- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.741
offf ya sizler bırakmışsınız coraspini. ben niye hala kullanıyorumAynen canim bende bacak a cok zorlaniyorum cok aciyo.kaniyo genelde de..bgn son iğneyi vurcam.insallah sıkıntı olmaz..coraspin kullanmadım canim.bende de pihtilasma var.mthfr ler heterezigot yani tasiyiciyim cmm
Bence de sor da korkma ama her dr düşüncesi farklı oluyor bazısı için küçük bir risk bile önemli iken bazısı insiyatif alıyor.hiç bişeycikler olmaz allahın izniyle.ya ben ne dr.lar gördüm faktör 5 olduğumu duyunca sağlık ocağındaki ilaç yazan aile hekimleri sen bi doğurda inşallahlar mı istersin coraspinde seni kesmez kiler mi istersin bu kulaklar neler duydu yani.bir allahım var o da yardımcım olsun ne yaşayacaksak o.o yüzden sürekli doğum kâbusları görüyorum.hep kızım aklımdaaaaa ama bana niye söylemedi doktor yaçok fena. yarın perinataloga soracağım.
Ben hep koldan vuruluyorumBende iğne kullanıyorum ve hala göbekten vurunuyorum dr sorun degil dedi siz nasıl vuruyorsunuz bacaktan acımıyormu ve neresine vuruyorsunuz
Tek basına vurulmuyorsundur demi bende cesaret edemiyorum zar zor gobegımden yapıyorumBen hep koldan vuruluyorum
tuhaf olan benim şimdiki doktorum da perinatalogum da zaten iğneye karşı. bendeki kan pıhtılaşması hafifmiş gerek yokmuş aslında falan demişti. coraspini de iğneyi de en başta tüp doktorum başlatmıştı öyle devam ettim. kimse de şu zamanda bırak demedi. daha önce geç dönem kaybım olunca ben de kullanmaya devam ettim korkudan. şimdi de coraspinden korktum açıkçası.Bence de sor da korkma ama her dr düşüncesi farklı oluyor bazısı için küçük bir risk bile önemli iken bazısı insiyatif alıyor.hiç bişeycikler olmaz allahın izniyle.ya ben ne dr.lar gördüm faktör 5 olduğumu duyunca sağlık ocağındaki ilaç yazan aile hekimleri sen bi doğurda inşallahlar mı istersin coraspinde seni kesmez kiler mi istersin bu kulaklar neler duydu yani.bir allahım var o da yardımcım olsun ne yaşayacaksak o.o yüzden sürekli doğum kâbusları görüyorum.hep kızım aklımda
nasıl yani anlamadım nefes alamıyorum derken?Kızlar cevap vermedi kimse bisey sordum ? Nefes alamıyorum yahu kalp atışımı duyuyorum bu Nasıl bir şey var mı sizlerde de ?
Yok canım eczanede yaptırıyorum 4.5 aydırTek basına vurulmuyorsundur demi bende cesaret edemiyorum zar zor gobegımden yapıyorum
Normalde nefes alıslarımızı hissetmeyiz ya hani ama şimdi öyle değil derin nefes almadan olmuyor kalbim cok hızlı atıyor bazen sanki Cok az hava varmış da yetmiyormuş gibi hissediyorum! Onun için sordum kızlar ikiz oldukları için mi ben böyleyim sizlerde de varmi bu durumlar ?nasıl yani anlamadım nefes alamıyorum derken?
Anladım banada esinle beraber yap diyorlar ama cesaret yokYok canım eczanede yaptırıyorum 4.5 aydır
İlkten gösteren olmusmuydu canım bana göstermeden yapamam kiben beşinci aydan sonra göbeği bırakıp bacağa geçtim. üst bacak hafif yana vuruyorum. bacaklarım mosmor.
Yasadiginiz ya psikolojik nefes acligi yada bebeklerin yukari cigerlere baskisiyla oluşan bir darlik, progeston hormonu maalesef ciğerleri uyarip nefes almayi zoastirabiliyor, bunlar gebelikte olağan şeyler kaldiki ikiz gebelik. Genede kafaniza takiyorsaniz doktorunuzla paylasin. Nefes acligi daha çok nefes alip almadiginizi aklinizdan gecirmeyle oluyor, nefes almak vücudun otomatik yaptigi bizim farkinda olmadigimiz şey, nefes acliginda bunu hep hissederiz. Ben gebeliğin ilk haftalarinda yasadim çok yoğundu.Normalde nefes alıslarımızı hissetmeyiz ya hani ama şimdi öyle değil derin nefes almadan olmuyor kalbim cok hızlı atıyor bazen sanki Cok az hava varmış da yetmiyormuş gibi hissediyorum! Onun için sordum kızlar ikiz oldukları için mi ben böyleyim sizlerde de varmi bu durumlar ?
ben sırtüstü yatınca sadece nefes alamıyorum ama sanırım çok da tuhaf değil durumun. en iyisi doktoruna bir danışman bence.Normalde nefes alıslarımızı hissetmeyiz ya hani ama şimdi öyle değil derin nefes almadan olmuyor kalbim cok hızlı atıyor bazen sanki Cok az hava varmış da yetmiyormuş gibi hissediyorum! Onun için sordum kızlar ikiz oldukları için mi ben böyleyim sizlerde de varmi bu durumlar ?
bir arkadaşım şuralara vuruyordum dedi o kadar. zaten göbeğe vurmaktan pratiklik kazanıyoruz aynı şey.İlkten gösteren olmusmuydu canım bana göstermeden yapamam ki
Bende hala kullanıyorum tup bebek dr. 30dan bırakıcaz demişti ama şuanki dr.um 34 te desi bu hafta bırakıcazofff ya sizler bırakmışsınız coraspini. ben niye hala kullanıyorumya bişey olursa Allah korusun.
35'e kadar hareket konusunda rahattım, evde bulaşık makinesi doldurup boşaltma, mutfak toparlama, çamaşır makinesi çalıştırma, yatak toparlama ev toparlama hafif hafif toz alma vs, yapabiliyordum yavaş yavaş. Ama şu an 37 olduk sayılır ve bir haftadır ne kıyafetlerimi kendim giyebiliyorum, ne oturup kalkabiliyorum, ödemler, bacaklarda aşırı bir şişlik vs mahvoldum yani.30. Haftanın üstü annecikler nasılsınız cok mu zor ,göbekler Nasıl olagan üstü büyük mü? Nasıl oturup kalkma falan ben cok merak ediyorum hareketler ne durum da cok merak ediyorum bir yerlere gidip gelebiliyormusunuz ? Ev içinde hareketler falan özellikle 30. Hafta sonrasını canlarım ...
Normalde nefes alıslarımızı hissetmeyiz ya hani ama şimdi öyle değil derin nefes almadan olmuyor kalbim cok hızlı atıyor bazen sanki Cok az hava varmış da yetmiyormuş gibi hissediyorum! Onun için sordum kızlar ikiz oldukları için mi ben böyleyim sizlerde de varmi bu durumlar ?
maşallah arkadaşım doğurdum diye mesaj atsan ben ohh diyeceğim valla35'e kadar hareket konusunda rahattım, evde bulaşık makinesi doldurup boşaltma, mutfak toparlama, çamaşır makinesi çalıştırma, yatak toparlama ev toparlama hafif hafif toz alma vs, yapabiliyordum yavaş yavaş. Ama şu an 37 olduk sayılır ve bir haftadır ne kıyafetlerimi kendim giyebiliyorum, ne oturup kalkabiliyorum, ödemler, bacaklarda aşırı bir şişlik vs mahvoldum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?