2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gozunuz aydin Rabbim hayirli saglikli evlatlar yapsin inşallah.

Canım benim kendini sakın ha suçlama hayırlısı buymuş hissetmeyip karnında bebeğini kaybeden de var. Sakın rabbimden gelen herşeye hamd olsun bunda da vardır bir hayır. Sağlıkla evinize girdiğiniz günleri de duyacağız inşallah.

Hiccc yoktu canim..ya evde dogsalardi rabbim korusun
Gerçekten de. Eşime de anlattım durumunu. Benim de kontrol ettirmem gerek. Ciğer geliştirici de olmadım inşallah birkaç hafta daha kalırlar benimkiler. Ama herşey süpriz anlaşılan. Neyseki bebişlerin iyi durumda çok sevindim. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah canım.

Gözün aydın cnm zor günler olmuş ama geçip gitmiş çok şükür ayrıca tek başına bakıyorsun negüzel .. benim 4 yaşında kızım var ikizler doğunca yalnız bakmak istiyorum ama kaynanam bize yerleşmeye niyetli kızımda bile beni acayip bunaltmıştı bunlarda neler olur kimbşlşr .. evt faydası var yemek yapıyor misafiri ağırlıyor temizlik yapıyor falan ama ben evimde misafir gibi hisediyorum .. bakalım neler olcak :)

Hiç kendini suçlama tüm bunlar alnımıza çizilmiş zaten... sürekli yatmak ile olacak olsa İnan tüm anneler 9 ay yerinden kalkmaz ... sağlıkları yerinde olsun elbet çıkacaklar küvezden .. zaten ikizlerin çoğu küvezde kalıyor kimi 10 gün kimi 50 gün ... seneye bu zamanlar kocaman olmuş olcaklar ve bugünleri hatırlamıycansın bile

Sagol cnm.sana tavsiyem ciger gelistirici ol her ihtimale karsi.. Simdi ciktik hastane den.oğlumun oksijen destegini kaldirmislar.sukur iyiye gidiyor mus. Bagirsak sorunu vardi.kaka yapmış.bu iyi bir sey imis..sık sık kontrole git canim.alttan muayene ol. Sik sık kan idrar tahlili yaptir..bende enfeksiyon olyodu surekli.tedavi de oluyor dum yine kızımın cigerlerine gecmis..ihmal etme sakin cnm

Kızlar hamilelikte ıhlamur içmek zararlı olur mu? Kendimi pek iyi hissetmiyorum hasta falan olmadan önlem amaçlı içiyim diyorum.

Tamam canım sağolasın tavsiyelerin için.

Doğum yapan canlar siz ciğer geliştirici iğne olmuş muydunuz?buna rağmen mi bebişler küvözde kalıyor merak ettim?
Kontrolüm vardı benimde bugün kızım 1750 oğlum 1450 olmuş.umarım iyilerdir haftalarına göre.adalat yazdı dr.küçük olana kilo aldırır hemde tansiyonu düzenler dedi.2 hafta sonra görüşürüz dedi.oğlumda kordonda damar eksik acaba çok mu zayıf ya kafama takıyorum

Hiccc yoktu canim..ya evde dogsalardi rabbim korusun
Kusura bakmayin ama birseyde ben sormak istedim benim dr. Surekli ultrasondan rahim agzina bakiyor 4cm 3cm vs suan kapalı seklinde takibi yapıyor sende buna bakmadimi acaba rahim agzi kapali olup acilmami olabiliyor yada anlamadim ve korktum biraz

Hiç zayıf diye düşünme canım maşşallahları var ikisininde. Benim de 29+5 te kızım 1350 oğlum 1630 du kız iki gün geriden geliyo erkek bir hafta önden gidiyo demişti doktor. Seninde daha yeni 30 larda 1450 çok çok iyi kızın önden gidiyor maşşallah.

insallan cnm sagolasin..Zaten hayallerini de kurmasam Allah korusun dayanamazdim sanirim.

Ay canım nasıl içimi rahatlattın.vallahi kıza bende şaşırıyorum oğlum normal sınırlarda diye sevinicem ama kızı duyunca oğlana üzülüyorum bu sefer daha şimdiden iki arada bi deredeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…