :) darısı basimiza

Canım benim çok teşekkür ederim. Bu haftaiçi ilk kez doktor muayenesine gideceğim umarım orada net bir şey söyler doktorumuz. Sanada hayırlı olsun dilerimki sağlımşa kucağına alırsın. ❤

Kizlar kan sulandirici.igne kullanan var mi.benim.doktorum yarindan sonra.artik kullanma.iğneleri dedi..cok tereddutteyim
Ben kullanıyorum coraspin ile birlikte biz coraspini nisan 10gibi bırakıyoruz ama iğne doğumdan sonra ki 6 haftaya kadar devam dedi.7 ayda kan sulandırıcı bıraktırılır dedi dr.um

ben kullanıyorum canım acaba ne zaman kesecek merak ediyorum. coraspin de kullanıyor musun ben onu da kullanıyorum, kan pıhtılaşması tehlikesinden dolayı. artık iğneyi bacağıma vurup çekince kan geliyor neden bilmiyorum.

Ben kullanıyorum coraspin ile birlikte biz coraspini nisan 10gibi bırakıyoruz ama iğne doğumdan sonra ki 6 haftaya kadar devam dedi.7 ayda kan sulandırıcı bıraktırılır dedi dr.um
7 ayda kan sulandırıcı bıraktırılır derken anlamadım?

Aynen canim bende bacak a cok zorlaniyorum cok aciyo.kaniyo genelde de..bgn son iğneyi vurcam.insallah sıkıntı olmaz..coraspin kullanmadım canim.bende de pihtilasma var.mthfr ler heterezigot yani tasiyiciyim cmm

7 ayda kan sulandırıcı bıraktırılır derken anlamadım?
Dr 7aydan sonra coraspini bırakmam gerektiğini coraspin iğneden daha çok sulandırıyormuş galiba kanı söylemişti.erken doğum vs olursa sezeryanda bize sıkıntı yaratır ayrıca bebeklerde beyin kanamasına yol açabilir dedi canım.ben canın sıkılmasın diye çok detaylı yazmamıştım.dr sana bi açıklasın rahatla her dr bir değil çünkü.ben faktör 5 homozigotum en yoğun olan farklı yani.

aaaa ama bana niye söylemedi doktor ya çok fena. yarın perinataloga soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…