- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.801
Maşallah canım bugunlerde gececek inşallah günden güne daha iyi olacaklar inşallah en büyük ilaç senin sütün moralini yüksek tut. En kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle.sgl cnmm bnm..ben toparlandim sukur.Bebeklerimiz de sukur iyi.ikisi de kuvezici oksijen aliyor,biri digerine gore daha iyi durumda..Bugun babayla beraber gormeye gittik (pazartesi babalar da gelebiliyor,ben haftasonu haric hergun gidiyorum) emzirme olayina daha cok var sanirim ama bugun gozlerini acti ikisi de.. ilk defa bu kadar hareketli ve uyanik gorduk :) bu da bizi cok mutlu etti..Allahim bize de sizlere de hayirlisiyla saglikla evlatlarina kavusmayi nasib etsin..Kilolari da 1700 olmadan verilmiyormus.su an henuz 1290 ile 1220 oldular.Dogum kilolari buydu zaten,odemdi ilk 2hafta surekli zayifladilar.Su an aliyorlar artik..Elhamdülillah Rabbime bin sukur hersey yolunda simdilik :)
mitril canım yarın dogumun var demi sanki öyle hatırlıyorum hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim saglıkli uzun ömürler versin çocuklarına
Hayirli olsun canim.Tez vakit saglikla kavusursunuz insallah.masallah kilolari da iyiymisKizlr sagolun hepiniz..iyim ben.bebekler kuvezdeerken geldiler biraz..ama cok.iyi dedi doktor dogumda.ins oyledir.henuz goremedim.1500 gr biraz küçükler.ins sağlıklıdır lar..dua edin olur mu.cok sagln hepinz
sgl cnm insallah Allah razi olsn. :)Maşallah canım bugunlerde gececek inşallah günden güne daha iyi olacaklar inşallah en büyük ilaç senin sütün moralini yüksek tut. En kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle.
Her sey cok guzel olacak canim.bebislerin de masallahi var.kucagina aldiginda hepsini unutacaksinsgl cnmm bnm..ben toparlandim sukur.Bebeklerimiz de sukur iyi.ikisi de kuvezici oksijen aliyor,biri digerine gore daha iyi durumda..Bugun babayla beraber gormeye gittik (pazartesi babalar da gelebiliyor,ben haftasonu haric hergun gidiyorum) emzirme olayina daha cok var sanirim ama bugun gozlerini acti ikisi de.. ilk defa bu kadar hareketli ve uyanik gorduk :) bu da bizi cok mutlu etti..Allahim bize de sizlere de hayirlisiyla saglikla evlatlarina kavusmayi nasib etsin..Kilolari da 1700 olmadan verilmiyormus.su an henuz 1290 ile 1220 oldular.Dogum kilolari buydu zaten,odemdi ilk 2hafta surekli zayifladilar.Su an aliyorlar artik..Elhamdülillah Rabbime bin sukur hersey yolunda simdilik :)
insallah cnm..Allah hicbirimizin canini acitmasin evlatla...Her sey cok guzel olacak canim.bebislerin de masallahi var.kucagina aldiginda hepsini unutacaksin
Amin amin insallahinsallah cnm..Allah hicbirimizin canini acitmasin evlatla...
Saglikla doğsunlar ins hersey yolunda gidecek merak etmeyin bizide habersiz birakmayinAminn canım evet yarın giriyorum doğuma, panik, stres, heyecan, mutluluk, korku hepsi mevcut şu an. Dualarınızı istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider yazarım size. Herkese iyi gecelerr ^_^
Yok canım bu iyi bişey büyüyüp gelişecekler. Biran önce bebişlerini eve götürmen dileğiyle canım.Sagolun kizlar.bebeklerin cigerleri ve bağırsakları tam gelişmediği icib kuvuzde oksjen destegi aliyo demis doktor esime.bu riskli bir sey mi((
Herşey çok güzel olacak inan. Kolay doğumlar sağlıkla gelsinler kucağına bebişlerin inşallah.Aminn canım evet yarın giriyorum doğuma, panik, stres, heyecan, mutluluk, korku hepsi mevcut şu an. Dualarınızı istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider yazarım size. Herkese iyi gecelerr ^_^
Can'ım hayırlı olsun hadi gözün aydın, bundan sonra korkma cok çabuk toparlayacaktır bebeklerin sağ salim evine götüreceksin hayırlısı İle ... Nasıl Ağrı'ların ne durumda sen nasılsın?Sagolun kizlar.bebeklerin cigerleri ve bağırsakları tam gelişmediği icib kuvuzde oksjen destegi aliyo demis doktor esime.bu riskli bir sey mi((
Allah analı babalı büyütsün.Gözünüz aydın.Kizlr sagolun hepiniz..iyim ben.bebekler kuvezdeerken geldiler biraz..ama cok.iyi dedi doktor dogumda.ins oyledir.henuz goremedim.1500 gr biraz küçükler.ins sağlıklıdır lar..dua edin olur mu.cok sagln hepinz
masallah size ne çabuk büyümüşsünuzkizlar bugunlerin tadini cikarin bol bol uyuyun dinlenin kendinize vakit ayirin ikizler dogunca ne uyku dinlenmek birakin aynaya bile zor bakarsinizbiz 2 aylik olduk bile daha dun gibi bu forumun en basina yazmistim simdiden bol bol uyuyunn
daha da iyi olucaklar canım insallah yakın zamanda evinize dönmeyi nasip etsin rabbimsgl cnmm bnm..ben toparlandim sukur.Bebeklerimiz de sukur iyi.ikisi de kuvezici oksijen aliyor,biri digerine gore daha iyi durumda..Bugun babayla beraber gormeye gittik (pazartesi babalar da gelebiliyor,ben haftasonu haric hergun gidiyorum) emzirme olayina daha cok var sanirim ama bugun gozlerini acti ikisi de.. ilk defa bu kadar hareketli ve uyanik gorduk :) bu da bizi cok mutlu etti..Allahim bize de sizlere de hayirlisiyla saglikla evlatlarina kavusmayi nasib etsin..Kilolari da 1700 olmadan verilmiyormus.su an henuz 1290 ile 1220 oldular.Dogum kilolari buydu zaten,odemdi ilk 2hafta surekli zayifladilar.Su an aliyorlar artik..Elhamdülillah Rabbime bin sukur hersey yolunda simdilik :)
gözün aydın canım belkide suanda dogum yapmışsındir allah analı babalı büyütsün insallahAminn canım evet yarın giriyorum doğuma, panik, stres, heyecan, mutluluk, korku hepsi mevcut şu an. Dualarınızı istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider yazarım size. Herkese iyi gecelerr ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?