2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim benim vucudum.cok.hassas zaten durumum.da.riskli.olduğu icin 1 aydir yatiyorum.yemek masasinda zor.oturuyorum belim acayip agriyo..anlayacagin durumum perttt..sen bakma bana

Az kaldı arkadasım hayırlısı inşallah ben cok merak ediyorum 30 hafta sonrasını açıkcası insallah 38 kadar herkes dayanır

Canim benim suan hersey iyi geciyor ev icinde cok hareket ediyorum disardada yürümeye özen gösteriyorum ama fazla hareket edince sanki asagidan cocuklar cikacakmis gibi geliyor bana alt tarafa cok baski oluyor karnim büyüdü baya ama okadar olagan üstü degil kalkmakta biraz zorluk cekiyorum ama abartilacak kadar degil yani kisacasi suan hersey yolunda cok sükür fazla sikayetim yok kusmak disinda...

offf ya sizler bırakmışsınız coraspini. ben niye hala kullanıyorum ya bişey olursa Allah korusun.
Canım coraspirini 32 haftada bırak igneye doğuma kadar devam dedi benim doktorum da hepsinin bakış açısı ve ilaç kullanımına bakışı farklı oluyor. Bize soylenene uymak kalıyor cokta yapilmamali hepimizin kan değerleri bünyesi reaksiyonlari farklı olabilir ....

Kan sulandırıcıyı 16. Haftalarda bırakan bir tek ben miyim ya bana devam etme hiç gerek yok diyip bıraktırdı doktorum 31. Haftam bitti nerdeyse bi daha da hiç kullanmadım.

Kızlar cevap vermedi kimse bisey sordum ? Nefes alamıyorum yahu kalp atışımı duyuyorum bu Nasıl bir şey var mı sizlerde de ?
Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım 1-2 kere. Dr kan basıncından dolayı kalp çarpıntısı yaşanabilir demişti. Çok panik yapma ama doktoruna sorarsın. Geçmiş olsun inşallah.

Masallah cok guzel zamanlara gelmisiniz hayirlisi ile kucaginiza alin ins. Dr gun vermedi mi dogum icin?

Coraspini ben de çok erken bıraktım,kahverengi lekelenmem olunca doktorum bırakabilirsin artık demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…