- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.881
Gozunuz aydin Rabbim hayirli saglikli evlatlar yapsin inşallah.Herkese hayırlı sabahlar
Ben de doğum yaptım 2.5 aylık oldu bebeklerim.foruma girmedim çünkü olumlu olumsuz her şey beni etkiliyordu
Bebeklerimin birine 25 haftadan doopler akım kaybı teşhisi konulmuştu.
Araştırma 28.haftada doğum dedi.tabi dunyam yikildi.bebegimin biri 600 diğeri 900 gr di.Ancak ozelde de doktorum vardı ona gittim.O ise doğumu gerektiren bir şey yok dedi
Bebeğimin biri yavaş büyüyordu sadece.34+3 e kadar bekledik.Biri 2125 Gr diğeri 1250 doğdu.kucuk oksijen desteği almadı.buyuk 25 gün aldı.kucugun genel durumu hep daha iyiydi ki buna şaşırdık sadece kucugu kilo alsın diye 43 gün kaldı.
Şimdi ikisi evdeler yanımda lar elhamdülillah.tek başıma bakıyorum en başından beri büyükler kalamadı .evde bir de oğlun var 5.5 yaşında ama ben geniş ailemle mutluyumRabbim kaldıramayacağı yük vermez mis.ben bu forumda çok gezindim umut aradım çok faydalandim inş benim yazdıklarım da umut olur.
Acizane tavsiyeler im var.
Doktorunuzu doğru seçtiğinizden emin olun.iki doktorunun bakışı çok farklıydı biri doğum dedikten sonra 6 hafta daha bekledik üstüne..
Çok klişe gelirdi bana ama moralini yüksek tutun bebeklerin size çok ihtiyacı var
Bebekleriniz küvezde iken askeri disiplini ile süt sağım Çünkü sonra çok ihtiyacınız olacak
Doğum yapan herkesin gözü aydın rabbim hepinizi sağlıkla bebeklerinize kavuştursun
Canım benim kendini sakın ha suçlama hayırlısı buymuş hissetmeyip karnında bebeğini kaybeden de var. Sakın rabbimden gelen herşeye hamd olsun bunda da vardır bir hayır. Sağlıkla evinize girdiğiniz günleri de duyacağız inşallah.sagol cnm insallah..En ufak agriyi bile onemseyin derim sizlere.bnm ilk gebeligimdi.1hafta öncesinde idrar yolunda agrim vardi yani ben oyle saniyordum meger o sanciymis.Anneme kaynanama soyluyordum,usuttun herhalde deyip hastaneye gitmemin gereksiz oldugunu soyluyorlardi..Halbuki farkli bir agri oldugunun farkindaydim ama gel de anlat..Neyse kanamam olunca gittim ki sanci oldugu soylendi..Belki o anda gitseydim engellenecekti..Ancak kaderde olan da buymuş demek ki..Olanla olene care yok derler ya..
Bazen kendimi de nazar ettim diyorum,kim sorduysa "hic hamile gibi degilim " dedimtekmelerini hissetmemle dogurmam bir oldu,daha fazla tasiyamadim diye kendimi de cok sucluyorum Ama elhamdülillah yine de iyiye gidiyorlar, daha yolumuz var ama sabredip beklemek zorundayiz...
Hiccc yoktu canim..ya evde dogsalardi rabbim korusunİnanamıyorum çok değişik bir durummuş canım ya. Benim de hiç alttan bakmıyorlarneyse ki tam zamanında ordaymışsın. Hiç mi belirtin yoktu?
Gerçekten de. Eşime de anlattım durumunu. Benim de kontrol ettirmem gerek. Ciğer geliştirici de olmadım inşallah birkaç hafta daha kalırlar benimkiler. Ama herşey süpriz anlaşılan. Neyseki bebişlerin iyi durumda çok sevindim. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah canım.Hiccc yoktu canim..ya evde dogsalardi rabbim korusun
Canım gözün aydın Allah analı bablı büyütsün küvez süreci cok zor kızımda yasamıştım ama geçip gidiyor hepsi süt sag bol bol en yakın zamanda gelecekler annesi.Hiccc yoktu canim..ya evde dogsalardi rabbim korusun
Gözün aydın cnm zor günler olmuş ama geçip gitmiş çok şükür ayrıca tek başına bakıyorsun negüzel .. benim 4 yaşında kızım var ikizler doğunca yalnız bakmak istiyorum ama kaynanam bize yerleşmeye niyetli kızımda bile beni acayip bunaltmıştı bunlarda neler olur kimbşlşr .. evt faydası var yemek yapıyor misafiri ağırlıyor temizlik yapıyor falan ama ben evimde misafir gibi hisediyorum .. bakalım neler olcak :)Herkese hayırlı sabahlar
Ben de doğum yaptım 2.5 aylık oldu bebeklerim.foruma girmedim çünkü olumlu olumsuz her şey beni etkiliyordu
Bebeklerimin birine 25 haftadan doopler akım kaybı teşhisi konulmuştu.
Araştırma 28.haftada doğum dedi.tabi dunyam yikildi.bebegimin biri 600 diğeri 900 gr di.Ancak ozelde de doktorum vardı ona gittim.O ise doğumu gerektiren bir şey yok dedi
Bebeğimin biri yavaş büyüyordu sadece.34+3 e kadar bekledik.Biri 2125 Gr diğeri 1250 doğdu.kucuk oksijen desteği almadı.buyuk 25 gün aldı.kucugun genel durumu hep daha iyiydi ki buna şaşırdık sadece kucugu kilo alsın diye 43 gün kaldı.
Şimdi ikisi evdeler yanımda lar elhamdülillah.tek başıma bakıyorum en başından beri büyükler kalamadı .evde bir de oğlun var 5.5 yaşında ama ben geniş ailemle mutluyumRabbim kaldıramayacağı yük vermez mis.ben bu forumda çok gezindim umut aradım çok faydalandim inş benim yazdıklarım da umut olur.
Acizane tavsiyeler im var.
Doktorunuzu doğru seçtiğinizden emin olun.iki doktorunun bakışı çok farklıydı biri doğum dedikten sonra 6 hafta daha bekledik üstüne..
Çok klişe gelirdi bana ama moralini yüksek tutun bebeklerin size çok ihtiyacı var
Bebekleriniz küvezde iken askeri disiplini ile süt sağım Çünkü sonra çok ihtiyacınız olacak
Doğum yapan herkesin gözü aydın rabbim hepinizi sağlıkla bebeklerinize kavuştursun
Hiç kendini suçlama tüm bunlar alnımıza çizilmiş zaten... sürekli yatmak ile olacak olsa İnan tüm anneler 9 ay yerinden kalkmaz ... sağlıkları yerinde olsun elbet çıkacaklar küvezden .. zaten ikizlerin çoğu küvezde kalıyor kimi 10 gün kimi 50 gün ... seneye bu zamanlar kocaman olmuş olcaklar ve bugünleri hatırlamıycansın bilesagol cnm insallah..En ufak agriyi bile onemseyin derim sizlere.bnm ilk gebeligimdi.1hafta öncesinde idrar yolunda agrim vardi yani ben oyle saniyordum meger o sanciymis.Anneme kaynanama soyluyordum,usuttun herhalde deyip hastaneye gitmemin gereksiz oldugunu soyluyorlardi..Halbuki farkli bir agri oldugunun farkindaydim ama gel de anlat..Neyse kanamam olunca gittim ki sanci oldugu soylendi..Belki o anda gitseydim engellenecekti..Ancak kaderde olan da buymuş demek ki..Olanla olene care yok derler ya..
Bazen kendimi de nazar ettim diyorum,kim sorduysa "hic hamile gibi degilim " dedimtekmelerini hissetmemle dogurmam bir oldu,daha fazla tasiyamadim diye kendimi de cok sucluyorum Ama elhamdülillah yine de iyiye gidiyorlar, daha yolumuz var ama sabredip beklemek zorundayiz...
Sagol cnm.sana tavsiyem ciger gelistirici ol her ihtimale karsi.. Simdi ciktik hastane den.oğlumun oksijen destegini kaldirmislar.sukur iyiye gidiyor mus. Bagirsak sorunu vardi.kaka yapmış.bu iyi bir sey imis..sık sık kontrole git canim.alttan muayene ol. Sik sık kan idrar tahlili yaptir..bende enfeksiyon olyodu surekli.tedavi de oluyor dum yine kızımın cigerlerine gecmis..ihmal etme sakin cnmGerçekten de. Eşime de anlattım durumunu. Benim de kontrol ettirmem gerek. Ciğer geliştirici de olmadım inşallah birkaç hafta daha kalırlar benimkiler. Ama herşey süpriz anlaşılan. Neyseki bebişlerin iyi durumda çok sevindim. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah canım.
Insallah canim.cok sagolCanım gözün aydın Allah analı bablı büyütsün küvez süreci cok zor kızımda yasamıştım ama geçip gidiyor hepsi süt sag bol bol en yakın zamanda gelecekler annesi.
Hiç bir zararı yok ben bol bol içtim.Kızlar hamilelikte ıhlamur içmek zararlı olur mu? Kendimi pek iyi hissetmiyorum hasta falan olmadan önlem amaçlı içiyim diyorum.
Tamam canım sağolasın tavsiyelerin için.Sagol cnm.sana tavsiyem ciger gelistirici ol her ihtimale karsi.. Simdi ciktik hastane den.oğlumun oksijen destegini kaldirmislar.sukur iyiye gidiyor mus. Bagirsak sorunu vardi.kaka yapmış.bu iyi bir sey imis..sık sık kontrole git canim.alttan muayene ol. Sik sık kan idrar tahlili yaptir..bende enfeksiyon olyodu surekli.tedavi de oluyor dum yine kızımın cigerlerine gecmis..ihmal etme sakin cnm
Ooh tmm ben de içebilirimHiç bir zararı yok ben bol bol içtim.
Bana doktorum limonlu ihlamur tavsiye etmişti özellikle gaz için.Kızlar hamilelikte ıhlamur içmek zararlı olur mu? Kendimi pek iyi hissetmiyorum hasta falan olmadan önlem amaçlı içiyim diyorum.
Hımm benim gaz problemim de var ıyi olur o zaman.Bana doktorum limonlu ihlamur tavsiye etmişti özellikle gaz için.
Kusura bakmayin ama birseyde ben sormak istedim benim dr. Surekli ultrasondan rahim agzina bakiyor 4cm 3cm vs suan kapalı seklinde takibi yapıyor sende buna bakmadimi acaba rahim agzi kapali olup acilmami olabiliyor yada anlamadim ve korktum birazHiccc yoktu canim..ya evde dogsalardi rabbim korusun
Hiç zayıf diye düşünme canım maşşallahları var ikisininde. Benim de 29+5 te kızım 1350 oğlum 1630 du kız iki gün geriden geliyo erkek bir hafta önden gidiyo demişti doktor. Seninde daha yeni 30 larda 1450 çok çok iyi kızın önden gidiyor maşşallah.Doğum yapan canlar siz ciğer geliştirici iğne olmuş muydunuz?buna rağmen mi bebişler küvözde kalıyor merak ettim?
Kontrolüm vardı benimde bugün kızım 1750 oğlum 1450 olmuş.umarım iyilerdir haftalarına göre.adalat yazdı dr.küçük olana kilo aldırır hemde tansiyonu düzenler dedi.2 hafta sonra görüşürüz dedi.oğlumda kordonda damar eksik acaba çok mu zayıf ya kafama takıyorum
insallan cnm sagolasin..Zaten hayallerini de kurmasam Allah korusun dayanamazdim sanirim.Hiç kendini suçlama tüm bunlar alnımıza çizilmiş zaten... sürekli yatmak ile olacak olsa İnan tüm anneler 9 ay yerinden kalkmaz ... sağlıkları yerinde olsun elbet çıkacaklar küvezden .. zaten ikizlerin çoğu küvezde kalıyor kimi 10 gün kimi 50 gün ... seneye bu zamanlar kocaman olmuş olcaklar ve bugünleri hatırlamıycansın bile
Ay canım nasıl içimi rahatlattın.vallahi kıza bende şaşırıyorum oğlum normal sınırlarda diye sevinicem ama kızı duyunca oğlana üzülüyorum bu sefer daha şimdiden iki arada bi deredeyizHiç zayıf diye düşünme canım maşşallahları var ikisininde. Benim de 29+5 te kızım 1350 oğlum 1630 du kız iki gün geriden geliyo erkek bir hafta önden gidiyo demişti doktor. Seninde daha yeni 30 larda 1450 çok çok iyi kızın önden gidiyor maşşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?