2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Maşallah canım bugunlerde gececek inşallah günden güne daha iyi olacaklar inşallah en büyük ilaç senin sütün moralini yüksek tut. En kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle.

mitril canım yarın dogumun var demi sanki öyle hatırlıyorum hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim saglıkli uzun ömürler versin çocuklarına

Aminn canım evet yarın giriyorum doğuma, panik, stres, heyecan, mutluluk, korku hepsi mevcut şu an. Dualarınızı istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider yazarım size. Herkese iyi gecelerr ^_^

Kizlr sagolun hepiniz..iyim ben.bebekler kuvezdeerken geldiler biraz..ama cok.iyi dedi doktor dogumda.ins oyledir.henuz goremedim.1500 gr biraz küçükler.ins sağlıklıdır lar..dua edin olur mu.cok sagln hepinz
Hayirli olsun canim.Tez vakit saglikla kavusursunuz insallah.masallah kilolari da iyiymis

Her sey cok guzel olacak canim.bebislerin de masallahi var.kucagina aldiginda hepsini unutacaksin

Sagolun kizlar.bebeklerin cigerleri ve bağırsakları tam gelişmediği icib kuvuzde oksjen destegi aliyo demis doktor esime.bu riskli bir sey mi((

Aminn canım evet yarın giriyorum doğuma, panik, stres, heyecan, mutluluk, korku hepsi mevcut şu an. Dualarınızı istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider yazarım size. Herkese iyi gecelerr ^_^
Saglikla doğsunlar ins hersey yolunda gidecek merak etmeyin bizide habersiz birakmayin

Kizlar bende 34. Haftamdayım ve isi biraktim artik gercekten zorlamaya gerek yok zaten sonrasinda pek dinlenecek vaktimiz kalmiyor simdiden dinlenmek istedim hepimizin bebekleri saglikla günü geldiginde dogsunlar inş.

Herşey çok güzel olacak inan. Kolay doğumlar sağlıkla gelsinler kucağına bebişlerin inşallah.

Sagolun kizlar.bebeklerin cigerleri ve bağırsakları tam gelişmediği icib kuvuzde oksjen destegi aliyo demis doktor esime.bu riskli bir sey mi((
Can'ım hayırlı olsun hadi gözün aydın, bundan sonra korkma cok çabuk toparlayacaktır bebeklerin sağ salim evine götüreceksin hayırlısı İle ... Nasıl Ağrı'ların ne durumda sen nasılsın?

kizlar bugunlerin tadini cikarin bol bol uyuyun dinlenin kendinize vakit ayirin ikizler dogunca ne uyku dinlenmek birakin aynaya bile zor bakarsiniz biz 2 aylik olduk bile daha dun gibi bu forumun en basina yazmistim simdiden bol bol uyuyunn
masallah size ne çabuk büyümüşsünuz kaygıları stresleri üzerimden atsam iyi geçecek hamilelik hayırlısıyla bende gününde dogururum böyle kocaman olur bebisler

daha da iyi olucaklar canım insallah yakın zamanda evinize dönmeyi nasip etsin rabbim

gözün aydın canım belkide suanda dogum yapmışsındir allah analı babalı büyütsün insallah

Mrs-cicek canım geçecek bugünler de inşallah sağlıkla bebeklerini evine götürdüğün günleri de göreceğiz.
kardelen2558 gözün aydın sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah. Geçmiş olsun.
mitril hayırlısıyla bebeklerini kucağına al inşallah. Rabbim bugünleri görmeyi bizlere de nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…