- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.821
Onlar hızlı büyür hiç Çan'ını sıkma gececek inş bu günler unutacaksınızKizlr sagolun hepiniz..iyim ben.bebekler kuvezdeerken geldiler biraz..ama cok.iyi dedi doktor dogumda.ins oyledir.henuz goremedim.1500 gr biraz küçükler.ins sağlıklıdır lar..dua edin olur mu.cok sagln hepinz
Gözümüz aydın minik bebekler çok hızlı büyür çok sürmez evinize gidersiniz inşsgl cnmm bnm..ben toparlandim sukur.Bebeklerimiz de sukur iyi.ikisi de kuvezici oksijen aliyor,biri digerine gore daha iyi durumda..Bugun babayla beraber gormeye gittik (pazartesi babalar da gelebiliyor,ben haftasonu haric hergun gidiyorum) emzirme olayina daha cok var sanirim ama bugun gozlerini acti ikisi de.. ilk defa bu kadar hareketli ve uyanik gorduk :) bu da bizi cok mutlu etti..Allahim bize de sizlere de hayirlisiyla saglikla evlatlarina kavusmayi nasib etsin..Kilolari da 1700 olmadan verilmiyormus.su an henuz 1290 ile 1220 oldular.Dogum kilolari buydu zaten,odemdi ilk 2hafta surekli zayifladilar.Su an aliyorlar artik..Elhamdülillah Rabbime bin sukur hersey yolunda simdilik :)
Mşlh cnm negüzel son haftalara kdr gelmişsin korkma öğün için bukdr stres sıkıntı çekiyoruz :)Aminn canım evet yarın giriyorum doğuma, panik, stres, heyecan, mutluluk, korku hepsi mevcut şu an. Dualarınızı istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider yazarım size. Herkese iyi gecelerr ^_^
Canım maşşallah onlara inşallah bundan sonra çabucacık toparlayıp olması gereken kilolara gelecek ve kendileri solunum yapıp çıkacaklar hastaneden ve yanına gelecekler inşallah. Sen gönlünü ferah tut bak kaç hafta oldu bile bi bakmışsın çıkıp eve geçmişsinizde.sgl cnmm bnm..ben toparlandim sukur.Bebeklerimiz de sukur iyi.ikisi de kuvezici oksijen aliyor,biri digerine gore daha iyi durumda..Bugun babayla beraber gormeye gittik (pazartesi babalar da gelebiliyor,ben haftasonu haric hergun gidiyorum) emzirme olayina daha cok var sanirim ama bugun gozlerini acti ikisi de.. ilk defa bu kadar hareketli ve uyanik gorduk :) bu da bizi cok mutlu etti..Allahim bize de sizlere de hayirlisiyla saglikla evlatlarina kavusmayi nasib etsin..Kilolari da 1700 olmadan verilmiyormus.su an henuz 1290 ile 1220 oldular.Dogum kilolari buydu zaten,odemdi ilk 2hafta surekli zayifladilar.Su an aliyorlar artik..Elhamdülillah Rabbime bin sukur hersey yolunda simdilik :)
B belovedone canim nasil oldun merak ettim hersey yolundami ? Bebekler nasil??
Gözünüz aydın canım maşallah.@kardelen arkadaşımız dünCok sukur canim pek giremedim bu ara. Büyük oglumu dun cikardik evde getirdik küçüğü bugün emzirmeye başladım iyiler cok şükür haftasonuna dogru kucugun cikma ihtimali de var bakalim. Insallah herkes iyidir okuyamadim pek mesajlari
Gözün aydın Rabbim sağlıkla küçüğüde eve getirmeyi nasip etsin. Bundan sonra başlasın uykusuz geceler :)Cok sukur canim pek giremedim bu ara. Büyük oglumu dun cikardik evde getirdik küçüğü bugün emzirmeye başladım iyiler cok şükür haftasonuna dogru kucugun cikma ihtimali de var bakalim. Insallah herkes iyidir okuyamadim pek mesajlari
Canım geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim gözüNüz aydın. Sağlıkla toparlar siniz biran önce inşallah dualarım sizinle.Kizlr sagolun hepiniz..iyim ben.bebekler kuvezdeerken geldiler biraz..ama cok.iyi dedi doktor dogumda.ins oyledir.henuz goremedim.1500 gr biraz küçükler.ins sağlıklıdır lar..dua edin olur mu.cok sagln hepinz
Canım toparlayacaklar Allahın izniyle daha güçlü olacaklar sen gönlünü ferah tut.Hep birlikte evinizde olduğunuz günlerinde göstersin Rabbim. Dualarımdasınız.sgl cnmm bnm..ben toparlandim sukur.Bebeklerimiz de sukur iyi.ikisi de kuvezici oksijen aliyor,biri digerine gore daha iyi durumda..Bugun babayla beraber gormeye gittik (pazartesi babalar da gelebiliyor,ben haftasonu haric hergun gidiyorum) emzirme olayina daha cok var sanirim ama bugun gozlerini acti ikisi de.. ilk defa bu kadar hareketli ve uyanik gorduk :) bu da bizi cok mutlu etti..Allahim bize de sizlere de hayirlisiyla saglikla evlatlarina kavusmayi nasib etsin..Kilolari da 1700 olmadan verilmiyormus.su an henuz 1290 ile 1220 oldular.Dogum kilolari buydu zaten,odemdi ilk 2hafta surekli zayifladilar.Su an aliyorlar artik..Elhamdülillah Rabbime bin sukur hersey yolunda simdilik :)
Cok şükür canim cok sevindim :)sgl cnmm bnm..ben toparlandim sukur.Bebeklerimiz de sukur iyi.ikisi de kuvezici oksijen aliyor,biri digerine gore daha iyi durumda..Bugun babayla beraber gormeye gittik (pazartesi babalar da gelebiliyor,ben haftasonu haric hergun gidiyorum) emzirme olayina daha cok var sanirim ama bugun gozlerini acti ikisi de.. ilk defa bu kadar hareketli ve uyanik gorduk :) bu da bizi cok mutlu etti..Allahim bize de sizlere de hayirlisiyla saglikla evlatlarina kavusmayi nasib etsin..Kilolari da 1700 olmadan verilmiyormus.su an henuz 1290 ile 1220 oldular.Dogum kilolari buydu zaten,odemdi ilk 2hafta surekli zayifladilar.Su an aliyorlar artik..Elhamdülillah Rabbime bin sukur hersey yolunda simdilik :)
Kizlr sagolun hepiniz..iyim ben.bebekler kuvezdeerken geldiler biraz..ama cok.iyi dedi doktor dogumda.ins oyledir.henuz goremedim.1500 gr biraz küçükle
Canım gözün aydın olsun.sağlıkla büyüsünler inşallah.Kisa surede toparliyorlar onlar cok güçlüler bol sut olsun yeterki,saglikla evinize dönersiniz ins.
Iyi bari sevindim gözünüz aydın kisa surede kucuk bebegide alip saglikla evinize donersiniz insCok sukur canim pek giremedim bu ara. Büyük oglumu dun cikardik evde getirdik küçüğü bugün emzirmeye başladım iyiler cok şükür haftasonuna dogru kucugun cikma ihtimali de var bakalim. Insallah herkes iyidir okuyamadim pek mesajlari
Valla bu o kadar zor bir soru ki kişiden kişiye çok değişiyor canım?kusan arkadaşlarda var hiç kusmayan da hafif hamilelik geçiren de erken ağırlaşanda?bu tamamen seninle alakalı rabbim sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip etsinMerhaba bende ikiz bebeklerime hamileyim çok şükür daha 6 haftatlıpım nasıl geçiyor hamilelik çok zor oluyor mu
Amin inşallah tek gebelik az çok çevreden biliyorum nasıl geçtiğini de ikiz gebe hiç olmadı çevremde onyuzden korkuyorum biraz bilünmezlik korkutuyorValla bu o kadar zor bir soru ki kişiden kişiye çok değişiyor canım?kusan arkadaşlarda var hiç kusmayan da hafif hamilelik geçiren de erken ağırlaşanda?bu tamamen seninle alakalı rabbim sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip etsin
7.ayıma girdim hala aynı korkular belirsizlikler.ikiz olayı psikolojik olarak bile zor.ama rabbim verdiyse vardır bir bildiğiAmin inşallah tek gebelik az çok çevreden biliyorum nasıl geçtiğini de ikiz gebe hiç olmadı çevremde onyuzden korkuyorum biraz bilünmezlik korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?