- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.861
Öncelikle çok geçmiş olsun canim. Rabbim sana ve bebeklerine şifa versin. Inşallah tez zamanda çok iyi olur bebislerin sen de kucağın dolu dolu çıkarsın hastaneden.Bebeklerim oglan kiz a gore biraz daha iyi gibi.kiz akcigerlerin de enfeksiyon olmus zaturre gibi ona tedavi baslamislar.bendeki idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı olabilirmiş..bunun icin surekli tedavi oluyordum ama yine de gecmis demek ki..insallah duzelir..ikisi de ciger gelisimleri tam olmadigi için oksijen destegi aliyolar.insallah saglikla evimize gelmek nasip olur..hastane de herkesin odasinda bebekleri yaninda iken benim yanimin bos olmasi.eve kucagim bos gelmek o kadar zordu ki onlar saglikli olsun da yine se ben beklerim...
Hayirli olsun cnm..bebeklerin oksijeni nazal mi aliyor,kuvezici mi ? kuveziciyse cok kalmazsiniz..biz daha yeni kuvezicine gectik,24gunden sonraBebeklerim oglan kiz a gore biraz daha iyi gibi.kiz akcigerlerin de enfeksiyon olmus zaturre gibi ona tedavi baslamislar.bendeki idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı olabilirmiş..bunun icin surekli tedavi oluyordum ama yine de gecmis demek ki..insallah duzelir..ikisi de ciger gelisimleri tam olmadigi için oksijen destegi aliyolar.insallah saglikla evimize gelmek nasip olur..hastane de herkesin odasinda bebekleri yaninda iken benim yanimin bos olmasi.eve kucagim bos gelmek o kadar zordu ki onlar saglikli olsun da yine se ben beklerim...
Bacım konu eski ama yazmak istedim. Dhala gidiyo musunuzIstanbul dayim, anadolu yakasindayim. Ablamin doktoruma gidiyorum. Fazilet görgülü, Afiyet Hastanesi
Çok teşekkür ederim canım, ben doktora gitmedim ilaç vermeyeceği için, ya parol ya minoset
Aminnn canim..nazal veya kuvezici ne demek tam bilemiyorum cnm.kuvezdeler yani hortum gibi bir sey ile oksijene bağlılar canim oyleHayirli olsun cnm..bebeklerin oksijeni nazal mi aliyor,kuvezici mi ? kuveziciyse cok kalmazsiniz..biz daha yeni kuvezicine gectik,24gunden sonraAllah bize sabir bebeklerimize sifa versin,tez zamanda kavusalim..
Aminn cnm insallj cok sagol..Öncelikle çok geçmiş olsun canim. Rabbim sana ve bebeklerine şifa versin. Inşallah tez zamanda çok iyi olur bebislerin sen de kucağın dolu dolu çıkarsın hastaneden.
Çok geçmiş olsun canim buradanda doktorun önemini anliyoriz ne mutluki eve gitmeden bakmis gözün aydın, yavrularina bir an evvel kavusmani Rabbim nasip etsin, darisi tüm anne adaylarina olsun inşallah.Mrb kizlar yazmisiniz tam okuyamadim hepiniz cok sagolun dualarinizi esirgemeyin..bebeklerim kuvezde erken doğdular biliyorsunuz.soyle oldu.normalde sali idi randevum.doktorum aradi gel pazsrtesi goreyim seni.yurt dışı na bi haftalik cikcak idi.pazartesi gittim.nst ye baglandim sanci filan cikmadi.agrim da oyle yoktu.karindan bakti doktor sulari filan gayet iyi dedi.normaldi.sonra tam cikarken dedi hic alttan baktik mi sana.hyr hocam dedim.iste alttan bakti besmele ile.tamm 9 cm acilmam varmis.hemen hastaneye gec bende pesinden geliyom.bebek dogmak uzere dedi..ben sok oldum.ne kanama ne sanci ne su gelmesi hic bir sey yoktu ki nerden anlayim..iste yarim saat içinde beni dogum a aldi.cok korktum.dogumdan degil bebeklerime bir sey olcak diye(( oyle epidural sezeryan ile dogum oldu.hic korku lcak bi sey degil cok basit sakin korkmayın..saglikla kucaginiza alin bebisleeinizi ins.bize de ne olur dua edin..
bunlar çok güzel bilgiler çok tesekkur ederim, bende ateş olmadigi için doktora gitmesin soğuk alginligi sanirim banyo yapmistim ondan oldum, dun geceden beri daha iyim şükür, çok saol canim tekrar geçmiş olsun.Ilac konusunda teshis onemli. Yani hastaligin bebeklere zarar verme yolundaysa ilac kullanman gerekiyor. Ben ateşli gecirdigim ve durumun zaturreye cevirebileceginden bebeklere zararli oldugu icin antibiyotik kullaniyorum. 2. trimestrda hastalik durumunda ilac kullanmanin bebegi direk etkiledigine dair bir kanit yok. Bende korkup araştırdım, doktorum da sagolsun icimi rahatlatti. Teshis koyan dr da ayni sekilde anlatti. Yani icin rahat etmeyecekse ilac kullaninca tercih meselesi tabi ki ama en azindan rahatsizligini ogrenip bebekleri tehlikeye atmayacak bir durumdaysan ilacsiz gecirmeyi deneyebilirsin. Aksi takdirde riski daha fazlaymis allah korusun aman dikkat et.
İnanamıyorum çok değişik bir durummuş canım ya. Benim de hiç alttan bakmıyorlarMrb kizlar yazmisiniz tam okuyamadim hepiniz cok sagolun dualarinizi esirgemeyin..bebeklerim kuvezde erken doğdular biliyorsunuz.soyle oldu.normalde sali idi randevum.doktorum aradi gel pazsrtesi goreyim seni.yurt dışı na bi haftalik cikcak idi.pazartesi gittim.nst ye baglandim sanci filan cikmadi.agrim da oyle yoktu.karindan bakti doktor sulari filan gayet iyi dedi.normaldi.sonra tam cikarken dedi hic alttan baktik mi sana.hyr hocam dedim.iste alttan bakti besmele ile.tamm 9 cm acilmam varmis.hemen hastaneye gec bende pesinden geliyom.bebek dogmak uzere dedi..ben sok oldum.ne kanama ne sanci ne su gelmesi hic bir sey yoktu ki nerden anlayim..iste yarim saat içinde beni dogum a aldi.cok korktum.dogumdan degil bebeklerime bir sey olcak diye(( oyle epidural sezeryan ile dogum oldu.hic korku lcak bi sey degil cok basit sakin korkmayın..saglikla kucaginiza alin bebisleeinizi ins.bize de ne olur dua edin..
Öyle tabiki moral ver kendine kötü düşünmeorasi oyle de..
Aslinda o yogun bakim unitesinde bekleyen cogu anneyle tanistik,onlar da oyle düşünüyormuş,bi suclu ariyorsun ve en yakin kendinsin... cogu ev hanimi,ben bazen calistim ondan mi diyorum hatta..bazisi 7ay yatmis yine de erken dogurmus..dedigin gibi kader..
Öyle tabiki canim moral ver kendine kötü düşünmeorasi oyle de..
Aslinda o yogun bakim unitesinde bekleyen cogu anneyle tanistik,onlar da oyle düşünüyormuş,bi suclu ariyorsun ve en yakin kendinsin... cogu ev hanimi,ben bazen calistim ondan mi diyorum hatta..bazisi 7ay yatmis yine de erken dogurmus..dedigin gibi kader..
Üzülme canım insallah düzelicekler eve gelecekler bebeklerin rabbim şifa versinBebeklerim oglan kiz a gore biraz daha iyi gibi.kiz akcigerlerin de enfeksiyon olmus zaturre gibi ona tedavi baslamislar.bendeki idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı olabilirmiş..bunun icin surekli tedavi oluyordum ama yine de gecmis demek ki..insallah duzelir..ikisi de ciger gelisimleri tam olmadigi için oksijen destegi aliyolar.insallah saglikla evimize gelmek nasip olur..hastane de herkesin odasinda bebekleri yaninda iken benim yanimin bos olmasi.eve kucagim bos gelmek o kadar zordu ki onlar saglikli olsun da yine se ben beklerim...
haklısın cnm bnmki de laf :) bnmkiler kala kala ogrendim bn deAminnn canim..nazal veya kuvezici ne demek tam bilemiyorum cnm.kuvezdeler yani hortum gibi bir sey ile oksijene bağlılar canim oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?