2017 de İkiz Annesi Olucaklar

mitril canım yarın dogumun var demi sanki öyle hatırlıyorum hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim saglıkli uzun ömürler versin çocuklarına

Kızlar bende 6 ay 2 haftalığim karnım fazla yok etrafımdakiler karnın büyümemiş diyorlar sinir oldum iyice dr cocuklar gelisimleri güzel diyor sorun yok diyor ama

Haber var mı ? Kardelen den arkadaslar ?dogumdan çıktı mı acaba ?

Bende cok merak ediyorum ama haber yok tatlım birbirimizin tel no olsa aslında haberleşebiliriz sanki bir ara vardı böyle bir durum sonra ne oldu ?

Bende cok merak ediyorum ama haber yok tatlım birbirimizin tel no olsa aslında haberleşebiliriz sanki bir ara vardı böyle bir durum sonra ne oldu ?
Şuan grup var ama kardelen vermemişti numarasını. Bizde çok merak ediyoruz. Gruba dahil olmak isteyenler belovedone a özel msjla numarasını atmıştı.

Kizlr sagolun hepiniz..iyim ben.bebekler kuvezdeerken geldiler biraz..ama cok.iyi dedi doktor dogumda.ins oyledir.henuz goremedim.1500 gr biraz küçükler.ins sağlıklıdır lar..dua edin olur mu.cok sagln hepinz
Canım gözün aydın olsun.sağlıkla büyüsünler inşallah.rabbim böyle dilemiş demek ki üzülme sıkılma sütün bol olsun.

Mrs-cicek canım sen nasılsın bebekler nasil
sgl cnmm bnm..ben toparlandim sukur.Bebeklerimiz de sukur iyi.ikisi de kuvezici oksijen aliyor,biri digerine gore daha iyi durumda..Bugun babayla beraber gormeye gittik (pazartesi babalar da gelebiliyor,ben haftasonu haric hergun gidiyorum) emzirme olayina daha cok var sanirim ama bugun gozlerini acti ikisi de.. ilk defa bu kadar hareketli ve uyanik gorduk :) bu da bizi cok mutlu etti..Allahim bize de sizlere de hayirlisiyla saglikla evlatlarina kavusmayi nasib etsin..Kilolari da 1700 olmadan verilmiyormus.su an henuz 1290 ile 1220 oldular.Dogum kilolari buydu zaten,odemdi ilk 2hafta surekli zayifladilar.Su an aliyorlar artik..Elhamdülillah Rabbime bin sukur hersey yolunda simdilik :)

Kizlr sagolun hepiniz..iyim ben.bebekler kuvezdeerken geldiler biraz..ama cok.iyi dedi doktor dogumda.ins oyledir.henuz goremedim.1500 gr biraz küçükler.ins sağlıklıdır lar..dua edin olur mu.cok sagln hepinz
Canım Allah bagışlasın analı babalı büyütsün, saglıklılardır merak etme en yakın zamanda kucagına alırsın inşallah. Dualarımız onlarla bu mubarek üç aylarda küvezdeki tüm bebekler annelerine, anneleri bebeklerine saglıkla kavuşsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…