- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.841
Hoşgeldiniz, hayirli olsun güzel bir hamilelik gecirirsiniz inşallah, kişiden kişiye değişiyor, benimki zor geçiyor Rabbim bu günümüzü aratmasin.Merhaba bende ikiz bebeklerime hamileyim çok şükür daha 6 haftatlıpım nasıl geçiyor hamilelik çok zor oluyor mu
hayirli olsun cnm..Merhaba bende ikiz bebeklerime hamileyim çok şükür daha 6 haftatlıpım nasıl geçiyor hamilelik çok zor oluyor mu
Çok Güzel maşallah rabbim tamamına erdirsin.Kızlar bir de dün dr kontrolüm vardı. Ayrintili ultrasona da girdim. Çok şükür sağlıklı görünüyorlar. Kiloları 750 gr ile 835 gr. 24+4 e göre nasıl sizce?
Amin. Sağ ol canim cümlemizin inşallah.Çok Güzel maşallah rabbim tamamına erdirsin.
Canim benim ben yeniyim kimseyi Tanimiyorum mesajin yukarisini okudum elim ayagim kesildi hemen geçmiş mesajlarına baktim çok şükür iyiye gidiyormuş nolur sabret iyi düşün herşey güzel olacak. Rabbim saglikli hayirli evlatlar yâpsin inşallah.hayirli olsun cnm..
bnm hamileligim cok guzel gecmisti,baslangicta kucuk kanamalarim oldu ama onun disinde cok hafiftim hicbir agrim sizim hemen hemen hic olmadi karnim buyumese hamile oldugumu bilmiyordum..ancak 27.haftamda maalesef kanama ile hastaneye yattim 3gun sonra da acil olarak bebeklerim alinditam 24 gundur onlarsiz geciyor gunlerim kuvezdeler.. Rabbim beterinden korusun ama cok zor boyle beklemek.
sagol cnm insallah..En ufak agriyi bile onemseyin derim sizlere.bnm ilk gebeligimdi.1hafta öncesinde idrar yolunda agrim vardi yani ben oyle saniyordum meger o sanciymis.Anneme kaynanama soyluyordum,usuttun herhalde deyip hastaneye gitmemin gereksiz oldugunu soyluyorlardi..Halbuki farkli bir agri oldugunun farkindaydim ama gel de anlat..Neyse kanamam olunca gittim ki sanci oldugu soylendi..Belki o anda gitseydim engellenecekti..Ancak kaderde olan da buymuş demek ki..Olanla olene care yok derler ya..Canim benim ben yeniyim kimseyi Tanimiyorum mesajin yukarisini okudum elim ayagim kesildi hemen geçmiş mesajlarına baktim çok şükür iyiye gidiyormuş nolur sabret iyi düşün herşey güzel olacak. Rabbim saglikli hayirli evlatlar yâpsin inşallah.
sagol cnm insallah..En ufak agriyi bile onemseyin derim sizlere.bnm ilk gebeligimdi.1hafta öncesinde idrar yolunda agrim vardi yani ben oyle saniyordum meger o sanciymis.Anneme kaynanama soyluyordum,usuttun herhalde deyip hastaneye gitmemin gereksiz oldugunu soyluyorlardi..Halbuki farkli bir agri oldugunun farkindaydim ama gel de anlat..Neyse kanamam olunca gittim ki sanci oldugu soylendi..Belki o anda gitseydim engellenecekti..Ancak kaderde olan da buymuş demek ki..Olanla olene care yok derler ya..
Bazen kendimi de nazar ettim diyorum,kim sorduysa "hic hamile gibi degilim " dedimtekmelerini hissetmemle dogurmam bir oldu,daha fazla tasiyamadim diye kendimi de cok sucluyorum Ama elhamdülillah yine de iyiye gidiyorlar, daha yolumuz var ama sabredip beklemek zorundayiz...
Canım benim kendini suçlama nerden bileceksin ama her şey yoluna girecek bize düşen sabretmek. Unutacaksin bu günleri inşallah bebeklerin çok güzel bir şekilde eve gidecek.sagol cnm insallah..En ufak agriyi bile onemseyin derim sizlere.bnm ilk gebeligimdi.1hafta öncesinde idrar yolunda agrim vardi yani ben oyle saniyordum meger o sanciymis.Anneme kaynanama soyluyordum,usuttun herhalde deyip hastaneye gitmemin gereksiz oldugunu soyluyorlardi..Halbuki farkli bir agri oldugunun farkindaydim ama gel de anlat..Neyse kanamam olunca gittim ki sanci oldugu soylendi..Belki o anda gitseydim engellenecekti..Ancak kaderde olan da buymuş demek ki..Olanla olene care yok derler ya..
Bazen kendimi de nazar ettim diyorum,kim sorduysa "hic hamile gibi degilim " dedimtekmelerini hissetmemle dogurmam bir oldu,daha fazla tasiyamadim diye kendimi de cok sucluyorum Ama elhamdülillah yine de iyiye gidiyorlar, daha yolumuz var ama sabredip beklemek zorundayiz...
Canım aynisi bana oldu oh ne güzel grip bişey olmadan yazı getirdim dediğim gece hasta oldum pazar gününden beri yatiyorumAllah saglikla kucaginiza alip evinize götürmeyi nasip etsin bebislerinizi. Bize kendimizden baskasinin faydasi yok. Vardir bir hayir bunda da diye dusunup guclenmeye bakin. Minnoslarinizla evinize donunce cok ihtiyaciniz olacak. Onlarin herkesten once annelerinin pozitif gucune ihtiyaclari vardir suan. Nazar konusunda vallahi sizin yazinizi okuyunca dedim demekki baskalarinda da var. Normalde kem gozlu bir insan da degilimdir ama hamileligimden beri kendi nazarim nasil degiyor yine kendime anlatamam. En sonuncusu soyle; oh ne guzel kis vakti hastalanmadan hamileligimi gecirdim ins onumuz yaz az kaldi filan dedim ayni gunun gecesi atesle bogaz agrisiyla 4 gundur yatiyorum boyle bir sey olamaz. Allah beterinden korusun diyorum. Hepimiz saglikla sipalari kucaklayalim ins.
Canım aynisi bana oldu oh ne güzel grip bişey olmadan yazı getirdim dediğim gece hasta oldum pazar gününden beri yatiyorum
Çok teşekkür ederim canım, ben doktora gitmedim ilaç vermeyeceği için, ya parol ya minosetAynen bende pazardan beri neredeyse yataktan cikmadim sadece doktora gittim :) gece daha da kotu oluyorum uyku filan da kalmadi. Bebekler dogmadan bol bol uyumaya calisirken planlara ters oldu bu durum ;P
Neyse aman Allah beterinden korusun diyorum artik. Cok gecmis olsun canim sana da.
Kendini suclama canım yaa kadersagol cnm insallah..En ufak agriyi bile onemseyin derim sizlere.bnm ilk gebeligimdi.1hafta öncesinde idrar yolunda agrim vardi yani ben oyle saniyordum meger o sanciymis.Anneme kaynanama soyluyordum,usuttun herhalde deyip hastaneye gitmemin gereksiz oldugunu soyluyorlardi..Halbuki farkli bir agri oldugunun farkindaydim ama gel de anlat..Neyse kanamam olunca gittim ki sanci oldugu soylendi..Belki o anda gitseydim engellenecekti..Ancak kaderde olan da buymuş demek ki..Olanla olene care yok derler ya..
Kendini suclama canım yaa kadersagol cnm insallah..En ufak agriyi bile onemseyin derim sizlere.bnm ilk gebeligimdi.1hafta öncesinde idrar yolunda agrim vardi yani ben oyle saniyordum meger o sanciymis.Anneme kaynanama soyluyordum,usuttun herhalde deyip hastaneye gitmemin gereksiz oldugunu soyluyorlardi..Halbuki farkli bir agri oldugunun farkindaydim ama gel de anlat..Neyse kanamam olunca gittim ki sanci oldugu soylendi..Belki o anda gitseydim engellenecekti..Ancak kaderde olan da buymuş demek ki..Olanla olene care yok derler ya..
orasi oyle de..Kendini suclama canım yaa kader
Ne güzel maşallah subhanallah, darısı tum gebelerin başına rabbim sıralı zamanlı doğum nasip etsin.Bugun kontrolümüz vardı 33+2 kızlarımın biri 2140 biri 2200 gr olmuş dr bu haftayı da atlatırsam artık pek bir tehlikenin kalmadığını söyledi inş 36 larıda görürüz boyumuz da 42 cm var mı bize haftası yakın olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?