2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kardelen2558 canım gözün aydın, hayırlısı ile evinize gidersiniz inşAllah..
mitril canım hayırlı doğumlar, belkide kucağına aldın bile bebişlerini, hayırlı haberlerle gel inşAllah..

Kizlr sagolun hepiniz..iyim ben.bebekler kuvezdeerken geldiler biraz..ama cok.iyi dedi doktor dogumda.ins oyledir.henuz goremedim.1500 gr biraz küçükler.ins sağlıklıdır lar..dua edin olur mu.cok sagln hepinz
Onlar hızlı büyür hiç Çan'ını sıkma gececek inş bu günler unutacaksınız
Gözümüz aydın minik bebekler çok hızlı büyür çok sürmez evinize gidersiniz inş
Aminn canım evet yarın giriyorum doğuma, panik, stres, heyecan, mutluluk, korku hepsi mevcut şu an. Dualarınızı istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider yazarım size. Herkese iyi gecelerr ^_^
Mşlh cnm negüzel son haftalara kdr gelmişsin korkma öğün için bukdr stres sıkıntı çekiyoruz :)

kardelen2558 canım gözünüz aydın evet erken oldu birazcık ama olsun en azından 30 larak kadar gelmiştin inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya gelip kendileri solunum yaparlar çıkarlar hemencecik küvözden. Sende sakın üzme kendini moralini ne kadar yüksek tutarsan o kadar güzel sütün gelir bebişlerin de senin sütün sayesinde büyür ve bi an önce yanına gelir olumsuz hiç bişey düşünme.

Canım maşşallah onlara inşallah bundan sonra çabucacık toparlayıp olması gereken kilolara gelecek ve kendileri solunum yapıp çıkacaklar hastaneden ve yanına gelecekler inşallah. Sen gönlünü ferah tut bak kaç hafta oldu bile bi bakmışsın çıkıp eve geçmişsinizde.

B belovedone canim nasil oldun merak ettim hersey yolundami ? Bebekler nasil??

Cok sukur canim pek giremedim bu ara. Büyük oglumu dun cikardik evde getirdik küçüğü bugün emzirmeye başladım iyiler cok şükür haftasonuna dogru kucugun cikma ihtimali de var bakalim. Insallah herkes iyidir okuyamadim pek mesajlari

Gözünüz aydın canım maşallah.@kardelen arkadaşımız dün mitril arkadaşımız da bugün doğuma gitti güzel haberler aldık ve bekliyoruz yenilerini işte zaman bize yavaş yavaş geçiyor şimdilik

Gözün aydın Rabbim sağlıkla küçüğüde eve getirmeyi nasip etsin. Bundan sonra başlasın uykusuz geceler :)

Kizlr sagolun hepiniz..iyim ben.bebekler kuvezdeerken geldiler biraz..ama cok.iyi dedi doktor dogumda.ins oyledir.henuz goremedim.1500 gr biraz küçükler.ins sağlıklıdır lar..dua edin olur mu.cok sagln hepinz
Canım geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim gözüNüz aydın. Sağlıkla toparlar siniz biran önce inşallah dualarım sizinle.

Canım toparlayacaklar Allahın izniyle daha güçlü olacaklar sen gönlünü ferah tut.Hep birlikte evinizde olduğunuz günlerinde göstersin Rabbim. Dualarımdasınız.

Cok şükür canim cok sevindim :)

Iyi bari sevindim gözünüz aydın kisa surede kucuk bebegide alip saglikla evinize donersiniz ins

Merhaba bende ikiz bebeklerime hamileyim çok şükür daha 6 haftatlıpım nasıl geçiyor hamilelik çok zor oluyor mu
Valla bu o kadar zor bir soru ki kişiden kişiye çok değişiyor canım?kusan arkadaşlarda var hiç kusmayan da hafif hamilelik geçiren de erken ağırlaşanda?bu tamamen seninle alakalı rabbim sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip etsin

Amin inşallah tek gebelik az çok çevreden biliyorum nasıl geçtiğini de ikiz gebe hiç olmadı çevremde onyuzden korkuyorum biraz bilünmezlik korkutuyor

Amin inşallah tek gebelik az çok çevreden biliyorum nasıl geçtiğini de ikiz gebe hiç olmadı çevremde onyuzden korkuyorum biraz bilünmezlik korkutuyor
7.ayıma girdim hala aynı korkular belirsizlikler.ikiz olayı psikolojik olarak bile zor.ama rabbim verdiyse vardır bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…